Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165958 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Orhan

bize gelin ev boş anahtar paspasın altında  :icool:
Abi birak bos kalsin cenk kadrodaymis :D Kahvede izlemek hepimiz icin en hayirlisi.  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Abi birak bos kalsin cenk kadrodaymis :D Kahvede izlemek hepimiz icin en hayirlisi.  :evillol:

:kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Yine aynı tezahürat yine ceza yicez

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Oyundan bağımsız; Aboubakar fişi çekemedi, Rhodolfo da rakibi maça ortak etti.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Oyundan bağımsız; Aboubakar fişi çekemedi, Rhodolfo da rakibi maça ortak etti.

hiç gerek yokken oyuna ortak ettik, hiç olmadı.

Çevrimdışı 38life

Maça gidiyoruz, maçı kazanıyoruz, staddan mutsuz ve moralsiz biz şekilde ayrılıyoruz.

Şenol Hoca gir devreye artık. Sahada işin ciddiyetinin farkında olmayan insanlar geziyor.

Çevrimdışı atalay

Bu maçta Atiba ve Adriano dışında ne yaptığını bilen üçüncü bir oyuncu bulamadım. Oyun konsantrasyonu bu kadar düşük bir takımın bi' düzine pozisyona girmesi de madalyonun diğer yüzü.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu maçta Atiba ve Adriano dışında ne yaptığını bilen üçüncü bir oyuncu bulamadım. Oyun konsantrasyonu bu kadar düşük bir takımın bi' düzine pozisyona girmesi de madalyonun diğer yüzü.
Gönül dökülüyor, vücudu müsaade etmiyor herhalde bayağı bir kötüydü.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cenk gol atmasına rağmen kötü kötü kötü, o eşiği bir türlü atlayamadı sanırım seviyesi bu.

Çevrimdışı eaglekartal

Rben gokhani cok befendim becke bes basar orda yardirdi guzel kanatta fiziken tam hazir degil ama ligde her mac gokhan oynamali

Çevrimdışı 38life

Geçen sene başakşehir'e, olimpiyata gidiyorduk. Staddan mutlu ayrılıyorduk. O bitmek bilmeyen yollardan metrolarla otobüslerle etrafa neşe saçarak geliyorduk. Şimdi yuvamizdayiz. maçı kazansak bile mutsuz ayrılıyoruz. Bu nedir?

Ayrı bir parantez de şuna açmak lazım. Biz Vodafone Arenada maçın başından sonuna kadar Trabzonlu taraftarların tezahüratlarini dinlemek zorunda mıyız arkadaş? Bu nedir böyle?

Çevrimdışı TURKahvesi

en büyük Beşiktaş ulan...
o kötü bu kötü diyecek halim yok  :bandit:
önemli maçı kazandık şimdi önümüze bakıyoruz.

Çevrimdışı Tolga

Bugün gereksiz yere millete malzeme verdik asıl ona kızıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

çok kötü oyun ama güzel 3 puan ben bu kadar pas hatası ve bu kadar ikili mücadele kaybettiğimiz  maç hatırlamıyorum.

İnşallah napoli maçı yorgunlugu falandır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cenk gol atmasına rağmen kötü kötü kötü, o eşiği bir türlü atlayamadı sanırım seviyesi bu.
Hiç sorma felaket, oyun içi katkısı 0 olcay, kerim bu ikiliden biri şans bulmalı artık kanatta hiç iyi oynamıyor.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hiç sorma felaket, oyun içi katkısı 0 olcay, kerim bu ikiliden biri şans bulmalı artık kanatta hiç iyi oynamıyor.

Olcay bu haliyle Cenk'ten çok katkı verir, Kerim'i en son çocukken sahada gördüğümüz için artık emin olamıyoruz  :)

Çevrimdışı atalay

Kötü bulmadım. Fizik kalitesi yeterli seviyede değil. @Mehmet Ali C. Halen o seviyeye ulaşamaması ise düşündürücü.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Geçen sene başakşehir'e, olimpiyata gidiyorduk. Staddan mutlu ayrılıyorduk. O bitmek bilmeyen yollardan metrolarla otobüslerle etrafa neşe saçarak geliyorduk. Şimdi yuvamizdayiz. maçı kazansak bile mutsuz ayrılıyoruz. Bu nedir?

Ayrı bir parantez de şuna açmak lazım. Biz Vodafone Arenada maçın başından sonuna kadar Trabzonlu taraftarların tezahüratlarini dinlemek zorunda mıyız arkadaş? Bu nedir böyle?

Sen sabahtan beri ne anlatıyosun kardeşim.

Çevrimdışı 38life

Önemli olan 3 puan falan değildir önemli olan oyunudur. O dediginiz son 5 hafta...

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bugün gereksiz yere millete malzeme verdik asıl ona kızıyorum.
Aynen öyle oldu. Şu anda eyyamın kralı yapılıyor. Atacaksın bunlara fırsat vermeyeceksin. Bunları konuşturmayacaksın.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle oldu. Şu anda eyyamın kralı yapılıyor. Atacaksın bunlara fırsat vermeyeceksin. Bunları konuşturmayacaksın.

3 olsa 5 olurdu ve bunlar konuşulmazdı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı raichu

bu sene henüz o seviyeye çıkamadık maalesef aslında yine en az 5 net pozisyon buluyoruz da hep bitiricilik sıkıntı şu ana kadar  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir de şu var kendimiz maçı zora soktuk bize rahat maç izlemek haram

Çevrimdışı 38life

Kazandığımız maçta sahada sadece 2 tane iyi futbolcumuz varsa bu sorundur! Mesele birşeyler kaybettikten sonra tepki vermek değil . Kaybetmeden önce tepki vermek. Bazi oyuncular buranın Beşiktaş olduğunu bilmesi lazım. Böyle ciddiyetsizce davranmaya hakları yok. Biri kulaklarını cekmeli.

Etiketler: