Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165365 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

aboooo gugila sordum soyle bir yanit verdi:
Ahmet Nur Çebi, Beyaz TV’ye bağlanarak yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Ricardo Quaresma hakkında şok suçlamalarda bulundu. Çebi, “Quaresma’nın malzemecinin üstüne işediğini duydum. Quaresma’nın tesislerdeki bir bayana cinsel organını gösterdiğini duydum. Gözümle görmedim. Arkadaşlar bayana sormuş. O da doğrulamış. Eğer bunları yaptıysa terbiyesiz biri. Hoş davranışlar değil” ifadelerini kullandı.

İleride Beşiktaş’a başkan olabileceğini de iddia eden Ahmet Nur Çebi, “Medyaya çıkma meraklısı değilim. Siz basın mensubu olarak görevinizi yapıp beni sıkıştırıyorsunuz. Ben de cevap veriyorum. Zaten göreve geldiğimiz gün de şeffaflığı savunmadık mı” dedi.

oha oldum, insallah yalandir, yutuba da soracam simdi

bizim besiktas ilcesinde oluyor boyle seyler hep. yok efenim deri eldivenli, ustu ciplak falan bogaz havasindan hep
yok yanlışın var taksimde galatasarayda falan olur o işler işde bizim şansımızda oraya yakın olmamız bazen deniz havası almak için iniyorlardır.
Bu arada ANÇ yalan söylemez. Mutlaka belli yaşanmışlıklar vardır. ama hiç söylememesi lazımdı o dönemler acemi yöneticilik yüzünden şeffaf olacağız diye işin b.kunu çıkardılar.

Çevrimdışı tangaz

yok yanlışın var taksimde galatasarayda falan olur o işler işde bizim şansımızda oraya yakın olmamız bazen deniz havası almak için iniyorlardır.
Bu arada ANÇ yalan söylemez. Mutlaka belli yaşanmışlıklar vardır. ama hiç söylememesi lazımdı o dönemler acemi yöneticilik yüzünden şeffaf olacağız diye işin b.kunu çıkardılar.

ama sonuç olarak o açıklamalar yapıldı ve o açıklamaları yapan yönetim geri aldı esas b.kunu çıkarmak bence buydu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi golazokartal

Simdi baktim en son 30 Eylul 2016 da Aktif olmuş , Yani 1 Ay once..
Bu arada @çağrı noldu ya adam yok oldu.Bir sıkıntı mı var yoksa yoğunluktan mı giremiyor?

Çevrimdışı Necmi

sureyya abi bu karijmayi seviyor ya gizler, soylemez diye sormamislardir buyuk ihtimal.

malzemecinin ustune neden isesin futbolcu ben olayin mantigini kavrayamiyorum. anca quaresma pisuara isiyordur birisi gelip bunu saka amacli ittirmistir, hedefi sasiran karijma yanlislikla, oradan gecmekte olan sureyya abinin ayagina falan sicratmistir.

nerden hatirladiysam su olayi, ne sacma bir is
süreyyanın adı falan geçmedi bunu kim çıkartıyor :alala:
süreyya ile quaresma arasında değişik bir bağ var. Bu işi mümkün değil yapmaz
böyle bir şeye ben direk yalan derim.

Çevrimdışı Necmi

Bu arada @çağrı noldu ya adam yok oldu.Bir sıkıntı mı var yoksa yoğunluktan mı giremiyor?
yoo bir sıkıntı yok. biraz ara vermiş işleri yoğun sanırım

Çevrimdışı Oktay

sana bir sır vereyimmi bak @Çağrı diye biri yok. sizi bizi herkesi çagrı diye tanıtan kisi çok güzel kurgulanmış sanal bir beşiktaşlı profil  :D :D :D

Çevrimdışı Necmi

ama sonuç olarak o açıklamalar yapıldı ve o açıklamaları yapan yönetim geri aldı esas b.kunu çıkarmak bence buydu
zaten quaresmanın alınmasına neden tepki koyduk sanıyorsun. bu yönetim gönderilişindeki
çirkinlikten sonra geri alması çok tuhaf bir şeydi gönderiliş şekline üzülmüştüm hiç etik değildi.
en azından iadeyi itibar yaptılar. Olaya böyle bakmak lazım.

Çevrimdışı Oktay

@Çağrı  ortaya laf attım çık bişeyler de kendini savun :lol: :lol:

Çevrimdışı tangaz

zaten quaresmanın alınmasına neden tepki koyduk sanıyorsun. bu yönetim gönderilişindeki
çirkinlikten sonra geri alması çok tuhaf bir şeydi gönderiliş şekline üzülmüştüm hiç etik değildi.

optimistliğin nirvanaya ermesi die bakıyorum ama olaya değil sana  :D @Necmi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

yoo bir sıkıntı yok. biraz ara vermiş işleri yoğun sanırım

twitterda fink atıyormuş burada paylaşımlarını paylaşanlar olmuştu

Çevrimdışı mylife1903

Keske yalcin ayhana da bir iyade yapsak abi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Quaresma konusu nerden hortladı ya şimdi durduk yere :)

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi cok optimist zaten. Simdi ts macini sorsak eliyle 5 isareti yapar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bi ara chelsea ile anılıyordu jose zamanı sonra abramoviç almadı baktı sscbliler elinde patlıyor almadılar o dönem 27 milyona alınacağı yazılıyordu şuan o herifi alabilecek tr takımı yok
Nasıl yok Q7'yi çine sattık mı 10 12 ye 14 16 m euro arasına bu adamı alabiliriz, artık eskisi gibi değil  elit takımların gözünden düştü yarmo bundan birkaç sene önce imkansızdı ama şuan çok düşük bir ihtimal değil bu sene gruptan çıkıp şampiyon olduk mu ekonomimiz iyice düzelecek abi, kombineler tamame biter..

Mesela napoli
Maçı için 7 bin satışa sunulmuş maçtan 3 saat önce baktığımda sadece 70 adet bilet kalmıştı abi, genelde 1.inci, 2.inci ve 3.üncü kategori, vip ve 1903 tribününden bile çok iyi satış oldu ortalama bir bilet 400 tl civarına denk gelir 6900 tane satıldığını kabul etsek 2 milyon 760 bin tl bilet geliri sadece, kartal yuvasıda çok kalabalıktı. gelirlerimiz seneye öyle böyle artmayacak yıllık 200 milyon dolara yaklaşabileceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi cok optimist zaten. Simdi ts macini sorsak eliyle 5 isareti yapar
Bunlar hep aşırı sevgiden abi, sevdiğine toz konduramıyor Necmi abim

Çevrimdışı Necmi

hiç istemedimki alınırken burda herkes biliyor. O şekilde gönderilen bir oyuncunun
geri alınmaması gerekiyordu. iadeyi itibar quaresma açısından iyi oldu. quaresma adına sevindim
yoksa büyük yara olarak kalacaktı hem onun için hem Beşiktaş için Bu konuda yönetimin hatalı olduğunu hala
savunuyorum. Bir kere gönderdiğin oyuncunun arkasından konuşmayacaksın. Bu yönetime yakışan davranış biçimi
değil. Orda taraftar korkusundan konuştular. Yanlıştı. ayıptı. Beşiktaş değerlerine yakışmıyordu.
Konuştun geri almayacaksın burda Beşiktaşında itibarını zedeliyorsun. @tangaz

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma konusu nerden hortladı ya şimdi durduk yere :)
Cisinin gelmesini bekliyoruz, wcde yakalayip hemen cine paketleyecez.

Ayni bu polis akademesi filminde seyyar tuvaletlen proktiri stadyuma birakiyorlardi ya o hesap.

Çevrimdışı tangaz

kanat forvet araştırıyorum takıma gelecek sene için bu portoda cezayirli yasin brahimi die yardıran bir çocuk vardı 2 senedir yardırıyordu bu sene  oynatmıyorlar onu alsak mı ne dersiniz hem yarmodan daha risksiz olur.

Çevrimdışı mylife1903

kanat forvet araştırıyorum takıma gelecek sene için bu portoda cezayirli yasin brahimi die yardıran bir çocuk vardı 2 senedir yardırıyordu bu sene  oynatmıyorlar onu alsak mı ne dersiniz hem yarmodan daha risksiz olur.
Abi bize portodan lazim adam adriyan lopez

Çevrimdışı tangaz

Abi bize portodan lazim adam adriyan lopez

lopezi sene başı yazdığından beri bende mantıklı buluyorum ama o herife noldu çözemiyorum sanırım bitti o herif o yüzden kararsızım birde sevindirici tarafı war portonun kıçında patladı 11 milyon ödemişler alırken  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

lopezi sene başı yazdığından beri bende mantıklı buluyorum ama o herife noldu çözemiyorum sanırım bitti o herif o yüzden kararsızım birde sevindirici tarafı war portonun kıçında patladı 11 milyon ödemişler alırken  :D
Abi isin iyi yani ispanyol oyuncu, cuzinbir miktara kaparsak hic zarar etmeyiz. Deportivoya falan sokustururuz tutmazsa.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi isin iyi yani ispanyol oyuncu, cuzinbir miktara kaparsak hic zarar etmeyiz. Deportivoya falan sokustururuz tutmazsa.
Daha iyileri lazım abi

Çevrimdışı Necmi

optimistliği asla kabul etmem optimist olmak kötü bir şey değil ama ben öyle değilim
ben anlık yaşananlarla değerlendirme yapmam her zaman bütüne bakarım. Benim için kıstas
bütünün korunup korunmadığı. Bu iyimserlik değil gerçekçilik bu güne kadar hangi tesbitim yanlış çıktı :alala:
yıllardır savunduğum şeyler bir bir su üstüne çıkmaya başladı.
bu güne kadar nelere tepki koydum dany eneramo transferlerine Önder Özene tepki koydum
biliçin bu takımın hocası olmadığını savundum
yönetimin ilk 3 yılının başarılı olduğunu savundum bu 3 yılı geçirmesek sportif başarı gelmez dedim.
inişler çıkışlar yanlışlar doğrular var elbet ama bunlar lokal şeyler bütünü etkilemiyor.
Türklerin genel özelliği lokal şeylere o kadar çok takılırlarki asla bütüne bakmak akıllarına gelmez.
o lokal sorunlar yüzündende düzgün giden bütünü bozarlar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cisinin gelmesini bekliyoruz, wcde yakalayip hemen cine paketleyecez.

Ayni bu polis akademesi filminde seyyar tuvaletlen proktiri stadyuma birakiyorlardi ya o hesap.

hahahahhahahha :) :)

Etiketler: