Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162838 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

ŞL'ye gidişi bu yüzden sürekli hale getirmemiz gerekiyor. Zaten bu sene gelecek şampiyonluk ve satışlarla beraber neler olur düşünemiyorum.  :bandit:

Sadece Şampiyonlar Ligi de değil, geçen sene Avrupa Ligi'nde gruptan çıkamamış olmamıza rağmen UEFA'dan 11 milyon euro almışız.

Demirören yüzünden 2 kere Avrupa'ya gidemediğimizi düşünürsek, 75 milyon lira zarar yazar oradan.

Çevrimdışı tuncaboylu

doktor bu ne  :D
kale vuruşu kullanılırken böylemiymiş lan bunlar

Quaresma 2 kere çizginin yarım metre önünde ofsayta düştü benim gördüğüm, adamlar bir ofsayt vuruşunu bizim sahamızdan kullandı hatta.  :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın Millet,

Manu'yu yendikleri için yine medyada bir pof poflama , şampiyonluk havasına sokma durumu var  :biggrinking:
Valla cok guluyorum bunlarına bu acınası hallerine , sevınıyorum başkanlarını unuttular  :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ömerin bile cenkden fazla katkı sunacağı hiç aklıma gelmezdi :bandit:
:tabe: :tabe: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Quaresma 2 kere çizginin yarım metre önünde ofsayta düştü benim gördüğüm, adamlar bir ofsayt vuruşunu bizim sahamızdan kullandı hatta.  :)

yok artık iyice salladın bu sefer aç kural kitabını oku :kop:

günaydın bu arada beyler  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena
hayırlı işler
hayırlı cumalar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tuncaboylu

yalnız nasıl hepsi ozzy nin önüne can havli ile atlıyor  :D
oyuna girerken öyle bir ses oldu ki adamlar da haklı

Yalnız orada sebep Ozzy değil, A ve B sınıf takımlar yerleşik savunmadayken kaleye 20 metreden yakına geldiğinde vurdurmuyorlar toplara.

Büyük takımların CL maçlarında uzaktan atılan goller genelde duran toptan oluyor, yoksa topu vuracak ya da vurmaya hazırlanan adamı her an kapatıyorlar.

Nereey geliyorum: Napoli maçında Hamsik'ten yediğimiz gol, deneyimli bir Şampiyonlar Ligi takımının yiyeceği gol değildi.

Abi bizim sahadan degil ama Orta sahanin 1 metre gerisinden kullandilar , Acayip bir ofsayt taktiği uyguladı Napoli , Savunmayi orta sahaya yakin kurup birbrirlerine cok yakin oynadilar

Orada ofsayta düşen de Q7 degil Cenkti yanlis hatırlamıyorsam :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

İlk yarının sonlarına doğru kullandılar, hatta dalga geçtik Clattenburg'la mahalle maçı mı yönetiyorsun diye.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi bizim sahadan degil ama Orta sahanin 1 metre gerisinden kullandilar , Acayip bir ofsayt taktiği uyguladı Napoli , Savunmayi orta sahaya yakin kurup birbrirlerine cok yakin oynadilar

Orada ofsayta düşen de Q7 degil Cenkti yanlis hatırlamıyorsam :alala:

Yok ben Q7'nin düştüğü ofsaytı diyorum, 40-45 arası.

Kısa boylu herif kimdi seçemedim, Insigne olsa gerek. Bizim çizginin biraz önünden kullandı ofsaytı.

Kısa boylu herif kimdi seçemedim, Insigne olsa gerek. Bizim çizginin biraz önünden kullandı ofsaytı.
:alala:

Çevrimdışı tangaz

yedek kulübelerinin hemen önünde oldu pozisyon bende ikinci yarı die biliyorum ama şayet ilk yarıda da olduysa benim çekil kızım göremiyorum dediğim sahnelerden biri olabilir  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

:alala:

Quaresma sol kanattaydı o esnada, Fabri'nin kullandığı bir uzun toptu.

Hatta benim arkadaş "Fabri sonunda tutturdu Quaresma'yı" dedi, zira önceki 2 denemesi taca çıkmıştı. Onda da ofsayt çaldı.

SAMET AYBABA’DAN YILLAR SONRA OLAY İTİRAF

Beşiktaş’ın geçen sezonki şampiyonluğunda önemli payı olan bu sezonda da attığı gollerle Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısında parmağı olan Ricardo Quaresma ile ilgili ilginç bir detayı Samet Aybaba açıkladı.

Q7’nin kadro dışı bırakılıp gönderildiği dönemde Beşiktaş teknik direktörü olan Aybaba, “Q7’yi Başkan gönderdi. Ben hocalığım döneminde Quaresma’yı hiç görmedim. Hatta Ahmet Kavalcı ile Başkan’a gidip, ‘affedelim’ dedik. Başkan kabul etmedi” diyerek bir sırrı ortaya çıkardı.

yedek kulübelerinin hemen önünde oldu pozisyon bende ikinci yarı die biliyorum ama şayet ilk yarıda da olduysa benim çekil kızım göremiyorum dediğim sahnelerden biri olabilir  :D
:lol: :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

SAMET AYBABA’DAN YILLAR SONRA OLAY İTİRAF

Beşiktaş’ın geçen sezonki şampiyonluğunda önemli payı olan bu sezonda da attığı gollerle Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısında parmağı olan Ricardo Quaresma ile ilgili ilginç bir detayı Samet Aybaba açıkladı.

Q7’nin kadro dışı bırakılıp gönderildiği dönemde Beşiktaş teknik direktörü olan Aybaba, “Q7’yi Başkan gönderdi. Ben hocalığım döneminde Quaresma’yı hiç görmedim. Hatta Ahmet Kavalcı ile Başkan’a gidip, ‘affedelim’ dedik. Başkan kabul etmedi” diyerek bir sırrı ortaya çıkardı.

4 sene sonra mı hatırlamış bu detayı?

Bu adamın camiada neden sevilmediğini genç arkadaşlara açıklayamıyorduk, eksik olmasın kendisi anlatıyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

İlk yarının sonlarına doğru kullandılar, hatta dalga geçtik Clattenburg'la mahalle maçı mı yönetiyorsun diye.
Evet Tolgayda itiraz etti hakemde tamam gibi kafa salladı :) yalnız benim gördüğüm ikinci yarı idi öyle hatırlıyorum :)

Çevrimdışı Oktay

samet aybaba sır diyo ama bunun sırlık bişeyi yok herkes durumun böyle olduğunu biliyodu

samet aybaba sır diyo ama bunun sırlık bişeyi yok herkes durumun böyle olduğunu biliyodu
Günaydın @Oktay abi :icool:

Çevrimdışı Oktay

Günaydın @Oktay abi :icool:
günaydın yunus emre

bu arada sana sözüm baki biliyosun senden haber bekliyorum istediğin bi maçı söyle bana sana bileti paslıyım..

Çevrimdışı murat

Benim hatırladığımda ilkbyarının sonları başlama vuruşunun yapıldığı noktaya yakın biryerden yeni açık tarafına doğru kullanıldı. Hatta yanımda kim vardı hatırlamıyorum bizim sahadan kullandılar atışı demiştim. Sonrada belki açıdan dolayı öyle görmüşümdür dedim.

Çevrimdışı tangaz

Evet Tolgayda itiraz etti hakemde tamam gibi kafa salladı :) yalnız benim gördüğüm ikinci yarı idi öyle hatırlıyorum :)

herkes ikinci yarıda mutabık sanırım @tuncaboylu gene ilaçlarını almayı unuttun değil mi Allahın berbatovu  :kop:

Çevrimdışı Kalyoncu

herkes ikinci yarıda mutabık sanırım @tuncaboylu gene ilaçlarını almayı unuttun değil mi Allahın berbatovu  :kop:
Pozisyonu geziyorum bulduğumda atacamda erken konuşma dur abi yakma bizi. :)

Çevrimdışı underworld

3 yaşındaki çocuk bile olayın içini biliyordu  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Pozisyonu geziyorum bulduğumda atacamda erken konuşma dur abi yakma bizi. :)

yanacaksak burada kendi içimizde yanalım önemli olan dışa karşı tek olmak  :biggrinking:

Etiketler: