Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9160238 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

3. olur uefaya gideriz
Hic istemiyorum uefa ya elenelim ya cikalim gruptan

Çevrimiçi Necmi

Abi Bayern'de gedik bulsan nolacak, bunun Almanya'sı da var.

Porto bir kere buldu, bulduğuna pişman ettiler Allianz Arena'da.

Bu Baern-Real-Barce-Atletico arasında istenecek en cazip takım Atletico, geçen sene PSV'ye 210 dakika gol atamadılar ve turu penaltılarla geçtiler.

Atletico'dan iki maçta yiyeceğin maksimum 2 ya da 3 gol olur, sen de bir punduna getirip 2 ya da 3 gol atarsan turu bile geçebilirsin.
ya bayernden korkup atletico istemek neyin nesi adamlar iki yıldır bayernin korkulu rüyası
büyük takımlar içinde isteyebileceğim bir real var ingiliz takımı istemem şahsen birde leicester
isteyen arkadaşlar adamlar eski ingiliz tarzı oynuyorlar ve bize çok ters gelir bunlar en çekindiğim takım
barçayı bile tercih ederim valla hiç olmazsa oyun dilinden anlıyoruz ve ispanyol takımları kim olursa olsun deplasmanda
tırt oluyor. ispanyadada yapacak bir şey yok otobüsü göndeririz oraya kale önüne park ederiz.

Çevrimdışı tangaz

bende istemiyorum ama 3.lüğü garantiledik çoktan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

dün gece oturdum uefa takımlarını inceledim çıkacak takımlara baktım valla bir ikisiyle kafa kafaya
oynarız geri kalanları eleriz. şlden gelecek takımlara bakmadım ama yari final işden bile değil ondan sonrası denk
takımların mücadelesi olur. şl de grupdan çıksak iki maç yaparız gibi görünüyor. ha kura şansı olsun diyelim
en fazla çeyrek yaparız oda mucizeyle olur

Çevrimdışı mylife1903

Olur mu abi kiev bizi yenip
Napoliye cakarsa cikiyor.
Biz benfika ile berabere kalirsak bile 7 puan yapiyor. Kiev bizi yenip yedileyince bizi yedilemis oluyor

Çevrimdışı tangaz

dün gece oturdum uefa takımlarını inceledim çıkacak takımlara baktım valla bir ikisiyle kafa kafaya
oynarız geri kalanları eleriz. şlden gelecek takımlara bakmadım ama yari final işden bile değil ondan sonrası denk
takımların mücadelesi olur. şl de grupdan çıksak iki maç yaparız gibi görünüyor. ha kura şansı olsun diyelim
en fazla çeyrek yaparız oda mucizeyle olur

ŞLde 33 milyonu cebe indirdik gruptan çıkarsak 40 cepte kura şansı+balla turu geçip çeyrek yapsak 48-50 arası cebimize girer 160-170 trilyon ohh miss
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Olur mu abi kiev bizi yenip
Napoliye cakarsa cikiyor.
Biz benfika ile berabere kalirsak bile 7 puan yapiyor. Kiev bizi yenip yedileyince bizi yedilemis oluyor

kiev kıçını yırtsa napoliye çakamaz

Çevrimdışı Kalyoncu

kiev kıçını yırtsa napoliye çakamaz
Berabere kalsında işimizi görsün. Napoli son maç yusuf yusuf atsın Benfica ile birbirlerini yesinler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Daha benfica'yı yenmedik burda rakibimiz bile belirlenmiş :)

Durun ne bu acele önce ts maçı var :)

Çevrimdışı Savaş

Abi bu takım Uefaya kalirsa finale gider. Adam gibi takim yok uefada bu sene. Bir manu var o da zlatan etkisi.

Gerisi çöp.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Berabere kalsında işimizi görsün. Napoli son maç yusuf yusuf atsın Benfica ile birbirlerini yesinler.

evet bu güzel olur ama tahminim ağır fark olacak italyada kievin kaleciler kumbara bildiğin.

Çevrimdışı Berat

Abi bu takım Uefaya kalirsa finale gider. Adam gibi takim yok uefada bu sene. Bir manu var o da zlatan etkisi.

Gerisi çöp.

UEL, lig şampiyonluğu yolunda boşuna yük olur başımıza.

Çevrimdışı tuncaboylu

Napoli'yi öyle bir duruma soktuk ki, Benfica'ya burada yenilmediğimiz anda son maça yusuf yusuf çıkacaklar.

Biz Benfica'yı yensek ve Napoli Kiev'i yense bile, Benfica'ya 2 fark yememek için çıkacaklar. (Yoksa 3. oluyorlar)

Yalnız yazarken farkettim, o senaryo efsane olur ha.

Biz Benfica'yı yenip Kiev'i de yeniyoruz.

Benfica da Napoli'yi 2-0 yeniyor.

Napoli out.

İlk maçta 4-0'ken rehavete kapılıp 2 saçma gol yedikleri için elenmeleri çok bomba olur cidden.

Daha ilginci, biz Benfica'yı yenip Kiev'le berabere kaldık.

Napoli son maçta Benfica'ya 1-0 yenilse bile eleniyor.  :D

Çevrimdışı tangaz

Gerisi çöp.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu sene uefayı roma ya da zenit kazanır favorim roma

Çevrimdışı tuncaboylu

ya bayernden korkup atletico istemek neyin nesi adamlar iki yıldır bayernin korkulu rüyası
büyük takımlar içinde isteyebileceğim bir real var ingiliz takımı istemem şahsen birde leicester
isteyen arkadaşlar adamlar eski ingiliz tarzı oynuyorlar ve bize çok ters gelir bunlar en çekindiğim takım
barçayı bile tercih ederim valla hiç olmazsa oyun dilinden anlıyoruz ve ispanyol takımları kim olursa olsun deplasmanda
tırt oluyor. ispanyadada yapacak bir şey yok otobüsü göndeririz oraya kale önüne park ederiz.

Abi adamlar Bayern'i ve Barcelona'yı yenmek için kurmuşlar sistemlerini, onların korkulu rüyası olmaları normal.

Diğer maçları sidik zoruyla kazanıyorlar: PSV'yle toplam 3 maç yaptılar geçen sene ve bu sene, 300 dakikada PSV'ye attıkları gol adedi 1.

PSV'nin defansı çok mu iyi, değil. Bayern tek maçta 4'ledi o PSV'yi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Roma iyi gitmiyor avrupada. Ama lucescu ile Zenit büyük sıkıntı oraya bide Villarreal eklesek iyi olur şampiyonlar liginden geleceklerde önemli.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sene ya Napoli alır UEFA'yı ya da Benfica.  :ok:

Çevrimdışı tangaz

Bu sene ya Napoli alır UEFA'yı ya da Benfica.  :ok:

ihtimal dahilinde ama bence roma benficayı tokatlar.

Çevrimdışı tangaz

Roma iyi gitmiyor avrupada. Ama lucescu ile Zenit büyük sıkıntı oraya bide Villarreal eklesek iyi olur şampiyonlar liginden geleceklerde önemli.

gruplarda öyleler ama eleminasyonda işi kotarırlar m.salah falan ters adam tek başına uel deki takımların %80inin perişan eder.

Çevrimdışı tangaz

m.salah demişken bizde olmasını en çok isteyeceğim kanat forvetlerden biridir

Çevrimiçi Necmi

daha matematik olarak garanti değil

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Kalyoncu

Atıf Keçeci yazdı; "Bunları Beşiktaş’ın büyümesi korkutuyor"

Bizler İnönü Stadı'nda üç büyük kulüp taraftarları dostça birlikte maç seyrettiğimiz günleri yaşamış insanlarız. O tarihlerde birinci lig maçları başka stat olmadığından Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü’ne ait İnönü Stadı'nda oynanırdı

Sonrasında bilindiği üzere kulüpler kullanım hakkı aldıkları kendi statlarında oynar hale geldiler.

Beşiktaş’ın göçebe hayatı yaşadığı son sezonda şampiyonluğu elde etmesinin yanında muhteşem bir stada kavuşması, seyirci doluluğu yaşanması, dolayısıyla sponsor olabilmek için büyük firmaların tabiri caizse sıraya girmesi , kısacası ekonomik olarak da büyümesi rakiplerini tedirgin etmeye başladı.

Bunların medyada ki uzantılarının her vesileyle Beşiktaş’ın üzerine gelmeyi görev bilir hale gel diklerini izliyoruz. Ufaklarını ciddiye almasak da bu defa Sayın Hıncal Uluç Başkan Fikret Orman’ın Divan Kurulunda ki bir sözü üzerinden yola çıkmış.

Üstat diyor ki "Beşiktaş Başkanı Fikret Orman durup durup bu stat meselesinin üzerine atılıyor" deyip devamında "Biz söyledik zaten; bu yönetimin en büyük işi bu stattır, stat için uğraşır." Hıncal üstat stat yapılırken şampiyonlukların da kazanıldığını görmezlikten geliyor.

Orman demiş ki; ”Bu stadı cadılar mı yaptı?" Başkan bunu söylerken 60'lı senelerin TV dizisi Bewitch (büyüleyen) 'deki burnunu oynatarak birçok şeyi halleden karakteri teşbih yaparak örneklemişti. Buradaki inceliği mutlaka anlamıştır da demagoji yapmayı yeğlemiş.

Üstat devam etmiş; "Bu stadın arazisini kim yaptı?" diye sormuş. (Herhalde "KİM VERDİ?" demek istemiş) "Türkiye‘de İnönü Stadı'nın olduğu yerden daha pahalı bir yer gösterin! Beşiktaş’a miras mı kaldı o alan?" diye soruyor.

Beşiktaş’a miras kalmadı, bu şanlı kulüp önce Rahmetli Süleyman Seba’nın devletçiliği gereği şimdilerde Kara, Deniz ve Hava yoluyla gidilebilen nadide yapılardan Çırağan Palace Kempinski Oteli'nin bulunduğu derin hatıraları olan Şeref Stadı'nı ceketini alıp çıktı. Sonrasında diğer iki kulübümüz de kendilerine üst kullanım hakkı verilen ve Beşiktaş’ın her yıl kira ödediği alanlar tahsis edildi. Hıncal beyin savunduğu kulübü ise ne yaptı? Ali Sami Yen Stadı'nı bırakmak için kendine devlete yeni stat yaptırdı. Toprak sahibi olmamalarına rağmen Gençlik Spor Genel Müdürlüğü protokol anlamında kullanmak üzere Ş.Saraçoğlu ve TT Arena'da sadece 90 koltuk almışken Vodafone Arena'da 180 koltuk ve 16'şar kişilik iki VİP loca kullanmaktadır. (Buraları kimler kullanıyor? Daha sonraları resimleriyle birlikte açıklayacağım) Yani teşekkür edecek birileri varsa o da mensup oldukları kulüpleridir. 

Üstat bir de ortalığı karıştırmak için Fikret Orman’a öğüt veriyor diyor ki; "Fenerbahçe’nin ve Galatasaray’ın statları ile ilgili bir lafın varsa açık söyle. 'Bunlar şuradan dilenerek yaptı bu statları' de" 

Beşiktaş terbiyesi özel durumlarda başkasının işine karışmamayı söyler.

Söylenecek daha çok laf var da geçelim. Neyse bunlar Beşiktaş’ın gümbür gümbür gelişinden rahatsızlar, artık büyüklüklerine gölge düşüşünü görmeleri hırslandırıyor, kısacası camialarını korku sarmış, bunlar da durumdan vazife çıkarmaya çalışıyorlar. 
HABER1903/ Atıf Keçeci

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Jorginho: "Böyle muhteşem Atmosfer görmedim. Tribünler bizi müthiş etkiledi. Topu ayağımıza aldığımızdaki ıslıklar ve protestolar muazzamdı. Bu Statta Barcelona gelse mac kazanamaz. Cünkü Tribünler sahaya cok etki ediyor."

#BizBeşiktaşlıyız
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Atıf Keçeci .....1903 sitesine açıklamalarda bulunmuş. Sonunda Beşiktaş'ın lehine konuşan eski bir yönetici gördük ve çok iyi bir noktaya değinmiş Beşiktaş'ın güçlenmesi sarı takımların hiç hoşuna gitmiyor, biz dik durursak bileğimizin bükülemeyeceği çok açık ortada yeter ki bu kulüp içerisindeki mevcut yöneticiler, eski yöneticiler kişisel menfaat uğruna hareket etmesinler, yıllardan sonra çok güçlü bir durumdayız ve sarı takımlar gerçekten Beşiktaş'ın ilerleyişinden korkmuş durumda, burada taraftar olarak bizede çok büyük iş düşüyor, ne olursa olsun takımın arkasında olmak gerek futbol, gerek basketbol,hentbol ve diğer branşlar. Doğru yönetim planlaması, doğru adımlar ile çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.

Etiketler: