Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9158399 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Soyunma odamiz yenilendi , İşte yeni hali :busted_cop: :busted_cop:

Muhteşem olmus ya Ates ediyor resmen :steamed: :sevinc
Ben şu mobilyalara başından biri uyuz oluyorum ya.

Çevrimdışı tuncaboylu

Trabzon maçı var alooo :D daha gruplarda oynanacak iki maç var siz ikinci turdaki rakibi düşünüyorsunuz :bandit:

Onu futbolcular ve teknik heyet düşünür zaten yaw, biz de bunu düşünelim.  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Kalyoncu

Abi Bayern'de gedik bulsan nolacak, bunun Almanya'sı da var.

Porto bir kere buldu, bulduğuna pişman ettiler Allianz Arena'da.

Bu Baern-Real-Barce-Atletico arasında istenecek en cazip takım Atletico, geçen sene PSV'ye 210 dakika gol atamadılar ve turu penaltılarla geçtiler.

Atletico'dan iki maçta yiyeceğin maksimum 2 ya da 3 gol olur, sen de bir punduna getirip 2 ya da 3 gol atarsan turu bile geçebilirsin.
Atleticoya 2-3 gol atmak doğru işittim demi? Bayern,Real,Barça ya atabilirsinde Atleticoya yemez çok çok zor. 0-0 a bağlayıp penaltılarda işi çözmek lazım :)

Çevrimdışı alimm

Abi Bayern'de gedik bulsan nolacak, bunun Almanya'sı da var.

Porto bir kere buldu, bulduğuna pişman ettiler Allianz Arena'da.

Bu Baern-Real-Barce-Atletico arasında istenecek en cazip takım Atletico, geçen sene PSV'ye 210 dakika gol atamadılar ve turu penaltılarla geçtiler.

Atletico'dan iki maçta yiyeceğin maksimum 2 ya da 3 gol olur, sen de bir punduna getirip 2 ya da 3 gol atarsan turu bile geçebilirsin.

olay o zaten.. Atletico'dan 2-3 gol yediysen elendin zatn punduna getirip 2-3 tane atmak için 180 dk yeterli olmayacktır... Malum 4 maçta 1 gol yedi şampiyonlar liginde...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tavandaki Arma , Duvarlarin rengi , Işıklandırma , Futbolcuların resimlerinin yer aldigi Detay hersey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş , Inanilmaz Lüks

Avrupanin en guzel soyunma odalarından biri olmuş

Mobilyalarda güzel yahu neyini begenmedin :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

olay o zaten.. Atletico'dan 2-3 gol yediysen elendin zatn punduna getirip 2-3 tane atmak için 180 dk yeterli olmayacktır... Malum 4 maçta 1 gol yedi şampiyonlar liginde...
Barça - Real - Munih atamıyor adamlara 2 - 3 Gol

Adamlar Gol yemiyor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Atleticoya 2-3 gol atmak doğru işittim demi? Bayern,Real,Barça ya atabilirsinde Atleticoya yemez çok çok zor. 0-0 a bağlayıp penaltılarda işi çözmek lazım :)

Denk gelir, atarsın. Talisca 30 metreden vurur, defansa çarpar girer. Orta yaparsın, falso alır, kaleci boşa çıkar girer.

Bayern'i burada 3-0 yensen, turu geçmek için şansın %50 şansın olur.

Atletico'yu burada 1-0 yensen, turu geçmek için şansın yine %50 olur.

Hangisiyle oynamayı tercih edersin?

Çevrimdışı tuncaboylu

gruplara baktım da arsenal psg monaco leverkusen tottenham lester porto sevilla hangisi gelirse gelsin farketmez tur şansımız olur

Aynen, 16 takımın 7'i dişimize göre olabilir ve bu 7'nin hemen hepsi aynı gruptalar.

Yani %50 ihtimalle denk bir takım çekebiliriz gruptan çıkınca.

Çevrimdışı tuncaboylu

Belli olmaz işte. Attın araya, Godin'den kurtuldu Aboubakar ve kaleci indirdi. Penaltı + kırmızı kart.

Ya da orta yaptın Napoli maçındaki gibi, hakem görmedi ofsaytı; yazdı Marcelo kafayla.

Turun %50'si cebinde.

Atletico kendinden güçlü takımlara karşı dizayn edilmiş bir takım, kendinden güçsüz takımlara şans tanıyor bu özelliği de.

Çevrimdışı Orhan_

Tavandaki Arma , Duvarlarin rengi , Işıklandırma , Futbolcuların resimlerinin yer aldigi Detay hersey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş , Inanilmaz Lüks

Avrupanin en guzel soyunma odalarından biri olmuş

Mobilyalarda güzel yahu neyini begenmedin :alala:

Asmatavanda kullandıkları oval form iyi uygulama olmazsa kötü bir görüntü oluşturuyor. Ben bugüne kadar iyi uygulanmış oval hatlı bir asmatavan görmedim. Ayrıca kırmızı ledler soyunma odası havasını yakalamış ama başka bir soyunma odası :evillol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Denk gelir, atarsın. Talisca 30 metreden vurur, defansa çarpar girer. Orta yaparsın, falso alır, kaleci boşa çıkar girer.

Bayern'i burada 3-0 yensen, turu geçmek için şansın %50 şansın olur.

Atletico'yu burada 1-0 yensen, turu geçmek için şansın yine %50 olur.

Hangisiyle oynamayı tercih edersin?
Ben Bayern isterim. Gruptan çıkmak bu senenin özelinde başarıdır zaten benim için diğer husus ise zevksiz Atletico maçları yerine Bayern maçları daha cazip.Oyuncularımızada önümüzdeki sene içinde tecrübe olur.Bu senede öyle ahım şahım değil Bayern.

Çevrimdışı tuncaboylu

Barça - Real - Munih atamıyor adamlara 2 - 3 Gol

Adamlar Gol yemiyor :bandit:

Tamam da atamıyor da.

Rostov deplasmanda puan alıyordu 90+3'te acayip golü yemese işte.

Adamlar Bayern'i de 1-0 yeniyor, PSV'yi de 1-0 yeniyor, Rostov'u da 1-0 ya da zar zor 2-1 yeniyor.

Tamam 1 gol yemişler de, bizden az gol atmışlar.

Çevrimdışı Orhan_

Belli olmaz işte. Attın araya, Godin'den kurtuldu Aboubakar ve kaleci indirdi. Penaltı + kırmızı kart.

Ya da orta yaptın Napoli maçındaki gibi, hakem görmedi ofsaytı; yazdı Marcelo kafayla.

Turun %50'si cebinde.

Atletico kendinden güçlü takımlara karşı dizayn edilmiş bir takım, kendinden güçsüz takımlara şans tanıyor bu özelliği de.

Bence de Barça-Bayern-Atletico arasında şansımızın en yüksek olacağı takım Atletico. Yine de çok zor. Bu arada Real'i unutmayalım arada. Sanki hiç yoklarmış gibi davranıyoruz :D.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben Bayern isterim. Gruptan çıkmak bu senenin özelinde başarıdır zaten benim için diğer husus ise zevksiz Atletico maçları yerine Bayern maçları daha cazip.Oyuncularımızada önümüzdeki sene içinde tecrübe olur.Bu senede öyle ahım şahım değil Bayern.

Valla Allianz Arena'daki Bayern maçından da çok zevk alacağımızı düşünmüyorum.  :evillol: :evillol:

Celderon'daki sıkıcı maçı tercih ederim ben.

Tecrübe dersen, ikisi de tecrübe. Birinde özgüveni kaybetme riski de var.

Çevrimdışı Berat

Trabzon maçından gelecek bir puan kaybı bizi şimdi daha da üzer, önümüze bakalım.

Çevrimdışı Savaş

Herşey iyi güzelde sanki erken konuşuyorsunuz. Baykuşluk yapmak istemem ama futbol bu herşey olabilir. Bu kadar uzun vade düşünüp üzülmeyin sonra arkadaşlar.

Bırakın bir Benfica'yı yenelim öyle konuşuruz bunları. Şimdi ts maçı var önümüzde ona odaklanmak lazım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Valla Allianz Arena'daki Bayern maçından da çok zevk alacağımızı düşünmüyorum.  :evillol: :evillol:

Celderon'daki sıkıcı maçı tercih ederim ben.

Tecrübe dersen, ikisi de tecrübe. Birinde özgüveni kaybetme riski de var.
Bu konuda farklı düşünüyoruz. Biz bu arenada kalıcı olmak istiyorsak zaten alışmalıyız Allianz Arena, Bernabeu, Camp nou, Emirates bu stadların havasını solumalıyız. Tamamen baktığımız yerler farklı

Çevrimdışı Gokhan-

Bayern'i, Real'i, Barça'yı, Atletico'yu, City'i unutun beyler, yok onlar bizden uzak birbirlerine yakın olsunlar.

Heee bi yarı final, final falan yaparsak zaten gelecekler ama şu aşamada hiç birini istemiyorum, hiç yalandan ağalık taslamaya gerek yok  :D

İnşallah gruptan çıktığımız da Sevilla gelecektir, çok fena arzuluyorum onları öyle böyle değil.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı firewater

Tur atlarsak bize zor bir rakip getirir UEFA (sıcak top - soğuk top hilesi ile). o yüzden biz alacağımız paraya ve büyük bir avrupa takımı ile eşleşmenin keyfine bakalım yeter.  :) :) :) :) :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu konuda farklı düşünüyoruz. Biz bu arenada kalıcı olmak istiyorsak zaten alışmalıyız Allianz Arena, Bernabeu, Camp nou, Emirates bu stadların havasını solumalıyız. Tamamen baktığımız yerler farklı

Calderon'un havası da iyidir, alışmaya başlamak için yani. :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Calderon'un havası da iyidir, alışmaya başlamak için yani. :D
İnşallah çıkarız gruptanda Calderon'a gideriz tamam seni kırmayacağım çok ısrar ettin. :)

Çevrimdışı tuncaboylu

İnşallah çıkarız gruptanda Calderon'a gideriz tamam seni kırmayacağım çok ısrar ettin. :)

Benden de sana söz, Barnebeu'nun havasını da soluyacağız gittiğimizde.  :) :) :)

Yakın zaten ikisi.  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Herşey iyi güzelde sanki erken konuşuyorsunuz. Baykuşluk yapmak istemem ama futbol bu herşey olabilir. Bu kadar uzun vade düşünüp üzülmeyin sonra arkadaşlar.

Bırakın bir Benfica'yı yenelim öyle konuşuruz bunları. Şimdi ts maçı var önümüzde ona odaklanmak lazım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim bildigim besiktas bu grupta sonuncu olur. Benfika macinda hakem golumuzu vermez, penaltiyi vermez dakika 90 tosic kendi kalemize atar.
Kiev macinda macin basinda kornerden yeriz, bastirirjz bastiririz beraberligi buluruz, marselo kirmizi gorur, yarma bir gol atar 88.de oturur burda aglariz.

Dereyi gormeden mayolari giydiniz yahu

Çevrimdışı mylife1903

Tam yazacaktim sanki devlet ihalesinde tokiye sokusturulmuz mobilyalar. Kalitesiz, zevksiz, ucube tek kelime ile rezalet. Stadyum basliginda da yazmistim. Soyunma odasi ve yedek kulubesi mobilyalari skandal.
Localari yapan firma yapmamis gibi duruyor.
Turk usulu olmus oldu stad. Takim elbise armani altinda takunya

Çevrimdışı tangaz

Benim bildigim besiktas bu grupta sonuncu olur. Benfika macinda hakem golumuzu vermez, penaltiyi vermez dakika 90 tosic kendi kalemize atar.
Kiev macinda macin basinda kornerden yeriz, bastirirjz bastiririz beraberligi buluruz, marselo kirmizi gorur, yarma bir gol atar 88.de oturur burda aglariz.

Dereyi gormeden mayolari giydiniz yahu

3. olur uefaya gideriz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: