Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155102 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolgay 10M ye verilmez. Daha kendini göstermedi bile.
çok dikkat çekecek elde iyi para edecek oyunculardan biri o daha 26 yaşında
ve yeni ısınıyor oyuna seneyede şl de olursak çok büyük paralara gidebilir.

Takımda şu an itibariyle 10 milyon euro teklif geldiğinde satılmayacak tek isim Oğuzhan bence.

Şampiyonlar Ligi güzel platform, oyuncular değer kazanıyor falan da, ligimiz öyle değil.

O yüzden Avrupa'dan 10 milyon teklif getiren nüfus kağıdını da getiriyor.

İsim hanesinde yazan Oğuzhan değilse, 1 kutu lokumla birlikte bonservisi verilerek öpücüklerle uğurlanıyor.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Doğru noktaya değinmişsin. Özellikle Avrupa maçlarında rakip takımın adını söyleyerek tezahürat yapmayı anlamıyorum ben de.

"Koy Napoli'ye Koy Napoli'ye, Koy şu sevimli Napoli'ye. İnşallah" tezahüratıyla rakibi bozmayı mı düşünüyoruz gerçekten?

Gol yemeden önce çılgınca söylenen Napoli vurgulu İngilizce tezahürattaki amaç nedir?

Avrupa maçlarında bunu değiştirmemiz lazım.

Kapalı üstte sadece haydi Beşiktaş ım Napoli ye koyalım sözlerini iceren geniş katılımlı olarak 5-6 dk aralıksız söylendi.Senelerini vermiş,belki de benden 10 kat fazla deplasmana gitmiş tribün emekçilerinin bu kadar bilinçsiz ve amaçsız olması anlasılır bişey degil.Ayrıca kimsenin özgürlük alanına müdahale edilmesini istemem ama lütfen lütfen lütfen telefonlarla görüntü kayıt hakkında kibarca bir anons rica ediyorum.Yakınımda maçı abartmıyorum sadece telefondan çekim yaparak izleyen 2 kişi ve maç boyunca 15000 tane selfie yapan bi kız bütün maç boyunca dikkatimi cekti ki tezahurat ve destek hak getire.Taraftarlar birbirlerini bu konuda uyarırsa yüksek ihtimal gerginlik cıkar ve ne yazıkki bu dijital çağda toplu bir bilinçlenme imkansız gibi gözüküyor.En azından minimal de olsa her maç yapılacak konu ile ilgili bir anonsun etkisi olabilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Kapalı üstte sadece haydi Beşiktaş ım Napoli ye koyalım sözlerini iceren geniş katılımlı olarak 5-6 dk aralıksız söylendi.Senelerini vermiş,belki de benden 10 kat fazla deplasmana gitmiş tribün emekçilerinin bu kadar bilinçsiz ve amaçsız olması anlasılır bişey degil.Ayrıca kimsenin özgürlük alanına müdahale edilmesini istemem ama lütfen lütfen lütfen telefonlarla görüntü kayıt hakkında kibarca bir anons rica ediyorum.Yakınımda maçı abartmıyorum sadece telefondan çekim yaparak izleyen 2 kişi ve maç boyunca 15000 tane selfie yapan bi kız bütün maç boyunca dikkatimi cekti ki tezahurat ve destek hak getire.Taraftarlar birbirlerini bu konuda uyarırsa yüksek ihtimal gerginlik cıkar ve ne yazıkki bu dijital çağda toplu bir bilinçlenme imkansız gibi gözüküyor.En azından minimal de olsa her maç yapılacak konu ile ilgili bir anonsun etkisi olabilir diye düşünüyorum.

bu bence güzel bir öneri sosyal medyayı etkin kullanan arkadaşlar kulübe bu konuda talebimizi dillendirebilirler.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Anons yerine maç bileti alanların cep telefonuna gönderilecek SMS daha iyi bir çözüm olabilir.

Anonslara karşı ayrı bir tepki veriyor taraftarlarımız nedense, ıslıklamayı seviyorlar anons yapılırken.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Anons yerine maç bileti alanların cep telefonuna gönderilecek SMS daha iyi bir çözüm olabilir.

Anonslara karşı ayrı bir tepki veriyor taraftarlarımız nedense, ıslıklamayı seviyorlar anons yapılırken.

Sahaya yabancı ve yanıcı madde atmayın,atanları uyarın anonsunun dünyada ıslıklandıgı baska bir ülke var mıdır acaba?Sahi renkli tribünlerde bu anons ıslıklanıyor mu yoksa sadece bize mi has?

Anons+sms+skorboardtan uyarı+koltuklara broşür ne lazimsa yapılabilir bu konuda.
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2016, 11:13:59 GOKHAN CETIN ]

Çevrimdışı benyv-

Bu kadromuzun üzerine seneye ne inşa edeceğiz çok merak ediyorum. Ufak ve etkili dokunuşlar yaparsak çok daha üst seviyeye çıkabiliriz. Aboubakar'ı beğensem de opsiyondaki 10 m euro edeceğini sanmıyorum, ve maaşı da çok yüksek. Bu paraya gökhan gönül'ü aldığımız gibi, Avrupa'da sözleşmesi biten çok kaliteli 3-4 oyuncu alabiliriz bonservissiz olarak veya tekrar bir iki kiralama yapabiliriz. Özellikle çok sağlam bir 10 numara ve bitirici forvet almalıyız elimizdeki kaynaklar ile. Talisca zaten seneye de kadroda olacak 2. forvet olarak. Bir de Q7'nin ters kanadına adam aldık mı, seneye çok daha güçlü oluruz. Bu açıdan bakınca nokta atışı 3 oyuncu yetecek gibi görünüyor(Töre dönerse işler değişebilir kanat için). Ve mümkünse Olcay'ı artık elimizden çıkarabilirsek güzel olur, yedeklerde kerim ve aras daha çok iş görür bence.

Çevrimdışı eaglekartal

şu haberi okudumda aslında ne güzel bir heyecan adamlar sevinçten uyuyamıyordur bu stada çıkıcak bizimle maç yapacaklar ömürlerinde bir daha yaşayamayacakları bir deneyim olacak

Darıca’da Beşiktaş heyecanı
Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nin takımı olan ve 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Darıca Gençler Birliği, Ziraat Türkiye Kupası'nda D Grubu'nda Beşiktaş, Kayserispor ve Boluspor takımlarıyla eşleşti. İlk Maçını Beşiktaş ile oynayacak olan Darıca Gençlerbirliği futbolcuları eşleşmeye ilk tepki olarak "Sanki bir rüyadayız" dediler.
10:083 Kasım 2016
Darıca’da Beşiktaş heyecanı

Ziraat Türkiye Kupası’nda D Grubunda mücadele edecek olan 3. Lig takımlarından Darıca G.B ilk maçını Beşiktaş ile 2615 kapasiteli Darıca 15 Temmuz Stadı’nda oynayacak. Galatasaray’da yetişen ve şu an ise Darıca G.B’nde futbol hayatlarını sürdüren takım kaptanı Sinan Turan, Cafercan Aksu ve kaleci Gökhan Köstereli, Doğan Haber Ajansı’na (DHA) kura ile ilgili açıklamalarda bulundular.

Ziraat Türkiye Kupası`nda kuralar çekildiZiraat Türkiye Kupası’nda 3. eleme turunun ardından grup aşamasına geçildi ve grup kuraları da çekildi.

Kura Çekimini Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Kulübü fahri başkanı Şükrü Karabacak ile birlikte tesislerde izleyen Darıca G.B futbolcuları Beşiktaş ile eşleşmelerinin ardından sevinç çığlıkları attılar. Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Kulübü Onursal Başkanı Şükrü Karabacak eşleşmelerle ilgili yaptığı açıklamada; “Geçen sezon Türkiye şampiyonu olan, Türkiye futbol liginin şampiyonu Beşiktaş gibi Türkiyemizin çok güzide kulüplerinden birisiyle eşleşmiş olmak Darıcamız adına fevkalade sevindirici. Güzel bir kura oldu. Kurayı çeken arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Beşiktaş takımı Türkiye’yi Avrupa’da başarılı bir şekilde temsil ediyor ve ayrıca Türkiye liglerinde de şampiyonluğu kovalayan bir ekip. Ziraat Türkiye Kupasında gerçekten iyi bir grup bana göre. Çeke bileceğimiz en güzel kurayı çektik. Bir tarafta Beşiktaş grup başı olarak. Devamında da Kayserispor ve benim kendi memleketim Bolu var. Ama artık biz Darıcalıyız. Darıca G.B bu sezon kupada tarihinde ilk defa gruplara kalmış olması da Darıcamız adına çok sevindirici. Bu hususta Darıca halkının da, çok mutlu olduğunu hep birlikte gözlemliyoruz. Zaten spor tesislerimiz. Kamp yerlerimiz fevk halede güzel. Süper lig ayarında tesislerimiz var. Bu açıdan Darıcaya yakışan olmuştur diyoruz. Ben başta Beşiktaş olmak üzere tüm takımlara başarılar diliyorum. Darıca G.B takımımıza da ayrıca başarılar diliyorum” dedi.

“HEPİMİZ, HEYECANLA BU MAÇI BEKLİYORUZ”

Darıca G.B Kalecisi Gökhan Köstereli ise ”İlk önce gruplara kalmamız camiamıza hayırlı olsun. Gruplardaki tüm takımlara başarılar diliyorum. Beşiktaş’a gelince şunu söyleye bilirim. Tüm takım arkadaşlarım heyecanlı. Hepimiz o maçı bekliyoruz. Kime sorsanız aynısını der aynı şeyi der. Şuan ligde de yeni gelen hocamızla toparlanma sürecindeyiz. Son maçımız da yendik. Beşiktaş’a gelince de, hepimiz de heyecanlıyız . Sahaya çıkıp elimizden gelen her şeyi yapacağız. Artık sonuçlar ne olur bilinmez. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Biz de Vodafone arenaya gideceğiz. Zaten Beşiktaş Şampiyonlar ligin de oynuyor. O sahaya çıkıp o oyuncularla oynamak bizim için çok güzel bir şey. Yani Vodafone arenaya çıkıp o sahayı göreceğiz. Beşiktaş Darıca’ya gelecek, Darıca stadı ful olacak. Herkes sevinçli, rüya gibi’ ‘dedi.

Darıca G.B yardımcı hocası Uğur Balcıoğlu yaptığı açıklamada” Kura ilgili ne düşünüyorsak gerçekleşti. İstediğimiz büyük takımlardan bir tanesi ile oynayıp hem kulüp adına, hem de oyuncu bazında bu tecrübeyi ve o atmosferi tatmak adına güzel oldu. İddialı mıyız, değiliz gerçekçi olmak lazım. Ama hem kulübümüzün adına, hem de futbolcular adına çok güzel bir heyecan olacak. Hem de taraftarımız adına buraya iyi takımları getirme adına çok da güzel şeyler olacağını düşünüyoruz. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun’ ‘dedi.

“UMARIM SÜRPRİZİ GERÇEKLEŞTİRİRİZ”

Darıca G.B takım kaptanı Sinan Turan ”Gerçekten bakıldığında grup aşısından çok güzel bir grup. Beşiktaş’ın olması hem camia açısından, hem de bizim açımızdan güzel oldu. Türkiye’nin güzide takımlarından bir tanesi olan ve şu an Şampiyonlar liginde ülkemizi tanıtan Beşiktaş ile aynı sahada mücadele etmemiz bizim için de güzel olacak. Beşiktaş ile daha önceki yıllarda oynadığım takımlarda Beşiktaş’a karşı oynadım. Genç arkadaşlar açısından güzel ve heyecanı yüksek bir müsabaka olacak. Umarım sürprizi gerçekleştirir, Vodafone Arena’dan galip ayrılırız” dedi.

Cafercan Aksu da yaptığı açıklamada; “Beşiktaş ile karşılaşmak gurur verici. Büyük takımların Darıca’ya gelmesini istiyorduk. Önemli olan onlarla mücadele etmekti. Galip gelmek veya yenilmek çok önemli değil. Beşiktaş’la oynayacağız sonuçta. Ülkenin en önemli takımlarından birisi. Elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Galip gelirsek ne mutlu bize. İlk kez büyük bir takımla oynayacak olan arkadaşlar var. Onlar bayağı sevinçle karşıladılar bu olayı. Beşiktaş’a karşı oynamak herkese nasip olmaz. Biz alt ligde olduğumuz için, belki o stadı göremeyecek olan arkadaşlar vardı. Belki bize de nasip olmayacaktı futbol hayatı boyunca. Bu bir rüya gibi oldu genç arkadaşlar için. İnşallah rüya da iyi gerçekleşir” şeklinde konuştu.

Çevrimiçi 38life

Cenk'in indirdiği, dönüp aktardığı ve tekte bıraktığı toplar daha çok yapması gereken
fakat Oğuzhan ve Atiba'nın aynı anda sahada olmasıyla meydana gelen aksiyonlar.
Oyun pratiği de, hafızası da bu ikili. Bu ikilinin üç yardımcısı vardı. Biri halen cepte.

Bu ikilinin yeni yardımcısı Aboubakar olur bence. Onun da tekte pasları iyi, koşuları iyi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu ikilinin yeni yardımcısı Aboubakar olur bence. Onun da tekte pasları iyi, koşuları iyi.
Burada q7'nin koşusuda ilginç çok sonra kutuya koşuyor. İlk başta taç çizgisine doğru açılıyor sonra kutuyu düşünüyor. Atiba,Oğuzhan,Tolgay,Olcay,q7, Aboubakar yeni hucüm hattı olabilir. Bu pas oyununuda çok iyi yaparlar. Olcay form tutamazsa yeni kanat forvet şart.

Çevrimdışı sozkul

Benfica'ya bassak da, Kiev'den 1 puan almamız şart abi.

Bir de hava şartlarına çok takılmayalım, adamların iddiası olmayacak ve bizden sonraki lig maçları Shaktar'la.

Benfica'ya yenilmezsek, gruptan çıkmamıza kesin gözüyle bakıyorum ben.

Dert etme sen, planı yaptım ben. Biz Benficayı yeniyoruz, Dinamo Napoli'den mucizevi bir beraberlik alıyor ve Kiev'e turizm amaçlı gidiyoruz.. :) FT şansı birazda bize gelsinnnn....

Çevrimdışı tangaz

Dert etme sen, planı yaptım ben. Biz Benficayı yeniyoruz, Dinamo Napoli'den mucizevi bir beraberlik alıyor ve Kiev'e turizm amaçlı gidiyoruz.. :) FT şansı birazda bize gelsinnnn....

@sozkul abi bu formülün duası varsa paylaş, etmeye şimdiden başlayalım  :pray:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sozkul

O tonlaması zayıf, sesi etkisiz, bağırmayı ajitasyon sanan anonsçu değişene kadar her anonsunu ıslıklayacağım.
Vodafone Arena'ya yakışmıyor o anonsçu.

Çevrimdışı mylife1903

@sozkul abi bu formülün duası varsa paylaş, etmeye şimdiden başlayalım  :pray:
Hahaha abi onun duasi icin amerigaya gidip siparis vermek lazim. Bize sahara colunda beyaz ayi duser

Çevrimdışı mylife1903

Burada q7'nin koşusuda ilginç çok sonra kutuya koşuyor. İlk başta taç çizgisine doğru açılıyor sonra kutuyu düşünüyor. Atiba,Oğuzhan,Tolgay,Olcay,q7, Aboubakar yeni hucüm hattı olabilir. Bu pas oyununuda çok iyi yaparlar. Olcay form tutamazsa yeni kanat forvet şart.
Su karizmaya antremanlarda 20-30 tane top vereceksin kossun cizgide kendi basina ortalasin sabahlara
Kadar. Adam 33 yasina geldi bala kutuya girip gol atmaya calismiyor klinik vaka herif. Bunun ceyrek yetenegjnde olmayan olcay kariyerinde karijmanin antreman gollerinden bile fazlasini atmistir resmi maclwrda.
Tam sopalik herif. Saha kenarinda sureyya abinin eline verecen yas odunu bununla beraber kosacak, cizgiye yaklastikca ver allah ver ver allahim ver gafasina gafina vura vura kutuya sokacak.

Herif 60mye ayagini gicinin arkasindan cevirip kendi kendine celme takaraktan isabetli top atiyor, kalecinin ustunden top asirtamiyir, tuhaf

Diger opsiyonda uzunca demir doseyecen saha kenarin ona da zincirle bir dogo baglayacan boyle tac cizgisinde ileri geri kosacak, verecen odunu karijmanin eline gopegi dovdurecen hergun 5 vakit. Sonra vodafone arenada oynasin bakayim cizgide karijma

Çevrimiçi Necmi

turistik gezi olmaz getir oraya kadar sonra geziye git grupta öyle bir puanlama
olursa 5. hafta sonu biz kieve grup liderliği için gideriz bunun sonraki kura çekimi için büyük önemi var
barça, real, atletiko yerine porto çekmek var :bandit:
Benfica maçı çok pis bir maç 1. torba takımına karşı oynayacağız malubiyet 5. maçta bitirir işi.
Benficada mağlup olursa büyük oranda dışarda kalır. napoli büyük ihtimal galip geleceği için
Benfica deplasmanına çok rahat gidecek o maçtan Benfica galibiyeti çıkma ihtimali yüksek
bizim çıkma ihtimalini 6. haftaya taşımamız için mutlaka en az beraberlik almamız lazım
galibiyet kiev maçında beraberlik opsiyonunu cebimize koymamızı sağlar

Çevrimiçi Necmi

O tonlaması zayıf, sesi etkisiz, bağırmayı ajitasyon sanan anonsçu değişene kadar her anonsunu ıslıklayacağım.
Vodafone Arena'ya yakışmıyor o anonsçu.
katılıyorum adam bir ricardo diyemedi. anons için bir kadın bulsalar daha iyi en azından ses daha
berrak gelir.

Çevrimdışı tangaz

katılıyorum adam bir ricardo diyemedi. anons için bir kadın bulsalar daha iyi en azından ses daha
berrak gelir.

iyi para veriyolar mı anonscuya iyiyse şayet gelip kurtarayım sizi bu heriften, muhteşem sesimle anons işinde çığır açayım  :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Bu anonsçu bence torpille orada.Başka açıklaması olamaz.Hiç mi sesi güzel adam bu işi yapmak istemez?

Çevrimdışı tangaz

Bu anonsçu bence torpille orada.Başka açıklaması olamaz.Hiç mi sesi güzel adam bu işi yapmak istemez?

parası iyiyse yapıcam istiyorum  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Katılıyorum. Yok mu şöyle sesi diksiyonu düzgün Beşiktaşlı bi DJ? Gelsin Pascal bağırsın daha iyi yapar hem radyoculuk da yapıyodu o :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

zaten biz benficayı yenerde 3 takım 10 10 10 bitirirse herhalde biz grup birincisi oluruz

Çevrimiçi Necmi

parası iyiyse yapıcam istiyorum  :D
hem bedava maç izleyeceksin hemde üstüne para alacaksın :alala:
ben yapsam gol olduğunda heyecandan anons yapmayı unuturum :D

Çevrimdışı tangaz

hem bedava maç izleyeceksin hemde üstüne para alacaksın :alala:
ben yapsam gol olduğunda heyecandan anons yapmayı unuturum :D

kadife gibi sesimi tüm ülke duyacak ama  :bandit:
birde sadece ŞL ve derbilerde anons yaparım  :money:

Çevrimdışı Bishamon

Mesele bu Napoli'nin anonsçusu

Sesi o kadar güzel değil ama heyecan var tutku var  :D

Çevrimdışı tangaz

Mesele bu Napoli'nin anonsçusu

Sesi o kadar güzel değil ama heyecan var tutku var  :D

aha heyecan dedin tutku dedin şimdi @Yusuf Tekeli xoxli oyuncaklarını kapıp gelir  :D

Etiketler: