Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151994 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Napoli taraftari ne diyo acaba, italyanca bilen yok mu?
Herifler uyuz olmustur kesin, kasiniyorlardir

Çevrimdışı LuceGel

Berabere biter diye beklediğim maç 1-1 olunca üzüldüm tabi ancak rakibin bu ligin en iyi takımlarından biri olduğunu unutmayalım.Adriano,Tolgay,Beck,Atiba oldukça iyilerdi.Benficayı yenip gruptan çıkarız diyorum,renkliler Beşiktaşımızı çok kıskanmış bugün çok net gördüm.Cefakar taraftarımız bu yılda şampiyonluğu ve başarılı sonuçları hakkediyor.Tek kelime gururlandım  :ok:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Bi link verirsen çevirebilirim

Çevrimdışı cursedofdragon

Ali Ece: "Avrupa'nın en üst düzey takımlarından biri Tolgay için devre arası en az 8 M€ teklif edecek, Beşiktaş da reddedecek." (Tivibu)

Çevrimdışı arda

Napolinin yerlisi 20li yaşlarda bi arkadaşım var, şanslısınız dedi :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi murat

Ali Ece: "Avrupa'nın en üst düzey takımlarından biri Tolgay için devre arası en az 8 M€ teklif edecek, Beşiktaş da reddedecek." (Tivibu)
8 milyon nedir yahu.biz o parayı 31 yaş üstü oyuncuların alt sınırı olarak belirledik.her sene için 1 milyon eklesinler.gerçi tolgay için bence az olur.en sevdiğim oyuncu tipidir.her bölgede bu tarz oyuncu lazım.her iki işide yapabilecek.salt savunmacı veya salt hücumcu değil ikisi bir arada.

Çevrimiçi murat

Napolinin yerlisi 20li yaşlarda bi arkadaşım var, şanslısınız dedi :D
son yıllarda hiç bir takım bize karşı böyle bir oyun ortaya koyamamıştı.haklarını yememek lazım.

8 milyon nedir yahu.biz o parayı 31 yaş üstü oyuncuların alt sınırı olarak belirledik.her sene için 1 milyon eklesinler.gerçi tolgay için bence az olur.en sevdiğim oyuncu tipidir.her bölgede bu tarz oyuncu lazım.her iki işide yapabilecek.salt savunmacı veya salt hücumcu değil ikisi bir arada.

bencede 15 versinler olur bu iş ama sezon sonu gelsinler :D

Çevrimdışı Tolga

Tolgay'ı satarsak yerine ilk düşünülmesi gereken oyuncu Hoffenheim'da oynayan Kerem Demirbay olmalı.

1993 doğumlu ve yetenekli bir oyuncu. Daha önceden transfer listemizde de vardı diye hatırlıyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

manu ya kitlenebilir zaten adamlar para saçıyor sadece pogba nın menajerine 24 milyon saydı adamlar
8 değilde bi 18 filan kafi benim için
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı arda

son yıllarda hiç bir takım bize karşı böyle bir oyun ortaya koyamamıştı.haklarını yememek lazım.

Valla bence herşeyin bir sebebi var dedim. Zor, oyunu bozar! Herşeyin bir sebebi var! Göklerden gelen bir karaar vaardır! Karma, kemerler, gezdirmeler, etme bulma dünyası felan derken bunun beyin yandı tabi :D He bide ne şansı len dedim lotto mu oynuyoruz futbol mu sinkaf sinkaf işte :D:D Baya baya yandı çocuk..    :money:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Çağatay

Tolgay'ı satarsak yerine ilk düşünülmesi gereken oyuncu Hoffenheim'da oynayan Kerem Demirbay olmalı.

1993 doğumlu ve yetenekli bir oyuncu. Daha önceden transfer listemizde de vardı diye hatırlıyorum :)

kerem demirbay iş görür bizde de
lakin o da fark yaratacak birisi değil
sadece açığı kapatır
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

kerem demirbay iş görür bizde de
lakin o da fark yaratacak birisi değil
sadece açığı kapatır
Yerli havuzundan biri giderse yerini başka bir yerliyle doldurmak lazım. :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne zaman satıyoruz tolgayı  :evillol:

Çevrimdışı TURKahvesi

bu görüşüne katılmıyorum
eğer gerçekten bahsedilen rakama satılma durumu belirirse ki hadi belirdi diyelim o paraya ben direkt bir başka önemli gurbetçinin peşine düşerdim açık ve net (isim vermiyorum)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bencede 15 versinler olur bu iş ama sezon sonu gelsinler :D
15'e iyi alıştın sende :D Q7 de 15'e çine gitsin yarmoyu alalım :evillol:

Çevrimdışı mellfred

tolgay tosic ve fabri'ye hep sahip çıktım yanıltmadılar beni.
tosic'in stoper olması gerektiğini ve o pozisyon için antrene olduğunda çok verimli olacağını yazmıştım, keza fabri-boyko savaşlarında da tavrımı fabriden yana koymuştum
tolgayla oğuzhan'ı remsey ile wilshare'e benzetince abartıyorsun demişti  bana çağrı. bence yan yana bir kaç maç oynasınlar arkalarında  arteta'dan daha iyi olan atibayla  :tabe: yaldır yaldır yardıracaklar
kendimle gururlandım  paylaşmak istedim  :D

Çevrimdışı Tolga

ne zaman satıyoruz tolgayı  :evillol:
Yarın birgün satarsak diye söylüyorum :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yarın birgün satarsak diye söylüyorum :D
hayırlısı bakalım Oğuzhan satılmasında onuda 2018'de satalım  :)

manu ya kitlenebilir zaten adamlar para saçıyor sadece pogba nın menajerine 24 milyon saydı adamlar

o zaman kesenin ağzını hazır açmışlarken 25 milyon € versinler :D

Çevrimdışı Tolga

bu görüşüne katılmıyorum
eğer gerçekten bahsedilen rakama satılma durumu belirirse ki hadi belirdi diyelim o paraya ben direkt bir başka önemli gurbetçinin peşine düşerdim açık ve net (isim vermiyorum)
Başka bir oyuncu da olabilir tabi ben sadece Kerem'i beğendiğim için onu söyledim :)

Çevrimiçi murat

tolgay her takımın ortasahasında oynayabilecek meziyette bir adam.mancester e gidecekse yüzde 50 koymak farzdır.8 ile başlangıç teklifi veren 10 u hemen  verir 12 yede razı olur 15 ve üstünede fikret başkan razı olur. :D

Çevrimdışı mellfred

tolgay ya da oğuzhan'ı satmadan alalım lütfen. her defasında olmuş kadromuzu bozup olmamış çocuklarla başladığımız yere dönmek istemiyorum ben.
feda sezonunda kurduğumuz sistem ancak olgunlaşmışken keyfini çıkarıp meyvelerini toplamak gerek

Çevrimdışı Kalyoncu

Oğuzhan çok fazla prim yapar derken primleri Tosic ve Tolgay yaptı. Atiba'nın ve q7 nin prime ihtiyacı yok doğuştan o özelliklerinide barındırmışlar ikiside şarap gibi Allah nazarlardan saklasın.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: