Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151172 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Devre arasinda balojan olsun, cocugu kesecem.
Yarma reisle beraber gelsinler, hanimi da aradan cikartirim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya da kanada bakar'ı koyup ileriye net santrafor seçeneği de olabilir... Geçn bi yerde görmüştüm çinliler bedava bırakmak istiyorlarmış diye Pelle için...

niye bırakıyorlar :)

19 gol 9 assist yapmış adam :)

http://www.transfermarkt.com.tr/graziano-pelle/profil/spieler/29594

Çevrimdışı alimm

ben devre arasında transfere karşıyım çok başarılı değiliz devre arası transferinde yönetimde bunun farkında geçen sene dile getirmişti.

Boyko'yu aldık yararlanamadık alexis'i aldık yararlanamadık.
o boyko ve alexsiz özelinde... Marcelo tuttu.. Diger taraftan ihtiyaç var takıma takviye şart... Ayrıca haziranda alınacak kişinin adaptasyon sürecini öne çekmiş oluyosun... Rakiplerin sulanmasını engellemiş oluyorsn, tabi bu yerli piyasa için geçerli...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Culpable

4 puani   kolayca almak var birde zor almak yada  alamamak var
kiev hala matematiksel olarak olayin icinde
sen benfica ile berabere kalirsan son macta kiev e 3. luk sansi verirsin  ki son macin senin acindan cok zor olur
sen benficayi yenersen o zaman  kiev macindan 1 puan almak kolaylasir ama soyledigim gibi mac ayni anda  olsa ise kiev napoliden puan almak icin ciksa idi  iste o zaman benficadan aldigin  3 puan  seni zirveye tasima ihtimali vardi

matematiksel olarak hicbir seyin garantisi yok kiev sonunculugunun bile 

bizim şu dakikadan itibaren rakiplerle işimiz yok.

Yok kiev napoliyi yensin filan bizi ilgilndirmiyor.

4 puan bizi gruptan çıkartıyor.

İstersek 3 puanı benficadan alıp 1 puanı kievden yada benficadan 1 puan kievden 3 puan alınca çıkıyoruz gruptan.

Herşey kendi elimizde.

Dün dün de kaldı bu saatten sonra dövünmeyede gerek yok kazanabilirdik dün kazanamadık.

Benfica'yı içerde yeneceğimizi düşünüyorum kiev de son maçta hiçbir hedefi olmuyacak berabere kalıp gruptan çıkıcaz :)

Çevrimdışı mylife1903

Simdi sakin kafaylan dusununce, napoli ile aramizda inanilmaz bir hiz farki var. adamlar hem hizli hem de daha akilli bizden. Bu fark nasil kapanir bilemiyorum. Cok tehlikeli bir takim napoli. Realle falan oynasalar carpici sonuclar alabilirler.
Bu adamlardan iki macta 4 puan almak buyuk basari. Kendi liglerinde bile cogu takim bunlardan 4 puan alamaz, belki juve.
Gol yedik ama o gole herhalde kimse isyan etmemistir, adamlar da hak etti oynadiklari oyunla, hakkaniyetli bir sonuc oldu.

Benfika macina baktim tivibuda. Az akil koyarsak sahaya beraberlik cepte o mac. Kiev bile gocertiyordu bunlari az kalsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gol ve asist başına yüksek bonus veriyorlarmış, adam kasayı sömürmüş

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı alimm

sebebini bilmiyorum vatandaşlık mevzusu olabilir... Pelle sempatimden arka planını düşünmek istememişim belliki...:-)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

4 puani   kolayca almak var birde zor almak yada  alamamak var
kiev hala matematiksel olarak olayin icinde
sen benfica ile berabere kalirsan son macta kiev e 3. luk sansi verirsin  ki son macin senin acindan cok zor olur
sen benficayi yenersen o zaman  kiev macindan 1 puan almak kolaylasir ama soyledigim gibi mac ayni anda  olsa ise kiev napoliden puan almak icin ciksa idi  iste o zaman benficadan aldigin  3 puan  seni zirveye tasima ihtimali vardi

matematiksel olarak hicbir seyin garantisi yok kiev sonunculugunun bile
Abi kiev macinda yemeyecektik o golu, karman corman oldu grup.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Devre arasinda balojan olsun, cocugu kesecem.
Yarma reisle beraber gelsinler, hanimi da aradan cikartirim.
Raketçide gelirse kendinide kesersin abi :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi kiev macinda yemeyecektik o golu, karman corman oldu grup.
Biz Beşiktaşız abi zoru severiz

Çevrimdışı sametbagan

Kiev macina bakiyorum, ne faso bir hakemmis arkadas, boyleem nasil soylesem ibra gibin pert gibin bisi

Firat aydinus penaltisi uydurmus kotunden. Penalti oncesi faul de ilginc. Savio yapiyor faulu bu vermiyor, sonra arkadan tekme atiyor ukraynali falan ilginc

Ayrica mac sifir sifirken ne kacirmis o gonzalaz mi neyse. Pburu penaltiyi kacirdi, sike midir nedir bu mac.
Yemin ederim ben de aynısını maç seyrederken söyledim bu kiev bu benfica ya yattı.Hakeme de ayarı vermişler.
Hem bu vida bu işleri iyi bilir zaten çok gereksiz bi penaltı yaptırıyor.Penaltı pozisyonunun oluştuğu faul de faul değil
Alt alta sıralayınca gerçekten komplo teorisi olmaktan çıkıp gerçek gibi geliyor insana  :akuma:

Çevrimiçi Necmi

Simdi sakin kafaylan dusununce, napoli ile aramizda inanilmaz bir hiz farki var. adamlar hem hizli hem de daha akilli bizden. Bu fark nasil kapanir bilemiyorum. Cok tehlikeli bir takim napoli. Realle falan oynasalar carpici sonuclar alabilirler.
Bu adamlardan iki macta 4 puan almak buyuk basari. Kendi liglerinde bile cogu takim bunlardan 4 puan alamaz, belki juve.
Gol yedik ama o gole herhalde kimse isyan etmemistir, adamlar da hak etti oynadiklari oyunla, hakkaniyetli bir sonuc oldu.

Benfika macina baktim tivibuda. Az akil koyarsak sahaya beraberlik cepte o mac. Kiev bile gocertiyordu bunlari az kalsin.
kiev kötü bir takım değil aslında her çıktığında bize kurada omurganın sonlarına doğru bir elektriklenme yapar.
bu sene şansız başlangıç yaptılar aslında. Ukrayna şampiyonu şakaya alınmaz bugün beraberliğe üzülüyorsak bu bizim
geldiğimiz noktayı gösterir. bizim dışımızda ligdeki hiç bir takım kievle baş edemez.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kulübümüz, Gomez'in Wolfsburg'a Satışının 1,050 Milyon Euro'ya Satıldığını, Beşiktaş'ın Bu Transferden 525 Bin Euro Kazandığını Açıkladı. :s20: :s20:

Tam Bir Dolandırıcılık Var Ortada. Kulüp Mutlaka Bunu Araştıracaktır.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Fabricio :

Bu büyük takımın bir parçası olmak iyi hissettiriyor. İnsanların Beşiktaş'a duyduğu büyük sevgi de beni motive ediyor...

Fabri diye yazılir adam diye okunur :tabe:

Çevrimdışı cursedofdragon

%93 - Atiba Hutchinson ilk yarıda 30 pasta 28 isabet buldu (%93), 8 adet sahipsiz top kazandı. Atiba'nın bir şutu da direkten döndü

Ulan Seni sevmeyelim de Taşa mi dönelim , Taraftarımizin Asi Ruhunun sahada Vucut bulmuş hali !!!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kulübümüz, Gomez'in Wolfsburg'a Satışının 1,050 Milyon Euro'ya Satıldığını, Beşiktaş'ın Bu Transferden 525 Bin Euro Kazandığını Açıkladı. :s20: :s20:

Tam Bir Dolandırıcılık Var Ortada. Kulüp Mutlaka Bunu Araştıracaktır.
Aynen araştırırlar ortada 7 m euro lafı dolanırken bu hiç inandırıcı değil. Fikret orman bu işin peşini bırakmaz

Fabri :

"Kendimi birinci, ikinci veya üçüncü kaleci olarak nitelendirmiyorum. Diğer kaleci arkadaşlarımla takıma destek olmayı hedefliyorum." :claps: :claps: :claps:

Helal olsun sana be :ok:

Çevrimdışı mylife1903

kiev kötü bir takım değil aslında her çıktığında bize kurada omurganın sonlarına doğru bir elektriklenme yapar.
bu sene şansız başlangıç yaptılar aslında. Ukrayna şampiyonu şakaya alınmaz bugün beraberliğe üzülüyorsak bu bizim
geldiğimiz noktayı gösterir. bizim dışımızda ligdeki hiç bir takım kievle baş edemez.
@Necmi abi o degil de bu napoli fb ile gs ile oynasa varya 4-5 az oolur 7-8lik maclar oynarlar. Hele fb agir aksak oynuyor, hic basmiyor yari sahayi gectim altipastan cikarmaz napoli bunlari

Jose Mourinho: "Ben tutkuyu severim, maçlara tutkuyla bakarım. Türkiye'de büyük bir tutku var, o yüzden Türkiye'de çalışmak neden olmasın"

“Maçta her zaman kalecinin adımlarını takip ederim. Kulübede otururken kaleciler nereye atlar, nerede zayıftır, hocalarıma sorarım.

Ben küçükken hep beraber babam Hasan Şişmanoğlu ile kalecileri analiz ederdim. Kalecinin zaaflarını maçtan önce irdelerim mutlaka.”  :busted_cop: :busted_cop: :claps:

-Ömer Şismanoğlu

Çevrimdışı raichu

beyler vahiy indi bana beşiktaş 4-0 benfica  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

beyler vahiy indi bana beşiktaş 4-0 benfica  :bandit:
Gelen vahiyde golleri kimin atacağını söylemiyor muydu :evillol:

Çevrimdışı raichu

Gelen vahiyde golleri kimin atacağını söylemiyor muydu :evillol:

yok @tangaz a o kadar detaylı iniyor bana değil  :D
şaka maka benim öyle içime doğmaz ama napoli deplasmanını 2-1 alıcaz diyordum 3-2 aldık benficayı da rahat yeneceğiz gibi bir kuvvetli his var

Etiketler: