Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141102 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Muhtemelen gerek kalmayacak ama 2 puanın bizi gruptan çıkaracağı bir senaryo da var. Benfica ile 0-0 veya 1-1 berabere kalırsak, Kiev ile de berabere kalırsak Son maçta Napoli Benficayı deplasmanda yenerse Benfica ile aynı puanda oluyoruz ve averajla gruptan çıkıyoruz. Napoliye o maçta beraberlik yetiyor liderlik için. Kaybederlerse liderlik elden gidiyor. Beraberliğin sürdüğü bir oyunda son bölümde Benfica tüm hatlarıyla saldırırken Napolinin kontradan atacağı bir gol bizi gruptan çıkarıyor.

Lakin biz 12 puanla gruptan lider olarak çıkacağımız için bunlara gerek kalmayacak.
Bu napoli, benfikayi orada hacamat eder, 2-0 3-0 o mac.

Çevrimdışı mylife1903

yanlız ozi girdiğinde taraftar yıllardır göremedikleri çocuklarını gören veliler gibiydi
Beşiktaş stadında sanırım bu güne kadar hiç bir oyuncu bu şekilde oyuna girmemiştir.
Gerçekten muazzamdı müthiş bir ses çıktı. Birde girdikten sonra bu takımın lideri benim diyen bir ozi
gördüm
Evet abi maystroluk yapiyordu, el kol falan herkese gosteriyordu nereye gideceklerini falan ama bir ara fazla el kol yapti kaptirdi topu donusunde yiyorduk.
Bu mac zaten tolgay iki atiba bir oguzhan bir facia top kaybi yapti onlar girmeyince aha dedim kazanacaz, tac atmayi beceremedik. Yahu hic atamiyorsan disari at, rakip atsin taci, bas adama al topu vur ileri yani, aslinda hocanin da hatasi var abi, gol oldugu an, cenki cikarmasi lazimdi, olcay girse kanatlara iyi destek verirdi. Cenki sahada tutmanin aciklanabilir bir yani yok ondeyken. Golun santrasinda cikarmasi lazimdi.
At karijmayi saga, koy olcayi sola, at abuyu ileri beklesin orda kalmis 8-10 dakika.

Çevrimdışı raichu

burda bütün seçenekler yazılmış ama neden kimse
kievin napoliden bir veya 3 puan alma seçeneğini düşünmedi
böyle durumda bizde yendiğimizde 9-7-7-4 olur napoli yenildiğinde
uefaya bile kalamaz bizde kieve yenilirsek 10-9-7-7 olur mesela kiev 2-0 yendi napoliyi ikili averajla önüne geçer
Benfica Beşiktaş Kiev Napoli diye sıralanır
yada kiev alır biz berabere kalırsak 8-7-7-4 olur ve son maçlarda 11-7-7-7 olur benfica alır biz kieve yenilirsek
kievin yenmeside bir seçenek sonuçta
haklısın abi de bu kiev bu napoliden puan alabilir mi emin değilim
belli olmaz tabi futbol bu
ama ipleri öyle bi elimize aldık ki benfica yı yenersek benfica-napoli maçını gör sen  :D
namağlup lider çıkan ilk türk takımı olacağız zaten lider çıkan da olmadı hiç herhalde bırak namağlup olmayı  :D

Çevrimdışı raichu

Cenk pire gibi kalmis. Adamlar da ayni hissettigim gibi kompakt oynamislar.
Rakip gucluydu arkadaslar biz de kendi evimizde anadolu takimi gibi oynadik, otobusu de cekecektik gol sonrasi, tac atmayi beceremedik.
Napoli guclu ve tehlikeli bir takim. Herifler acayip hizli, bizim takimda onlarin seviyesine hiz olarak yaklasabilen tek oyuncu karijma. Herif 33 yasinda gene de elinden geleni yapmaya calisiyor, elin gavuru 33 yasinda kicini yirtiyor bizim ozkardesimiz cenk tosun aheste aheste bakiyor, ayar oldum.

Yahu kotu oynayabilirsin, karsinda iyi bir italyan takimi var, kotu kosamazsin arkadas, hepimizin hakki var ustunuzde, kotu ko sa maz sin. Odunla dalacaksin buna, kiz arkadasindan mi ayrildi nedir, baska bir kadin hamileyim diye santaj mi yapiyor, nedir derdin kardesim cenk, nedir? Git baskanla konus, bir hafta kafa izni yap, toparlan gel.

Milli takima gonderdik, hepsinin ayarini bozdu ft. Ft sana da sira gelecek az kaldi, sabret
valla anlamıyorum abi gomez gitti cenk bitti resmen hani q7 nin en kötü halinden daha kötü şu an

Çevrimdışı mylife1903

Adam adama Beşiktaş'ın çok iyi savunma yapan oyuncuları olduğunu aktaran Maurizio Sarri, "Araya atılan ince toplarla daha iyi olmalıydık. Stoperleri çok iyi Beşiktaş'ın. Hızlı hücumları denedik fakat değerlendiremedik" dedi.. Napoli hocasının sözleri
bir bilse Beşiktaş taraftarının o stoperlere neler çektirdiğini :evillol:
sevabına transfer eder valla
Stoperleri cok iyi dememistir abi, stoperleri cok iyi oynadi demistir.

Rus spiker kolibaliye takti, bunlar mac icinde sohbet ettigi icin ilginc oluyor adam chelsi mal mi bu herife 40milyom verilir mi, falan dedi. Sonra bu kafayla atibaya asist yapti, top direkten dondu bu diyo bu hamle bile eksi 8-10 milyon yazar....

Mertens mi ne ben ona uyuz oluyorum herifler yeni inzagilerini bulmuslar, tam cirkef herif. Sokakta gorsem sebepsiz agzini burnunu kiracagim bir tip, o yuruyusu falan resmen ayar oldum, kici da cikik, bu afroamarigali kizlarin dansi var ya ondan yapsin o mertens, kil herif.

Çevrimdışı raichu

hadi artık ben yatayım geç oldu  :D

Çevrimiçi Necmi

Stoperleri cok iyi dememistir abi, stoperleri cok iyi oynadi demistir.

Rus spiker kolibaliye takti, bunlar mac icinde sohbet ettigi icin ilginc oluyor adam chelsi mal mi bu herife 40milyom verilir mi, falan dedi. Sonra bu kafayla atibaya asist yapti, top direkten dondu bu diyo bu hamle bile eksi 8-10 milyon yazar....

Mertens mi ne ben ona uyuz oluyorum herifler yeni inzagilerini bulmuslar, tam cirkef herif. Sokakta gorsem sebepsiz agzini burnunu kiracagim bir tip, o yuruyusu falan resmen ayar oldum, kici da cikik, bu afroamarigali kizlarin dansi var ya ondan yapsin o mertens, kil herif.
valla öyle dedi :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

süper olur da ben GGden ümitli değilim çöpe atılmış 7 milyon euro olarak görüyorum kendisini. fiziken bitik durumda tempo sıfır zaten, fenerde de son 2 sene aman aman değildi ama forma aşkıyla yırtınıyordu arada sırada, bizde onu da yapmıyor.
Gg oynadigi hiçbir macta kotu değildi abi

Gg nin gelişi Beckin performansını da Epey yukari cekti :tabe:

Herseyden once 2 tane iyi sagbekimiz var , Rotasyonda elimiz güçlü , her ikiside forma sansi buluyor bu nedenle daima hazir durumdalar , performanslari düşmüyor daha ne olsun :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Bu arada taraftar olarak sakın benfica beraberliğine kilitlenmeyelim bu düşünce bizi kurtarmaz çıkacaz topumuzu oynayıp kazanacağız o maçı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

napoliden alınan 4 puan müthiş bir konfor gibi duruyor da ben halen kieve bırakılan 2 puanı kabullenemiyorum  şuan 8 puanla grubun zirvesinde biz olmalıydık @atalay
Abi biz Besiktasiz bu hep boyle olmustur grubun en zor takimini yenip en zayif takimina puan ve puanlar kaybetmişizdir , illa adrenalin olacak yoksa içimiz rahat etmiyor :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Benfica ile berabere kalırsak son maça 3.gireriz (bugün benficanın kievi yeneceğini tahmin ediyorum) o yüzden direk rakibimizi yenmeliyiz.

Son maça kaçıncı girdiğin önemli değil, son maçtan kaçıncı çıktığın önemli.

Benfica beraberliği + (iddiasız) Kiev galibiyeti bizi gruptan çıkarıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

s.lak kiev'ê canım sıkıldı.

Can sıkacak bir durum yok.

Kiev bugün berabere kalsa da, içeride Benfica ile berabere kalırsak son maçta Kiev'de galibiyet almamız gerekecekti.

Değişen hiç bir şey yok.

Çevrimdışı OrhanAker

Son maça kaçıncı girdiğin önemli değil, son maçtan kaçıncı çıktığın önemli.

Benfica beraberliği + (iddiasız) Kiev galibiyeti bizi gruptan çıkarıyor.
Evet bu durumda çıkarız ama kievi deplasmanda yenmek bizim için zor bence ayrıca mutlak galibiyet stresini kaldıramayabiliriz her türlü çok riskli ben bunu kabul etmiyorum.
Kendi bağımızı keselim stressiz çıkalım son maça.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağ alt köşedeki ekranda yeni bi' Peruzzi vakası görmek istemiyorsak Benfica'yı yenmek zorundayız. Altın kuralın işlemediği bir grup süreci olmasını diliyorum (Dynamo -2 puan) İpler bizim elimizde.

Peruzzi'yle işimiz yok @atalay. Benfica'yla berabere kalırsak, Kiev'de sadece kendi maçımıza odaklanacağız.

Kiev'i yendiğimiz an çıkıyoruz.

Çevrimdışı Savaş

Yalnız biz Benfica'yı yenersek Kiev'de Napoliyi yenerse 1 maç kala çıkmayı garantiliyoruz.

9 - 7 - 7 - 4 oluyor.

Son maçlar ne olursa olsun. Sadece lider değişebilir fakat biz çıkarız. Evet Kiev leş gibi takım fakat 1 puanla bitireceklerini sanmıyorum grubu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

ben inleri hiç beğenmedim bugün çok kolay geçtiler kendisini atibayı ilk 30 dk beğenmedim ama son 60 dk fabrika ayarlarına yakın oynadığını düşünüyorum. adriano mesela önde oynarken eksiktik resmen ama sol beke geçince döktürdü. canerin önünde bence böyle oynarsa. bu arada beck maçın ikinci yarısında alanını çok boşalttı çok atak yedik oradan bir kaç defa marcelo gerekeni yaptı hatta cenk tosun bile beckin kademesindeydi bi ara

İnler sakatlıktan çıkamamış, idareli oynadı.

Beck'in kanadından pozisyon yememizin sebebi de, önünde Cenk ile Aboubakar'ın dönüşümlü oynaması oldu.

Özellikle Aboubakar oynarken pozisyon alamadı bir kaç kere, iki oyuncumuz da savunma pozisyonu bilgisi yüksek oyuncular dğeiller.

"Cenk Tosun bile Beck'in kademesindeydi" demişsin @tangaz, zaten sağ önde oynuyordu o esnada Cenk ve görevi oydu.

Beck'i beğendim kısacası dün.

Çevrimdışı kartal190321

fabri
gökhan-rdolfo-marcelo-adriano
atiba-oguzhan
oerezma-tolgay-olcay
abubakar

ligde trabzon ve adana maçlarında şu kadroyla oynayıp geçen yıl oynadıgımız tiki takalara pas oyunlarına dönmemiz lazım, benfika maçına hazırlık olur, benfikayı dagıtırız bu sistem ve kadroyla, rotasyon yapmadan beraber oynama becerisi kazanmış olur takımımız.aynı kadroyla üst üste 2 maç oynadıgımızı hatırlamıyorum :alala:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu yıl değiştirdiler abi. Sıralama şu:
İkili avaraj
Genel avaraj
O da eşitse atılan gol

Aslında 20 yıldır değişmedi, hep ikili ve 3'lü averaj vardı CL'de.

Çevrimdışı tuncaboylu

Benficayı yenelim gerisi kolay olacak. Çok önemli maç
Onlar portekizde birbirlerini yerken bi kievde göbeğimizi kaşırız.

Benfica'yı yensek bile Kiev'de 1 puan gerekli

Çevrimdışı benyv-

Ben Atiba'yı ve Tolgay'ı özellikle çok beğendim. Defansta Rhodolfo'nun dönüşü de beni sevindirdi. Bence en kaliteli defansımız o zaten. Artık oynatır yavaş yavaş hoca da. Fakat bir kanadımızda Q7 döktürürken diğer kanadımızda oyuncu kalmadı. Aboubakar ve Ömer'i oynatır umarım hoca ligde. Kanat ve forvet olarak dönüşümlü oynarlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

burda bütün seçenekler yazılmış ama neden kimse
kievin napoliden bir veya 3 puan alma seçeneğini düşünmedi
böyle durumda bizde yendiğimizde 9-7-7-4 olur napoli yenildiğinde
uefaya bile kalamaz bizde kieve yenilirsek 10-9-7-7 olur mesela kiev 2-0 yendi napoliyi ikili averajla önüne geçer
Benfica Beşiktaş Kiev Napoli diye sıralanır
yada kiev alır biz berabere kalırsak 8-7-7-4 olur ve son maçlarda 11-7-7-7 olur benfica alır biz kieve yenilirsek
kievin yenmeside bir seçenek sonuçta

Biz Benfica'yı yenersek ve Napoli-Kiev berabere kalırsa, son maçtan önce gruptan çıkmayı garantiliyoruz.

Çevrimdışı EMİR EMRE

10 puanla bu gruptan cikacagiz insallah

Çevrimdışı eaglekartal

gelenin geçenin tıkaotladığı kieve puan vermemiz çok kötü oldu.ama kader ğlarını böyle örüyor demekki benfica maçını alırsak çıkarız.son maç kaybedeceğimizi sanmam kievde ununu elemiş olur artık zaten.iş benfica maçı bence.ama ondan önemlisi trabzon maçını öyle böyle kazanıp milli araya rahat girmek olmalı dinlenmeye ihtiyacı var çocukların

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Etiketler: