Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9139416 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Üstümüze kitapçık atın. Bilgi kirliliği olmasın.

Çevrimdışı anilsevim

değişen bişey yok zehir hafiyemiz @tuncaboylu derin araştırmalar yapmıştı kiev maçı sonrası bu averaj kuralı ŞL kurulduğundan beri var demişti. sağlam bilgi verir genelde sadece benle atışırken psikolojik olarak ezildiği için hatalar yapıyor ama sağlamdır  :D

Eyw abi
Biz 4 ü alalım çıkalım da herkes haklı olsun :)
Nağmalup çıkarsak içerde dışarda tüm algıları da yıkacagız.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı anilsevim

Ben en çok rhodolfo ve oğuzhana sevindim. Bugun canlı canlı izledim.
İkisi de sağlam döndü. Atalayın hep bahsettiği oyun aklı hem defansta hem ofansta olacak

Marcelo rhodolfo
Ati ozi
Tolgay

Bu iskeletten çok umutluyum ben

Çevrimdışı 38life

Kiev Vorskla deplasmanından 3 gün sonra bizle oynayacak ve bizle oynadıktan 4 gün sonra sahasında Shatkar ile oynayacak. Söylesenize hangi çılgın teknik direktör Ligdeki en önemli maçından 4 gün önce As oyuncularını hiçbir amacı olmayan bir maçta oynatır? Üstelik o as oyuncular henüz 3 gün önce zorlu bir deplasman maçı oynamışken...

Kiev'den ya 3 puanla döneceğiz, ya da 3 puanla döneceğiz.

Grup sonucu tahminlerinizi, hesaplamalarınızı Kiev maçından 3 puan cepte olduğunu varsayarak yapın bence.

Çevrimdışı raichu

Geçen sezon Roma ile B.Leverkusen 6 puanla grubu tamamlamış.

Roma 3-2 ve 4-4 lük skorlarla grubu 2. bitirmiş.

Genel averajda B.Leverkusen daha iyi durumdaymış.
yazık be sadece 6 puanlamı bitirmişler  :evillol: :evillol:
şaka bir yana benficayı yenmemiz lazım ama ikili averaj geçerliyse bu maçta berabere kalsak dahi
kiev maçında ki galibiyet diğer maçın sonucuna bakmadan bizi çıkarıyor maç esnasında bunuda düşünmemiz gerekebilir sakin kalmak lazım
ama lider olmak daha tatlı  :)

Çevrimdışı anilsevim

Grup sonucu tahminlerinizi, hesaplamalarınızı Kiev maçından 3 puan cepte olduğunu varsayarak yapın bence.

Benficayı yenelim gerisi kolay olacak. Çok önemli maç
Onlar portekizde birbirlerini yerken bi kievde göbeğimizi kaşırız.

Çevrimdışı tangaz

Ben en çok rhodolfo ve oğuzhana sevindim. Bugun canlı canlı izledim.
İkisi de sağlam döndü. Atalayın hep bahsettiği oyun aklı hem defansta hem ofansta olacak

Marcelo rhodolfo
Ati ozi
Tolgay

Bu iskeletten çok umutluyum ben

ben adrianoyu da sol bekte çok beğendim canerin anlamsız uzun toplarından da kurtulmuşuz hissi bile verdi valla  :D
rodolfo alex tellesin sol bek olarak parlamasını sağlayan adamdır o dönem sol stoper rodolfoydu tellesi parlattı cincona sattılar telles sonrası sol beki de gene rodolfo parlattı bundesligaya sattılar rodolfo iyi bir sol stoperdir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Bana göre Benfica maçından alınacak 1 puan gruptan çıkmamız için yeterli. Lakin o maça kazanmak için çıkmalıyız. Çünkü Benficadan daha iyiyiz. Benfica kadro olarak fena değil ama takım olarak çok da iyi değiller. Vodafone Arenada Napoli kadar pozisyon bulamazlar, biz ise Napoliye karşı bulduğumuzdan daha fazlasını bulacağız.

Çevrimdışı alimm

şampiyonlar liginde 4 tarifesi uygulanıyor... Her takımdan 4puan o da eder12 puan... Sıradakiler...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı raichu

@atalay uefa nın sitesindeki kitapçıktan baktım ikili averaj geçerli 23. sayfada article 17 "equality of points"altında
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/uefaorg/Regulations/02/35/87/89/2358789_DOWNLOAD.pdf
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2016, 03:58:36 raichu ]

Çevrimdışı anilsevim

ben adrianoyu da sol bekte çok beğendim canerin anlamsız uzun toplarından da kurtulmuşuz hissi bile verdi valla  :D
rodolfo alex tellesin sol bek olarak parlamasını sağlayan adamdır o dönem sol stoper rodolfoydu tellesi parlattı cincona sattılar telles sonrası sol beki de gene rodolfo parlattı bundesligaya sattılar rodolfo iyi bir sol stoperdir

Aynen abi onu söylemeyi unuttum. Sakatlıktan döndüler diye ozi ve rhodolfodan bahsettim. Adrianoya bende bayıldım bugun. Marcelo rhodolfo adriano. Bu 3 brezilyalıya teslim etmek lazım artık arka tarafı. Gönül de bi zahmet form tutarsa tadından yenmez bu dörtlü kurgunun

Çevrimdışı Orhan_

Valla Adriano bizim sol bekimiz olmaya daha yatkın. Kesinlikle katılıyorum buna. Caner değişik bir hava kattı takıma belki ama sağlıklı durumunda dahi sol bekte Adriano'yu görmek isterim.

Çevrimdışı tangaz

Aynen abi onu söylemeyi unuttum. Sakatlıktan döndüler diye ozi ve rhodolfodan bahsettim. Adrianoya bende bayıldım bugun. Marcelo rhodolfo adriano. Bu 3 brezilyalıya teslim etmek lazım artık arka tarafı. Gönül de bi zahmet form tutarsa tadından yenmez bu dörtlü kurgunun

süper olur da ben GGden ümitli değilim çöpe atılmış 7 milyon euro olarak görüyorum kendisini. fiziken bitik durumda tempo sıfır zaten, fenerde de son 2 sene aman aman değildi ama forma aşkıyla yırtınıyordu arada sırada, bizde onu da yapmıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Teşekkürler @raichu Yanlış bilgi olmasın diye yazdıklarımı geri alıyorum. @tangaz @anilsevim O halde Napoli maçlarından alınan sonuçlar bu ikili veya üçlü averaj ihtimali için de oldukça değerli oldu. Yine de son maça mutlak galibiyet parolası ile gitmemek iyi olur.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2016, 02:33:46 atalay ]

Çevrimdışı anilsevim

süper olur da ben GGden ümitli değilim çöpe atılmış 7 milyon euro olarak görüyorum kendisini. fiziken bitik durumda tempo sıfır zaten, fenerde de son 2 sene aman aman değildi ama forma aşkıyla yırtınıyordu arada sırada, bizde onu da yapmıyor.

Ben de ümitli değilim de abi Beck delirtti bugun. Gecen yıl en azından defansta sağlam duruyordu. Saçma sapan hatalara yapıyor. Gg de ısrar etse sanki maç oynadıkça temposunu bulacak gibi. Bi ümit işte ))

Çevrimdışı anilsevim

Teşekkürler @raichu Bilgi kirliği olmasın diye yazdıklarımı geri alıyorum. @tangaz @anilsevim O halde Napoli maçlarından alınan sonuçlar bu ikili veya üçlü averaj ihtimali için de oldukça değerli oldu. Yine de son maça mutlak galibiyet parolası ile gitmemek iyi olur.

Abi oyle değerli ki hemde
Benfica ya kaybetmedikçe son maçları cehennem. Yoksa bu napoli benfica birbirlerine yatacaktı.
Ki hep boyle olmuştur bizim takıma. Şimdi benficaya kaybetmeyelim. Ki inş yaneceğiz. Bak son maç nasıl dövecekler birbirlerini :)

Çevrimdışı 38life

Beck'in arkasına atılan her top rakip için pozisyon.

Çevrimdışı tangaz

Teşekkürler @raichu Yanlış bilgi olmasın diye yazdıklarımı geri alıyorum. @tangaz @anilsevim O halde Napoli maçlarından alınan sonuçlar bu ikili veya üçlü averaj ihtimali için de oldukça değerli oldu. Yine de son maça mutlak galibiyet parolası ile gitmemek iyi olur.

napoliden alınan 4 puan müthiş bir konfor gibi duruyor da ben halen kieve bırakılan 2 puanı kabullenemiyorum  şuan 8 puanla grubun zirvesinde biz olmalıydık @atalay

Çevrimdışı anilsevim

Napoli bir dahaki maç kievi evinde yenecektir. 10 puanla portekize gidip yenildiklerinde gruptan cıkamama ihtimalleri olacak. Bu çok çok iyi bişey 😬

Çevrimdışı tangaz

Ben de ümitli değilim de abi Beck delirtti bugun. Gecen yıl en azından defansta sağlam duruyordu. Saçma sapan hatalara yapıyor. Gg de ısrar etse sanki maç oynadıkça temposunu bulacak gibi. Bi ümit işte ))

bi pozisyon wardı perdeleyerek outa çıkaracaktı topu herif aradan bacağı soktu oyunda tuttu marcelo geldi taca attı delirdim orda beck bizim takım için iyi bir yedek savunmacı olur hepsi o ama malesef GG istenilen/olması gereken seviyede değil. çine satalım GGyide  :D

Çevrimdışı raichu

rica ederim ve katılıyorum ayrıca averaj olarak böyle bir avantajımız varken grup liderliğini düşünmemiz lazım artık ama benfica maçında da 1 puanda dahi iplerin elimiz de olduğunu hatta o durumda blie lider olabileceğimizin bilincinde olarak sakin kalıp telaş yapmamamız lazım
özellikle taraftar bunun bilincinde olmalı bazen 1 golde yıkılıyoruz ya hemen ondan belirtiyorum
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2016, 02:42:50 raichu ]

Çevrimdışı tangaz

Napoli bir dahaki maç kievi evinde yenecektir. 10 puanla portekize gidip yenildiklerinde gruptan cıkamama ihtimalleri olacak. Bu çok çok iyi bişey 😬

bu söylediğin biz benficaya yenilmezsek geçerli ama

Çevrimdışı 38life

Benfica maçı sonrası Başakşehir ve Fener maçlarına çıkacağız. Benfica maçından moral elde etmek çok önemli. Seneye yine bu devler arenasına çıkıp çıkmayacağımızı belirleyecek olan lig.

23 Kasım: Benfica

26 Kasım: Başakşehir

3 Aralık: Fenerbahçe (D)

6 Aralık: Kiev (D)

10 Aralık: Bursaspor
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2016, 02:49:43 38life ]

Çevrimdışı anilsevim

bi pozisyon wardı perdeleyerek outa çıkaracaktı topu herif aradan bacağı soktu oyunda tuttu marcelo geldi taca attı delirdim orda beck bizim takım için iyi bir yedek savunmacı olur hepsi o ama malesef GG istenilen/olması gereken seviyede değil. çine satalım GGyide  :D

Orta sahada pas attılar buna. Topu ayağına bekledi. Adam geldi aldı. Ben de orda delirdim. Topa yaklaşmaya tenezzül etmedi.
Arkasına attırdıklarını sayamadım zaten. Orta yapamıyor kısmını da hiç soylemeyelim. Q7 bir pozisyonda bomboş olöasına rağmen atmadı Beck e. Biliyor kesemeyecek topu. Hoca çözer inş şu sağ taraf işini.

Çevrimdışı raichu

bu söylediğin biz benficaya yenilmezsek geçerli ama
zaten yenilirsek napolide kievi yenerse 3. bitirmemiz kesinleşir abi düşünme o ihtimali  :D

Etiketler: