Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141028 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı anilsevim

bu söylediğin biz benficaya yenilmezsek geçerli ama

Aynen abi o baki 👍
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı tangaz

Benfica maçı sonrası Başakşehir ve Fener maçlarına çıkacağız. Benfica maçından moral elde etmek çok önemli. Seneye yine bu devler arenasına çıkıp çıkmayacağımızı belirleyecek olan lig.

23 Ekim: Benfica

26 Ekim: Başakşehir

3 Kasım: Fenerbahçe (D)

6 Kasım: Kiev (D)

10 Kasım: Bursaspor

@38life yat uyu abicim yorulmuşsun ekim ayı bitti dün  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı raichu

Benfica maçı sonrası Başakşehir ve Fener maçlarına çıkacağız. Benfica maçından moral elde etmek çok önemli. Seneye yine bu devler arenasına çıkıp çıkmayacağımızı belirleyecek olan lig.

23 Ekim: Benfica

26 Ekim: Başakşehir

3 Kasım: Fenerbahçe (D)

6 Kasım: Kiev (D)

10 Kasım: Bursaspor
nasılda uyanıklar başakşehir öncesi 3 değil 2 güz dinlenelim istemiş bazıları

Çevrimdışı tangaz

zaten yenilirsek napolide kievi yenerse 3. bitirmemiz kesinleşir abi düşünme o ihtimali  :D

aa bak bu da doğru o zaman herifler liderlik için kapışır son maç. ürperdim bak şimdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

iyi geceler herkese bu akşamki sonuç için takımımıza teşekkürler.

Çevrimdışı 38life

@38life yat uyu abicim yorulmuşsun ekim ayı bitti dün  :)

Güncel :D

23 Kasım: Benfica

26 Kasım: Başakşehir

3 Aralık: Fenerbahçe (D)

6 Aralık: Kiev (D)

10 Aralık: Bursaspor

Çevrimdışı atalay

Umarım @anilsevim | Ligde de CL'de de daha fazlasını elde edebilirdik fakat telafisi var. Önemli olan telafi edebilmek. @tangaz | Her zaman için kontrollü ve dengeli oynayacağız zaten. Taraftarın genel performansı iyiydi fakat golden sonra bence de biraz düştüler. @raichu

Çevrimdışı raichu

aa bak bu da doğru o zaman herifler liderlik için kapışır son maç. ürperdim bak şimdi.
ürperme abi arenada yenilmeyiz  :bandit:
sonra son maçta onlar liderlik için çekişmek yerine gruptan çıkmak için can pazarı yaşarlar bunu düşününce yüzüne istemsiz bir gülümseme geliyor insanın  :evillol:

Çevrimdışı 38life

Muhtemelen gerek kalmayacak ama 2 puanın bizi gruptan çıkaracağı bir senaryo da var. Benfica ile 0-0 veya 1-1 berabere kalırsak, Kiev ile de berabere kalırsak Son maçta Napoli Benficayı deplasmanda yenerse Benfica ile aynı puanda oluyoruz ve averajla gruptan çıkıyoruz. Napoliye o maçta beraberlik yetiyor liderlik için. Kaybederlerse liderlik elden gidiyor. Beraberliğin sürdüğü bir oyunda son bölümde Benfica tüm hatlarıyla saldırırken Napolinin kontradan atacağı bir gol bizi gruptan çıkarıyor.

Lakin biz 12 puanla gruptan lider olarak çıkacağımız için bunlara gerek kalmayacak.

Çevrimdışı raichu

Muhtemelen gerek kalmayacak ama 2 puanın bizi gruptan çıkaracağı bir senaryo da var. Benfica ile 0-0 veya 1-1 berabere kalırsak, Kiev ile de berabere kalırsak Son maçta Napoli Benficayı deplasmanda yenerse Benfica ile aynı puanda oluyoruz ve averajla gruptan çıkıyoruz. Napoliye o maçta beraberlik yetiyor liderlik için. Kaybederlerse liderlik elden gidiyor. Beraberliğin sürdüğü bir oyunda son bölümde Benfica tüm hatlarıyla saldırırken Napolinin kontradan atacağı bir gol bizi gruptan çıkarıyor.

Lakin biz 12 puanla gruptan lider olarak çıkacağımız için bunlara gerek kalmayacak.
namağlup lider olmak üfff be  :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Fabri iyi maç çıkardı.İlk yarı %100 golu iyi pozisyon alarak çıkardı.Bir çok pozisyona erken mudahele yaparak engel oldu.Savunmanın hep ona dönmesi ve savunamadan iyi çıkamamız nedeniyle çoğu topu ileri atmak zorunda kaldı.Bunda onun suçlanacak bir yönü yok.

Bu maçta Tolga'nın olduğunu düşünsenize?

Çevrimdışı alimm

Biz ocak ayında adriano'yu yedeklemek için sol bek takviyesi yapacağızya....

Şöyle bir önerim var...:

sol bek transferi yerine beck'i sol beke kaydırıp sağ beke Mayke'yi bitrsek, hem maliyetsizde olur... Tutarsa kanatları kapatmış oluruz...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Anıl1903

Fabri iyi maç çıkardı.İlk yarı %100 golu iyi pozisyon alarak çıkardı.Bir çok pozisyona erken mudahele yaparak engel oldu.Savunmanın hep ona dönmesi ve savunamadan iyi çıkamamız nedeniyle çoğu topu ileri atmak zorunda kaldı.Bunda onun suçlanacak bir yönü yok.

İyi ki Fabri'yi transfer etmişiz herşeyiyle güven veren bir kaleci.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cursedofdragon

cenk

oğuzhan olcay varsa cenk var yoksa cenk yok.

bugün penaltıdan önce cenk oğuzhan atiba iyi paslaştı.

ancak bazen oğuzhansız oynuyoruz aynı şekilde olcaysız da bu yüzden cenk'ten fazla birşey beklemesin kimse.

ligde ömer' tercih ederim.

Çevrimdışı murat baltacı

Şanssız sakatlıklara sıkıntılara rağmen takım iyi iş çıkardı napoliden dört puan almak iyi iş daha iyisi gençler maçında o golleri kaçırmayıp napoli maçında bir sıfırı korumaktı ama yapacak bişey yok zamanla daha iyiye gidiyoruz bu önemli.

Şenol hocaya anlam veremiyorum maça yanlış kadroyla çıktı adriano önde tosiç solda ne gerek var macera arıyosun üzerine cenki oyundan almayışı akıl tutulması heralde golden sonra bile cenki çıkarsa kerimi alsa koşar top tutar çalım atar faul alır bi şekilde zaman kazandırırdı. Bundan sonra ligde cenk yerine ömere şans verelim cenkle olcayla uğraşırsak kaybeden biz oluruz kendilerini toparlayıp adam gibi oynayacaklarsa oynasınlar yoksa devre arası oyuncu bakalım.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

burda bütün seçenekler yazılmış ama neden kimse
kievin napoliden bir veya 3 puan alma seçeneğini düşünmedi
böyle durumda bizde yendiğimizde 9-7-7-4 olur napoli yenildiğinde
uefaya bile kalamaz bizde kieve yenilirsek 10-9-7-7 olur mesela kiev 2-0 yendi napoliyi ikili averajla önüne geçer
Benfica Beşiktaş Kiev Napoli diye sıralanır
yada kiev alır biz berabere kalırsak 8-7-7-4 olur ve son maçlarda 11-7-7-7 olur benfica alır biz kieve yenilirsek
kievin yenmeside bir seçenek sonuçta

Çevrimdışı mylife1903

Trt'deki spiker yüzünden hiçbir şey anlayamadım tribünden. Kendi sesiyle bastırmaya çalıştı sürekli taraftarı. Kim koymuşsa onu oraya ......
Ne mal insanlar. Rus spiker once stad hakkinda bilgilendirdi. Boyle bir stad icin yaklasik 80milyon yuro harcadilar,dedi. Rusyada yapilan stadlaala karsilastirinca cok makum bir rakam dedi. Lokasyondan bahsetti sonra oguzhan degisikligi geldi bizimkiler ucluye basladi adam bakin biraz bu buyuk taraftari dinleyelim dedi ve 2-3 dakika konusmadi adam.
Bizim gerzekler sadece adam ismi soyleyerek mac anlatiyorlar. Azeri kardeslerimiz kadar bile mac anlatamiyoruz. Kalitesizlik her yerimizden fiskiriyor.

Çevrimiçi Necmi

Ne mal insanlar. Rus spiker once stad hakkinda bilgilendirdi. Boyle bir stad icin yaklasik 80milyon yuro harcadilar,dedi. Rusyada yapilan stadlaala karsilastirinca cok makum bir rakam dedi. Lokasyondan bahsetti sonra oguzhan degisikligi geldi bizimkiler ucluye basladi adam bakin biraz bu buyuk taraftari dinleyelim dedi ve 2-3 dakika konusmadi adam.
Bizim gerzekler sadece adam ismi soyleyerek mac anlatiyorlar. Azeri kardeslerimiz kadar bile mac anlatamiyoruz. Kalitesizlik her yerimizden fiskiriyor.
iyide onlar tarafsız anlatıyorlar bizde öyle değilki Beşiktaşı ve taraftarını ön plana çıkartmak kimsenin işine gelmez
buralarda

Çevrimiçi Necmi

birde tel açıp düzeltseydin 120 M dolar harcadık :bandit:

Çevrimiçi Necmi

yanlız ozi girdiğinde taraftar yıllardır göremedikleri çocuklarını gören veliler gibiydi
Beşiktaş stadında sanırım bu güne kadar hiç bir oyuncu bu şekilde oyuna girmemiştir.
Gerçekten muazzamdı müthiş bir ses çıktı. Birde girdikten sonra bu takımın lideri benim diyen bir ozi
gördüm

Çevrimdışı mylife1903

cenk e dikkat
Cenk pire gibi kalmis. Adamlar da ayni hissettigim gibi kompakt oynamislar.
Rakip gucluydu arkadaslar biz de kendi evimizde anadolu takimi gibi oynadik, otobusu de cekecektik gol sonrasi, tac atmayi beceremedik.
Napoli guclu ve tehlikeli bir takim. Herifler acayip hizli, bizim takimda onlarin seviyesine hiz olarak yaklasabilen tek oyuncu karijma. Herif 33 yasinda gene de elinden geleni yapmaya calisiyor, elin gavuru 33 yasinda kicini yirtiyor bizim ozkardesimiz cenk tosun aheste aheste bakiyor, ayar oldum.

Yahu kotu oynayabilirsin, karsinda iyi bir italyan takimi var, kotu kosamazsin arkadas, hepimizin hakki var ustunuzde, kotu ko sa maz sin. Odunla dalacaksin buna, kiz arkadasindan mi ayrildi nedir, baska bir kadin hamileyim diye santaj mi yapiyor, nedir derdin kardesim cenk, nedir? Git baskanla konus, bir hafta kafa izni yap, toparlan gel.

Milli takima gonderdik, hepsinin ayarini bozdu ft. Ft sana da sira gelecek az kaldi, sabret

Çevrimiçi Necmi

Adam adama Beşiktaş'ın çok iyi savunma yapan oyuncuları olduğunu aktaran Maurizio Sarri, "Araya atılan ince toplarla daha iyi olmalıydık. Stoperleri çok iyi Beşiktaş'ın. Hızlı hücumları denedik fakat değerlendiremedik" dedi.. Napoli hocasının sözleri
bir bilse Beşiktaş taraftarının o stoperlere neler çektirdiğini :evillol:
sevabına transfer eder valla

Çevrimdışı mylife1903

Ben de ümitli değilim de abi Beck delirtti bugun. Gecen yıl en azından defansta sağlam duruyordu. Saçma sapan hatalara yapıyor. Gg de ısrar etse sanki maç oynadıkça temposunu bulacak gibi. Bi ümit işte ))
Sadece beck degil bugun orada kafu oynasaydi gene sikinti olurdu, rakip ters bir takim, gucluler, hizlilar ve en onemli ozellikleri futbolu iyi biliyorlar.

Ben oynadigimiz oyunu bu mac ozelinde begenmedim, ezim ezim ezildik resmen. Karsilik veremedik.

Roki ile apollonun ilk maci gibiydi, butun mac dayak yedik, son anda ters bir krose ile yere serdik ama herifler gene hirpalamaya basladi bizi, daha uzatmalarda iki tane cakip gideceklerdi de neyse

Ama, evet amasi var

Bu oyunu biz turkiye liginde oynarsak, ayni sekil sadece fabri vurmayacak o toplari ileri, gol yemeden sampiyon ooluruz. Bizim turkiye ligindeki rakipler boyle napoli gibi gidip gelemez, bir. butun maci boyle enerjik oynayamazlar, iki. Biz ise bulduklarimizi takir takir sokustururuz her mac 2-0 3-0 biter, rakipler mactan sonra aglar.

Azicik ugrasmak lazim bu oyunla.

Simdi senol gunes cikip standart oyunumuzu oynayip 3-1 kaybetseydi maci gene agzimi acmazdim. Ciktik oynadik gucumuzu gorduk, her takim napoli degil, derdim.

Dun benim gozume carpan, stoperlerimizin yumusakligi ve temassiz oyunlari, fabrinin orta sahayi zar zor gecen degajlari, tolgayin yumusakligi oldu. Cenkin, ginlerin formsuzluklari gecici. Daha iyi olacaklar.
Ama cok yumusak oynuyoruz, topa sahip olamiyoruz.

Etiketler: