Ben de ümitli değilim de abi Beck delirtti bugun. Gecen yıl en azından defansta sağlam duruyordu. Saçma sapan hatalara yapıyor. Gg de ısrar etse sanki maç oynadıkça temposunu bulacak gibi. Bi ümit işte ))
Sadece beck degil bugun orada kafu oynasaydi gene sikinti olurdu, rakip ters bir takim, gucluler, hizlilar ve en onemli ozellikleri futbolu iyi biliyorlar.
Ben oynadigimiz oyunu bu mac ozelinde begenmedim, ezim ezim ezildik resmen. Karsilik veremedik.
Roki ile apollonun ilk maci gibiydi, butun mac dayak yedik, son anda ters bir krose ile yere serdik ama herifler gene hirpalamaya basladi bizi, daha uzatmalarda iki tane cakip gideceklerdi de neyse
Ama, evet amasi var
Bu oyunu biz turkiye liginde oynarsak, ayni sekil sadece fabri vurmayacak o toplari ileri, gol yemeden sampiyon ooluruz. Bizim turkiye ligindeki rakipler boyle napoli gibi gidip gelemez, bir. butun maci boyle enerjik oynayamazlar, iki. Biz ise bulduklarimizi takir takir sokustururuz her mac 2-0 3-0 biter, rakipler mactan sonra aglar.
Azicik ugrasmak lazim bu oyunla.
Simdi senol gunes cikip standart oyunumuzu oynayip 3-1 kaybetseydi maci gene agzimi acmazdim. Ciktik oynadik gucumuzu gorduk, her takim napoli degil, derdim.
Dun benim gozume carpan, stoperlerimizin yumusakligi ve temassiz oyunlari, fabrinin orta sahayi zar zor gecen degajlari, tolgayin yumusakligi oldu. Cenkin, ginlerin formsuzluklari gecici. Daha iyi olacaklar.
Ama cok yumusak oynuyoruz, topa sahip olamiyoruz.