Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9138533 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Napolinin bu kadar rahat ve iyi oynamasında bizim hatalarımızın katkısı var mıydı ?

bence olayı salt hatalarımız gibi görmek doğru olmaz nihayetinde rakip de az buz kalite de değil ki...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Benfica maçına kadar 21 gün var maç günün sayma 20 gün var :)

İnşallah sakatlık filan olmaz da :)

Çevrimdışı Egos

Ayrıca bizim golden sonra, Napoli atağa çıkarken Antipati grubunun f..k you Napoli girmesi tamamen saçmalıktı.

Ulan kalmış 10 dakika bırakta baskı olsun, ıslık olsun yokk, illa kendilerini tatmin edecekler ya..

evet, sırf bu nedenden dolayı üzülemedim bile gole. yine de taraftar çok iyiydi bugün. takım da, taraftar da tek hatayla maçı tamamladı diyebiliriz.

Çevrimdışı ekrembaser

bence olayı salt hatalarımız gibi görmek doğru olmaz nihayetinde rakip de az buz kalite de değil ki...
Adamlar müthiş abi maçtan önce Rıdvan dilmenle röportaj yaptılar yarı final yapacaklar diyo bi aksilik olmazsa

Çevrimdışı atalay

Napolinin bu kadar rahat ve iyi oynamasında bizim hatalarımızın katkısı var mıydı ?

Tosic - Cenk değişikliğinden ilk yarının sonu kadar olan kısım ve ikinci yarının belli bölümleri pek rahat değillerdi. İlk 24 dakikadan sonraki kurgu ve savunmayı beğenmeme rağmen önemli defolarımız da vardı. İlaveten Napoli her yerde rahat oynar.   

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tabiki abi sadece bizim hatalarımızdan değil kaliteli ayaklar var. Çok iyi top oynadılar hayran kaldım ben pas oyununu çok iyi oynadılar ams bizimde hatalarımız vardı normal olarak.,

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada Napoli'nin yedek kulübesinden oyuna giren Zielinski ve Diawara'nın toplam bonservis bedelleri 28.5m €.Bizim ödediğimiz toplam bonservisi toplasan o kadar çıkmaz bence.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tosic - Cenk değişikliğinden ilk yarının sonu kadar olan kısım ve ikinci yarının belli bölümleri pek rahat değillerdi. İlk 24 dakikadan sonraki kurgu ve savunmayı beğenmeme rağmen önemli defolarımız da vardı. İlaveten Napoli her yerde rahat oynar.
Napoli epey iyi takım ama hamsik ayrı bir seviye hakikaten yolu elit takımlarla neden kesişmedi anlamıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Adamlar müthiş abi maçtan önce Rıdvan dilmenle röportaj yaptılar yarı final yapacaklar diyo bi aksilik olmazsa

çok kısmetli günlerinde olmazlarsa ya da kura şansları olmazsa yarı final yapamazlar savunma da kötüler yarı final demek nedir bilmiyor ki şeytan. yarı final demek barca real atletico psg city juve arsenal bayern dortmund takımlarından 6 sını ekarte edip son 4e kalmak demek.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Sağ alt köşedeki ekranda yeni bi' Peruzzi vakası görmek istemiyorsak Benfica'yı yenmek zorundayız. Altın kuralın işlemediği bir grup süreci olmasını diliyorum (Dynamo -2 puan) İpler bizim elimizde.

Çevrimdışı ekrembaser

çok kısmetli günlerinde olmazlarsa ya da kura şansları olmazsa yarı final yapamazlar savunma da kötüler yarı final demek nedir bilmiyor ki şeytan. yarı final demek barca real atletico psg city juve arsenal bayern dortmund takımlarından 6 sını ekarte edip son 4e kalmak demek.

Abi o dörtlünün arasına bir süpriz giriyo kafa takımı dediğimiz takımlar dışında. O yüzden saydığın takımlardan psg bayern Arsenal ve dortmundla çok rahat kafa kafaya oynayabileceklerini düşünüyorum

Çevrimdışı tangaz

bugün inler, cenk, beck üçlüsü yerine 3 tane baş altı  yada B+ class  die ifade edebileceğimiz düzeyde oyuncumuz olsaydı daha farklı bir oyunu konuşuyor olurduk...

Çevrimiçi murat

fikret orman dönemi içinde bize karşı en iyi oynayan takım oldu.biraz ağır kaçabilir ama anadolu takımı muamelesi gördük biraz.tabi bunda bizim oyun anlayışımızında ekisi vardı.topumuz tüfeğimizle saldırmayı deneseydik 2 gol atardık en az ama çok daha fazlasınıda yerdik.savunmaları vasat ve defoları olan bir takım ama o savunmanın üstüne gitmek cesaret istiyor.

Çevrimdışı ekrembaser

Bide ek olarak tarihe bakarsak Avrupa'da başarısız görünürüz yıllardır ancak malmö Dortmund ajax valencia Liverpool athletico Madrid bizi eleyen ya da yenen takımlar en azyarıkötü yarı final gördü methalist Kharkiv bile çeyrek final gördü

Çevrimiçi murat

bugün inler, cenk, beck üçlüsü yerine 3 tane baş altı  yada B+ class  die ifade edebileceğimiz düzeyde oyuncumuz olsaydı daha farklı bir oyunu konuşuyor olurduk...
inler gayet iyiydi bence.atibayı bugn daha vasat gördüm.inler gelince yanına cansiperane modundan rahvan moduna geçiş yapıyor.hatta normalde takım çıkmadan önce stoperlerden top alıp hazırlık pasları yapardı şimdi onuda yapmıyor.marcelo rodolfo beck geri marcelo diye devam ediyoruz.

Çevrimdışı ekrembaser

Doğru tespit👏👏

Çevrimdışı tangaz

fikret orman dönemi içinde bize karşı en iyi oynayan takım oldu.biraz ağır kaçabilir ama anadolu takımı muamelesi gördük biraz.tabi bunda bizim oyun anlayışımızında ekisi vardı.topumuz tüfeğimizle saldırmayı deneseydik 2 gol atardık en az ama çok daha fazlasınıda yerdik.savunmaları vasat ve defoları olan bir takım ama o savunmanın üstüne gitmek cesaret istiyor.

benim üzüldüğüm nokta adamların en etkili olduğu arkaya kaçma konusunda fena savunmadık 2 defa başarılı oldular birini fabri çeldi diğerinde gene fabri açıyı güzel kapadı callejonda kötü vurdu auta yolladı. ben açıkçası akan oyunda uzaktan gol yemeyi beklemiyordum. maç başlığında da yazdım fabrinin yeri çok iyiydi ve bence çıkarmalıydı bir tık geç reaksyon gösterdi o da geç kalmasına yetti ilave olarak marcelo+atibada hamsikin önüne gereken düzeyde çullanmıyorlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cenk'e ciddi ciddi tav oldum ben. En sevdiğim yerlilerden biriyken şuan Quaresma'nın tahtına oturmuş durumda.

Yani Allah korusun birisinin anası babası aynı anda vefat etse bu kadar ruhsuz olur..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

inler gayet iyiydi bence.atibayı bugn daha vasat gördüm.inler gelince yanına cansiperane modundan rahvan moduna geçiş yapıyor.hatta normalde takım çıkmadan önce stoperlerden top alıp hazırlık pasları yapardı şimdi onuda yapmıyor.marcelo rodolfo beck geri marcelo diye devam ediyoruz.

ben inleri hiç beğenmedim bugün çok kolay geçtiler kendisini atibayı ilk 30 dk beğenmedim ama son 60 dk fabrika ayarlarına yakın oynadığını düşünüyorum. adriano mesela önde oynarken eksiktik resmen ama sol beke geçince döktürdü. canerin önünde bence böyle oynarsa. bu arada beck maçın ikinci yarısında alanını çok boşalttı çok atak yedik oradan bir kaç defa marcelo gerekeni yaptı hatta cenk tosun bile beckin kademesindeydi bi ara

Çevrimdışı anilsevim

4 puan aldığımız takdirde hiçbir sonuçla ilgilenmeden gruptan çıkıyoruz.
Orda burda şurda farketmez.
4 ü al gruptan cık👍
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı raichu

gruptan lider namağlup türk takımı olarak çıkacağız kırsınlar bakalım o rekoru  :D
şl de ikili averaj uygulanıyorsa müthiş avantajlıyız şu anda son hafta benfica napoli maçı can pazarı gibi olacak  :bandit:

Çevrimdışı 38life

Tosic 10 gün sonra hazır hale gelecekmiş. Trabzon maçında zaten kart cezalısıydı. Ondan sonra da milli ara geliyor.

Çevrimdışı tangaz

Konu dışı olacak ama efsane gol olmuş

https://mobile.twitter.com/mehmetaliyazici/status/793573668551028736/video/1

oha falan oldum boşuna 50 milyon ödemiyorlar  :claps:
böle konu dışına can kurban biz konu dışı deyince karıkız yemek falan konuşuyoruz daha çok  :D

Etiketler: