Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134664 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Gomez belki etkili olamazdi ama heriflerin stoperleri boyle rahat ortasahaya cikamazdi.
Sosa cok onemliydi bizim icin ama tore bu maclarda ezilmezdi, o italyanlari takardi pesine.

Bilemiyorum bu ucluden kimi en cok ariyoruz, bizim oyuncumuz oldugu icin tore agir basiyor bende. Yikilmazdi kolay kolay tiren gibi giderdi

valla ben üçünü de aradım abu kötü oynamıyor ama 2 kere ceza sahasında çekip vuracağı yerde ronaldinho sanıp kendini eveledi geveledi topları epey saydırdım Gomez olsa istatistiklere göre 2 pozisyonda 1 ini gol yapmıştı. ozi girene kadar orta sahayı geçemiyorduk sosa olsa atarmıydı bilmem ama abu yu ekstra 3-4 pozisyona sokardı napoli de bizim geçen sene ligdeki halimiz oynuyor ama savunma sakat italyan takımına benzemiyorlar daha çok ispanyol gibiler cenk yerine de töre olsa Adriano nun çapraz paslarıyla epey delerdi napoli savunmasını sıralama yapsam bu maça Töre-Sosa-Gomez derdim.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı atalay

Doğru görmüşsün. Fakat epey iyi maç çıkardı. @38life Üstelik bu kadar uzak kaldıktan sonra. | Töre tam olarak Napoli maçlarının plan oyuncusuydu. @mylife1903 | Beck de kötü maç çıkarmadı fakat Adriano açık ara sahanın en iyisiydi. @Yusuf Tekeli
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2016, 23:29:26 atalay ]

Çevrimdışı Anıl1903

Napoli teknik direktörü Sarri takımımızda en beğendiği oyuncunun Tolgay Arslan olduğunu söyledi.Haksız da değil.

Çevrimdışı Ömer Kaan

10-10-10-2 puan olursa lider çıkarız değil mi?

Çevrimdışı ozankarakoc

0-0 bitseydi sevinecektik, 1-1 bitti kahrolduk...

Kendi sahamızda biraz fazla geriye yaslandık, çok pas hatası yaptık, ama en kötü olduğumuz mevkide, savunmada harikalar yarattık. Neredeyse hatasız oynadık. Marcelo da, Rhodolfo da, Adriano da, hatta inanamıyorum ama, Beck bile çok iyiydi.

Napoli zehir gibi bir takım. Milik'in sakatlığı büyük şans...

Sonuçta; Benfica deplasmanından 1 puanla döndük, Napoli'den 2 maçta 4 puan aldık. Bundan iyisini beklemek hayalcilik olurdu.

Eskiden Avrupa maçlarında futbolcularımızın elleri ayaklarına dolaşırdı. Şimdi gerçek bir Avrupa takımı gibi duruyorlar. Savunma futbolu oynayacaklarsa onun da hakkını veriyorlar. Bunlar güzel şeyler...

Bir güzel şey de Napoli'nin oyuncu karakteri... Grubun en zayıf takımı olarak gösterilen Beşiktaş'tan 2 maçta 1 puan alabildiler, ama hiç çirkefleşmediler. Kavga etmediler, hakemi baskı altına almaya çalışmadılar, taraftarı tahrik etmediler... Aslanlar gibi futbollarını oynadılar, iki maçta da aşırı baskılı oynayıp puan kaybetmelerine rağmen centilmence el sıktılar, forma değiştirdiler... Alkışlıyorum kendilerini.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

10-10-10-2 puan olursa lider çıkarız değil mi?
Puan eşitliği olursa çıkıyoruz hatta lider olarak çıkıyoruz diye biliyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kendi sahamızda biraz fazla geriye yaslandık, çok pas hatası yaptık, ama en kötü olduğumuz mevkide, savunmada harikalar yarattık. Neredeyse hatasız oynadık. Marcelo da, Rhodolfo da, Adriano da, hatta inanamıyorum ama, Beck bile çok iyiydi.

Sonuçta; Benfica deplasmanından 1 puanla döndük, Napoli'den 2 maçta 4 puan aldık. Bundan iyisini beklemek hayalcilik olurdu.

Eskiden Avrupa maçlarında futbolcularımızın elleri ayaklarına dolaşırdı. Şimdi gerçek bir Avrupa takımı gibi duruyorlar. Savunma futbolu oynayacaklarsa onun da hakkını veriyorlar. Bunlar güzel şeyler...

Bir güzel şey de Napoli'nin oyuncu karakteri... Grubun en zayıf takımı olarak gösterilen Beşiktaş'tan 2 maçta 1 puan alabildiler, ama hiç çirkefleşmediler. Kavga etmediler, hakemi baskı altına almaya çalışmadılar, taraftarı tahrik etmediler... Aslanlar gibi futbollarını oynadılar, iki maçta da aşırı baskılı oynayıp puan kaybetmelerine rağmen centilmence el sıktılar, forma değiştirdiler... Alkışlıyorum kendilerini.

Kesinlikle :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Napoli'den 4 puan çıkarmak değerli; lakin iki maçta öne geçip basit hatalar ile 4 puan bırakmak iyi olmadı | Man of the match: Adriano.
Cok tecrübeli ve sogukkanli , Her yerinden kalite akiyor resmen

Ben Marceloyu cok beğendim cok dirençli , Savunmaya liderlik yapıyor ve Bel kemigi konumunda suan
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ömer Kaan

Puan eşitliği olursa çıkıyoruz hatta lider olarak çıkıyoruz diye biliyorum.
Bence böyle bitecek, böyle gruba böyle puan durumu yakışır :)

Çevrimdışı 38life

Benfica ile berabere kalırsak son maça 3.gireriz (bugün benficanın kievi yeneceğini tahmin ediyorum) o yüzden direk rakibimizi yenmeliyiz.
Son maça 3.cü gireriz ama şansımız bitmez. Kievi yendiğimiz anda gruptan çıkarız.

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı 38life

Kiev ilk yarıdan 4 sarı kart gördü. Golü de yedi. Bunları dövmek lazım son maçta.

Çevrimdışı OrhanAker

Hakikaten oyununa bu kadar sadık az takım var napoli gibi ne istedikleri ne yapacakları açık ve net hücum organizasyonlarinda taş gibi takım ve evet bir italya takımına göre baya centilmen.
Akıllarında sadece top var.

Çevrimdışı atalay

Vida, yine oyunun hikayesini değiştirdi. Dynamo istediğini yapan taraftı.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2016, 18:51:21 atalay ]

Çevrimdışı OrhanAker

Son maça 3.cü gireriz ama şansımız bitmez. Kievi yendiğimiz anda gruptan çıkarız.
Benficayı burda yenmek kievi deplasmanda yenmekten daha kolay bence.

Ne ligde ne de Avrupa'da bu sezon bize yenilgi yüzü göstermeyen #ŞenolGüneş ve #UfukSarıca'ya sonsuz teşekkürler.

#Gururlan #Beşiktaşlı 👏💪

Çevrimdışı cursedofdragon

şu vida topçu mopçu değil iyi ki almamışız ama yinede bizi yakmaya devam ediyor.

Benfica gelemiyordu bile bu kadar idiot bi futbolcu olmaz.

Şike de yapmış olabilir gerçi daha önce yapmadığı şey değil.

Çevrimdışı 38life

Benficayı burda yenmek kievi deplasmanda yenmekten daha kolay bence.
Bana göre de. Ama şansımız bitmez onu demeye çalışıyorum. Benficayi yenemezsek cikamayiz dediğin icin

Çevrimiçi Savaş

Benfica maçı ile ilgili içimde acayip bir rahatlık var. Sanki iyi bir oyun ve net bir galibiyet alıcaz. Napoli maçlarından ne kadar korktuysam Benfica maçı için o kadar rahatım. Ozi form tutsun yeter, yağ gibi akıcaz o maç.

Tabi artık öncelik trabzon maçı. Net bir galibiyet bekliyorum. 3 atarız, silkiniriz. 2 beraberlik ardından seriye başlamak lazım artık.

Bu takım hem CL'de hem de ligde hala yenilmedi beyler! Yenilmemeyi alışkanlık haline getirmiş bir takım var karşımızda artık. Kralı gelsin!

Çevrimdışı 38life

Tutamadı... Bu Haftasonu 21 olacak.

[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2016, 23:45:36 38life ]

Beşiktaşımız, oynadığı son 26 resmi maçta da gol atmayı başardı.

21 Süper Lig

4 Şampiyonlar Ligi

1 Süper Kupa

Çevrimdışı cursedofdragon

Benfica maçı ile ilgili içimde acayip bir rahatlık var. Sanki iyi bir oyun ve net bir galibiyet alıcaz. Napoli maçlarından ne kadar korktuysam Benfica maçı için o kadar rahatım. Ozi form tutsun yeter, yağ gibi akıcaz o maç.

Tabi artık öncelik trabzon maçı. Net bir galibiyet bekliyorum. 3 atarız, silkiniriz. 2 beraberlik ardından seriye başlamak lazım artık.

Bu takım hem CL'de hem de ligde hala yenilmedi beyler! Yenilmemeyi alışkanlık haline getirmiş bir takım var karşımızda artık. Kralı gelsin!

maça baya var o yüzden bende rahatım takımda ki sakatlar düzelicek inşallah :)

Atiba-oğuzhan 2'lisi geri dönücek :)

Napoli TD Sarri: "Beşiktaş ile başa çıkmak çok zor. Avrupa'dak kim olursa olsun, Beşiktaş'a karşı zorlanır. Özellikle burada İstanbul'da."

Sarri: "Türk taraftarlar burada işimizi zorlaştırdı. Cehennem gibi bir atmosfer vardı. Kelimelerle ifade edemeyeceğim bir statları var." :icool:

Çevrimdışı Ömer Kaan

Kesinlikle katılıyorum. bu gruptan lider çıkacağız!

Maurizio Sarri: "Bugün az gol attıysak rakip çok iyi olduğu için. Hücumda bir problemimiz olduğunu düşünmüyorum."

Etiketler: