Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9132496 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Napoli'den 4 puan çıkarmak değerli; lakin iki maçta öne geçip basit hatalar ile 4 puan bırakmak iyi olmadı | Man of the match: Adriano.
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2016, 22:47:12 atalay ]

Çevrimdışı Çağatay

talisca ve caner in sakatlıkları
artı tosicin maç sırasında sakatlanması
cenkin girişi ve devam eden formsuzluğu
çok fazla eksi yazılabilir lakin bu kadar olumsuzluğa rağmen
yenilmeyen bir takım hatta şans da olsa yenebilecek bir takım olabilmek

şu halimizle bile bu lige çok fazlayız ve bu takım şl de ilerleyemezse ciddi üzülürüm
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kutay

Evet şimdi Kiev!in  1 puan alması gerekiyor umarım alırlar .
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Orhan

Cenkin oyunu cok yavaslattigini dusunuyorum adamin bence olabilcegi bu. Formsuzlukla cok alakasi yok bunun. Top saklama yok Cevre kontrolu yok Pas isabeti yok.Su an bir alternatif yok ama ikinci tura kalirsak guncel kadroda olmaz insallah.

Çevrimdışı OrhanAker

Adriano maç genelinde iyiydi ama yav öyle taç mı atılır arkadaş adama pas verdi resmen yine q7 söyledi galiba atacağı yeri :bandit: hamsike yapışmayan stoperlerimize de selam olsun.

Çevrimdışı 38life

Turkiyedeki en iyi futbolcu tartışmasız: Oğuzhan Özyakup

Çevrimdışı tangaz

necip olsa hamsik o vuruşu yapamayabilirdi arattı kendini, takımın acil kanat forvetine hitiyacı var iyi bi kanat forvet takviyesi seviyemizi yükselticektir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ömer Kaan

Benfica maçını kazanırız, Kiev hiç belli olmaz onu 5. maçlar sonunda dusunmek lazım hiç gerek kalmayabilir  :D

Çevrimdışı atalay

Oyundan bağımsız; namağlup olmak, Napoli'ye karşı altıyı kovalayıp dörde razı gelmek ve Vodafone Arena'da kaybetmemek kıymetli. Kalan süreçte bu dört maçlık emeği ödüllendirmemiz gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2016, 01:38:13 atalay ]

Çevrimdışı cessolupus

bu sakatlıkların sebebi hibrit çimden olabilir mi ?

Çevrimdışı mylife1903

necip olsa hamsik o vuruşu yapamayabilirdi arattı kendini, takımın acil kanat forvetine hitiyacı var iyi bi kanat forvet takviyesi seviyemizi yükselticektir.
Yarma seftali vereyim abi

Ooooo guzel baslik olur fotomac basligi
Besiktas feneri yardilenko

Besiktasta lider yarma oyunda seftali-ska

Çevrimdışı 38life

Benficayı yenemezsek çıkamayız.
Yenilirsek cikamayiz. Berabere kalırsak Kiev maçına kalır.

Çevrimdışı mylife1903

Gomez belki etkili olamazdi ama heriflerin stoperleri boyle rahat ortasahaya cikamazdi.
Sosa cok onemliydi bizim icin ama tore bu maclarda ezilmezdi, o italyanlari takardi pesine.

Bilemiyorum bu ucluden kimi en cok ariyoruz, bizim oyuncumuz oldugu icin tore agir basiyor bende. Yikilmazdi kolay kolay tiren gibi giderdi

Çevrimdışı Çağatay

O zaman güncelleyelim. Napoli'ye karşı iki maçta kaç puan alabildiler?
Bayern Münih: 4
Beşiktaş: 4
Borussia Dortmund: 3
Manchester City: 1
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl1903

Turkiyedeki en iyi futbolcu tartışmasız: Oğuzhan Özyakup
Oyuna girdiği andan itibaren bunu gösterdi :ok:

Çevrimdışı 38life

Gomez belki etkili olamazdi ama heriflerin stoperleri boyle rahat ortasahaya cikamazdi.
Sosa cok onemliydi bizim icin ama tore bu maclarda ezilmezdi, o italyanlari takardi pesine.

Bilemiyorum bu ucluden kimi en cok ariyoruz, bizim oyuncumuz oldugu icin tore agir basiyor bende. Yikilmazdi kolay kolay tiren gibi giderdi
Necip

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo, bugün gayet iyiydi. Oğuzhan oyuna girdikten sonra o anlık pırıltıları gösterdi. Onun dönüşü kıymetli. Bu maç özelinde konuşursak Tosic'in sakatlığıyla kadro ve plan için eğrisi doğrusuna geldi diyebiliriz.
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2016, 20:33:40 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Aboubakar her geçen maç üzerine koyuyor bugün de iyiydi.

Adriano harika oynadı.

Oğuzhan da kısa süre oynamış olmasına rağmen ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Ona çok ihtiyacımız olacak kalan maçlarda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Oyuna girdiği andan itibaren bunu gösterdi :ok:
Bence ensesinde gözleri var.

Çevrimdışı OrhanAker

Yenilirsek cikamayiz. Berabere kalırsak Kiev maçına kalır.
Benfica ile berabere kalırsak son maça 3.gireriz (bugün benficanın kievi yeneceğini tahmin ediyorum) o yüzden direk rakibimizi yenmeliyiz.

Çevrimdışı 38life

Rhodolfo'nun geri dönüşü önemli. Bugün de gayet iyiydi. Oğuzhan oyuna girdikten sonra o anlık pırıltıları gösterdi. Onun dönüşü de kıymetli. Bu maç özelinde konuşursak Tosic'in sakatlığıyla kadro ve plan için eğrisi doğrusunu buldu diyebiliriz.
İkinci yarı ben uzak kale arkasındaydim. Bir iki tane kritik hata yaptığını gordum. Bir tanesinde birebirde geçildi ve arkası boştu. Hafif astigmat var ama yanlış mı gordum acaba . Rhodolfonun dönmesi çok önemli çünkü. Defansimizin buna ihtiyacı var.

Çevrimiçi Samet Ç

Gruptan çıktık hayırlı olsun

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Napoli'den 4 puan çıkarmak değerli; lakin iki maçta öne geçip basit hatalar ile 4 puan bırakmak iyi olmadı | Man of the match: Adriano.

Beck de çok sağlamdı :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı OrhanAker

Benfica ile berabere kalırsak son maça 3.gireriz (bugün benficanın kievi yeneceğini tahmin ediyorum) o yüzden direk rakibimizi yenmeliyiz.
Benficayı yenmek turu %90 hatta bugünkü sonuçlara göre garantileyebilir.
Kieve gezmeye gideriz :evillol:

Etiketler: