Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9133329 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Yakalamisken koyup gecmek lazim ama beraberlige de hayir demem. Beraberlik olacaksa 0-0 olsun hic gerilemem

Çevrimdışı tangaz

Yakalamisken koyup gecmek lazim ama beraberlige de hayir demem. Beraberlik olacaksa 0-0 olsun hic gerilemem

0-2den 2-2 olsun heyecan iyidir  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

0-0'ı oynamadan kabul ederim.

Sonra Benfica'yla da 0-0'ı kabul ediyorum.

En son maçta Dinamo Kiev maçını 1-0 kazanırsak 2. turdayız.

1 gol 5 puan 5.5 milyon euro.

Çevrimdışı alimm

penaltı olsa bugün kim atar.. kimi istersiniz...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

quaresma.
Aman aman, trivela ya da oburu neydi rubuna mi ne oyle vuracaksa vursun penaltiya, duzgun vurmaya calisinca kaciriyor.

Çevrimdışı raichu

yapma abi ya ömrümüzden ömür gitmesin  :D

Çevrimdışı OrhanAker

0-2 den 3-2 olsun 90+3 te :D ilaçlarınızı filan yakında tutun :evillol:

Çevrimdışı 38life

Mutlaka dominant bir oyun koymalıyız sahaya. Aksi taktirde istemediğimiz sonuç kaçınılmaz olur.

Mutlaka dominant bir oyun koymalıyız sahaya. Aksi taktirde istemediğimiz sonuç kaçınılmaz olur.

evet  :tabe:

Çevrimdışı 38life

evet  :tabe:

Bize çok iş düşüyor. Top Napoliye geçtiğinde kulaklar sağır olmalı. Top onlarda kalsa bile pes etmeden ıslık sürdürülmeli. Keşke ıslık çalabilsem.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Barış1903

az önce 1 saatlik uyku uyudum ve rüyamda maçı 1-0 kazandığımızı gördüm. golüde ikinci yarı oğuzhan atmıştı  :D

Çevrimdışı mylife1903

Sigariyi biraktim cok sinirliyim, ben bi cikip alip geleyim sigarayi, nasil unuttuysam arabada, gafa yok iste

Çevrimdışı raichu

herkese bi haller oluyor  :D

ilk defa atkı taktım hem soğuk diye hem şans getirsin diye bakalım ne olucak :D

Çevrimdışı Ersoy

Bugün çok zor geçti valla gelsn şu maç saati. :evillol:
Bundan sonra her sene!

saat 20 de basket maçınıda bakmayı unutmayın sonuna bakamıcaz gibi ama olsun ilk yarıyı filan rahat rahat seyrederiz :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

saat 20 de basket maçınıda bakmayı unutmayın sonuna bakamıcaz gibi ama olsun ilk yarıyı filan rahat rahat seyrederiz :D
İkisi bir arada yapacam ben  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Şu ufleyince ses çıkartan şeyler serbest mi yoksa gizlice mi sokmak gerekiyor stada?

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı mylife1903

Şu ufleyince ses çıkartan şeyler serbest mi yoksa gizlice mi sokmak gerekiyor stada?
Hocam o ney ya, ney yani ensturuman ney
Sokmazlar iceri, kimi dovecen lan bunla derler

Çevrimdışı mylife1903

zaman geçmiyoooooorrrrrrrr
Konu disi vereyim, iki tane hemen al, birini paket yaparim

Etiketler: