Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9130776 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı TURKahvesi

Hoca muhtemelen Adriano'yu önde oynatmak için Tosic'i sol beke attı. Hala anlamıyorum, neden Beck'i sol beke atıp Gönül ile çıkmıyor?
böylesine hayati,kritik maçta o riske girmez
üstelik Beck Beşiktaş bünyesine katıldığı günden beri sol bekte oynamadı
anlayacağınız bir alışma dönemi vardır
o yüzden basitleştirmek adına olması gerekeni yapıyor
ileriki maç dönemlerinde zorluk derecesine göre deneyebilir yavaş yavaş alıştıra alıştıra monte edebilir (örn;Türkiye kupası)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaşımız; beyaz forma, beyaz şort ve beyaz konç ile Napoli maçına çıkacak. Kalecimiz siyah forma giyecek.
#Beşiktaş
#UCL
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rhodolfo - Marcelo ikilisinin oynayamayacağı nadir maçlardan biri. Bu adamlar uzun topla defans arkasına sarkan adamlar. Hava topunu alırız eyvallah ama ya yerden?

Çok tehlikeli tandem çok..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende ayni seyi yazdim az once arkaya atilacak her top pozisyon olacak , Napoli de bu isi en iyi yapan takimlardan biri

Bu tandemin birlikte oynamamasi gereken yegane mac bu maç
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı rico_paşa

Evet Napoli iyi bir takım ama çok abartıldığını düşünüyorum. Vodafone Arena da fovori Beşiktaştır.

Eksikler can sıkıyor ama 2-1 alırız inş. Goller Aboubacar - Quaresma
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimiçi Necmi

Yani önümüzdeki senenin santrası yapıldığı anda borcumuz 100 milyon lira azalmış olacak.

Bu mevcutlar ve alacaklar nedir abi, onu öğrenebildin mi?
mevcutlar kasadaki nakit para olmalı alacaklarda sponsorlardan gelecek taksitler
henüz kasaya girmemiş ama girecek olan para sanırım @tuncaboylu

Çevrimdışı Fatih_

Adriano sarı kart sınırındaymış. Bu kötü oldu, Benfica maçı bu maç dan çok daha kritik. Kart görmemesi lazım.

Çevrimdışı 38life

Şampiyonlar Liginde gruptan çıkınca kaç m€ veriyorlar?

Çevrimdışı Fatih_

Şampiyonlar Liginde gruptan çıkınca kaç m€ veriyorlar?

5.5 milyon Euro muş
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2016, 13:27:12 Fatih_ ]

Çevrimiçi Necmi

Kendi altyapından gelen oyuncular için geçerli o.
bende öyle biliyorum @sozkul  alt yapında 3 yıl oynamış olma şartı aranıyor diye biliyorum.

Çevrimiçi Necmi

ilk kadroyu beğendim tosiç hanımınıda sahaya sürmüş.hangisi stoper hangisi solbek çözemedim. :D
hangisi olduğunun bir önemi yok sol taraftan çok atak yeriz :D
hatta bütün atakları soldan yeriz yok birde kaleyi bırakır yengeyi savunmak zorunda kalırız
bunlar italyan çok ince taktikleri olur  :bandit:

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

bu nedir Arkadaslar bilgisi olan varmi

https://twitter.com/tdkowalski/status/793389795858911232

Dünyanın en hafif çatısına sahip stadı olduğunu Polonya İngilizcesi'yle söylemiş.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

bu nedir Arkadaslar bilgisi olan varmi

https://twitter.com/tdkowalski/status/793389795858911232

Bir dizayn konferansının stadyum bölümünde sunum yapıyoruz gibi gözüküyor

Çevrimdışı Bishamon

5 dakika sonra Gençler Ligi maçı var Napoli ile

Çevrimdışı Erdemm

Çevrimdışı 38life

5.5 milyon Euro muş

Fikret Orman Akçesiyle bir dünya yıldızı parası.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı benyv-

Fikret Orman Akçesiyle bir dünya yıldızı parası.

O paradan çok daha fazla alırız eğer çıkarsak. Sadece Uefa'nın tur ödemesi 5.5 m euro. Daha bunun Tv hakları, stadyum ve forma satışı gelirleri, sponsor geliri artışları gibi değişik yönleri var.
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2016, 14:10:13 benyv- ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Napoli ile maçımızı izlemek isteyenler  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Rasim

Sampiyonlar liginde türkiyenin marketpoolu 16 milyon euro diye biliyorum bilen arkadaslar aydinlata bilirmi  :alala: dün beyaz futbolda tartismasi olmustu
Beşiktaş!

Çevrimdışı Culpable

Napoli u21 takiminin 11 numarasini   italyaya hic gondermesinler
hemen kontrati yapip A takim ile idmana baslasin

en az 10 yil  yerine  oyuncu aramazsin
 bozulmaz ise ilerleyen yillarda ederi minimum 50m euro

Çevrimdışı mylife1903

Tam alexislik macti. Hamleli sert tek oyuncu elimizde tosic kaldi. Tosici solbeke atmak ustelik elde adriano varken intihar olur. Onde genc takimdan subyan bir kyuncu kullansinlar, bak olm gorevin bir devrede 8km kosmak sadece kosou basacaksin kicina 4 motor takacaksin, besiktas camiasi sana guveniyor.
Rodolfo zaten arkaya adam kaciran bir stoper, marselo zaten sakar bir cocuk. Bu ikisini kisa boylu hizli italyanlarin karsisina cikartirsak ne oldugunu anlamadan 0-2 yaparlar.

Tosic bu defansjn sibobu yahu hic dokunmaya gerek yok. Takimin ustuyle basiyla oynama hoca. Ilk 45 dakikayi ve oyuncu degisikliklerink cope atma.
Beck marcelo tosic adriano
Cik defansa
Onlerine atiba ginleri salla
Daha one karijma tolgay olcay
Ileride abu basla
55de tolgay cikar pili bitiyor oguzhan girer
65 macin durumuna gore olcay cenk ya da olcay rodolfo yaparsin.
Rodolfo girerse marceloyj sarkik oynatirsjn
Son oyuncu degisikigini de 88de yapar ya golleri atani alkislatirsin ya da zaman gecirirsin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tam alexislik macti. Hamleli sert tek oyuncu elimizde tosic kaldi. Tosici solbeke atmak ustelik elde adriano varken intihar olur. Onde genc takimdan subyan bir kyuncu kullansinlar, bak olm gorevin bir devrede 8km kosmak sadece kosou basacaksin kicina 4 motor takacaksin, besiktas camiasi sana guveniyor.
Rodolfo zaten arkaya adam kaciran bir stoper, marselo zaten sakar bir cocuk. Bu ikisini kisa boylu hizli italyanlarin karsisina cikartirsak ne oldugunu anlamadan 0-2 yaparlar.

Tosic bu defansjn sibobu yahu hic dokunmaya gerek yok. Takimin ustuyle basiyla oynama hoca. Ilk 45 dakikayi ve oyuncu degisikliklerink cope atma.
Beck marcelo tosic adriano
Cik defansa
Onlerine atiba ginleri salla
Daha one karijma tolgay olcay
Ileride abu basla
55de tolgay cikar pili bitiyor oguzhan girer
65 macin durumuna gore olcay cenk ya da olcay rodolfo yaparsin.
Rodolfo girerse marceloyj sarkik oynatirsjn
Son oyuncu degisikigini de 88de yapar ya golleri atani alkislatirsin ya da zaman gecirirsin

Alexis mi kaldı abi adamın tipini bile unuttum :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Alexis mi kaldı abi adamın tipini bile unuttum :D
Valla ben takip ediyorum denk gelirsem. Bizden gidenler icinde en iyi performans veren oldu. Devre arasi gene alsak mi acaba?

Etiketler: