Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124936 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Baskan Fırat Aydınus'a giydiriyor.Eski hakemler artık bırakmalı diyor.Akşamki maçtan Fenerlilerde memnun değildir diyor
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Culpable

Oguzhan Aydogan i nasil koyuyorsunuz ?
isterseniz yeni transfer  yapip onu koyalim :)

Sl listesinde adi olmayan bir oyuncunun kadroda olmayacagi kuralini nasil bilmezsiniz  anlamiyorum

bu arada umarim sans  yanimizda olur ..  kazanlamarini besiktasimdan cok Senol hoca icin istiyorum ..  emekli olmadan  once icinde kalan  kazanmak istedigi basarilari kazansin

daha once avrupada  ceyregimiz var ama  apoel in maca cikmamasi sonucu elde edilmis bir ceyrek
belki sefer oynayarak cikar :)

riske girme önerine katılmakla beraber, sol kanata q7 sağ kanata da oğuzhan aydoğanı koyalım derim. en azından çocuğun orjini orası. şligi motivasyonu sayesinde verimli olur belki. zamanında atınçı da oynattık liverpoola karşı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı celiker1

Fikret Orman:Oğuzhan'a söz verdim.Üzerine biraz daha katarsa iyi bir taķıma videceğine inanıyorum
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MANSIZ

Kolaylık olması açısından

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyle uzun süreli sakatlik durumlarında , Kadro disinda kalan isimlerden birini ekleyemiyormuyuz Listeye ?

Mesela 5 futbolcu sakatlandi , Yedeksiz mi cikiyorsun maca :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Boyle uzun süreli sakatlik durumlarında , Kadro disinda kalan isimlerden birini ekleyemiyormuyuz Listeye ?

Mesela 5 futbolcu sakatlandi , Yedeksiz mi cikiyorsun maca :alala:

biz 22 kişi bildirdik 22-5=17 yanii 6 adet yedek eder gerçi 1 kaleci düş bu da 5yedekli 16 kişi maça çıkmak demektir sanırım yarın böyle olacak bizimde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

biz 22 kişi bildirdik 22-5=17 yanii 6 adet yedek eder gerçi 1 kaleci düş bu da 5yedekli 16 kişi maça çıkmak demektir sanırım yarın böyle olacak bizimde
Vay arkadas ya :s20: :s20:

Fikret Orman: "Talisca, 94 doğumlu; kızım da 94 doğumlu. Kocaman görüyorsun futbolcuları ama çocuk bunlar sonuçta."

Fikret Orman: Caner Beşiktaş'a çok çabuk adapte oldu. Onu çok seviyoruz. Bonservisi 1 milyon Euro. Pazarlık yapar, düşürürüz...

Fikret Orman: "Manuel Fernandes, bu sene Beşiktaş'a gelmek istedi. Fernandes'in Beşiktaş'ta işi olmaz, olamaz. Beşiktaş'ın bir çizgisi var."

Fikret Orman: "Çok seviyesiz spor programları var. 4 saat hem de. 4 saat ne konuşacaksınız?

Ali Ece: "Maç 90 dakika zaten.

Gökhan İnler : Tutku.. Coşku.. Aşk..
Şimdi zafer vakti! Haydi Beşiktaş! 💪🏽

Fikret Orman:"Geldiğimiz noktaya baktığımız zaman camianın arasında su sızmaz. Biz boş konuşmayız, ne yapacağımızı bilirler Transferde gidip bir oyuncuyu alma işinde ego var. O ego bende yok. Giderim, işime gelmezse almadan dönerim.

Fikret Orman: "Mali şartlardan dolayı ve bütçemizi iyi değerlendirmek için transferi geç bitirdik ama hocamızın tecrübesiyle bunu aştık.

Fikret Orman: "Transfer deyince bonservis geliyor akla. Böyle bir şey var.

Ali Ece: "Siz hiç bonservis vermiyorsunuz başkan. :evillol: :lol: :lol:

Burasi Onemli :busted_cop: :busted_cop:

Fikret Orman: "Metin Albayrak futbolun başına geldi. Yeni bir yapı kuruyoruz. Orada yakında açıklayacağız büyük bir proje geliyor.

Fikret Orman: "Başka kulüplerle oyuncu yetiştirmek için işbirliği değil direkt o kulüpleri satın alma yoluna gideceğiz. Önce yurtiçinden

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı RevivaL

Ali Ece sorulması gerek tüm soruları sordu. Ben hisselerle ilgili soru sorulmasını bekliyordum ama olmadı.

Çevrimdışı caner.eryigit

Adrenalin tavan yaptı.Allahım sen konuyu biliyorsun

Çevrimdışı tuncaboylu

Ali Ece sorulması gerek tüm soruları sordu. Ben hisselerle ilgili soru sorulmasını bekliyordum ama olmadı.

Ne hissesi?

Çevrimdışı Berat

Fatih Altaylı çoğu zaman yaptığı gibi saçmalayıp bu sefer de bizim başkana sallamış. Sabır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fatih Altaylı çoğu zaman yaptığı gibi saçmalayıp bu sefer de bizim başkana sallamış. Sabır.

onun ben ta .....

Ulan bu Nasıl futbol programi :alala:

Derin futbol , yemek programina döndü :lol:

Studyoda SEF var , Etler havada uçuşuyor adamlar Canli yayinda bildiğin yemek yiyolar ya laaa :ebebe: :ebebe:

Fikret Orman: "Dün akşam ki Fenerbahçe maçından Fenerbahçeliler de memnun kalmamıştır sanırım.

Fikret Orman: "Hakem hata yapacaktır. Ama hesap yaparak maça çıkmak olmaz. Bunlarla Türk futbolu bir yere gitmez.

Fikret Orman: "Oğuzhan, özel bir kabiliyet. Avrupa'da çok iyi yerlere gelme potansiyeli var. Öyle bir kulübe gitmesini istiyorum.

Ulan bu Nasıl futbol programi :alala:

Derin futbol , yemek programina döndü :lol:

Studyoda SEF var , Etler havada uçuşuyor adamlar Canli yayinda bildiğin yemek yiyolar ya laaa :ebebe: :ebebe:
Evet Derin yemek programı reklama girdi an itibari ile :D

Etiketler: