sezon sonu buyuk ihtimalle bonservissiz gelmek isteyecek zaten ama benim tarafimdan gene olmaz
hatta para istemiyorum ustune senelik 3m euro vereyim dese gene olmaz
besiktasin oyuncusunda karakter olucak adam hala besiktas uzerinden prim yapmaya calisiyor basina aciklama yapiyor
Anadoluda bir laf vardir yedigin yere micilmaz
ama sonucta alman tuvalet kavramini yakin yillarda ogrendiler bunu bilmez bunlar
basına yaptığı açıklamalar aslında gireni çıkartmak için
ilk anda konuştukları doğruydu ama konuşması yanlıştı bu konuları kapalı kapılar ardında
konuşursun ama tribüne oynanmamalı. zaten o gün gitmişti. kalmasının bir faydası olmazdı
bu gün dönse oynayan oyuncular hiç bir zaman geçen seneki gibi pasa boğmaz çünkü o konuşmalarla
aslında hepsini aşağıladı. Ben yönetimin kolay kolay alacağını sanmıyorum.
Yönetim bu tür hatalar yapmıyor.Adamın gönlü gitmekten yanaydı bunun için bir sürü mazeret sundu ve
hepside bizim gururumuzu kıracak şekilde. İpleri kopartan tarzda bu saatten sonra olacağı varsada olmaz
oda anladı Beşiktaşda nasıl bir değer kazandığını ama iş işden geçmiş oldu.
kim demişdi aslında en iyi cevabı verendi şl oynamaya büzüğü yetmedi demişti sanırım aslında attığı adımlar
bu sözü doğrular şekilde bende istemem gelmesini ama onun içinde Beşiktaşı askıya almam o işi bir kere
YD yüzünden yaptım bir daha yapacağımı sanmıyorum öyle uzaktan seyretmek bana göre değil ama o kadar nefret etmiştimki
yaptığı tek doğru şey yoktu kendimi tüketeceğime gidene kadar takip etmem dedim.
YD yerine borcu olmayan takımın başına Fikret Ormanın başkan olduğunu bir düşünsene şu anda olduğumuz yerin hayalini bile
kuramıyor insan. Mesela YD dönemi yöneticilerine bir bak bunların çoğu bugün Beşiktaş düşmanı
zaten bir kısmı federasyonda yaptıkları tek şey Beşiktaşın altını oymaya çalışmak
nerden nereye geldik ama haklısın tepkinde genede Beşiktaşlılığı askıya almak diye bir seçenek olamaz
@Culpable