Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131634 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

İkinci haftadan düşenleri görünce başlamış oldum zaten. @Kalyoncu Fakat seni kırmayalım | 25 🔜 🏆

Çevrimdışı atalay

Bu filmi geçen sezon izledim. İlk yarıdaki teknik direktörün yanlış oyun/oyuncu tercihleri ve bireysel hatalar, ikinci yarı benzer oyun ve yine Cenk'in kaçırdığı inanılmaz pozisyonlar. Sorun yanlışların yerine doğrular konulunca işlerin ne kadar elimizde olduğu gerçeği. Tabii, ikinci yarıyı kolaylaştıran ve rakibin oyun tercihini değiştiren şey de biraz skordu.

Aynı film değilmiş. Daha çok kitsch sineması diyebiliriz. Castingde Tosic'in rolünü Fabri, Töre'nin rolünü Quaresma almış. Şenol Güneş, Hopf ve Cenk karakterlerine sadık kalmışlar. Diğer tarafta ise Özdilek yerine camianın sevilen yüzü Üzülmez görev almış. Ayrıca senaryoda GB'nin rolünü biraz daha pasifize etmişler.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Dünkü maç özelinde. Bek oyuncularımız hiç sorumluluk almadı maalesef. Sağ bekte Gökhan, Solda Adriano var. Bunlar isim olarak büyük oyuncular ama oyuna katkı yok.

Olcay oynadığı sürede hiçbir şey üretmedi. Biz Olcay'ı böyle görmeye alışık değiliz ama bu sene ciddi anlamda kayıpları oynuyor.

Talisca dan bizim takıma 10 numara olmaz ama forvet olur. Oyunun içinde kayıp oluyor.

Fabri için ben ve birkaç arkadaş gereksiz çok açılıyor demiştik ve başımıza iş açtı sonuçta.

Hocayı Aras ve Kerim'i kafada bitirmiş yoksa Beck değişikliğinin izaha gelir yanı yok.

Yol kazalarından biri deyip geleceğimiz  bir maç. Doğrusu ikinci yarıdaki oyundan sonra insan üzülüyor.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Berat

Boşa giden Süper Kupa, kötü Konya'ya iki puan, Gençler'e iki de. Derbi kadro tercihini hatırlamak bile istemiyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Öncelikle Fabrinin yedigi hatalı Golle ilgili konuşmak istiyorum

Gecen sezon GS den yediğimiz Golün 1 e 1 aynısını yedik Dun akşam.

Simdi yediğimiz her 2 Golde de kalecilerimizin hatası var bunu tartismaya bile gerek yok

Lakin 2 Golde de kalecilerimiz kadar Savunmadaki Son oyuncularimizin da hatası var

Gs maçında BECK , GB maçında da RHODOLFO ayni hatayi yapti

Madem kaleci bir hata yapti o topa cikti , Sen de rakibi perdelemeyi birakip Topun onunden cekileceksinki , Kaleci topu rahat uzaklastirabilsin.

Yedigimiz 2 Golde de Savunmacilar Topun onunden çekilmediği icin Kalecilerimizin vuruş pozisyonunu da bozdugu icin kaleciler Topa vuramayip iska geçti ve Golleri yedik

Yani 2 Golde de sadece kalecileri suclamak biraz acimasiz olur , Zincirleme hatalar soz konusu.

Bu benim düşüncem..
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2016, 11:06:54 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mavi Tuna

@Yunus Emre Dökmeci, Fabri'nin topa çıkması için hiçbir neden yok. Top zaten Rodolfo'nun önünde çıktı hem kendini hem defansı bozdu ve gol yedik. Bunun sinyalleri birkaç maçtır vardı. Çok çıkıyor gözümüz kaleci gördü keratayı seviyoruz ama bunları yapmamayı öğrenmeli.

@Yunus Emre Dökmeci, Fabri'nin topa çıkması için hiçbir neden yok. Top zaten Rodolfo'nun önünde çıktı hem kendini hem defansı bozdu ve gol yedik. Bunun sinyalleri birkaç maçtır vardı. Çok çıkıyor gözümüz kaleci gördü keratayı seviyoruz ama bunları yapmamayı öğrenmeli.

Fabri hatali zaten bunda hemfikiriz , Ayni şekilde Gunayda hatali idi , Zaten savunma oyunculari topa yakindi kaleden cikmasina gerek yoktu her ikisininde

Benim anlatmak istediğim Madem kaleci bir hata yapıp cikti , Onun önünü acki adam vursun topa ama sen onunden cekilmezsen onun vuruş pozisyonunu da bozuyorsun ve kaleci topu iska geçiyor , Her iki macta da ayni seyi yasadik , Dejavu oldu resmen :bandit:
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2016, 11:15:57 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mavi Tuna

Fabri hatali zaten bunda hemfikiriz , Ayni şekilde Gunayda hatali idi , Zaten savunma oyunculari topa yakindi kaleden cikmasina gerek yoktu her ikisininde

Benim anlatmak istediğim Madem kaleci bir hata yapıp cikti , Onun önünü acki adam vursun topa ama sen onunden cekilmezsen onun vuruş pozisyonunu da bozuyorsun ve kaleci topu iska geçiyor , Her iki macta da ayni seyi yasadik , Dejavu oldu resmen :bandit:
Haklısın ama Rodolfo'yu kötü dağıttı orada. Rodolfo o kadar kötü dağılma belki engellerdi.

Bu dejavuları yaşamak kaderimiz oldu resmen.

Çevrimdışı Bishamon

Rhodolfo geri koşarken topa bakıyor.Fabriyi görmüyor.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Fabrinin belki 1. hatası değil sonuncuda olmuyacak bu mactada acılması evet sacmaydı ama bu kadar bi kaleci gomulmez ki ..

Yinede Nazarlık olsun diyelim adam son 3 macta gol yememişti. O hatası olmasa bu macta da iyi idi oysaki.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolga geldiğinden beri camiadaki kalecilerin ayarlarını bozdu resmen.

Günay.

A2 takımındaki kaleci.

Şimdi de Fabri.

Allah sonumuzu hayır etsin.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Fabrinin belki 1. hatası değil sonuncuda olmuyacak bu mactada acılması evet sacmaydı ama bu kadar bi kaleci gomulmez ki ..

Yinede Nazarlık olsun diyelim adam son 3 macta gol yememişti. O hatası olmasa bu macta da iyi idi oysaki.
Yediği tek hatali Golde yerden yere vuranlar oldu

Kaleci bu arkadaslar tabiki hata yapacak , Yapmayan kaleci mi var , Tolgayı ayri tutuyorum onun her hareketi ofsayt :bandit:

10 sene sonra iyi bir kalecimiz olmuş

Zaten Renkliler ve medya muhabirleri Fabri hata yapsinda Kaleye Tolga geçsin diye firsat kolluyorlar , Algi yapip duruyorlar , bizim taraftar da ÇANAK tutuyor resmen onlara.

Simdi Fabriye destek olma zamani :busted_cop:

Çevrimdışı Berat

Sonunda istediğim Fabri, GG, Rhodolfo, Tosic, Adriano defans hattinı gördüm bu arada.

Sonunda istediğim Fabri, GG, Rhodolfo, Tosic, Adriano defans hattinı gördüm bu arada.
Ve patladi o hat :bandit:

Marcelonun ne kadar degerli oldugunu herkes anlamistir umarim :bandit:

Benim İdeal 11 im su artık

Fabri

Gg.       Marcelo.     Tosic.   Adriano

Atiba.   Inler

Talisca.       Oguzhan.       Quaresma

Aboubakar

Edit :Aboubakar ile Talisca yer değiştirebilir mac icinde
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2016, 11:58:46 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı sametbagan

Gercekten cok garip bunlar :alala:

Kendilerini sömüren , Hakkini yiyen 2 takima karsi

Onlari surekli destekleyen , Ucakta sampiyonluk kutlamasi bile yapmayan takima cephe aliyorlar :alala:

Beter olsunlar diyecegim ama üzülüyorum bir yandan da..
Yalnız adam burda bizim için olumlu bişey yazıyor farkında değilsin sanırım.Yani bizim geçen sene gibi şampiyon olmamızı istiyor
Bence bir daha okumalısınız

Çevrimdışı caner.eryigit

Bilmiyorum daha önce söz edildi mi milli takıma gönderdiğimiz bütün oyuncularda sıkıntı var.olcay tanınmaz halde ne maçlarını biliriz çok kötü olsada tabela yapardı mumla arar olduk.cenk desen inanılmaz antipatik oluyor saha içinde kendini yere atmalar çok konuşuyor.oğuzhan bir türlü toparlayamadı bu sene daha sıfır katkı dönecek ama ne zaman tam olarak hazır olacak.bu Fatih terimin yatacak yeri yok adam resmen oyuncularımızın ayarlarıyla oynadı daha öncede gittiler milli takıma diyebilirsiniz ama kaos olan bu dönemde bizimkiler hiç iyi dönüş yapamadı.bir an önce inş fabrika ayarlarına geri dönerler...

Çevrimdışı caner.eryigit

Hocamızın forma adeletine inancım sonsuz ama bence en büyük eksiği oyuna müdaheleleri çok sıkıntılı dün Marcelo hamlesi eyvallah iyiydi ama beck hamlesini bana kimse açıklayamaz.gökhan inlerin sakatlığına gelirsek bende 2 kez kırdım tarak kemiğimi hiç oynatılmayıp bekletilseydi 15 güne o parça kırıklar kendiliğinden dokuya yapışıyor ve sorunsuz oynayabilirsin.yapılan tedavi yöntemi yaptırdığım için biliyorum akapuntur başka da birşey yapamıyorsun zamana ihtiyacın oluyor.eğer oynamaya devam edersen inanılmaz rahatsız verici bir sakatlık topa vuramıyorsun koşu ritmini bozuyor.inş bir an önce sakatlar döner ve yolumuza emin adımlar la devam ederiz...

Yalnız adam burda bizim için olumlu bişey yazıyor farkında değilsin sanırım.Yani bizim geçen sene gibi şampiyon olmamızı istiyor
Ara sira forumlarını okumani tavsiye ederim

Gecen sezon cok büyük çoğunluğu Fb şampiyon olsun diye dua ediyordu :tabe:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2016, 12:25:52
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

@sametbagan Ne olumlusu abi. Bende dun girdim hayret ettim. Biz camia olarak hep bunların yanındayız.
Hatta gecen haftalarda bir resim cıktı , ts taraftarı stadın otoparkında oturup ağladı o zaman cidden içim acımıştı.
Ama dün ki yazılanlardan sonra artık tsye bakış acım degıstı.
Ne halleri varsa görsünler...

Çevrimdışı sametbagan

Ara sira forumlarını okumani tavsiye ederim

Gecen sezon cok büyük çoğunluğu Fb şampiyon olsun diye dua ediyordu :tabe:
Diğer trabzonlular için doğru olabilir ama adam burda geçen sene de aynı totemi yaptım diyor.
Yani Beşiktaşı kötüledim feneri tuttum Beşiktaş şampiyon oldu bu sene de aynı şeyi yapacam diyor yani
Yoksa Kimin kimi desteklediği umrumda olmaz.Varsa yoksa Forza Beşiktaş benim için.
Ben sadece bir tespit yapıyorum belki de sen haklısındır ama ben öyle anladım :tabe:

Çevrimdışı pascal26

İki şeye takıldım.

İlki 86. dkda neden sağ bek çıkarıp sağ bek aldık. (Bu gg kronik sanırım, başka açıklama bulamadım)

Bi de İnler 10 gün önce Napoli'de kadroya alındı, kenarda ısındı. 10 gün sonra kadroda yok. Her gün Kartalİnler diye bişeyler paylaşıyodu, ortadan kayboldu, kıllandım.

Adını koyamadığım bi negatif elektrik-hava var takımda, çıkar kokuları.
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2016, 12:44:54 pascal26 ]

Çevrimdışı Berat

Ve patladi o hat :bandit:

Marcelonun ne kadar degerli oldugunu herkes anlamistir umarim :bandit:
?

Etiketler: