Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131031 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Medya ekibi ve taraftarların oylamaları sonucu maçın adamı Quaresma seçildi.

Çevrimdışı Alper1903

Yedigi tek hatali Golde Fabriyi gomenlere de hayret ettim :)

Benim aklimdan da cok geçti , Cok fazla çıkıyor kaleden bazen tam zamaninda bazende gereksiz çıkıyor bir gin başımıza is acabilir diye geçti aklimdan

Ama bayagi bir gömüldü adam mac sayfasinda

Hic ayarimiz yok , Daha 2 gun once Övgüler yagdiryorduk bugun yerden yere vuruyoruz , taraftar da acayip..

Okadar mac kurtardı , bugunde bir hata yapti puan kaybettik , Cani sağolsun

Simdi Destek zamani önümüzde cok onemli bir mac var :busted_cop:

Fabri bana hatasını düzelten türden bir futbolcu izlenimi verdi. İlk haftalarda özellikle gs maçında yan toplara çift yumruk çıkıyordu, dikkat ediyorum artık çıkmıyor.
Bu gereksiz kalesini terk ediş hatasını da yapmaması gerek. Bugünkü yaptığı kabul edilebilir bir şey değil yaktı takımı ama Fabri olmasa kalede kim olacak? Tolga... O yüzden bugünden ciddi ders çıkarması gerek takımın ihtiyacı var daha ona.

Mesela  Barcelona da maç kaybetti...
Hem de evinde Alavese...
34 maç 102 puan diye bir beklenti mümkün değil.

Sezonu oynarsin...
Puan kaybedersin bunlar normal ama Mayısta kupa elinde olunca bunlar hatirlanmaz bile
Bu bir yarış

Diyecegim o ki bu kadar takilmayin her takim puan kaybedecek , bu köprünün altından daha çok sular akar

LA VITTORIA SARA NOSTRA !!

Çevrimdışı Alper1903

Şu Ts'liler cidden küme düşmeyi hakediyor. Biz bunların şampiyonluk yarışında olmasını temenni ederken adamların hala bize bakış açısı değişmemiş. Beter olun.

Derdim ts'li korumak değil de bu yazının öncesi falan var mı? Sanki ters totem yapmış olabilir gibi geldi eleman. Bir ts'linin fb'yi desteklemesi saçmalık hain ilan ederler çevresinde yoksa bunu.
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2016, 00:00:02 Alper1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Fabri bana hatasını düzelten türden bir futbolcu izlenimi verdi. İlk haftalarda özellikle gs maçında yan toplara çift yumruk çıkıyordu, dikkat ediyorum artık çıkmıyor.
Bu gereksiz kalesini terk ediş hatasını da yapmaması gerek. Bugünkü yaptığı kabul edilebilir bir şey değil yaktı takımı ama Fabri olmasa kalede kim olacak? Tolga... O yüzden bugünden ciddi ders çıkarması gerek takımın ihtiyacı var daha ona.

yav neur bile hata yapıyor diyoruz hemde ne hatalar.

Hata yapmayan kaleci olmaz.

Geçen gün napoli'de penaltı kurtarıp galip getirirken takımı övenler şimdi sövüyor.

Çok değişti Beşiktaş taraftar'ı da.

Yada Beşiktaş'lı görünenler....

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ne yalan söyleyim Fabri'ye hata yaptığı için kızmıyorum Tolga'ya gün doğurduğu için kızıyorum çoğu Beşiktaş'lı da bu yüzden kızıyordur yoksa biz ölümü (Tolga) görmüşüz bu saatten sonra sıtma (Fabri) vız gelir. :D

Aynen oyle

Maci yasiyor adam pozisyon takibi cok iyi , Aslinda cikis zamanlamalari da gayet iyi ve yerinde bazen Gereksiz cikis yapıyor olur okadar da...

Bu sezon cogu macta Tolga olsaydı kaleden cikmazdi Golu yerdik dediğimiz oldu burada hepimizin

Bir hatasinda bir anda bundan da bir sey olmaz yazanlar cikti ben buna anlam veremiyorum :alala:

Bu gökhan inler'in ayak tarak kemiği kırılmış ?

Nasıl oynucak bu adam ?

Şu orta sahaya geri dönmemiz gerekiyor artık.

Atiba    Oğuzhan

Tolgay

Derdim ts'li korumak değil de bu yazının öncesi falan var mı? Sanki ters totem yapmış olabilir gibi geldi eleman. Ben bir ts'linin fb'yi desteklemesi saçmalık hain ilan ederler çevresinde yoksa bunu.
Ben bir kac kez forumlarina girdim

Çoğunun gorusu bu arkadaşla ayni :tabe:

Gecen sezon cok buyuk çoğunluğu Fb nin sampiyon olmasını istiyordu :bandit:

Çevrimdışı Gokhan-

Ben de Trabzonsporlular bizi sever, destekler sanıyordum ta ki doğal ortamlarına girene kadar.

Adamlar bizden daha çok nefret ediyorlar bence, edindiğim izlenim bu.

Bu yüzden haftaya atabildiğimiz kadar atmamız lazım, ama başımızda da Şenol Güneş var heralde dur der bir yerde :)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Ben de Trabzonsporlular bizi sever, destekler sanıyordum ta ki doğal ortamlarına girene kadar.

Bu yüzden haftaya atabildiğimiz kadar atmamız lazım, ama başımızda da Şenol Güneş var heralde dur der bir yerde :)

hocanın dur demesine gerek yok takım durur zaten salı napoli maçı var bugün epey efor sarfettik zaten.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Tolgay ve Adriano umarım Napoli maçında 90 dakikayı çıkarırlar çok yorduk bu maç.

Yukarıda da yazdim bizden tek bir zarar gormediler , Onlari surekli destekledik , Şampiyonluk kutlamasi bile yapmadik Uçakta

Ama Onlari sömüren , Hakkini ve sampiyonluklarini yiyen iki Takimdan daha fazla nefret ediyorlar bizden

Yahu 25 sene sonra şampiyon olacaklardi , O Şampiyonluklarini calan takimi desteklediler gecen sene bize karsi

Cok ilginç gercekten..

Biz Beşiktaşlılar cok yufka yurekliyiz

Her zaman , EMEGIN , EMEKCININ , EZİLENİN yaninda olduk

Cunku en cok hakki yenen cani yanan biziz , Biz Ts yi de kendimiz gibi gördük onlarda cok ezildiler , biz oyuzden onlara hep sahip ciktik , destek olduk

Bizim , bizden baska tek bir dostumuz yok bu Aci bir gerçek

Soz konusu Beşiktaş olunca Hepsi ( 17 takim ) birleşiyorlar

Çevrimdışı Jukebox

Tolgay ve Adriano umarım Napoli maçında 90 dakikayı çıkarırlar çok yorduk bu maç.
Tolgay 11 olmayabilir.
Adriano sıkıntı.

Tolgay 11 olmayabilir.
Adriano sıkıntı.

tolgay'dan başka adam yok.

Adrianoda mecbur.

SON DAKİKA"Kerim Frei devre arası Başakşehir'de ! "

Kaynak : Ntvspor

Böyle bir haber var Töre geri mi geliyor ki  :alala:

Çevrimdışı 38life

Kerim Frei'ı satmak çok yanlış olur. Kiralık gönderilmesi lazım. Değerini artırabilecekken düşük değere satmak gibi bir hata yapmayız inşallah.

Kerim Frei'ı satmak çok yanlış olur. Kiralık gönderilmesi lazım. Değerini artırabilecekken düşük değere satmak gibi bir hata yapmayız inşallah.

kiralıkmış zaten.

Çevrimdışı Bishamon

En son ne zaman bir macimiz 0-0 bitti?

kiralıkmış zaten.
Hem kerim icin hemde bizim icin en iyisi bu sanırım

Basaksehir de Onun icin cok doğru bir takim tam ona göre bir takim :tabe:

Etiketler: