Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9137252 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

Bir siyah beyaz daha Rıza hocanın canını yakmış.Aydın elemiş antalyayı guruplara kalmış

BU arada haftanın düdüğü de belli olmuş.Alper Ulusoy görüşleriniz nelerdir beyler

Fb ye fırat gs ye de h.göçeki veröiş ayarcı namoğlu

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu hesabı geçmişe değilde geleceğe bakarak yapsana @Necmi, bana imkansız geliyor üç yıl üst üste şampiyon olunca borcumuzun yarıya düşmesi.
Faiz gelirini futbolcu giderlerini amatör şube giderlerini üst üste koy bize göster borç nasıl yarıya düşecek.

Gayet imkanlı abi.

Kar açıklarken ödenen faizi de giderde gösteriyoruz zaten.

Beşiktaş çok fazla gelir elde eden bir kulüp haline geldi ve şampiyonluklar bunu da arttıracak.

Yeni yayın gelirinden senelik 60 milyon dolar bekleniyor.

Stad senelik sponsorlarıyla ve localarıyla beraber 60 milyon dolara yakın gelir getiriyor.

Şampiyon olmamız durumunda Şampiyonlar ligi'nden 30 milyon dolara yakın para geliyor.

Satışlar forma sponsorları vs ile Beşiktaş'ın yıllık gelirleri yaklaşık 150-160 milyon dolara yaklaşacak. (500 milyon TL demek bu)

Futbolcu ve teknik heyet maaşları 60 milyon doları geçmeyecek. Amatör branşların da 15-20 milyon dolar gider en fazla.

Sabit giderler vs için de 20 milyon dolar ayıralım senelik.

Yani bu gelirler sürerse Beşiktaş'ın senede 50-60 milyon dolar borç + borç faizi ödeyebilme imkanı var.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu
 suan  tam aklimda kalmadi ama  atiyorum bir ust lige cikinca  super toto dan 1-1.5 milyon gibi bir rakam aliyorlar
e simdi son maca kalmissin iddian yok   oynadigin takim  sampiyonluga oynuyor
stad da iki takimin yoneticide izlemeye gelmis :)

ilk yari  baslangicinda   diger takim yoneticisi geliyor yen al 300bini diyor
ilk yari 1-0 one geciyorsun  oynadigin takimin yonetici canta ile geliyor yenil al 500 bin diyor
bu takimlarin cok bir maliyeti yok aylik 300-500 tl ye  futbolcu oynatiyorsun   ama tek kotu tarafi oyuncu satamazsin  cok iyi bir oyuncun var  kalkip bunu buyuk takima 1 2 milyona satamazsin oyuncunun kendisi bonservissiz gidebiliyor ama  sen  surekli yetistiricilik aliyorsun

yani   3 5 futbolcu cikarsan bir ust liglerde oynuyacak omur  boyu takimin masrafini cikarsin   yetistiricilik ile

Bu çok ciddi bir rakam abi, Spor Toto'nun 4. seviye ligdeki takımların her birine 1-1.5 milyon lira vermesi büyük bir rant gerçekten.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oğuzhan alınmamış kadroya. Gökhan İnler de yok.

Yine Necip'li bir orta saha bizi bekliyor gibi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Şu hesabı geçmişe değilde geleceğe bakarak yapsana @Necmi, bana imkansız geliyor üç yıl üst üste şampiyon olunca borcumuzun yarıya düşmesi.
Faiz gelirini futbolcu giderlerini amatör şube giderlerini üst üste koy bize göster borç nasıl yarıya düşecek.
Evet daha bide salon projemiz var. Gerededeki kamp tesisi var. Bu borç çevrilebildiği sürece sorun yok düşürebilirsek canımıza minnet.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oğuzhan alınmamış kadroya. Gökhan İnler de yok.

Yine Necip'li bir orta saha bizi bekliyor gibi.

Necip - Tolgay

Talisca

Olur %90

Atiba dinlendirilir boylece
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

Cenk bu aralar çok formsuz. Geçen sene böyle değildi. En azından faul almaya çalışmak yerine direniyordu, vuruş kalitesi iyiydi. Abou'nun etkili olması için 4-4-2 veya kanattan forvete destekli oynamak daha doğru, tek forvette hala etkisiz kalıyor. Aslında ihtiyaca göre Cenk- Abou daha iyi ama Cenk bu şekilde devam ederse Ömer- Abou daha mantıklı.

Çevrimdışı onurturan

Benfica macina daha bir ay var @Mehmet Ali C. O zmana kadar ne gelismeler olur iyi yapmissin hayirli olsun biletin..  :ok:

Çevrimiçi Necmi

bu seneki bütçemiz 450 M @sozkul  tabi bütçenin içinde borç ödemeleride var.
demekki senelik öngörülen gelirimizde bu bu manyıkla 3 senelik gelir borcu kapatacak düzeyde hiç gider yapmazsan
demekki giderini ne kadar düşersen borcunda 3 sene sonunda o kadar düşer.
şimdi soruna gelince biz sene başı bütçe planlaması yaparken şampiyonluk ve şl gelirlerini dahil etmemişizdir.
30 M € civarı şl geliri var şampiyon olduğunda tff den aldığın parada nerden baksan 15 M € yı buluyor. şampiyonlar ligi maç hasılatları
falan derken sadece şampiyon olmak biz senede 50 M€ ek kazanç demektir. Buda 3 senede 150 M€ 500 milyona yakın para eder.
buda borcun yarısı olmasada yarıya yakınını ödeyecek havadan gelen para demektir. Tabi her şampiyonluk böyle olmaz ama
önümüzdeki 3 sene rakiplerin zayıflığından dolayı ek bir transfer bütçesi oluşturmadan bunu yapabileceğimiz imkanı olduğundan
böyle dedim. birde şl de oynayıp oyuncu değerlerinin artması ve satışdan gelecek olan paralarda olur bunlar farazi şeyler ama
3 sene üst üste şampiyonluk ligi domine etmek demektir bunda ciddi sponsor gelirlerinde artışda olur ama bunlarda farazi konular.
ben sadece şampiyonlukla havadan gelecek olan şampiyonluk primi naklen yayın gelirinden alacağın artış şl ayakbastı parası
şl canlı yayın geliri galibiyet primleri maç hasılatı vs olarak şeyetmiştim :utan

Çevrimdışı cursedofdragon

Necip - Tolgay

Talisca

Olur %90

Atiba dinlendirilir boylece

öyle bir 11 olmaz :)

Atiba        Necip

Tolgay(Talisca)

böyle olur :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2016, 17:55:55
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Geçen sene 3.lig fırsatını kıl payı kaçırdınız.. ( Erbaalı :)

@ONUR KOLCU inş. bu yıl babalar gibi cıkıcaz kardesım  :biggrinking:

öyle bir 11 olmaz :)

Atiba        Necip

Tolgay(Talisca)

böyle olur :)
Ne yani G.birliği karsisina 2 defansif libero ile mi cikicaz :D

Olmadi.             Atiba - Tolgay

Talisca

Olur

Çevrimiçi Savaş

Cenk bu aralar çok formsuz. Geçen sene böyle değildi. En azından faul almaya çalışmak yerine direniyordu, vuruş kalitesi iyiydi. Abou'nun etkili olması için 4-4-2 veya kanattan forvete destekli oynamak daha doğru, tek forvette hala etkisiz kalıyor. Aslında ihtiyaca göre Cenk- Abou daha iyi ama Cenk bu şekilde devam ederse Ömer- Abou daha mantıklı.
Cenk daha pişmeden piştim havasına girdi. Geçen sene Gomez varken formayı almak için yırtınan adam Abu'nun performansı görünce yaydı resmen.

Abu'nun performansı arttıkça Cenk'in de artacaktır. Forma tekrar tehlikeye girsin kendine gelir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Cenk daha pişmeden piştim havasına girdi. Geçen sene Gomez varken formayı almak için yırtınan adam Abu'nun performansı görünce yaydı resmen.

Abu'nun performansı arttıkça Cenk'in de artacaktır. Forma tekrar tehlikeye girsin kendine gelir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o forma çoktan tehlikeye girdi zaten

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eğer Qauresmaya teklif var ise hemen satıp yerine Luciano Narsingh ' i  PSV den alalım istediğimiz tarzda skor katkısı veren bi kanat oyuncusu.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beşiktaş'ta Oğuzhan ve Gökhan İnler'in yanısıra Atiba ve Ömer Şişmanoğlu da kadroya alınmadı. Bu 2 ismin sakatlığı yok.Tamamen hoca tercihi.  F.Günayer..

Beşiktaş'ta Oğuzhan ve Gökhan İnler'in yanısıra Atiba ve Ömer Şişmanoğlu da kadroya alınmadı. Bu 2 ismin sakatlığı yok.Tamamen hoca tercihi.  F.Günayer..

Fabri

Gökhan   Marcelo   Tosic   Adriano

Tolgay      Necip

Quaresma        Talisca      Olcay

Abuobakar

Çevrimdışı mellfred

ömer'in alınmaması garip. cl kadrosunda da yok zaten

atiba'nın olmaması puan kaybını güçlendiriyor.

Yedeklerin arasında oyuna sonradan girip orta sahayı toparlıyacak atiba en azından yedekler arasında olması gerekiyordu.

Çevrimdışı mellfred

sanırım yarın aras'ı izleyebileceğiz

Çevrimdışı mylife1903

Ohannesburg, titremeye basladim, cok fazla mi hafife aliyoruz genclerbirligini?

Ohannesburg, titremeye basladim, cok fazla mi hafife aliyoruz genclerbirligini?

bencede çok hafife alıyoruz yarın fark yeriz  :)

Fabri

Gökhan   Marcelo   Tosic   Adriano

Tolgay      Necip

Quaresma        Talisca      Olcay

Abuobakar
Demistim ben sana

Necip - Tolgay

Talisca

Olur diye :D :D

Doğru olan da buydu , Atibanin dinlenmesi lazim cok önemli bir maca çıkacağız hafta içi

Etiketler: