Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9139744 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Objektif olup  ve duygusal bakmamak lazim
basaksehir konya maci

Besiktas konya maci
fener konya maci
konya sadece bir ornek  takilmayalim :)

konya  basaksehir ile oynayacagi macta puanlar almak icin oynar
fener ve Besiktas ile oynayacagi macta ise puan almak icin oynar
en basit ornegi  Besiktas olarak  ilk basta  kapiyi acmanin yollarini ararsin  ama  basaksehir  icin kapilar zaten aciktir   yani bahsettigim avantajlardan birisi  bu

O Başakşehir'den puanlar alma işi ligin ilk yarısı için geçerli yalnız.

Başakşehir bu şekilde devam edip şampiyonluk için yarışmaya başlarsa, 2. yarıda oynayacağı takımlar önce 1 puan için çıkmaya başlayacaklar Başakşehir'in karşısına.

Temel prensibi kontraatak olan Başakşehir'in kapanan takımlara karşı skora ulaşması çok zor olacak o durumda da.

Ayrıca @Necmi abi'nin dediği doğru, ligi erken açmanın faydasını görüyorlar şu anda.

Keşke Başakşehir'le çekişsek, ama yine Galatasaray ve Fenerbahçe'yle çekişeceğiz bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Faiz lobisi ayaks bizi bitirirdi orda yahu
Fransa liginde de defansimiz bizi bitirirdi sen nise bakma heriflerin hocasi ve kadrosu super

Ajax'ın lobisi eskide kaldı abi, Feto van Goulen'in forsu bitince kalmadı eski lobileri. Geçen sene son hafta şampiyonluğu verdi enayiler.

Biraz PSV zorlarsa zorlar, o da iyi değil bu sene. Hollanda ligi'nde bitime 3 ya da 4 hafta kala şampiyon olurduk, o kadar iddialıyım.

Ayrıca defansımızın en az sorun yaşatacağı lig Fransa olur bence, ligde 10 maçta 15 golü geçen takım sayısı 4.

Çevrimdışı tangaz

Bir Kacgundur aklimdan geciyordu

Simdi   soyle bir sorum var  cevap verirseniz sevinirim
Besiktasim  bu kado ile Turkiye liginde degilde  diger  ulke liglerinde oynasa idi  acaba ligi kacinci sirada bitirirdi

cevap verirken lutfen objektif olalim duygusalligi bir kenara birakalim
asagidaki sablonu alinti yapip karsilarina dusunceleriniz yazabilirsiniz

Ingiltere: 
Ispanya:
Almanya :
Italya:
Fransa:
Portekiz :
Hollanda:
Belcika:

ingiltere 12-16
ispanya 4-8
almanya 4-8
italya 4
fransa 5
hollanda 1
belçika 1
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Hicbiri  @onurturan

ABD baskanlik secimlerini bekle
trump secilirse  altin icin gec kalmis olursun  cunku canerin yoklugunde yeni fisek o olur :)
Clinton secilirse bu sefer orta vadede altin  kafasini topraga cevirir  yeniden altin onsu 1000$  lara dogru inise gecebilir
ama  illa yatirim yapacagim diyorsan ne ev ne arsa al  gumus/ons fiyati 17.61$ suan
14-15 $lara geri cekilme yasanirsa  o zaman carsiya git kulce gumus al evinde  sakla 
banka kasasinda saklama  yada bankadan sanal olarak alma :)

neden evde zulalayalım @Culpable
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

O Başakşehir'den puanlar alma işi ligin ilk yarısı için geçerli yalnız.

Başakşehir bu şekilde devam edip şampiyonluk için yarışmaya başlarsa, 2. yarıda oynayacağı takımlar önce 1 puan için çıkmaya başlayacaklar Başakşehir'in karşısına.

Temel prensibi kontraatak olan Başakşehir'in kapanan takımlara karşı skora ulaşması çok zor olacak o durumda da.

Ayrıca @Necmi abi'nin dediği doğru, ligi erken açmanın faydasını görüyorlar şu anda.

Keşke Başakşehir'le çekişsek, ama yine Galatasaray ve Fenerbahçe'yle çekişeceğiz bence.

başakşehirle ilgili tespitlerin doğru ben bu sene fenerin yarışın içinde kalamayacağını düşünüyorum kasım ayı neticeleri biraz daha net konuşmamızı sağlayacaktır fener özelinde. 03.12.2016 tarihinde bizimle oynayacakları maç sonrası puan cetveline bakmak lazım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Demba Ba: 'Beşiktaş'a dönmeyi isterim'Beşiktaş taraftarının sevgilisi Demba Ba, şanssızlığını kıran Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar'a destek verip “Gomez kadar etki yapar” dedi ve sakatlığını atlattığında siyah-beyazlı takıma dönmek istediğini belirtti.

Chelsea’den geldiği 2014-15 sezonunda tüm kupalarda 27 gole imza atan, daha sonra rekor fiyata satılarak kasayı da dolduran Demba Ba, Beşiktaş'ı değerlendirdi.
İşte Senegalli'nin açıklamaları: “Beşiktaş'ı unutmak mümkün mü? Burada çok güzel günler geçirdim. Taraftarı çok özledim. Dünyada böyle taraftar görmedim. Bu kadar sevilmek çok güzel bir şey, bana büyük sevinç yaşatıyorlar. İstanbul benim evim, fırsat buldukça buraya gelmeye devam edeceğim.”
ARENA ÖZLEMİ
“Vodafone Arena'yı ilk gördüğümde çok şaşırdım. İnanılmaz bir havası, ortamı var. Tek üzüldüğüm, pişman olduğum şey; bu statta oynayamamak. Keşke Beşiktaş'taki gollerimi Vodafone Arena'da atabilseydim. Türkiye'de benim için sadece Beşiktaş var. Fiziksel olarak iyi duruma geldiğimde yeniden Beşiktaş'a dönmeyi isterim. Bizim dönemde de şampiyon olabilirdik ama şans yanımızda değildi. Geçen sezonki şampiyonluk kesinlikle hak edilmiş bir başarı. Bu sezon da en büyük aday Beşiktaş, yine şampiyonluk bekliyorum.”
CENK'İ DE ÖVDÜ
Sezona suskun başlayan ancak tutukluğunu üzerinden atan Aboubakar'ı yorumlayan Demba Ba, güvenoyu verdi. Ba, “Aboubakar, üst düzey bir oyuncu. Çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Cenk gibi bir profesyonel olması zaten takımımızın en büyük artılarından. Aboubakar, en az Gomez kadar etki yapacak bir golcü” dedi.
Takımdan ayrılan Gomez ve Sosa için ise Ba, “Herkesin seçimi kendisini bağlar. Bazen şartlar istemeseniz de sizi seçmeye zorlar. Doğru veya yanlış zaman gosterir , yorumunu yapti

SÖZCÜ
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

Başakşehir çok tehlikeli, ilk yarıyı böyle götürürlerse, ikinci yarı hükümet ve hakemler arkasında olur. Bursa'nın şampiyonluğu sırasındaki hakem facialarını hatırlayın.

[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2016, 12:18:12 sozkul ]

Çevrimdışı tangaz

bugünün dizi oyuncusu eski basketbolcumuz kıvanç tatlıtuğ ve ayının doğum günüymüş  :icool:

Çevrimdışı sametbagan

Başakşehir aralık ayında düşüş trendine girer, gs böyle devam eder 2g 1b 1m tekler asıl rakip fb devre arası yapacakları transfer sonrası belli olur rakip olup olmayacağı.
Devreye kadar ittire kaktıra yukardan düşmezler.Şahsen ben yine ligi biz belirleyeceğiz diyorum kim iyi kim kötü bizi ilgilendirmiyor.Asıl önemli olan bizim form düşüklüğünde
göstereceğimiz reaksiyon ne olacak ona bakmak lazım.Bu sene de şampiyon olursak lyon gibi 7 sene üstüste yaparız diyorum ve bana hiç de ütopik gelmiyor.Yani 3. değil
4. yıldızın peşinden koşmalıyız diyorum.Bu dönemde de araya bi şl çeyrek veya yarı final bide uefa ekledik mi o zaman kimse kim büyük diye tartışamaz. :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Başakşehir çok tehlikeli, ilk yarıyı böyle götürürlerse, ikinci yarı hükümet ve halemler arkasında olur. Bursa'nın şampiyonluğu sırasındaki hakem facialarını hatırlayın.

ben de katılıyorum. Türkiye'deki siyasi etkiyi çok hafife alıyorsunuz. Abdullah Avcı'nın tek bir futbol mantalitesi var:

Ölümüne kapan, dümdirek kontraya çık. O sebeple Avrupa'da 2 yıldır tokatlanıp geri dönüyor ligimizin "taş gibi" takımı. Normal şartlar altında rakipler kapansa işleri çok zor olur ama şampiyonluk potasına girerse son 10 hafta Anadolu takımlarının siyasi baskı ile Başakşehir'e yatacağı apaçık ortada. Aynısını Bursa'ya yaptılar çünkü.

Ben Galatasaray ve Fenerbahçe'yle çekişirken yaşandığımız hakem facialarını ve siyasi etkiyi de hatırlıyorum, bu yüzden oyumu yine Başakşehir'den yana kullanıyorum.

Takım halinde yapılan saray ziyaretlerini, kalecilerin çektikleri elleri falan yaşayalı daha 2 sene olmadı.

Ayrıca ölümüne kapanıp kontraya çıkan takım, ikinci yarı düşmeme mücadelesi verip 1 puan almaya gelen takımlara karşı ne yapacak?
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2016, 10:16:54 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başakşehir çok tehlikeli, ilk yarıyı böyle götürürlerse, ikinci yarı hükümet ve halemler arkasında olur. Bursa'nın şampiyonluğu sırasındaki hakem facialarını hatırlayın.

gs'den de tehlikeli mi abi bence en tehlikelisi Gs. :)

Çevrimdışı firewater

Başakşehir aralık ayında düşüş trendine girer, gs böyle devam eder 2g 1b 1m tekler asıl rakip fb devre arası yapacakları transfer sonrası belli olur rakip olup olmayacağı.
Devreye kadar ittire kaktıra yukardan düşmezler.Şahsen ben yine ligi biz belirleyeceğiz diyorum kim iyi kim kötü bizi ilgilendirmiyor.Asıl önemli olan bizim form düşüklüğünde
göstereceğimiz reaksiyon ne olacak ona bakmak lazım.Bu sene de şampiyon olursak lyon gibi 7 sene üstüste yaparız diyorum ve bana hiç de ütopik gelmiyor.Yani 3. değil
4. yıldızın peşinden koşmalıyız diyorum.Bu dönemde de araya bi şl çeyrek veya yarı final bide uefa ekledik mi o zaman kimse kim büyük diye tartışamaz. :D

Atladığın bir şey var. Bizim formumuzun düşük hali bu puanları topladı. Takımın formu Napoli maçından beri yükselişe geçti.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

başakşehirle ilgili tespitlerin doğru ben bu sene fenerin yarışın içinde kalamayacağını düşünüyorum kasım ayı neticeleri biraz daha net konuşmamızı sağlayacaktır fener özelinde. 03.12.2016 tarihinde bizimle oynayacakları maç sonrası puan cetveline bakmak lazım.
bence fener bir şekilde toparlayacak abi, gs'den düşüş bekliyorum ben  :D
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2016, 10:32:20 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bursa'ya ne yapıldı ise o yapılacak "göklerden bir emir gelecek" o maçlarda 1 puan aranmayacak. A'dan Z'ye tüm hayata müdahele eden iktidar futbola mı müdahele etmeyecek? Kasımpaşa, Osmanlı, İBB... bunların ne seyircisi, ne parası ne de desteği var. Hepsine stad yapıldı, kamu bütçelerinden besleniyorlar, herhangi bir ekonomik sorunları bulunmuyor. İBB'nin başkanı Göksel Gümüşdağ şike sürecinin ortasında idi, en az hasarla atlattı. FETÖ'nün en civcivli zamanlarında GS'ye yapılanları sayayım sadece; devlet stad yaptı, Borsa'da göz göre göre yapılan manüplasyon sümen altı edildi, ANA PARA dahil GS'nin 200 milyonluk vergi borcu 19 milyona düşürüldü. Bunlar bizim net olarak gördüklerimiz.

Bütün bunlardan hala birşey çıkartmıyorsa taraftar, biraz daha göz açmakta fayda var derim.

Bursa'nın seyirci desteği vardı bir kere, tüm şehir arkasındaydı.

Ayrıca Anadolu takımları Bursaspor'u kendilerinden biri olarak görüyorlar, ama Başakşehir için aynı şeyi düşündüklerini sanmıyorum.

Yani bu ikisi ilgisiz örnekler.

Kaldı ki Başakşehir'in ne kadar tehlikeli olduğunu anlatmaya çalışırken bile, örneklerinde Galatasaray'ın nasıl kollandığından bahsetmişsin.

Sırf bu bile Galatasaray'ın daha tehlikeli olduğunu gösteriyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada napoli ve benfica maçları için çıkan vip biletler bitmek üzere 8 tane kalmış,  1.kategori biletlerine'de böyle şeyler yapmak lazım  :D
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2016, 10:53:34 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı firewater

Karışılaştırmak açısından Bursa'dan başka bir örnek varsa açıklamanı rica ederim. Bursa şampiyon olurken hangi maçlardan nasıl puanlar aldığını, Anadolu takımlarının nasıl maçlarda yattığını, hatta bizim bile FB yerine şampiyon olsun diye son maçta maça asılmadığımızı görmedi isen bişey diyemem.

Kaldı ki bizim "Anadolu takımları"nın öfkesi İstanbul'a değil, 3 büyükleredir. Bu noktada Başakşehir, Osmanlı ve Kasımpaşa için yazdığım o kadar şeye bakmayıp sadece iktidar desteğinin sonuçlarını göstermek için GS'ye yapılanları anlatmak için verdiğim örneğe bakarsan tabii ki değerlendirmem sana ilgisiz gelecektir.

Neyse bu konuyu uzatmanın manası yok, yaşayıp göreceğiz nede olsa.

Ona kalırsa bizde Sivasla çekişmiştik. Sivasa da tüm takımlar yatıyordu ama biz şampiyon olmuştuk. Bursanın şampiyonluğu fenerin kazmalığından başka bir şeyle açıklanmaz.

Çevrimdışı sametbagan

Yalnız beyler ben bu cuma oynanan maçlardan oldum olası hazzetmedim.Olası puan kaybına kendinizi hazırlayın derim. :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ona kalırsa bizde Sivasla çekişmiştik. Sivasa da tüm takımlar yatıyordu ama biz şampiyon olmuştuk. Bursanın şampiyonluğu fenerin kazmalığından başka bir şeyle açıklanmaz.

Aynen öyle.

Sivas'ı yenip bizi liderliğe yükselten de bir Anadolu takımıydı üstelik, Gaziantep'ti.

Bu ligde felaket bir ilk yarı sonrası 17'de 16 yapanları da gördü, gelenden geçenden 4'er tane yerken bir saray ziyaretiyle şampiyon olanları da.

Başakşehir'den korkulacak bir şey varsa bile, diğerlerine göre çok az.

Adamların medyada yazarı yok, tribünde seyircisi yok, federasyonda lobisi yok.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tosic, Beşiktaş Yönetimi çağırdığı an imza atmaya hazır olduğuun söyledi. Sırp futbolcu, “Takımda kalmak benim için çok büyük onuor lur. Benimle masaya oturduklarında seve seve imzalarım” ifadesini kullandı.

Bu sezon gösterdiği performansla Şenol Güneş'in vazgeçilmezleri arasına giren Tosic yönetime mesaj gönderdi. Beşiktaş Yönetimi'nin devre arasında yeni sözleşme teklif edeceği Sırp oyuncu, "Yönetim çağırdığı an imza atmaya hazırım. Takımda kalmak benim için çok büyük bir onur olur. Benimle masaya oturduklarında seve seve imzalarım. Benim açımdan hiçbir sıkıntı yok. Beşiktaş büyük bir camia ve burada oynamayı her futbolcu ister" ifadesini kullandı.

UYUMLU BİR TAKIMIZ

Tosic bu sezon ligde yine şampiyonluğun en büyük favorisi olduklarını ifade ederek, "Yeter ki büyük sakatlıklar ve hakem hataları yaşanmasın. Biz hem ligde, hem de Avrupa'da emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Çok iyi ve uyumlu bir kadromuz var. Beşiktaş'ta yeniden şampiyonluk yaşamak benim için büyük bir mutluluk olur" ifadesini kullandı.

HOCAMDAN ŞANS VERMESİNİ BEKLİYORUM

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Atınç hocasından şans beklediğini söyledi. Atınç, "Bana ne zaman ihtiyaç duyulursa hazırım. Bu rekabette beni de hesaba katmalılar" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Takvim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

napoli maçı biletleri satışa çıktı eski açıkta hiç satışa çıkan yok, yeni açık var orada da tek tük bilet var  :bawling:

Çevrimdışı tuncaboylu

napoli maçı biletleri satışa çıktı eski açıkta hiç satışa çıkan yok, yeni açık var orada da tek tük bilet var  :bawling:

Yeni açıktan al, onlar da biter birazdan.

Çevrimdışı firewater

Aynen öyle.

Sivas'ı yenip bizi liderliğe yükselten de bir Anadolu takımıydı üstelik, Gaziantep'ti.

Bu ligde felaket bir ilk yarı sonrası 17'de 16 yapanları da gördü, gelenden geçenden 4'er tane yerken bir saray ziyaretiyle şampiyon olanları da.

Başakşehir'den korkulacak bir şey varsa bile, diğerlerine göre çok az.

Adamların medyada yazarı yok, tribünde seyircisi yok, federasyonda lobisi yok.

o 17de 16da şike yok felan diyorlarya hayatta inanmam. Zaten konuşmaların gerçek olduğu ispatlandı. Sadece usulsüz dinleme var  :)

Diğer saray takımının en az 4 şampiyonluğunu bize iade etmesi gerekiyor. İtalya da olsaydık 15temmuz sonrası gs küme düşer 4şampiyonluğu alınırdı. Yav heriflerin eski topçuları kanun kaçağı şuan, varmı ötesi?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeni açıktan al, onlar da biter birazdan.
bitti bile anında abi 1. ,2. ve 3. kategori var sadece bekleyim mi sence yoksa para ekleyip 3.kategoriden mi alayım ?

Çevrimdışı tuncaboylu

bitti bile anında abi 1. ,2. ve 3. kategori var sadece bekleyim mi sence yoksa para ekleyip 3.kategoriden mi alayım ?

Bence biraz bekle o zaman: Kombinesini kulübe bağışlayanlar oluyor, onları takip edersin bir müddet.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Başakşehir- Gs maçında şahsen Başakşehir'in kazanmasını ve Gs. ile olan puan farkının açılmasını tercih ederim. Başakşehir'in bizimle uzun soluklu bir yarışa girebileceğini düşünmüyorum.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: