Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9140438 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi murat

Abi Riza gibi bu camianin cocuklari bile bu kadar algi yaptigina gore (ki bence Riza'yi kanal kanal radyo radyo dolastiran kisi Antalya'nin FB fanatigi baskani) renkli lobisi bize cok sorun cikartacak gibi... Ayak oyunlarina kurban gitmezsek (ki insallah oyle olacak) en az 3 yil daha sampiyon oluruz Allah'in izniyle...

Hele bu sene sampiyon olursak FB tam cokecek; yani, transfere harcayacak paralari yok UEFA kriterlerinden dolayi. GS ise tam krize girecek ve bence bir kac sene yine yoklari oynayacaklar.

Bu sene sampiyon olursak onumuz oldukca acilacak insalah.
rıza hocanın karakteristik özelliği birinden emir almasına gerek yok.bizdeykende sonrasındada hep aynı hep bir mazeret hep bir suçlu arama.

Çevrimdışı Culpable

Objektif olup  ve duygusal bakmamak lazim
basaksehir konya maci

Besiktas konya maci
fener konya maci
konya sadece bir ornek  takilmayalim :)

konya  basaksehir ile oynayacagi macta puanlar almak icin oynar
fener ve Besiktas ile oynayacagi macta ise puan almak icin oynar
en basit ornegi  Besiktas olarak  ilk basta  kapiyi acmanin yollarini ararsin  ama  basaksehir  icin kapilar zaten aciktir   yani bahsettigim avantajlardan birisi  bu

ben tercih etmem.havaya girmesinler ,efendilerini bilsinler.EFENDİ BEŞİKTAŞ boşuna ortaya atılmış bir slogan değil.
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2016, 21:47:42 Culpable ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Basaksehirin  rizeye akhisara genclerbirligine puan kaybetmesini beklemeyin
hatta gs basaksehir macinda bile 3 puan kaybetmesini beklemeyin

ben basaksehirin bu sezon alacagi en fazla maglubiyet sayisi 4 bilemedin 5  olur fazlasi olmaz  puan kayiplarini genelde beraberlikler ile yaparlar

Besiktas fenerbahce maci  atmosferi ,stressi ile   fenerbahce  Basaksehir macinin atmosferi ve stressi  ayni degil
basaksehir ligi 2. bitirse onlarin icin buyuk zafer

bu yuzden basaksehir bir parca daha avantajli

@Culpable  atladığın bir şey var başakşehir bu sene sezonu çok erken açtığı için şu anda forumunun zirvesinde
birkaç hafta sonra forum düşmeye başlar. Ondan sonra teklemeler gelir ligi sonuna kadar götürecek ne tecrübeleri var
nede o sıtresi kaldırabilecek kadro yapısı ve derinliği var. Üstlerde kalmayı başarır ama hiç bir zaman tehdit olmaz burda
esas tehdit gs çünkü bir hava yakaladıkları zaman arkadanda aldıkları hakem desteğiyle bir şekilde götürüyorlar. Burda evlerinde
ts malubiyeti bu açıdan çok iyi oldu arka arkaya puan kayıpları gelecektir. Yeterki biz teklemeyelim şu an için öyle bir şey
görünmüyor kadro derinliğimiz ve tecrübemiz sonuna kadar tökezlemeden gideceğiz havası yaratıyor. Bakalım bence bu seneki
şampiyonluk geçen seneden daha kolay olacak

Çevrimdışı Culpable

@Necmi  Abi ben orda  avantajli olduklari kucuk bir detayi  soyledim ki bu kucuk avantaj onlar  acisindan cok buyuk avantaj
kapiyi acmaya calisip girmek ve gol atmak var birde kapiyi acik bulmusken girip tak tak golleri  atmak var

ben GS yi rakip olarak bile gormuyorum
yazdigim gibi duygusal bakmamak lazim
sahsen  fb bana gore su hali ile gs den daha cok sansi  var
hatta caner ve gg u aldigimiz gibi fb den  sadece volkan ve lensi alsak
ligi tatil edin  5 yilda sampiyonlugu besiktasimiza yazin

ve son olarak
kesinlikle Q7 fani degilim  ama

Senol Hoca CL  de gruptan cikip ileriye gitmekmi istiyorsun  Ligde sampiyon olmakmi istiyorsun

o zaman Q7 ile  oturup adam akilli konusacaksin ve kaptanlik bandini Q7 ye takicaksin ve sezon sonuna kadar ondan alabilecegin maximum verimi bu sekilde alicaksin

@Culpable  atladığın bir şey var başakşehir bu sene sezonu çok erken açtığı için şu anda forumunun zirvesinde
birkaç hafta sonra forum düşmeye başlar. Ondan sonra teklemeler gelir ligi sonuna kadar götürecek ne tecrübeleri var
nede o sıtresi kaldırabilecek kadro yapısı ve derinliği var. Üstlerde kalmayı başarır ama hiç bir zaman tehdit olmaz burda
esas tehdit gs çünkü bir hava yakaladıkları zaman arkadanda aldıkları hakem desteğiyle bir şekilde götürüyorlar. Burda evlerinde
ts malubiyeti bu açıdan çok iyi oldu arka arkaya puan kayıpları gelecektir. Yeterki biz teklemeyelim şu an için öyle bir şey
görünmüyor kadro derinliğimiz ve tecrübemiz sonuna kadar tökezlemeden gideceğiz havası yaratıyor. Bakalım bence bu seneki
şampiyonluk geçen seneden daha kolay olacak

Çevrimdışı ozankarakoc

Oğuzhan'u unuttuk birkaç haftadır , nasıl dönecek meçhul.

O değil de, koskoca Oğuzhan yok, dert etmiyoruz. Dediğin gibi 'unuttuk' bile... Bir şekilde yeri doldu...

Caner sezonu kapattı, çok üzüldük, ama daha çok çocuğa üzüldük... 'Yeri dolar' deyip onu da dert etmiyoruz. Adriano var.

Bu çok büyük bir lüks... Eskiden iki oyuncu sakatlansa takımın şirazesi kayardı...

İyi gidiyoruz iyi :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O değil de, koskoca Oğuzhan yok, dert etmiyoruz. Dediğin gibi 'unuttuk' bile... Bir şekilde yeri doldu...

Caner sezonu kapattı, çok üzüldük, ama daha çok çocuğa üzüldük... 'Yeri dolar' deyip onu da dert etmiyoruz. Adriano var.

Bu çok büyük bir lüks... Eskiden iki oyuncu sakatlansa takımın şirazesi kayardı...

Ne kadar yanlışı olursa olsun Fikret Orman o yanlışların katı kadar doğrularıyla Beşiktaş'ı kurtarmanın ötesine taşımıştır.

Hani alkışlar :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ilhan mansız

Cok iyimser bir yazi olmus  @ilhan mansız :)

FED :Amerika Merkez bankasi
Janet Yellen : FED baskasi

Simdi  FED bu sene  piyasalari kuturum etti
Yellen teyze dediki biz bu sene  4 adet faiz arttirimi yapmayi dusunuyoruz  ve  adamlar bu sene sadece 1 adet faiz artirimi yaptilar  kasimi es gecip  buyuk ihtimalle Aralik ayinda 0.25 lik bir  faiz arttirimi daha yapacaklar
simdi gelismekte olan ulkelerde ne oldu  ve Turkiye'de  ne oldu
adamlar 4 sefer dedi ama daha 1 sefer artirmalarina ragmen  ulkemizde  usd ye verilen faizler %1.5 seviyesinde iken %4 lere kadar geldi
bakiniz bu noktaya dikkar  FED 0.25 arttirim yapti  ama bize  etkisi ne oldu ?
simdi FED 1 sefer daha faiz artisi yaparsa bize etkisi ne olur ?
Yellen teyze her konusmasindan birseylerden bahsedip piyasalari rahatlatmaya calisiyor  ama Enflasyon rakami bekledigin duzeye gelmis  calisma saat ucretleri  artisida iyi seviyede  Yellen teyze sen beklenen  faiz artisini yapmaz isen  global bir kac bahane bulmaya calisirsan bu sefer global anlamda sorun ABD olur :)
Hukumetimiz faiz indirelim diyor  uretimin olmadigi ulkede faiz indirmek ise yaramaz :)  sen Yeni  Yeni Zelanda degilsin arkadasim
 adamlar en basiti cobanlik yapiyor  keciyi besliyor yagini sutunu etini kilini tuyunu diger ulkelere gondeiryor  bu adamlar faiz indirimi yapsa sorun degil  karsiligini fazlasi ile alirlar orta vadede

ve global olarak bir tahvil balonu var bu balon er yada gec patlayip finansal bir kriz cikicak ama  bu bugune kadar cikmis en buyuk kriz olucak
ABD istedigi kadar dolar borclanabilir bu onlar icin bir sorun teskil etmez  dolar matbasinda  makinalar  extra calisir olay biter
Ama sen yerel para birimi disinda borclaniyorsan bunun  aci sonuna katlanmak zorundasin  cunku sende dolar matbasi sansi yok :)

yani demem oki sen dolar borclanmis isen bunu maliyetini  gorunen su piyasada  maliyetini dusuremezsin
ve hatta oyuncu maliyetleri bile dolar euro iken  durumun  iyiye gitmez  en az 1 2 yil dolar borclanmiyacaksin varolan ortamda

yonetim madem  duzgun birseyler yapmaya calisiyor  en azindan  turk oyuncularin  sozlesmelerini TL  para biriminden yapsinlar
birde sunu eklemek lazim
THY aldigi kredileri JPy uzerinden  aldi ve JPY cok asiri degerlendigi icin  cok guzel kari olmasina ragmen JPY deger kazanmasi yuzunden zarar acikliyor adamlar
JPYnin ust banda ulasmasi icin cok az bir marj kaldi bu bant sonrasinda  JPY nin muhtesem bir deger kaybini seyredebiliriz

Ben yonetimin yerinde olsam   piyasalari analiz eder  jpy ust bandina  yaklastikca ben dolar borclarimi jpy krediler ile kapatirim
THy nin yaptigi gibi zararimimiz olmaz aksine  dogru zamanlamada yaparsak o zaman cok buyuk karlarimiz bile olabilir

iyimserlikten zarar gelmez, umutlu olmak her zaman iyidir. şimdi kısaca açıklayalım, yalnız o son cümleyi bence sil, o son cümle finans değil olsa olsa kumardır.
- fed faiz artışı zaten önünde sonunda gerçekleşecek. herkes - en azından aklı başında olan herkes- zaten buna göre pozisyon alıyor. Klübümüzünde borçlarının önemli bir bölümü yp değil bildiğim kadarıyla TL krediye döndü.Yeni borçlanma yapılmaza zaten bunlar zaman içerisinde aalacaktır kaldı ki yöneticimiz de bunu söylemiş.
- Yine yöneticinin açıklamasında finansman giderlerini düşürmek için Bankalarla görüşüyoruz açıklamasından anlaşılabileck tek mantıklı şey borçların yeniden finansmanına çalışıldığıdır. Bu başarılabilir mi belli olmaz ama denemekten kimseye zarar gelmez.
- İlk çeyrek rakamlarının aşağı yukarı aynı düzeyde sürmesi durumunda bu yılı çok ciddi karla kapatacağız. Aynen yöneticimizin dediği gibi aynı ivme devam ederse 2017 Mayıından itibaren karlılığın sürdürülebilir hale gelmesi kaçınılmaz görünüyor. Esasen finansman gideri baskısı olmasa zaten klübün gelirleri giderlerinin en az %50 üzerine çıkmış durumda. 4 yıl önce yıllık geliri 142 milyon TL olan kulübün gelirleri yanlış hatırlamıyorsam bu yılın ilk çeyreğinde 148 milyon ulaştı. Dolayısıyla gelinen nokta umutlanmak için fazlasıyla yeterli.

-

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  Abi ben orda  avantajli olduklari kucuk bir detayi  soyledim ki bu kucuk avantaj onlar  acisindan cok buyuk avantaj
kapiyi acmaya calisip girmek ve gol atmak var birde kapiyi acik bulmusken girip tak tak golleri  atmak var

ben GS yi rakip olarak bile gormuyorum
yazdigim gibi duygusal bakmamak lazim
sahsen  fb bana gore su hali ile gs den daha cok sansi  var
hatta caner ve gg u aldigimiz gibi fb den  sadece volkan ve lensi alsak
ligi tatil edin  5 yilda sampiyonlugu besiktasimiza yazin

ve son olarak
kesinlikle Q7 fani degilim  ama

Senol Hoca CL  de gruptan cikip ileriye gitmekmi istiyorsun  Ligde sampiyon olmakmi istiyorsun

o zaman Q7 ile  oturup adam akilli konusacaksin ve kaptanlik bandini Q7 ye takicaksin ve sezon sonuna kadar ondan alabilecegin maximum verimi bu sekilde alicaksin

evet quaresmaya sorumluluk verip takımı daha çok düşünür hale getirebilirse hoca
quaresma çok büyük bir güç olur. 2 maçtır egoistlikten biraz uzaklaştı. artık forumunuda buldu
ligin başındaki güçsüz hali yok. Birde ilerde aboubakarın devreye girmesi onun üzerindeki yükü aldı.
daha rahat oluyor tabi GG yi unutmamak lazım son maç muazam katkısı vardı.
takım yavaş yavaş oturmaya başladı zor günleri galibiyetle tamamlamamız çok önemliydi artık yenilmesi
zor bir takımız. Ben pek rakip kim olura bakmıyorum şu anda rakibimiz yok gibi görüyorum umarım takım
benim kadar havaya girmemiştir :D
Biz geçen senekinden çok daha güçlü bir takım olduk tersine rakiplerimiz çok güç kaybetti.

Çevrimdışı Culpable

Besiktas forumunda  usdjpy grafigimizde olsun :)

sanirim benim yazdigim yaziyi tam anlami ile kavrayamadiniz
fed daha 1 faiz artisi yapmis iken senin faizlerin firlamis vaziyette
yani usd ye %4 faiz verirken tl faizleri yerinde saymiyor
orda ozellikle belirttim  jpy nin ust bandina yaklasirken diye bu bir kumar degil dunya  piyasalarini takip eden global bir sirketin  yapabilecegi mantikli hamlelerden bir tanesi
bizim burda tartistigimiz FED in faiz arttirimini yapip yapmyacagi degil

0.25 lik arttirimin senin ulkendeki etkisinin %2.5 olmasi

madem akli basinda  bir kisinin  fedin faiz arttirim beklentisine gore  pozisyon aldigini soyleyip bildiginizi iddia ediyorsunuz o zaman su soruyu sorayim

Amerikan bankalari gecen seneye nazaran daha az ciro yaparken  ama karlari gecen seneye oranla artti bunun sebebine biliyormusun ?
ben yazayim gider kismini azalttilar bunuda  eleman cikararak ve  sube kapatarak yaptilar
e simdi Amerikada issizlik verileri mevsimsellik harici ok guzel geliyor
peki bu  cikarilan finans calisanlari domates tarlasindami calismaya basladilar  :)
japonya merkez bankasi yani BOJ 
ECB[ avrupa merkez bankasi] gibi negatif faiz ve tahvil  alim programlari yapti ama ozellikle negatif faizin  ekonomiye etkisini gormek icin  en az 1 yil gecmesi lazim simdi yavs yavas negatif faizin  iyi birsey olmadigini  anlamaya basladilar
ve helikopter ile para dagitmaninda iyio bir sey olmadigini anladilar
e simdi ne yapiyorlar ters bir hamle yapicaklar  iste bu esnada  JPy ust tabana vurdugu anda sen borclarini  jpy ile yeniden yapilandirabilirsin

FED faiz beklentin ile ilgili  bu isin sonu oyle yada boyle helikopter yani yeni bir QE  dolar matbasi mesai basina  ama tabi ilk basta  GOP ulke ve para birimlerini biraz somursunler :)

Yellen Teyze= Kirmizi baslikli kiz :)

iyimserlikten zarar gelmez, umutlu olmak her zaman iyidir. şimdi kısaca açıklayalım, yalnız o son cümleyi bence sil, o son cümle finans değil olsa olsa kumardır.
- fed faiz artışı zaten önünde sonunda gerçekleşecek. herkes - en azından aklı başında olan herkes- zaten buna göre pozisyon alıyor. Klübümüzünde borçlarının önemli bir bölümü yp değil bildiğim kadarıyla TL krediye döndü.Yeni borçlanma yapılmaza zaten bunlar zaman içerisinde aalacaktır kaldı ki yöneticimiz de bunu söylemiş.
- Yine yöneticinin açıklamasında finansman giderlerini düşürmek için Bankalarla görüşüyoruz açıklamasından anlaşılabileck tek mantıklı şey borçların yeniden finansmanına çalışıldığıdır. Bu başarılabilir mi belli olmaz ama denemekten kimseye zarar gelmez.
- İlk çeyrek rakamlarının aşağı yukarı aynı düzeyde sürmesi durumunda bu yılı çok ciddi karla kapatacağız. Aynen yöneticimizin dediği gibi aynı ivme devam ederse 2017 Mayıından itibaren karlılığın sürdürülebilir hale gelmesi kaçınılmaz görünüyor. Esasen finansman gideri baskısı olmasa zaten klübün gelirleri giderlerinin en az %50 üzerine çıkmış durumda. 4 yıl önce yıllık geliri 142 milyon TL olan kulübün gelirleri yanlış hatırlamıyorsam bu yılın ilk çeyreğinde 148 milyon ulaştı. Dolayısıyla gelinen nokta umutlanmak için fazlasıyla yeterli.

-
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2016, 22:36:25 Culpable ]

Çevrimdışı Culpable

Son mactaki yuz ifadesi ve oyunu  zaten bana sinyalleri verdi sanki Senol hoca  Q7 ile bireysel bir konusma yapmis gibi

Senol hocayi bu yuzden  cok seviyorum  bitmis bir adami konusmasi ve yaptiklari ile yeniden zirve yaptirabiliyor

Abou ilk  maclardaki performansini[gol olarak] baska bir takimda gosterse yedek olurdu  ama senol hoca elmas gordugu yeri asla birakmiyor uyumaya dahi gitmiyor basinda bekliyor

rakip yok gibi gozuksede basaksehir var  ve alttan yavas yavas zirvelere dogru gelen bir fb varki ilerleyn gunlerde ben mac sonucu olarak performanslarinin artacagini dusunuyorum
Meshur dick zirvalayip sacmalamaz ise o zaman fb de aheste bir sekilde gelir zirve yarisina ortak olmaya calisir
kimse  fb yi dikkate almiyor ama  Senol hocaya FB ve besiktas takimindan  bir takim olusturmasini soyle koy lige  ligde  10 puan kaybetmeden sampiyon olur o takim

evet quaresmaya sorumluluk verip takımı daha çok düşünür hale getirebilirse hoca
quaresma çok büyük bir güç olur. 2 maçtır egoistlikten biraz uzaklaştı. artık forumunuda buldu
ligin başındaki güçsüz hali yok. Birde ilerde aboubakarın devreye girmesi onun üzerindeki yükü aldı.
daha rahat oluyor tabi GG yi unutmamak lazım son maç muazam katkısı vardı.
takım yavaş yavaş oturmaya başladı zor günleri galibiyetle tamamlamamız çok önemliydi artık yenilmesi
zor bir takımız. Ben pek rakip kim olura bakmıyorum şu anda rakibimiz yok gibi görüyorum umarım takım
benim kadar havaya girmemiştir :D
Biz geçen senekinden çok daha güçlü bir takım olduk tersine rakiplerimiz çok güç kaybetti.
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2016, 22:45:23 Culpable ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Besiktas forumunda  usdjpy grafigimizde olsun :)

sanirim benim yazdigim yaziyi tam anlami ile kavrayamadiniz
fed daha 1 faiz artisi yapmis iken senin faizlerin firlamis vaziyette
yani usd ye %4 faiz verirken tl faizleri yerinde saymiyor
orda ozellikle belirttim  jpy nin ust bandina yaklasirken diye bu bir kumar degil dunya  piyasalarini takip eden global bir sirketin  yapabilecegi mantikli hamlelerden bir tanesi
madem akli basinda  bir kisinin  fedin faiz arttirim beklentisine gore  pozisyon aldigini soyleyip bildiginizi iddia ediyorsunuz o zaman su soruyu sorayim

Amerikan bankalari gecen seneye nazaran daha az ciro yaparken  ama karlari gecen seneye oranla artti bunun sebebine biliyormusun ?
ben yazayim gider kismini azalttilar bunuda  eleman cikararak ve  sube kapatarak yaptilar
e simdi Amerikada issizlik verileri mevsimsellik harici ok guzel geliyor
peki bu  cikarilan finans calisanlari domates tarlasindami calismaya basladilar  :)
japonya merkez bankasi yani BOJ 
ECB[ avrupa merkez bankasi] gibi negatif faiz ve tahvil  alim programlari yapti ama ozellikle negatif faizin  ekonomiye etkisini gormek icin  en az 1 yil gecmesi lazim simdi yavs yavas negatif faizin  iyi birsey olmadigini  anlamaya basladilar
ve helikopter ile para dagitmaninda iyio bir sey olmadigini anladilar
e simdi ne yapiyorlar ters bir hamle yapicaklar  iste bu esnada  JPy ust tabana vurdugu anda sen borclarini  jpy ile yeniden yapilandirabilirsin

FED faiz beklentin ile ilgili  bu isin sonu oyle yada boyle helikopter yani yeni bir QE  dolar matbasi mesai basina  ama tabi ilk basta  GOP ulke ve para birimlerini biraz somursunler :)

Yellen Teyze= Kirmizi baslikli kiz :)

bizim borçlarımızın önemli bir bölümü bildiğim kadarıyla sabit faizli, taksitli ve TL kredi, dolayısıyla bizim pozisyonumuzda bir sıkıntı yok. Kaldı ki klübün yeni borçlanma ihtiyacı da yok. bu ülkede jpy kredi alıp - özellikle konut kredisi- jpy nin yükselmeyeceği düşünülerek TL nin 3-4 katı faiz ödemek zorunda kalan binlerce insan var. kaldı ki thy de aynı tuzağa düşmüş olabilir. Bu tarz pozisyon alınarak elde edilecek kar/zarardan çok daha önemlisi finansal durumu ve mali yapıyı sağlıklı hale getirebilmektir. Diğeri tamamen kumardır. Mevcut TL/yp gelirlerimizle uyumlu bir borç yapısı kurmuşsak, nakit akımı da borçların ödeme takvimiyle uyumluysa sorun zaten çözülmüş demektir. Zaman ne gösterir bilemeyiz tabi ama bence üç yıl sonra ciddi bir rahatlama yaşamış olacağız.

Çevrimdışı onurturan

Gecen gün üst seviye kitap muhabbeti dönmüş ona yetisip baltalayamamistim şimdi bu konuyu yakalamisken kacirmayayim bari..
@Culpable abi dolar mi alalim altın mı :D

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2016, 23:49:08 onurturan ]

Çevrimdışı Culpable

Hicbiri  @onurturan

ABD baskanlik secimlerini bekle
trump secilirse  altin icin gec kalmis olursun  cunku canerin yoklugunde yeni fisek o olur :)
Clinton secilirse bu sefer orta vadede altin  kafasini topraga cevirir  yeniden altin onsu 1000$  lara dogru inise gecebilir
ama  illa yatirim yapacagim diyorsan ne ev ne arsa al  gumus/ons fiyati 17.61$ suan
14-15 $lara geri cekilme yasanirsa  o zaman carsiya git kulce gumus al evinde  sakla 
banka kasasinda saklama  yada bankadan sanal olarak alma :)

Gecen gün üst seviye kitap muhabbeti dönmüş ona yetisip baltalayamamistim şimdi bu konuyu yakalamisken kacirmayayim bari..
@Culpable abi dolar mi alalim altın mı :D

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Hicbiri  @onurturan

trump secilirse  altin icin gec kalmis olursun  cunku canerin yoklugunde yeni fisek o olur :)
Clinton secilirse bu sefer orta vadede altin  kafasini topraga cevirir  yeniden altin onsu 1000$  lara dogru inise gecebilir
ama  illa yatirim yapacagim diyorsan ne ev ne arsa al  gumus/ons fiyati 17.61$ suan
14-15 $lara geri cekilme yasanirsa  o zaman carsiya git kulce gumus al evinde  sakla 
sagol abi okuyup yararlanacak arkadaslar muhakkak olacaktir ..

Çevrimdışı MANSIZ

Eskiden bizde 2 oyuncu değil genelde 7-8 oyuncu sakatlanıyordu orası da ayrı muhabbet  :biggrinking:

Cenk'i saldık kurtulduk. Şimdi onlar düşünsün  :biggrinking:

Çevrimdışı ozankarakoc

Beşiktaşımız ve önemli liglerin liderlerinin bu haftaya kadar lig performansları... Maksat istatistik olsun :)

2. Beşiktaş 
8 maç, 6 galibiyet, 2 beraberlik, 0 mağlubiyet, 20 puan

Bundesliga
1. Bayern Munich
8 maç, 6 galibiyet, 2 beraberlik, 0 mağlubiyet, 20 puan

La Liga
1. Real Madrid
9 maç, 6 galibiyet, 3 beraberlik, 0 mağlubiyet, 21 puan

Serie A
1. Juventus
10 maç, 8 galibiyet, 0 beraberlik, 2 mağlubiyet, 24 puan

Premiere League
1. Manchester City
9 maç, 6 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet, 20 puan

Ligue 1
1. Nice
10 maç, 8 galibiyet, 2 beraberlik, 0 mağlubiyet, 26 puan

Primeira Liga
1. Benfica
8 maç, 7 galibiyet, 1 beraberlik, 0 mağlubiyet, 22 puan
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı alimm

İlk devre sonuna kadar ki fikstürümüz... Artı olarak birde Ztk maçları var.. Bu 11 maçlık periyot için maç sonu tahminleri de yaptım...

B/Gençlerbirliği - Beşiktaş 28.10
B/Beşiktaş * Napoli  01.11
G/Beşiktaş - Trabzonspor 05.11

G/Adanaspor - Beşiktaş 19.11
G/Beşiktaş * Benfica 23.11
G/Beşiktaş - M. Başakşehir 26.11

G/Fenerbahçe - Beşiktaş 03.12
B/Dinamo Kiev * Beşiktaş 06.12
G/Beşiktaş - Bursaspor 10.12

G/Kasımpaşa - Beşiktaş  17.12

G/Beşiktaş - Gaziantepspor 24.12

Görüldüğü gibi önümüzdeki süreç içerisinde bu hafta bir miktar tedirginim... Daha sonrası çorap söküğü gibi gelecektir... Ocak ayına vardığımızda yarıştığımız her kulvarda istenilen noktada olabiliriz....
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2016, 01:56:17 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Bir Kacgundur aklimdan geciyordu

Simdi   soyle bir sorum var  cevap verirseniz sevinirim
Besiktasim  bu kado ile Turkiye liginde degilde  diger  ulke liglerinde oynasa idi  acaba ligi kacinci sirada bitirirdi

cevap verirken lutfen objektif olalim duygusalligi bir kenara birakalim
asagidaki sablonu alinti yapip karsilarina dusunceleriniz yazabilirsiniz

Ingiltere:
Ispanya:
Almanya :
Italya:
Fransa:
Portekiz :
Hollanda:
Belcika:

Objektif olursam soyle abi, ingiltere 7 ispanya 5 alamanya 5 italya 4
Fransa 4 portekiz 3 hollanda 3 belcika 2
Gunaydin herkese

Çevrimdışı EMİR EMRE

İlk devre sonuna kadar ki fikstürümüz... Artı olarak birde Ztk maçları var.. Bu 11 maçlık periyot için maç sonu tahminleri de yaptım...

B/Gençlerbirliği - Beşiktaş 28.10
B/Beşiktaş * Napoli  01.11
G/Beşiktaş - Trabzonspor 05.11

G/Adanaspor - Beşiktaş 19.11
G/Beşiktaş * Benfica 23.11
G/Beşiktaş - M. Başakşehir 26.11

G/Fenerbahçe - Beşiktaş 03.12
B/Dinamo Kiev * Beşiktaş 06.12
G/Beşiktaş - Bursaspor 10.12

G/Kasımpaşa - Beşiktaş  17.12

G/Beşiktaş - Gaziantepspor 24.12

Görüldüğü gibi önümüzdeki süreç içerisinde bu hafta bir miktar tedirginim... Daha sonrası çorap söküğü gibi gelecektir... Ocak ayına vardığımızda yarıştığımız her kulvarda istenilen noktada olabiliriz....

Kasim ayi icerisindeki 5 macta yalnizca 1 kere deplasmana gitmemiz onemli.

Gunaydinlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Hicbiri  @onurturan

Gümüş kararıyor be abi.  :)

Çevrimdışı mylife1903

Gümüş kararıyor be abi.  :)
Kararsin iyidir. Iyice kararinca semsiye yaptirir, fbye gumus semsiye odulu veririz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Objektif olursam soyle abi, ingiltere 7 ispanya 5 alamanya 5 italya 4
Fransa 4 portekiz 3 hollanda 3 belcika 2
Gunaydin herkese

Hollanda'da Feyenoord 10 maçta 28 puan aldı, rahat şampiyon olurduk.

Belçika'da da şampiyon olurduk, Brugge çok mantar bu sene.

Fransa'da da ilk 3'ten aşağı düşmezdik, yeni kurulan Nice lider.

Diğerleri için  :ok:

Çevrimdışı mylife1903

Hollanda'da Feyenoord 10 maçta 28 puan aldı, rahat şampiyon olurduk.

Belçika'da da şampiyon olurduk, Brugge çok mantar bu sene.

Fransa'da da ilk 3'ten aşağı düşmezdik, yeni kurulan Nice lider.

Diğerleri için  :ok:
Faiz lobisi ayaks bizi bitirirdi orda yahu
Fransa liginde de defansimiz bizi bitirirdi sen nise bakma heriflerin hocasi ve kadrosu super

Etiketler: