Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141856 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı arda

Napoli Maçı Bilet Fiyatları

Bilet Fiyatları

Kategori 1 : 395TL
Kategori 2 : 365TL
Kategori 3 : 325TL
Kategori 4 : 300TL
Kategori 5 : 260TL
Kategori 6 : 220TL
Kategori 7 : 140TL
Kategori 8 : 130TL
VIP : 800TL
1903 A-E BLOK : 800TL
1903 B - D BLOK : 850TL
1903 C BLOK : 900TL

SSC Napoli karşılaşmasında kağıt bilet satışı olmayıp Passolig uygulaması geçerli olacaktır.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Passo'dan bilet alırken kredi kartıyla alabilir miyim, bilgisi olan var mıdır ?

Çevrimdışı Berat

Kredi kartı özellikli olan passo ise alabilirsin. Bilet fiyatları beni aşıyor, Antalya maçında harcadım baya. Bilet bulmaya çalışacağım bakalım. Sana mutlaka haber veririm. :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kredi kartinla alamazsin ama Kredi kartindan Passo kartina para transferi yapabilirsin , Bankanla görüş Para transferini yap sonra da biletini al :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

Kredi kartinla alamazsin ama Kredi kartindan Passo kartina para transferi yapabilirsin , Bankanla görüş Para transferini yap sonra da biletini al :bandit:

Bunun adı passo işkencesi oluyor... :steamed:

Çevrimdışı mylife1903

Ya @sozkul abi iskence falan demeyecektin simdi forumun soda mado fanlari toplanacak. @atalay gelecek yok heykeldi, diyecek
@Necmi cepcilik yapacak
@Altuğ gercek cepci cikacak
Sonra @tuncaboylu stoper videosu bulmaya calisacak
Bu arada @Serhat Akkaya elinde kurek kosup kimi bulursa gomecek

@tangaz reis vaziyet al burasi karisacak

Çevrimdışı sozkul

Ya @sozkul abi iskence falan demeyecektin simdi forumun soda mado fanlari toplanacak. @atalay gelecek yok heykeldi, diyecek
@Necmi cepcilik yapacak

En sevdiğim fıkradır, bir sado ile bir mazo yolda karşılaşmış, mazo lütfen vur bana demiş, sado bir kahkaha atarak, pis pis sırıtarak uzaklaşmış.

Çevrimdışı tuncaboylu

Passolig özelinde gösterilen tepkilere anlayış gösteriyorum, tek bankayla çalışma zorunluğu kendi takımının passolig'ini alma zorunluluğu vs.

Ama e-bilet'in büyük bir nimet olduğunu düşünüyorum.

4 arkadaş 2 kombinemiz var, Eskiden olsa buluş bileti al maça gir devri vardı, şimdi adam TCKN'den direkt gönderiyor bileti.

Bilet parasını karta ödemek de sorun değil, internet bankacılığından 2 dakikalık iş.

Çevrimdışı tuncaboylu

@Necmi cepcilik yapacak

@Yusuf Tekeli'yi unutma, XOX'li oyuncak resmi yollar o da.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Berk Hacıgüzeller (Sayman, Mali İşler ve Finans, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisi'nden Sorumlu.), Vodafone Arena'da düzenledği basın toplantısında Kulübümüzün mali durumu hakkında basın mensuplarına açıklamalara bulundu.

Hacıgüzeller’in açıklamalasında satırbaşları şöyle:

“Beşiktaş son dönemde 38.5 milyon TL kar elde etti. Beşiktaş büyüyor ve mali anlamda istikrarlı bir çizgiye girdi. Sağlıklı şekilde büyüyoruz. 2012 yılında Beşiktaş şirketleri 526 milyon TL bilanço büyüklüğündeyken şimdi 1 milyar 216 milyon TL büyüklüğüne erişti. 109 yıl boyunca gelinen mali bilanço son dört yılda iki katına ulaştı. Mali bütçeden taviz vermeyeceğiz. Geçen yıla göre gelirlerimiz yüzde 34 arttı. Harcama azaltma politikamız sürüyor. Tribün gelirlerimiz arttı. Kulübün Vodafone Arena’ya taşınmasıyla boşaltılacak eski yerlerin kiraya verilmesiyle kulüp 1 milyon dolar ek gelir elde edecek.

Efendi Beşiktaş konsepti, Kulübümüzün kültürünü çok iyi yansıtıyor. Efendi Beşiktaş tişörtlerinin satışı 50 bine yaklaştı. 1.4 milyon TL gelir elde ettik bu satışlardan.

Beşiktaş’ın kendine özgü bağımsız birimleri vardır. Denetim şirketiyle çalışıyoruz. Başkan ya da yönetim kurulu üyeleri herhangi bir şekilde borç rakamlarının gizlenmesi ya da değiştirilmesi konusunda ricacı olamazlar. Beşiktaş kurumsal bir yapıya sahiptir.  Beşiktaş’ın hızlı gelişmesine Beşiktaş’ı takip edenlerin de hızlı şekilde adapte olması gerekir.

Beşiktaş düzlüktedir. Gelir ve gider yönetme kabiliyetine sahiptir. Varlık satışı yapmak gündemimizde yoktur. 4 yıl önce kulüp borçlarını çeviremiyordu. Hedefimiz borçları azaltmak. 4 yıl önceki gelir kalemleriyle kasadan çıkan paraların toplamına bakınca negatif nakit pozisyonundaydık. Bugün 24 milyon Dolar pozitif durumdayız. Pozitif nakit yarattıkça borç da azalacaktır. Borç anlamında yeni borçlanma yapmıyoruz. Yıllık 110 milyon TL faiz ödüyoruz. Bu faizi yarı yarıya indirme noktasında görüşmeler yapıyoruz. Sermaye artırımı şu an gündemimizde değil. Bankalarla görüşüyoruz. 110 milyon TL’lik faiz yükünü azaltmaya çalışıyoruz. Sermaye artışı Futbol A.Ş. genel kurulu karar verilirse yapılır.

Mario Gomez için araştırmalarımız sürüyor. Uluslararası ve devletlerarası hukuk nezdinde Fiorentina’nın tasarrufunu ve Alman kulübünün tasarruflarını inceliyoruz. Transfer bütçesi, UEFA kriterleri dışında kendi disiplininde ilerliyor. Beşiktaş, UEFA disipliniyle hareket etmiyor. Transferler mali disiplin içinde oluşacak. Bütçe ve mali plan ilk planda olacak transferlerde. Stadyum, Beşiktaş için çok önemli bri aktif değer. Gelir kalemleri önemli ölçüde arttı. Beşiktaş’ın gelirleri, borç ve faiz sarmalının üzerine çıktı.

Eski başkan alacaklarını bağışlaması konusunda bir beyanda bulundu. Beşiktaş menfaatleri ne yönde hareket ettirmeyi gerekiyorsa o yönde hareket edilecektir. Bu konuda görüşmeler sürüyor. Beşiktaş mevcut borçlarını yeniden yapılandırma noktasında. Bazı gelirlerin temliklerden serbest bırakılması gerekecek. Bazı temliklerin açığa çıkması için çalışmalar yürütüyoruz. Yayın ihalesinin 600 milyon Dolar’lık rakama ulaşacağı konusunda tahminler var. 55-60 milyon Dolar’a çıkmasını umuyoruz yayın gelirlerimizin minimum.”

Çevrimdışı onurturan

Passolig özelinde gösterilen tepkilere anlayış gösteriyorum, tek bankayla çalışma zorunluğu kendi takımının passolig'ini alma zorunluluğu vs.

4 arkadaş 2 kombinemiz var, Eskiden olsa buluş bileti al maça gir devri vardı, şimdi adam TCKN'den direkt gönderiyor bileti.

Bilet parasını karta ödemek de sorun değil, internet bankacılığından 2 dakikalık iş.
Biletler yanyana olursa dadından yinmez..

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sametbagan

Herkese selamlar bakıyorum keyifler yerinde inşallah daim olur  Allah nazarlardan saklasın.

Çevrimiçi Necmi

En sevdiğim fıkradır, bir sado ile bir mazo yolda karşılaşmış, mazo lütfen vur bana demiş, sado bir kahkaha atarak, pis pis sırıtarak uzaklaşmış.
:D çok iyiydi

Çevrimiçi murat

SIkinti saha icinde degil. Olcay oynasin orda gene sampiyonuz. Hickimse oynamak istemiyorsa senol gunes karijmayi koysun oraya iki top kaptirir iki penalti yapar sonucta gene sampiyon oluruz.
maç sonrası bizim grupta herkes üzgündü tabi bende üzldüm ama sportif başarı açısından bir sıkıntı duymadım.bu gözler orada ismaili ve mottayı gördü.10 kişi oynasak bile sıkıntı yaşamayız.adriano, beck ,tosic orayı sene sonuna kadar götürür.rhodolfo yerine tosiç solbeke en mantıklı olanı.adriano solbek tosiç stoper yaparakta rhodolfo dinlenir.tosiç dinlenmesede olur. :D @mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

maç sonrası bizim grupta herkes üzgündü tabi bende üzldüm ama sportif başarı açısından bir sıkıntı duymadım.bu gözler orada ismaili ve mottayı gördü.10 kişi oynasak bile sıkıntı yaşamayız.adriano, beck ,tosic orayı sene sonuna kadar götürür.rhodolfo yerine tosiç solbeke en mantıklı olanı.adriano solbek tosiç stoper yaparakta rhodolfo dinlenir.tosiç dinlenmesede olur. :D @mylife1903
Zaten 10 kisi oynasak daha adil bir yaris olur abi :bandit:

Motta neyse de ismailin durumu degisikti, takimi 10 kisi oynatsa tamam rakip 12kisi oynuyordu

Çevrimdışı mylife1903

Bu bizim 500trilyonluk gomuye sulananlar olmus,

Edinilen bilgiye göre, Gökçeovacık Mahallesi ormanlık alanda define aradığı iddia edilen Fatih C. (32), İsmail G. (40) ve Serhat Ö. (41), kayaları kırmak için patlayıcı hazırladı. Hazırladıkları patlayıcının infilak etmesi sonucu vücutlarının birçok yerinde yanıklar oluşan 3 arkadaş, kazı yapmak için gittikleri otomobil ile Fethiye Devlet Hastanesi’nde geldi.

@Serhat Akkaya senin haberin vardir bu konudan. Ters muhendislik yaparken bu arkadaslar, ellerinde patlamis bonbe

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zaten 10 kisi oynasak daha adil bir yaris olur abi :bandit:

Motta neyse de ismailin durumu degisikti, takimi 10 kisi oynatsa tamam rakip 12kisi oynuyordu
:D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

işte iyi yan dediğin kötü yan aslında, birbirimizle tanışmadan kombine devrediyoruz.
I like human contact not the virtual love..

Çevrimdışı atalay

Napoli'nin, Crotone gibi zayıf bir rakip karşısında yine savunma zaafları öne çıkmış. Duran top sonrası yenilen golde, yerleşik pozisyonda alan savunmasındaki yaşadıkları sıkıntı; kornerden sonra yenilen kontrada geri dönüşlerdeki problemleri sürüyor. Savunmada kalabalıkken bile karşılama mesafelerini doğru kurgulamada sıkıntı yaşıyorlar. Ayrıca kenar ortalarında ciddi zafiyetleri var. İlaveten Gabbiadini'nin yaptığı aptallıktan sonra Sarri biletini kesecektir. 
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2016, 17:22:20 atalay ]

Çevrimdışı sozkul

SIkinti saha icinde degil. Olcay oynasin orda gene sampiyonuz. Hickimse oynamak istemiyorsa senol gunes karijmayi koysun oraya iki top kaptirir iki penalti yapar sonucta gene sampiyon oluruz.

Olcay'ı kolay kolay direk oynatmaz artık Şenol Güneş.
Bunu aşağıda söylediklerinden çıkarıyorum, haberin doğru olduğu varsayımıyla tabiiki.  :)

Güneş, ''Barça tiki-taka oynuyordu. Ama Bayern çıktı, Barcelona'yı dağıttı. O Bayern'in en önemli özelliği neydi. Hızlı ve baskı yapan bir takım. Biz bir Bayern değiliz ama o futbolu oynamaya çalışıyoruz. Geçen sezon oynadığımız futbolu devam ettirseydik, bizi çözerlerdi. Koca Barça'yı çözdüler. Barcelona o kadar iyi olsaydı son 5 senede 2 değil, 5 kez şampiyon olurdu'' diyerek yeni sistemini savunuyor.

http://www.fotospor.com/haber-senol-gunes-barca-gibi-degil-bayern-gibi-oynuyoruz-234944

Çevrimdışı sozkul

Olcay'ı kolay kolay direk oynatmaz artık Şenol Güneş.
Bunu aşağıda söylediklerinden çıkarıyorum, haberin doğru olduğu varsayımıyla tabiiki.  :)

Güneş, ''Barça tiki-taka oynuyordu. Ama Bayern çıktı, Barcelona'yı dağıttı. O Bayern'in en önemli özelliği neydi. Hızlı ve baskı yapan bir takım. Biz bir Bayern değiliz ama o futbolu oynamaya çalışıyoruz. Geçen sezon oynadığımız futbolu devam ettirseydik, bizi çözerlerdi. Koca Barça'yı çözdüler. Barcelona o kadar iyi olsaydı son 5 senede 2 değil, 5 kez şampiyon olurdu'' diyerek yeni sistemini savunuyor.

Demekki, 5 sene üst üste şampiyon olup rekorlar kırmayı hayal ediyor, harika  :super:

Çevrimdışı Culpable

Doktor degilim :)
ama tendon  konusu benim icin  doktorluktan ote birsey :)

kortizon ve trombosit  hakkinda soyledikleriniz dogru

ne yapilirsa yapilsin cenerin 3 5 gun dinlendirlmesi gerekiyor
bu arada her yapilan  kortizon ignesi agriyi  tatamiyle kesmez
kortizon ignesinin agriyi kesme derecesi o igneyi yapan kisiye bile baglidir

bir burda yaziyoruz yok ihmal var yok su var diye ama  ilk teshisi bilmedigimiz icin bosa yaziyoruz

tendon kopmasi olmasa tamam ihmal derdik ama tendon kopmalari daha once yazdigim gibi  saha, antreman  hatta sporcunun beslenmesi ile bile alakali bir durum  yani bir cok sebeb olabilir
benim tahminim  caner beklenenden daha once antreman a cikar

hocam merhaba; doktorsun sanırım. aydınlatırsan sevinirim.
burada bir iğne muhabbeti var ama bunun ne iğnesi olduğu önemli.
bildiğim kadarıyla kas ve eklem çekilmeleride ya kandan süzülen trombosit yada kortizon vuruluyor ( yanlışım varsa düzelt lütfen ). trombosit hasarlı bölgeyi güçlendirme amaçlı yapılıyor ve hafif tempolu antrenmanla desteklenmesi gerekiyor aksi taktirde çokta bir işe yaramıyor. kortizon ise çok başka... kas ve eklemleri yumuşatıyor, ağrıyı kesiyor ve akabinde eski halini alana kadarki süre zarfında hasarlı kas ve eklemler tabiri caizse rejenere oluyor. tabi bu süre zarfında mümkünse hareket bile ettirilmiyor. diye biliyorum...

Rize maçından sonra trombosit enjekte edildi diye biliyorum. bununda güçlendirme için belli bir süre hafif tempo antrenman gerektirdiğini var sayarsak yönetimin milli takıma ne yaptınız diye hesap sormasından daha doğal birşey olamaz. sormazsa sıkıntı vardır bence...

bu arada herkese günaydın.

Çevrimdışı panic13

Berk Hacıgüzeller'in doğrudan demeci ile Beşiktaş'ın net borcu 1 milyar 257 milyon 761 bin 838 TL'dir. Yani yaklaşık EUR 390 milyon. Yıllık 110 milyon TL faiz ödememiz varmış, yaklaşık EUR 30 milyon. Yani 5 sene boyunca arka arkaya şampiyon olsak ve ŞL'ye gitsek dahi, ortalam EUR 30 milyonluk ŞL gelirlerinin tamamı faize gidiyor. Daha futbolcu maaşlarını bile ödeyemedik :(

Görünen o ki, sağlıklı bir mail yapı için önümüzdeki 5 yıl boyunca gelirlerimizin EUR 100-130 milyon civarında olması lazım ortalama. Bunun altına düştüğümüz anda bitiğiz :S
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Demekki, 5 sene üst üste şampiyon olup rekorlar kırmayı hayal ediyor, harika  :super:
Senil hoca gsnin rekorunu gozune kestirmis herhalde. Offff olay olur olay

Etiketler: