Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141679 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı doctore

@Necmi O zaman Ozur :)
buz tedavisi  uzun suren birsey ve tedavi etmez sadece gunu kurtarir

buz tedavisini antreman sonrasi yani yuklenme sonrasi uygulanir  rahatlatir bir parca olsun kotuye gitmesini engeller
ama dedigim gibi bu sadece odem icin  kopma cok farkli birsey
benim tahminim  odem bulgusuna rastlanmis ve kortizon yapilmis   bu esnada  belki dinlendirilmistir biz bihaberiz bundan sonucta
ama benim  bildigim o bolge de sicaklik artar  bu sicaklik sonrasi uzerine fazla yuk bindirilmez  1 2 gun dinlendirilir daha sonra  ultrason ile bakilir ve tedavisi uygulanir
burda onemli olan kortizon oncesi onlar ultrasonda ne gorduler
kotu birsey gorseler kimse bu riski almazdi

benim aklimdan gecenler  kucuk bir odeme rastlandi bunun tedavisi yapilmaya baslandi  ama antalya macinda ya zemin yada  canerin  hareketi ile olusan bir kopma oldu

ama tesaduf iste  odem bulgusu sonrasi oldugu icin ihmal olarak dile getiriliyor

simdi soylede bir ornek vereyim  atlarda cok yasanir

atlar hergun kenter tabir edilen antreman yaparlar  kenterin temposu  misal 19-20sn [100mt icin]
sen  aldin ati 1 hafta boyunca 17  tempo ile kenter yaptirisan ata  bir sonraki yarista yada antremanda  tendonlari eline alirsin :)
yuzme  iyi gelir ama buzlu bandaj  olayi biraz zor dusunsene  buzlu bandaj ayaginda1- 2 saat boyunca kalicak

kopma aninda cikan ses cok pis birsey

hocam merhaba; doktorsun sanırım. aydınlatırsan sevinirim.
burada bir iğne muhabbeti var ama bunun ne iğnesi olduğu önemli.
bildiğim kadarıyla kas ve eklem çekilmeleride ya kandan süzülen trombosit yada kortizon vuruluyor ( yanlışım varsa düzelt lütfen ). trombosit hasarlı bölgeyi güçlendirme amaçlı yapılıyor ve hafif tempolu antrenmanla desteklenmesi gerekiyor aksi taktirde çokta bir işe yaramıyor. kortizon ise çok başka... kas ve eklemleri yumuşatıyor, ağrıyı kesiyor ve akabinde eski halini alana kadarki süre zarfında hasarlı kas ve eklemler tabiri caizse rejenere oluyor. tabi bu süre zarfında mümkünse hareket bile ettirilmiyor. diye biliyorum...

Rize maçından sonra trombosit enjekte edildi diye biliyorum. bununda güçlendirme için belli bir süre hafif tempo antrenman gerektirdiğini var sayarsak yönetimin milli takıma ne yaptınız diye hesap sormasından daha doğal birşey olamaz. sormazsa sıkıntı vardır bence...

bu arada herkese günaydın.
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2016, 09:05:41 doctore ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Van der Wiel muhabbeti dönmüş, tendinit olduğu için 2 haftadır dinlendiriliyor diye.

Okuduğum haberlere göre dinlendirmekle alakası yok, Van der Wiel isteksiz oyunundan ve Dick'le arası bozulduğu için kadroya alınmıyor.

Adamı İngiltere'ye götürüp 18 kişilik kadroya almadılar, maça 17 kişi çıktılar.

Dinlendirilecek adamın İngiltere'ye niye götürülsün?

Çevrimdışı OrhanAker

Bu arada Van der Wiel muhabbeti dönmüş, tendinit olduğu için 2 haftadır dinlendiriliyor diye.

Okuduğum haberlere göre dinlendirmekle alakası yok, Van der Wiel isteksiz oyunundan ve Dick'le arası bozulduğu için kadroya alınmıyor.

Ondaki sorun kronikmiş yalnız transfer olmadadan da biliniyordu muhakkak.
İlk önce kadro dışı kaldı deyip ardından sakatlık açıkladılar bana pek masum gelmedi tepkiden çekindikleri için böyle bir yol izlemiş olabilirler.

Çevrimdışı Berat

Herkese günaydın, Adriano'nun da doğum gününü burdan kutlarım. :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Herkese günaydın, Adriano'nun da doğum gününü burdan kutlarım. :)
çok seviyorum bu adamı nedense, gayet iyi bir oyuncu umarım böyle devam eder  :) bir de Ozi form tutsa süper olacak :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hikaye abi disiplinsizliğinden dolayı kadro dışı bırakılmış bizim için iyi olacağını düşünüyordum, böyle olunca Allah'tan almamışız; maliyeti çok fazla olurdu.
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2016, 11:24:40 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi gunaydin. Uzundur sabahlari gozukmuyordun.

Caner mevzusu cok sikintili, birbirimizi yemeye gerek yok
Aynen bu senenin mağduru Caner oldu orada büyük bir sorun görünmüyor bence abi Beck,Atiba gibi alternatifler var hiç fena değil. :D

Çevrimdışı mylife1903

Aynen bu senenin mağduru Caner oldu orada büyük bir sorun görünmüyor bence abi Beck,Atiba gibi alternatifler var hiç fena değil. :D
SIkinti saha icinde degil. Olcay oynasin orda gene sampiyonuz. Hickimse oynamak istemiyorsa senol gunes karijmayi koysun oraya iki top kaptirir iki penalti yapar sonucta gene sampiyon oluruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Milli Takım'daki sağlık ekibinden herkes rahatsız.

Fenerbahçe Ozan Tufan'dan, Galatasaray Serdar Aziz'den dolayı şikayetçiydi.

Bu pilav daha su kaldıracak gibi duruyor.

Çevrimdışı Berat

çok seviyorum bu adamı nedense, gayet iyi bir oyuncu umarım böyle devam eder  :) bir de Ozi form tutsa süper olacak :)
Geliş tarihin yaklaşıyor. ;)

Çevrimdışı Bishamon

Günaydın gençler ve genç kalmayı umud edenler

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın gençler ve genç kalmayı umud edenler
Nnnooohaa, gunaydin
Uyuyan guzel, uyurken pencereyi de ac daha genc gosterir

Çevrimdışı Bishamon

Nnnooohaa, gunaydin
Uyuyan guzel, uyurken pencereyi de ac daha genc gosterir
Havada bir guzel bugun bulutlu lanet gunes iceri girmiyor

Çevrimdışı MANSIZ

Bu arada Milli Takım'daki sağlık ekibinden herkes rahatsız.

Fenerbahçe Ozan Tufan'dan, Galatasaray Serdar Aziz'den dolayı şikayetçiydi.

Bu pilav daha su kaldıracak gibi duruyor.

Ozan Tufan'ı geçelim de Serdar Aziz zaten müzmin sakat. Yürürken sakatlanıyor :)

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Efendiler,

öğlen olmuş ya bu arada  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Günaydın Efendiler,

öğlen olmuş ya bu arada  :D

Yarısı bitti günün  :D

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

nasıl bitti anlamadım walla  :D
Bugun bi gariplik var abi, boyle bir halsizlik bir moralsizlik

Hava mi sicak, ben mi terliyorum herkes mi zeki muren ben mi nuri alco

Çevrimdışı tangaz

Bugun bi gariplik var abi, boyle bir halsizlik bir moralsizlik

Hava mi sicak, ben mi terliyorum herkes mi zeki muren ben mi nuri alco

bugün çok çalıştım bi anda öğlen olmuş. öğleden sonra da dışarda çalışcam bi anda gün bitecek...

Çevrimdışı Bishamon

Bugün bir garip @Serhat Akkaya ortalıkta yok kimse gömülmüyor.Forum bir rehavet içinde

Çevrimdışı alimm

Sezon başında istediğimiz fakat transferi gerçekleşmeyen Sakho, an itibariyle bu sezon forma yüzü göremedi...
Madem oynatmayacaktın neden bize yar etmedin Klopp.!.
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bugün çok çalıştım bi anda öğlen olmuş. öğleden sonra da dışarda çalışcam bi anda gün bitecek...
tatil devam ediyor, şuan hava 27 derece deniz güzel falan  :iblush:

Çevrimdışı tangaz

tatil devam ediyor, şuan hava 27 derece deniz güzel falan  :iblush:

terbiyesiz  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Bugün bir garip @Serhat Akkaya ortalıkta yok kimse gömülmüyor.Forum bir rehavet içinde

hep caner olayı yüzünden kulübün saçmalaması hepimizi derinden sarstı.

Etiketler: