buna istinaden @atalay bir de sonrasına gene cevaben işler öyle yürümüyor demiştin ama ortada ömer toprak ya da fenerdeyken milli takıma gidip gidip sakatım die dönen GG örnekleri de sürüyle diebilirim. olmayan lüksünün bedeli belki de futbol hayatı olacak:(
zaten milli takıma gider sakattır oynamaz geri döner bunda bir sıkıntı yok
sıkıntı kulübün göndermemesinde. Biliyormuyuz caner belki çıkıp oynamak istedi.
Milli takıma çağrılmamış zaten psikolojik baskı var üzerinde şimdi sakatım deyip çıkmama durumunda
gelecek baskıyı göğüslemek istememiştir. Hiç bir şey bilmeden teori üretmek sonra bu
teoriye dayanarak birilerini suçlamak mantık dışı ne dediler iğne tedavisinden sonra bir hafta dinlendireceklermiş zaten
o süreç milli maçlardan sonrada vardı. Yönetimde milli takıma gerekli bilgiyi vermiş
tedavi sürecini anlatmışlar. Kulübün başında Sarper hoca gibi çok deneyimli bir hoca var eğer yanlış bilmiyorsam
milli takımın sağlık ekibinin başındada o var. kopma nedeni esas olarak ısınmayı yeterli yapmamak oluyormuş
kaç gündür araştırıyorum öyle ağrı vs olduğunda buz tedavisi uygulanıp antrenman programında değişiklik yapılıyormuş
yani antrenmanın kesilmesi mutlak dinlenme diye bir şey yok yüzme vs gibi tedavi yöntemleriyle güçlendiriliyormuş
ya ısınmayı iyi yapamadı.germe haraketleri olmadı çünkü bir haraket bile yapmadı normal yürüyordu top onda değildi
öne doğru eğilmişti sanırım ani germe koparttı. Burda ihmal diye bir şey söz konusu bile olacağını sanmıyorum öyle
hayati bir maç değil en ufak bir risk olsa şenol hocanın oyuna sokacağı ihtimalini düşünmüyorum Tolgay geçen sene oynamak için yırtındı
ihtiyacımızda vardı genede riske etmedi rudofho kulübede oturuyor an geliyor necip stoper oynuyor ama rudolfho
oynatılmıyor. hafif hafif alıştırıyor onu tolgay içinde geçen sene aynı uygulamayı yaptı. GG sakattı tam iyileşmeden oynatmam dedi.
yönetim konusunda herhangi bir baskı olmaz karışmazlar şenol hocanın işine o nedenle birilerini suçlamadan iyi düşünmek gerekiyor.
kaza böyle bir şey ihmalde olabilir hiç bir şeyde olmayabilir kimse bilerek yapmaz hiç kimse bir maç için bir seneyi feda etmez
ne oyuncu eder ne teknik ekip nede sağlık ekibi kaza diyeceksin geçeceksin Resmi site açıklamasıda emin ol bir şeyin hesabı yapılarak
yapılmış bir açıklamadır. Boşa yapmamışlardır. formda bir caneri bir maç için Fatih Terimde riske etmez herkes kendi bacağına sıkmış olur.
başarıda başarısızlıkta sonuçta kendilerini etkileyen bir şey.