Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143121 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ardiles

Kopan tendon bekletilir mi? Bildiğimden değil ama merak ettim. İnternette baktım bazıları tendon koptuktan 2-3 gün sonra ameliyat olmuş ama biraz tuhaf.

Zaten kopmuş ve bıçak yiyecek. En azından 2-3 günlük periyotta daha tutarlı plan yapılabilirdi.

Beckhamı referans alıyorum. Uzun süre doktor ve tedavi yöntemi aramış, koptuktan ancak 3-4 gün sonra Finlandiyada ameliyat olmuş.

Edit: Hızlıca ameliyat edilmesinin rizikosu daha yüksek. Tendon tekrar kopmasa dahi ameliyat hataları yüzünden topuktan kayıp yerinden çıkabiliyor bu sebeple yürürken yüzü koyun yere kapaklanan insanlarda var.
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2016, 00:52:29 ardiles ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu Napoli ve son lig maçlarında kalemize doğru ciddi sayıda duran top kullanıldı ve genel olarak sıkıntı yaşamadık. Acaba bu duran top problemini atlatıyoruz diyebilir miyiz?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

buna istinaden @atalay bir de sonrasına gene cevaben işler öyle yürümüyor demiştin ama ortada ömer toprak ya da fenerdeyken milli takıma gidip gidip sakatım die dönen GG örnekleri de sürüyle diebilirim. olmayan lüksünün bedeli belki de futbol hayatı olacak:(
zaten milli takıma gider sakattır oynamaz geri döner bunda bir sıkıntı yok
sıkıntı kulübün göndermemesinde. Biliyormuyuz caner belki çıkıp oynamak istedi.
Milli takıma çağrılmamış zaten psikolojik baskı var üzerinde şimdi sakatım deyip çıkmama durumunda
gelecek baskıyı göğüslemek istememiştir. Hiç bir şey bilmeden teori üretmek sonra bu
teoriye dayanarak birilerini suçlamak mantık dışı ne dediler iğne tedavisinden sonra bir hafta dinlendireceklermiş zaten
o süreç milli maçlardan sonrada vardı. Yönetimde milli takıma gerekli bilgiyi vermiş
tedavi sürecini anlatmışlar. Kulübün başında Sarper hoca gibi çok deneyimli bir hoca var eğer yanlış bilmiyorsam
milli takımın sağlık ekibinin başındada o var. kopma nedeni esas olarak ısınmayı yeterli yapmamak oluyormuş
kaç gündür araştırıyorum öyle ağrı vs olduğunda buz tedavisi uygulanıp antrenman programında değişiklik yapılıyormuş
yani antrenmanın kesilmesi mutlak dinlenme diye bir şey yok yüzme vs gibi tedavi yöntemleriyle güçlendiriliyormuş
ya ısınmayı iyi yapamadı.germe haraketleri olmadı çünkü bir haraket bile yapmadı normal yürüyordu top onda değildi
öne doğru eğilmişti sanırım ani germe koparttı. Burda ihmal diye bir şey söz konusu bile olacağını sanmıyorum öyle
hayati bir maç değil en ufak bir risk olsa şenol hocanın oyuna sokacağı ihtimalini düşünmüyorum Tolgay geçen sene oynamak için yırtındı
ihtiyacımızda vardı genede riske etmedi rudofho kulübede oturuyor an geliyor necip stoper oynuyor ama rudolfho
oynatılmıyor. hafif hafif alıştırıyor onu tolgay içinde geçen sene aynı uygulamayı yaptı. GG sakattı tam iyileşmeden oynatmam dedi.
yönetim konusunda herhangi bir baskı olmaz karışmazlar şenol hocanın işine o nedenle birilerini suçlamadan iyi düşünmek gerekiyor.
kaza böyle bir şey ihmalde olabilir hiç bir şeyde olmayabilir kimse bilerek yapmaz hiç kimse bir maç için bir seneyi feda etmez
ne oyuncu eder ne teknik ekip nede sağlık ekibi kaza diyeceksin geçeceksin Resmi site açıklamasıda emin ol bir şeyin hesabı yapılarak
yapılmış bir açıklamadır. Boşa yapmamışlardır. formda bir caneri bir maç için Fatih Terimde riske etmez herkes kendi bacağına sıkmış olur.
başarıda başarısızlıkta sonuçta kendilerini etkileyen bir şey.

Çevrimdışı atalay

Çevrimiçi Necmi

Zaten kopmuş ve bıçak yiyecek. En azından 2-3 günlük periyotta daha tutarlı plan yapılabilirdi.

Beckhamı referans alıyorum. Uzun süre doktor ve tedavi yöntemi aramış, koptuktan ancak 3-4 gün sonra Finlandiyada ameliyat olmuş.

Edit: Hızlıca ameliyat edilmesinin rizikosu daha yüksek. Tendon tekrar kopmasa dahi ameliyat hataları yüzünden topuktan kayıp yerinden çıkabiliyor bu sebeple yürürken yüzü koyun yere kapaklanan insanlarda var.

sarper hoca sporcu sakatlıklarında türkiyedeki en uzman hocalardan biri eminim bizden daha iyi biliyordur.
beckhamın sakatlığı 2010 yılında ve altı yıl geçmiş bu süre tıp için çok uzun bir süre

Çevrimiçi Necmi

Bu Napoli ve son lig maçlarında kalemize doğru ciddi sayıda duran top kullanıldı ve genel olarak sıkıntı yaşamadık. Acaba bu duran top problemini atlatıyoruz diyebilir miyiz?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence defans şu anda takımın en güçlü olduğu yer
çok ciddi sayılabilecek pozisyon vermiyoruz aslında eskidende vermiyorduk ama
kaleci olmadık golleri yiyordu şimdi düzelen bu oldu şimdi defans arkasına atılan bütün
topları fabri topluyor ben geçen seneyi düşünemiyorum kalede tolga olsa bu topların yarısı gol olarak bize geri dönerdi.
bence kaleci farkı. kurtardığı penaltıda bile ikinci hamleyi kalkarak oyuncudan önce yaptı kalede kaleci olunca
fark hissediliyor. bu sene ligin en az gol yiyen takımı olacağız büyük ihtimal ligde 8 maç oynadık 6 maç fabri 2 maç tolga
yedikleri goller 3-3  6 maçın 4 ünü gol yemeden tamamladı alıştıkça kalede güven veriyor.
şampiyonlar ligi seviyesinde değil deniyordu ama bence grubumuzdaki en iyi kaleci

Çevrimdışı atalay

Muhtemelen oyuncuya ESWT ve kompsres uygulanmıştır. Açıklamada PRP yazıyor, o da muhtemelen regenkit'tir. Açıklamadaki esas sıkıntı; oyuncunun injeksiyon sonrası 4-5 ile 10 gün arası dinlendirilmesi planlanmıştır ibaresi. Plan bu ise bunu uygulamak zorundasınız. Kulüpler milli takım davetlerinden bizler gibi aynı zaman diliminde haberdar olmazlar. Öncesinde resmi siteden bi' açıklama yayınlayıp, oyuncu zor durumda bırakılmayabilirdi. Zira oyuncunun affını isteme şansı yok. Çünkü Terim'in bazı oyuncuları medyanın önüne atışından sonra oyuncunun daveti reddetmesi kendi zararına olacak. Caner, ağrı eşiği yüksek bir oyuncu. Kendini yeterince iyi hissetmiş olabilir. Burada milli takım ve kulüp doktorlarının raporlarını görmek lazım. Bu aşırı kullanımdan meydana gelen bir sakatlık. Zaten kulüp doktoru ameliyat sonrası sürekli bunu vurguladı. @tangaz Milli takımla ilgili tedaviye dair bilgilendirme istemek normal fakat bugüne kadar neden istenmedi? Ya da milli takım dönüşü sonrası kulüp doktorları oyuncunun sağlık durumu ile ilgili ne gibi bi' değişim gözlemlediler ve onay verdiler?
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2016, 02:06:11 atalay ]

Çevrimdışı Culpable

Tendon  rahatsizliklari yada kopmalari  sadece asiri yuk binmesinden dolayi olmaz

bu sadece sebeblerden 1 tanesi

bozuk saha
uygun olmayan antreman yapma

ve hatta beslenme bile buna etken  ve daha bir cok nedeni var
tendonda olusan rahatsizliklarda o bolgede isi olusur . zaten  topallama   olmadan once   elle  bunu anlayabilirsiniz

Sporcularda tendon icin  olmazsa olmaz denilecek sey Pirinc kepeginden muslidir :)

Simdi Caner da bu sorun onceden   var olan birsey ise  canerr butun antremanlara cikti normalde  tendon sorunlarini gormek  sayet o bolgede isi artisi var ise 1 2 gun  uzerine yuk bindirmezsin  daha sonra  ultrason ile bakarsin ama dedigim gibi caner anstreman  kacirmadi

Heleki mudahale etti isen zayiflama var ise  o zaman  5 -6 gun uzerine hic yuk bindirmezsin

Caner icin yazilanlar tam bir muamma  bazilarinin asli astari yok sanki 

Çevrimiçi Necmi

@mylife1903 ayıyı hatırlayamadım ama daha kısa süre önce leverkusen sağlık heyeti raporu yazdı ömer toprakı milli takıma yollamadı sonra ft şampiyonaya stopersiz gitti aradan kısacık bir zaman geçti paratore ömeri eşşek gibi milli takıma çağırdı. ft çağırdı gitmek zorundaydı milli takıma keyfe keder oyuncu gönderemezsin falanlar filanlar anlamsız geliyor bana. @atalay  @Necmi sağlık raporu 1 hafta 10 gün dinlenmesi gerekiyor demişse ve iğneden 2 gün sonra milli takıma yollamışsak bence hatalıyızdır. (yönetim+hoca+sağlık kurulumuz)
10 gün nerden çıktı dört günle altı gün arası dinlendirecektik dediler
iğneyide hemen rize maçı sonrası soyunma odasında yapmışlar. buda tam bir tedavi değil aslında kendi kanından aldıkları
trombositleri vermişler tendonları daha hızlı güçlendirsin diye iğneyi birinde olmuş maç 6 ekimde maç oynandı yani 5 gün süre
geçmiş bizim sağlık ekibinin öngördüğü süre zaten geçmiş burda beş gün içersinde aktif dinlenmede yaptırılmış olabilir.
yönetiminde öğrenmek istediği budur. milli takımda bu 5 günü nasıl geçirdi. çünkü bu dinlenme süresi evde gidip yatma
değil bir çok eksersizle tendonları esnetme haraketi oluyormuş bunu istemeleride milli takımdan doğru bir şey.
milli takım süreci kontrollerinde olan bir süreç değil düzgün işlemişmi bunu soruşturuyorlar yoksa şenol hoca iğne yapıldıktan
15 gün sonra kayseri maçında oynatıyor.

Çevrimdışı atalay

Koşu temposundaki ani artış, yeterince doğru ısınamamaktan bla bla bilumum sebepten meydana gelebilir. Benim çıkarımım kulüp doktorunun demeçlerinden kaynaklı. Artı bugünkü bildiriyi direkt olarak eleştiriyorum. İş işten geçtikten sonra milli takıma gönderme yapmak nedir? Velhasıl tekrardan geçmiş olsun.

Çevrimiçi Necmi

Tendon  rahatsizliklari yada kopmalari  sadece asiri yuk binmesinden dolayi olmaz

bu sadece sebeblerden 1 tanesi

bozuk saha
uygun olmayan antreman yapma

ve hatta beslenme bile buna etken  ve daha bir cok nedeni var
tendonda olusan rahatsizliklarda o bolgede isi olusur . zaten  topallama   olmadan once   elle  bunu anlayabilirsiniz

Sporcularda tendon icin  olmazsa olmaz denilecek sey Pirinc kepeginden muslidir :)

Simdi Caner da bu sorun onceden   var olan birsey ise  canerr butun antremanlara cikti normalde  tendon sorunlarini gormek  sayet o bolgede isi artisi var ise 1 2 gun  uzerine yuk bindirmezsin  daha sonra  ultrason ile bakarsin ama dedigim gibi caner anstreman  kacirmadi

Heleki mudahale etti isen zayiflama var ise  o zaman  5 -6 gun uzerine hic yuk bindirmezsin

Caner icin yazilanlar tam bir muamma  bazilarinin asli astari yok sanki 

herkes doktor kesildi sağlık kurulundaki insanların bilgisini yok saydılar.
açıklamada ağrısı varmış rize maçından sonra kanından elde ettikleri trombasitleri enjekte
etmişler 4 günle 6 gün arası dinlenme vermişler bu dinlenmede antrenman şeklinin değişmesi
olarak sürdürülüyormuş yüzme mesela çok fayda ediyor. Herşeyi abartma dürtülerimiz çok üst seviye olduğu
için doktorlara bile güvenmeyiz. İllaki birilerinin suçlanması gerekiyor. sanki hayatta herşeyin bir nedeni olmak zorunda
zaten bunu çözebilsek kaza denen bir şey olmaz. Evinde merdiven bile çıkarken kopabilirdi sahada olması bir şansızlık.
Belki ısınmada esnetme haraketlerini düzgün yapmadı. mutlaka bir yerde bir ihmal söz konusu olabilir ama herşey düzgün yapılmışda olabilir
bu kopmayacağı anlamı çıkartmaz. Kaza işte altında bir şeylerin aranmaması gerekiyor. Yönetimin görevi varsa bir ihmal
bunu araştırmaktır. Bunu milli takımdanda ister kendi iç soruşturmasınıda yapar. sonuçta olay caner olayı değil 100 M €
nun üzerindeki bir takım o sağlık heyetinin eline teslim ediliyor. böyle bir durumda işlerini doğrumu yapıyorlar yoksa ihmal varmı
bunun bilinmesi gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

Koşu temposundaki ani artış, yeterince doğru ısınamamaktan bla bla bilumum sebepten meydana gelebilir. Benim çıkarımım kulüp doktorunun demeçlerinden kaynaklı. Artı bugünkü bildiriyi direkt olarak eleştiriyorum. İş işten geçtikten sonra milli takıma gönderme yapmak nedir? Velhasıl tekrardan geçmiş olsun.
atalay belkide soruşturma yapıyorlardır. ortada bir ihmal varsa bunu bulmak önlemini almak için
bunun adı iş işden geçtikten sonra olmaz başka oyuncularımızda var bir ihmal söz konusuysa yarın başka bir oyuncumuzun
başına gelmeden önlemini almak istemişlerdir. caner bu kazayı yaşadı artık bunun dönüşü yok ama varsa ihmal bir başkasının yaşaması
önlenebilir.

Çevrimdışı atalay

atalay belkide soruşturma yapıyorlardır. ortada bir ihmal varsa bunu bulmak önlemini almak için
bunun adı iş işden geçtikten sonra olmaz başka oyuncularımızda var bir ihmal söz konusuysa yarın başka bir oyuncumuzun
başına gelmeden önlemini almak istemişlerdir. caner bu kazayı yaşadı artık bunun dönüşü yok ama varsa ihmal bir başkasının yaşaması
önlenebilir.

Enteresan bir muhafazakarlığın var. "Oyuncumuzun başarılı geçen ameliyat sonrası tedavi süreci başlamış olup; TFF Sağlık Kurulu ve A Milli Takım Sağlık Heyeti’ne oyuncumuza Milli Takım sürecinde (varsa) yapılan tedaviyle ilgili kulübümüze detaylı bilgilendirme yapılması için resmi başvuru yapılmıştır." Soruyorum: Bu başvuruyu iki hafta önce niye yapmadınız? Bunu talep etmenin normal olduğunu sana daha önce de cevap olarak yazdım zaten. Fakat bu olay yaşanmasa böyle bir talep de bildiri de olmayacak. Bunun eleştirilmesi gayet normal.
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2016, 03:24:39 atalay ]

Çevrimdışı Culpable

@Necmi  sana yakismayacak bir yazi
Herkez doktor kesilmis diye

o zaman yazdigina bende su sekilde cevap vereyim

Senin tendon kelimesini duymuslugun kadar benim tedavi etmisligim var desem yeterlidir sanirim  Hemde  senin tabirinle tibbin  kesinlikle tedavi edilemez dediklerini bile :)

evet yuzme iyi gelir ama  tedavi baslangicinda degil tedavi sonrasinda
burda yada basinda hickimse  dogruyu bilmiyor Canerin neyi vardi nasil bir tedavi uyguladilar buna bende dahil

belki  kucuk bir odem olusmustu ona onlem aldilar ama bu sefer koptu
ama ne olursa olsun tedavi suresince kesinlikle uzerine  bir yuk bindirmiyeceksin

Igne yapilip sen o oyuncusu antreman a cikartiyorsan  klup doktorlugunu birak  barinak bul orda calis

herkes doktor kesildi sağlık kurulundaki insanların bilgisini yok saydılar.
açıklamada ağrısı varmış rize maçından sonra kanından elde ettikleri trombasitleri enjekte
etmişler 4 günle 6 gün arası dinlenme vermişler bu dinlenmede antrenman şeklinin değişmesi
olarak sürdürülüyormuş yüzme mesela çok fayda ediyor. Herşeyi abartma dürtülerimiz çok üst seviye olduğu
için doktorlara bile güvenmeyiz. İllaki birilerinin suçlanması gerekiyor. sanki hayatta herşeyin bir nedeni olmak zorunda
zaten bunu çözebilsek kaza denen bir şey olmaz. Evinde merdiven bile çıkarken kopabilirdi sahada olması bir şansızlık.
Belki ısınmada esnetme haraketlerini düzgün yapmadı. mutlaka bir yerde bir ihmal söz konusu olabilir ama herşey düzgün yapılmışda olabilir
bu kopmayacağı anlamı çıkartmaz. Kaza işte altında bir şeylerin aranmaması gerekiyor. Yönetimin görevi varsa bir ihmal
bunu araştırmaktır. Bunu milli takımdanda ister kendi iç soruşturmasınıda yapar. sonuçta olay caner olayı değil 100 M €
nun üzerindeki bir takım o sağlık heyetinin eline teslim ediliyor. böyle bir durumda işlerini doğrumu yapıyorlar yoksa ihmal varmı
bunun bilinmesi gerekiyor.

Çevrimdışı Culpable

ve son olarak tendon sorunlarinda   agri baslamadan once orda isi artisi olur bunu oyuncusun kendisi bile  anlar hisseder zaten
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2016, 03:08:26 Culpable ]

Çevrimdışı ardiles

sarper hoca sporcu sakatlıklarında türkiyedeki en uzman hocalardan biri eminim bizden daha iyi biliyordur.
beckhamın sakatlığı 2010 yılında ve altı yıl geçmiş bu süre tıp için çok uzun bir süre

Herhangi bir oyuncunun emaresiz kazara tendonu kopsaydı talihsizlikten bahsederdik. Caner ihmal yüzünden sakatlanmış göz göre göre... Hadi biz bilmediğimiz için durumu anlamadık 10 dakikada tendonu koparacağını öngöremedik peki çok bilen sorumlu doktor x niye bilemedi? Şimdi biz nasıl hüsnü zan edelim?

Çevrimdışı ardiles

Şampiyonluk maçından önce moral bozmak amaçlı kasıtlı doping testi yapmaya gelen insanlara bunların eşlerine dostlarına ahbaplarına mesai arkadaşlarına lütfen müsaade edinde güvenmeyelim.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  sana yakismayacak bir yazi
Herkez doktor kesilmis diye

o zaman yazdigina bende su sekilde cevap vereyim

Senin tendon kelimesini duymuslugun kadar benim tedavi etmisligim var desem yeterlidir sanirim  Hemde  senin tabirinle tibbin  kesinlikle tedavi edilemez dediklerini bile :)

evet yuzme iyi gelir ama  tedavi baslangicinda degil tedavi sonrasinda
burda yada basinda hickimse  dogruyu bilmiyor Canerin neyi vardi nasil bir tedavi uyguladilar buna bende dahil

belki  kucuk bir odem olusmustu ona onlem aldilar ama bu sefer koptu
ama ne olursa olsun tedavi suresince kesinlikle uzerine  bir yuk bindirmiyeceksin

Igne yapilip sen o oyuncusu antreman a cikartiyorsan  klup doktorlugunu birak  barinak bul orda calis

iyide bu yazı senin yazını destekler yazı herkes doktor kesildi derken seni doğrulamak için sana söylenmiş bir söz
iki gündür yok üç gün beklenmeliydi yok neden hemen ameliyata alınmış bir sürü şey söyleniyor bu güne kadar en sağlıklı senin açıklamanı
okudum bunuda senin yazını destekler milletin sallamasına cevap olarak yazdım. Tendonla ilgili bilgim iki gündür internetteki
araştırmalarım kadar o nedenlede yorum yapmadım sadece sarper hocanın sözlerini söyledim yüzme olayıda gene internette okuduğum bir makale
operasyon amaçlı tedavi sonrasıda kullanılıyor antrenman tekniği değiştirme amaçlıda kullanılıyor. ödem vs şeylerede buz tedavisi uygulanıyormuş
bunu okudum nette ama burda insanlar yönetimin açıklamasını bile okumadan yalan yanlış yorum yapıyor tepkim onlaraydı @Culpable
doktor değilim sağlık konusunda yorum yapmam sadece tepkim bilgisizce insanlara çok kolayca suç atan insanlara
sağlık heyetinin başında sarper hoca var ameliyatıda o yaptı ama ameliyata bile erken yapıldı dediler hocadan daha iyi biliyorlar ya
insanlar bu kadar basit şekilde suçlanmamalı kimse bir şey bilmiyor ihmalmi var demekle ihmalkarlık var demek arasında dağlar kadar
fark var.

Çevrimiçi Necmi

Herhangi bir oyuncunun emaresiz kazara tendonu kopsaydı talihsizlikten bahsederdik. Caner ihmal yüzünden sakatlanmış göz göre göre... Hadi biz bilmediğimiz için durumu anlamadık 10 dakikada tendonu koparacağını öngöremedik peki çok bilen sorumlu doktor x niye bilemedi? Şimdi biz nasıl hüsnü zan edelim?
hocaların önceden hastalığı bilmek gibi bir yeteneklerimi var varsa böyle biri ona hoca değil büyücü
denir. doktorların görevi hastalığa teşhis koymak ve tedavisini gerçekleştirmektir. Bir konuşmayı yapmadan önce
elinizi vicdanınıza koyacaksınız. bu konuda sağlık ekibinin nasıl bir sorumluluğu olur. ihmal yüzünden sakatlanmış göz göre göre
eminmisin nasıl bir kanıdın var ihmal olduğuna dair ihmalse kimin ihmali bu kadar ihmal olduğuna dair kanıtın varsa paylaşda bilelim
bu forumda birini itham ediyorsan bunu kanıtlarıyla yapacaksın burda ben sallayayım diyerek konuşamazsın.
herşeyden önce kanıtsız birini itham etmek yasal olarakda suçtur. insani boyuttada yapılmaması gerekir hayat bu kadar ucuz değil. @ardiles

Çevrimiçi Necmi

Şampiyonluk maçından önce moral bozmak amaçlı kasıtlı doping testi yapmaya gelen insanlara bunların eşlerine dostlarına ahbaplarına mesai arkadaşlarına lütfen müsaade edinde güvenmeyelim.
bence insanlara güvenmeye devam et hiç bir şey göründüğü gibi değildir. Güvensizlik sürekli bir paranoya
oluşturur buda sana fayda değil zarar verir. Güven ama önlemini al. doping testi ile ilgili bir hikaye anlatayım
bizim forumdan arkadaşlar sanırım metroda bu konuyu konuşuyorlarmış ve doping kurulunun başkanının eşi karşılarında
oturuyormuş ve konuşmaya katılmış ve orda durumu anlatmış detaylarıyla ve arkadaşları inandırmış kasıt olmadığına
bu prosedür başladı ve doğal olarak şampiyonluğa giden takıma uygulanır ve esasında hedef osmanlıymış ama doğal olarak
bizede yapılmış aynısı bu sene uefa tarafındanda yapıldı. prosedür yeni ve aksaklıklar olması doğal o doping testi yanlıştı
ama kasıtlı demek ithamdır ve kanıtlama gerektirir. gerçekten kasıtlı bile olsa kanıtlayamıyorsan söyleyemezsin.
bu yasal olarak suçtur burda yazdığın söz yüzünden sana dava açar. kanıtın olsa bile söyleyemezsin ancak yasal yollara
başvurabilirsin.  @ardiles  internet suçları diye bir kavram var ben istediğimi söyleyebilirim deme hakkın yok.

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi gunaydin. Uzundur sabahlari gozukmuyordun.

Caner mevzusu cok sikintili, birbirimizi yemeye gerek yok

Çevrimdışı Culpable

@Necmi O zaman Ozur :)
buz tedavisi  uzun suren birsey ve tedavi etmez sadece gunu kurtarir

buz tedavisini antreman sonrasi yani yuklenme sonrasi uygulanir  rahatlatir bir parca olsun kotuye gitmesini engeller
ama dedigim gibi bu sadece odem icin  kopma cok farkli birsey
benim tahminim  odem bulgusuna rastlanmis ve kortizon yapilmis   bu esnada  belki dinlendirilmistir biz bihaberiz bundan sonucta
ama benim  bildigim o bolge de sicaklik artar  bu sicaklik sonrasi uzerine fazla yuk bindirilmez  1 2 gun dinlendirilir daha sonra  ultrason ile bakilir ve tedavisi uygulanir
burda onemli olan kortizon oncesi onlar ultrasonda ne gorduler
kotu birsey gorseler kimse bu riski almazdi

benim aklimdan gecenler  kucuk bir odeme rastlandi bunun tedavisi yapilmaya baslandi  ama antalya macinda ya zemin yada  canerin  hareketi ile olusan bir kopma oldu

ama tesaduf iste  odem bulgusu sonrasi oldugu icin ihmal olarak dile getiriliyor

simdi soylede bir ornek vereyim  atlarda cok yasanir

atlar hergun kenter tabir edilen antreman yaparlar  kenterin temposu  misal 19-20sn [100mt icin]
sen  aldin ati 1 hafta boyunca 17  tempo ile kenter yaptirisan ata  bir sonraki yarista yada antremanda  tendonlari eline alirsin :)
yuzme  iyi gelir ama buzlu bandaj  olayi biraz zor dusunsene  buzlu bandaj ayaginda1- 2 saat boyunca kalicak

kopma aninda cikan ses cok pis birsey

iyide bu yazı senin yazını destekler yazı herkes doktor kesildi derken seni doğrulamak için sana söylenmiş bir söz
iki gündür yok üç gün beklenmeliydi yok neden hemen ameliyata alınmış bir sürü şey söyleniyor bu güne kadar en sağlıklı senin açıklamanı
okudum bunuda senin yazını destekler milletin sallamasına cevap olarak yazdım. Tendonla ilgili bilgim iki gündür internetteki
araştırmalarım kadar o nedenlede yorum yapmadım sadece sarper hocanın sözlerini söyledim yüzme olayıda gene internette okuduğum bir makale
operasyon amaçlı tedavi sonrasıda kullanılıyor antrenman tekniği değiştirme amaçlıda kullanılıyor. ödem vs şeylerede buz tedavisi uygulanıyormuş
bunu okudum nette ama burda insanlar yönetimin açıklamasını bile okumadan yalan yanlış yorum yapıyor tepkim onlaraydı @Culpable
doktor değilim sağlık konusunda yorum yapmam sadece tepkim bilgisizce insanlara çok kolayca suç atan insanlara
sağlık heyetinin başında sarper hoca var ameliyatıda o yaptı ama ameliyata bile erken yapıldı dediler hocadan daha iyi biliyorlar ya
insanlar bu kadar basit şekilde suçlanmamalı kimse bir şey bilmiyor ihmalmi var demekle ihmalkarlık var demek arasında dağlar kadar
fark var.

Çevrimiçi Necmi

Enteresan bir muhafazakarlığın var. "Oyuncumuzun başarılı geçen ameliyat sonrası tedavi süreci başlamış olup; TFF Sağlık Kurulu ve A Milli Takım Sağlık Heyeti’ne oyuncumuza Milli Takım sürecinde (varsa) yapılan tedaviyle ilgili kulübümüze detaylı bilgilendirme yapılması için resmi başvuru yapılmıştır." Soruyorum: Bu başvuruyu iki hafta önce niye yapmadınız? Bunu talep etmenin normal olduğunu sana daha önce de cevap olarak yazdım zaten. Fakat bu olay yaşanmasa böyle bir talep de bildiri de olmayacak. Bunun eleştirilmesi gayet normal.
bu olay yaşanmasa neden talep etsinlerki. anlamadım.
iki hafta önce oyuncunun sağlık durumuyla ilgili bilgiyi vermişler vermeselerdi
o zaman eleştirirdik. gene eleştirilmesi normal tabiki benim sorunum eleştiride değil
suçlamada insanlar eleştirmiyorki suçluyor. Şenol hocayıda eleştirebiliriz bu konudaki aslında aslan payı onda
durumunu biliyordun antalya gibi bir takıma karşı neden riske ettin napoli karşısında bile riske edilmemeliydi bence
oyuna almayacaktım dedi gidişata göre almak zorunda kaldım ama kazanmak zorunda olduğun bir maçta savunma oyuncusumu alınır
rakip on kişi kalmış bu şenol hocanın dönem dönem girdiği panik durumu bütün stad olcayın girmesini bekliyordu makul olan oydu
caneri aldı. Bu muhafezakarlık değilki ben sadece işin gerçeğinden uzaklaşıp yanlış kişilerin eleştiri oklarına hedef olmasına
karşıyım bence eleştirinin aslan payı şenol hocanın ve canerin olmalı sıkıntın olduğunu düşünüyorsan oynamayacaksın
adriano bir kere baldırını tuttu oyundan çıktı sonra bir şey çıkmadı belki devam etse uzun süreli sakatlık olacaktı profesyonellik sahada
kalmak değildir bence hatayı doğru yerlerde aramak gerekiyor. darbeye bağlı olmayan sakatlıklarda bence birinci sorumlu oyuncunun kendisidir.
yoksa yönetim raporu geç istemiş erken istemiş bunlar önleyici değilki.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi O zaman Ozur :)
buz tedavisi  uzun suren birsey ve tedavi etmez sadece gunu kurtarir

buz tedavisini antreman sonrasi yani yuklenme sonrasi uygulanir  rahatlatir bir parca olsun kotuye gitmesini engeller
ama dedigim gibi bu sadece odem icin  kopma cok farkli birsey
benim tahminim  odem bulgusuna rastlanmis ve kortizon yapilmis   bu esnada  belki dinlendirilmistir biz bihaberiz bundan sonucta
ama benim  bildigim o bolge de sicaklik artar  bu sicaklik sonrasi uzerine fazla yuk bindirilmez  1 2 gun dinlendirilir daha sonra  ultrason ile bakilir ve tedavisi uygulanir
burda onemli olan kortizon oncesi onlar ultrasonda ne gorduler
kotu birsey gorseler kimse bu riski almazdi

benim aklimdan gecenler  kucuk bir odeme rastlandi bunun tedavisi yapilmaya baslandi  ama antalya macinda ya zemin yada  canerin  hareketi ile olusan bir kopma oldu

ama tesaduf iste  odem bulgusu sonrasi oldugu icin ihmal olarak dile getiriliyor

simdi soylede bir ornek vereyim  atlarda cok yasanir

atlar hergun kenter tabir edilen antreman yaparlar  kenterin temposu  misal 19-20sn [100mt icin]
sen  aldin ati 1 hafta boyunca 17  tempo ile kenter yaptirisan ata  bir sonraki yarista yada antremanda  tendonlari eline alirsin :)
yuzme  iyi gelir ama buzlu bandaj  olayi biraz zor dusunsene  buzlu bandaj ayaginda1- 2 saat boyunca kalicak

kopma aninda cikan ses cok pis birsey

açıklama ödem değildi ödeme rastlanmamış 15 gündür devam eden ağrıları varmış
birde kortizon tedavisi uygulandı demediler. serper hocanın açıklaması ağrıları vardı bunun kaynağının
tendon olduğuna karar verdik ve kendi kanından aldığımız tronbositleri enjekte ettik bu bölgenin
daha hızlı kendini toparlaması için yapıldı 4 günle altı gün arası dinlendirmeye karar verdik dedi
ertesi gün milli takıma çağrılıyor yönetimde şikayeti milli takım teknik heyetine ve sağlık heyetine raporluyor
ve nasıl bir tedavi uyguladıklarını bildiriyor. maç enjekte edildikten 5 gün sonra oynandı belirlenen bekleme süresi
var bunu milli takım yetkilileri uyguladımı bunu bilmek istemişler. rapor istemişler. Burda canerinde ihmali olabilir.
milli takımdaki durumu belli oynamak istemiş olabilir. şikayeti olsada gizleyebilir. yada tedavi sonucu bulgular ortadan kalkmışda
olabilir. Bir milyon tane varsayım üretiriz. Hiç bir zaman gerçeğin ne olduğunu bilemeyiz sonuçta sağlık ve doktor hasta
arasında kalması gereken bir şey. caner istemediği sürece bir açıklama olmaz.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi gunaydin. Uzundur sabahlari gozukmuyordun.

Caner mevzusu cok sikintili, birbirimizi yemeye gerek yok
günaydın :)  @mylife1903
yok ya birbirimizi yediğimiz yok tartışma bilgi demektir ben bu forumda neler öğrendim
bu tartışmalar sonunda :D bazen konularda özellikle tartışırım konuya hakim olanlara laf atarım
onlar bilgilerini döksünler diye :evillol:

Etiketler: