Senin adamın gol diyor gelmiş bana laf atıyorsun ne garip adamlarsınız. Ben üç tarafta da hata var diyorum, madem yok yönetimin açıklaması nedir bana anlatır mısın?
yönetimin açıklaması gayet normal bir açıklama biliyormuyuz yönetimle milli takım arası yazışmaları
belki bu açıklamayla yönetim birilerine ayar çekiyor.
olaya sürekli art niyetle baktığınız için yönetim manevralarında bile bir şeyleri deşmeye açık şekilde bekliyorsunuz
bu güne kadar bu yönetim açıklamaları nedeniyle ne kapaklar yediniz ama akıllanmıyorsunuz bir türlü geçen senede şampiyonluğa
giderkenki yönetim çıkışlarını sürekli eleştirdiniz sonra açıklandı dikkatleri takımın üzerinden çekmek için bilinçli yapıldığı.
Yönetim bu güne kadar yaptığı hiç bir açıklamayı bir plan dahili olmadan yapmadı. Süreklide attığı her adımda ne kadar doğru
davrandığı bizzat elde edilen edinimlerle kanıtlandı. İstediğiniz kadar eleştirin bu kulüp iyi yönetiliyor.
transferleri eleştiriyorsunuz yönetim açıklamalarını eleştiriyorsunuz ama her seferinde kapak iniyor gram kendinizi
sorgulamadan aynen devam ediyorsunuz yaptığınız tek şey hiç bir bilgi sahibi olmadan çamur at izi kalsın
kaldıki bir sakatlıktan dolayı son eleştirilecek olan yönetimdir. Sağlık ekibi eleştirilir hoca eleştirilir oyuncu eleştirilir
ama yönetim ne alaka.