Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cüneyt farklı bir tür ama bu ikisi daha bir değişikler. mesela brumanın kırmızısını seyrettiğim yabancı maçlarda en sıradan hakemler dahi atlamıyor federasyonlarda bu ve benzeri kırmızılara öyle 2-3 maç ceza ile sınırlı kalmıyorlar emsal teşkil etsin caydırıcılığı olsun sporcu sağlığı vbvb gibi yaklaşıyorlar. skertelin penaltısı ise belki de son yıllardaki en kolay verilecek net penaltıdır ama bülent vermedi ve gerçekten sıktılar iyice. futbolu katlediyorlar ortada oyun falan kalmıyor...
ben quaresmanın GG ile birlikte oynadıkları maç sayısı arttıkça veriminin de artacağını öngörüyorum.
Bak bunu bilmiyodum, tam kiralik tetikci potansiyeli var o zaman. Bana nedense hersey Papila sezonunu hatirlatiyor. Fener 10 puan geride takim catir catir oynuyor, iktisattaki gibi bir "gorunmez el" mekanizmasi piyasayi dengeye getirir diye korkmuyor degilim.
Bu taliska ana kuzusu cikti abi, dedim ama ben subyan futbolcu, diye linc ettiler. Cirpi bacakli hala azicik guclenmesi cokca yurek yemesi lazim
Bülent yıldırım pisliğinden bu sene kurtuluyoruz abi, yaşı dolayısıyla emekli olacak... Fırat'tan da kurtulmak lazım...
abi ben taliscayı değil cenki gömüyordum
Abi arkut gibi penalti ben once vermezdimndiye dusundum sknra bakincaHerif dokunmasa konyakiya gidiyor top. Yani penalti sari onyuzden veremedi bulo kod adli hakemsi. Verse sikertele sokusturacak sariyi, kirmizi olacak
Penaltıyı maç o esnada 1-0 olduğu için veremedi.Sarı kart göstermeden verilebilecek bir penaltıydı yoksa.
Fırat'a Vodafone Arena'da bir derbi yönettirmeden göndermek olmaz.
Seyirciden çok etkilenen adam,herşeye top işareti yapar gezer sahanın içinde. İlker Meral var bide Balıkesirde baya denk geldi sahada çok kilolu duruyor ama adam fit sürekli parkurda koşuyor antreman yapıyor felan. Ben Kamil Abitoğlunu ve Yunus yıldırımı severdim. Bir futbol kuralları bide Yunus Yıldırım kuralları var demişti Tolunay Kafkas
Uyuz oluyorum bulent yildirima. Tipsiz herif. Ts deplasmaninda rustuyu atmisti gene de gecirmistik tsye 2-3 galiba.
Vaiz lobisi yok artik gsyi ittireceknama faiz lobisi fbye ittirebilir
Caner, Sivok , Ersan , Bebe, MP, İK, Rhodolfo, Eslem, Tolgay, Uğur Boral son yıllarda takımımızda ciddi sakatlık yaşayan futbolcular.
Geçen sene Mustafa Yumlu topu elinle iki üç kez düzeltti onu çalamadı. Neyseki Mariomuz vardı Mustafayı ön direğe yolladı arka direkte bitirişi yaptı.
Hakemler içinden Fırat Aydınus'u tek geçerim. O adama edebileceğim küfür kalmadı artık. Bülo ikinci sırada.
Cenk ne zaman milli takım santraforu oldu formdan düşmeye başladı, Fatih Terim içeceğin bişi mi attı ne yaptı adamın acaba? Oğuzhan milli takımdan beri ortada yok zaten bari şu Gençler maçında bi 45 dk izleyebilsek kendisini.
bi konu dışı konusu mu bulsak napsak
Çoluk çocuk nasıl