Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9142704 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

ben quaresmanın GG ile birlikte oynadıkları maç sayısı arttıkça veriminin de artacağını öngörüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

cüneyt farklı bir tür ama bu ikisi daha bir değişikler. mesela brumanın kırmızısını seyrettiğim yabancı maçlarda en sıradan hakemler dahi atlamıyor federasyonlarda bu ve benzeri kırmızılara öyle 2-3 maç ceza ile sınırlı kalmıyorlar emsal teşkil etsin caydırıcılığı olsun sporcu sağlığı vbvb gibi yaklaşıyorlar. skertelin penaltısı ise belki de son yıllardaki en kolay verilecek net penaltıdır ama bülent vermedi ve gerçekten sıktılar iyice. futbolu katlediyorlar ortada oyun falan kalmıyor...
Abi arkut gibi penalti ben once vermezdimndiye dusundum sknra bakinca
Herif dokunmasa konyakiya gidiyor top. Yani penalti sari onyuzden veremedi bulo kod adli hakemsi. Verse sikertele sokusturacak sariyi, kirmizi olacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben quaresmanın GG ile birlikte oynadıkları maç sayısı arttıkça veriminin de artacağını öngörüyorum.
Bence de abi, gg fit duruma gelirse iyi katkı verecektir. Antalya maçında ben beğendim....

Çevrimdışı mylife1903

Bak bunu bilmiyodum, tam kiralik tetikci potansiyeli var o zaman. Bana nedense hersey Papila sezonunu hatirlatiyor. Fener 10 puan geride takim catir catir oynuyor, iktisattaki gibi bir "gorunmez el" mekanizmasi piyasayi dengeye getirir diye korkmuyor degilim.
Vaiz lobisi yok artik gsyi ittireceknama faiz lobisi fbye ittirebilir

Çevrimdışı tangaz

Bu taliska ana kuzusu cikti abi, dedim ama ben subyan futbolcu, diye linc ettiler. Cirpi bacakli hala azicik guclenmesi cokca yurek yemesi lazim

abi ben taliscayı değil cenki gömüyordum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bülent yıldırım pisliğinden bu sene kurtuluyoruz abi, yaşı dolayısıyla emekli olacak... Fırat'tan da kurtulmak lazım...

Fırat'a Vodafone Arena'da bir derbi yönettirmeden göndermek olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

abi ben taliscayı değil cenki gömüyordum  :D
Mezarini derin kaz sen cenkin abi, mezarkikta yer yok ben taliskayi cenkin ustune gomerim. Ranzastayl.

Ranza tipi mezarlik, @Serhat Akkaya bunu begendi

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi arkut gibi penalti ben once vermezdimndiye dusundum sknra bakinca
Herif dokunmasa konyakiya gidiyor top. Yani penalti sari onyuzden veremedi bulo kod adli hakemsi. Verse sikertele sokusturacak sariyi, kirmizi olacak

Penaltıyı maç o esnada 1-0 olduğu için veremedi.

Sarı kart göstermeden verilebilecek bir penaltıydı yoksa.

Çevrimdışı mylife1903

Penaltıyı maç o esnada 1-0 olduğu için veremedi.

Sarı kart göstermeden verilebilecek bir penaltıydı yoksa.
Uyuz oluyorum bulent yildirima. Tipsiz herif. Ts deplasmaninda rustuyu atmisti gene de gecirmistik tsye 2-3 galiba.

Çevrimdışı Kalyoncu

Fırat'a Vodafone Arena'da bir derbi yönettirmeden göndermek olmaz.
Seyirciden çok etkilenen adam,herşeye top işareti yapar gezer sahanın içinde. İlker Meral var bide Balıkesirde baya denk geldi sahada çok kilolu duruyor ama adam fit sürekli parkurda koşuyor antreman yapıyor felan. Ben Kamil Abitoğlunu ve Yunus yıldırımı severdim. Bir futbol kuralları bide Yunus Yıldırım kuralları var demişti Tolunay Kafkas :)

Çevrimdışı tangaz

Seyirciden çok etkilenen adam,herşeye top işareti yapar gezer sahanın içinde. İlker Meral var bide Balıkesirde baya denk geldi sahada çok kilolu duruyor ama adam fit sürekli parkurda koşuyor antreman yapıyor felan. Ben Kamil Abitoğlunu ve Yunus yıldırımı severdim. Bir futbol kuralları bide Yunus Yıldırım kuralları var demişti Tolunay Kafkas :)

yunus yıldırım dötünden kural uydurarak hakemlik yaptı ve o işten ekmek yedi. bunu yapabileceği yegane ülke de türkiyedir  :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Uyuz oluyorum bulent yildirima. Tipsiz herif. Ts deplasmaninda rustuyu atmisti gene de gecirmistik tsye 2-3 galiba.
Geçen sene Mustafa Yumlu topu elinle iki üç kez düzeltti onu çalamadı. Neyseki Mariomuz vardı Mustafayı ön direğe yolladı arka direkte bitirişi yaptı.

Çevrimdışı Berat

Caner, Sivok , Ersan , Bebe, MP, İK, Rhodolfo, Eslem, Tolgay, Uğur Boral son yıllarda takımımızda ciddi sakatlık yaşayan futbolcular.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Vaiz lobisi yok artik gsyi ittireceknama faiz lobisi fbye ittirebilir

Adam gibi topumuzu oynayip alayini hakem de dahil Rusu yendigimiz gibi yenecez inşallah.

Çevrimdışı mylife1903

Caner, Sivok , Ersan , Bebe, MP, İK, Rhodolfo, Eslem, Tolgay, Uğur Boral son yıllarda takımımızda ciddi sakatlık yaşayan futbolcular.
Military Police ile Insan Kaynaklarinin sakatliklarini yazma yahu

Çevrimdışı tangaz

holoşko da war

bu gençler napoli maçında eslem uzaktan bir kaleyi yokladı valla şaşırdım a takımda öyle iyi şut atan adamımız yok denecek kadar az şut değil füze yolladı resmen.

Çevrimdışı ekrembaser

Geçen sene Mustafa Yumlu topu elinle iki üç kez düzeltti onu çalamadı. Neyseki Mariomuz vardı Mustafayı ön direğe yolladı arka direkte bitirişi yaptı.
Asıl gs ile 3 3 kaldığımız maçta Burak Yılmaz'a verdiği penaltı var o çok kritikti

Çevrimdışı Orhan_

Hakemler içinden Fırat Aydınus'u tek geçerim. O adama edebileceğim küfür kalmadı artık. Bülo ikinci sırada.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene Trabzon maçını kazandığımızda suratını görmediniz mi abi?

Çevrimdışı mylife1903

Hakemler içinden Fırat Aydınus'u tek geçerim. O adama edebileceğim küfür kalmadı artık. Bülo ikinci sırada.
Kac sene onceydi. Istanbulspor vardi. Bu firat cocuk larvaydi ozamanlar. Ibrahim toromanla istanbulsporlunoyuncu kosuyorlardi topa. Istanbullu bu iboyu ceke ceke dusurmustu. Bu firat cocuk da kosa kosa gelip iboyu oyundan atmisti. Ama aziznyildirimi dinlesen bu besiktasli

Çevrimdışı İhsan

Cenk ne zaman milli takım santraforu oldu formdan düşmeye başladı, Fatih Terim içeceğin bişi mi attı ne yaptı adamın acaba? Oğuzhan milli takımdan beri ortada yok zaten bari şu Gençler maçında bi 45 dk izleyebilsek kendisini.

aynısı Caner ve Olcay içinde geçerli...
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

Seneye lens iyi olmazmı ? fenerde kiralık oyuncu satmadan alamazlarda sezon bitince gidecek mecbur bi girişim yapsak istanbulada alışırsa gelmek isteyip fiyatında indirim yaptırabilir. Tam bizlik oyuncu kanatta lens forvette abou dağıtır rakipleri.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tangaz

bi konu dışı konusu mu bulsak napsak  :D

Çevrimdışı Bishamon

bi konu dışı konusu mu bulsak napsak  :D

Çoluk çocuk nasıl  :D

Çevrimdışı tangaz

Çoluk çocuk nasıl  :D

kızım süper formda bu aralar matarası çantası klasörü dosyası kalem kutusu falan hepsi Beşiktaş lisanslı ürünleri kendisi seçti  :D

Etiketler: