Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9138843 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

Kötü bişe demedik yahu, kazma diyenler sıkıyorsa gözlerine bakıp söylesin dedik..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı atalay

Cenk'in mobilizasyonu yetersiz. Talisca ve Quaresma aynı anda sahada yüksek süreler alıyorken, formasyondaki yerlerine göre kenarlar ve orta sahada arızalar yaratabiliyorlar. Talisca'nın alamet-i farikasından yararlanıp, sınırlı oyun içi katkısını gidermek adına orta sahayı oyunun iki yönünde daha güçlü kurgulamak gerekiyor. Aksi halde geniş alan bırakan, hatlar arasında birbirlerinden uzaklaşan ve ön bölgede statik oyuncular ile oynayan bir takım görüntüsü veriyoruz. Bu noktada Oğuzhan'ın hazır dönmesi önemli. 

Çevrimdışı Kalyoncu

Cenk'in mobilizasyonu yetersiz. Talisca ve Quaresma aynı anda sahada yüksek süreler alıyorken, formasyondaki yerlerine göre kenarlar ve orta sahada arızalar yaratabiliyorlar. Talisca'nın alamet-i farikasından yararlanıp, sınırlı oyun içi katkısını gidermek adına orta sahayı oyunun iki yönünde daha güçlü kurgulamak gerekiyor. Aksi halde geniş alan bırakan, hatlar arasında birbirlerinden uzaklaşan ve ön bölgede statik oyuncular ile oynayan bir takım görüntüsü veriyoruz. Bu noktada Oğuzhan'ın hazır dönmesi önemli.
Oğuzhanla birliktede baklava dizilişini denemeliyiz ama Cenk yerine Talisca olmalı diye düşünüyorum. Sistemden ziyade geçen seneki pas oyununa dönmeyi istemeliyiz en yakında bu dizilişte başardık.

Çevrimdışı atalay

Oğuzhanla birliktede baklava dizilişini denemeliyiz ama Cenk yerine Talisca olmalı diye düşünüyorum. Sistemden ziyade geçen seneki pas oyununa dönmeyi istemeliyiz en yakında bu dizilişte başardık.

Elmas diziliminde bunu herhangi bir maçta zaten bekliyorum. Adriano ve Gökhan önde pas istasyonu olabilecek oyuncular. Tempolarını yükseltmeliler. Beşiktaş pas oyununu oynuyor zaten. Fakat pas metrajını yükseltti. Çünkü mesafeler açıldı. Sadece alanı geçen sezon ki gibi kullanabilecek, mobilizasyon becerisi yüksek oyunculardan yoksun. Ayrıca Güneş'in, Quaresma'dan kolay vazgeçeceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

bence iki gomez bile çıkar :bandit:
gomezde duran top yoktu bunda duran topta var gomezden daha haraketli gomez
nerde duracağını biliyordu o nedenle yavaşlığı göze batmıyordu mesela top saklama özelliği hiç yoktu top ayağına dolanırdı
çalım falan yeteneği yoktu tamamen son vuruş ustasıydı. talisca snayper gibi mesafe tanımadan isabetli atıyor uzak şutları
hep kalecinin kurtaramayacağı uç noktalara oluyor bir şut attı tv de o şutun güzelliği belli olmuyor tam kalenin arkasındaydık topu biz bile görmedik
kaleci nasıl çıkardı şaşırdım direğin dibinden giriyordu içeri kaleci kafayı direğe vurdu sanırım can havliyle atlarken
İlk yarıdaki şutu kastediyorsan abi yeni açıktan çok açık bir şekilde gördük. Top çok harika bir yay çizip direğin dibini buldu. Kaleci zor çıkardı.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

:D :evillol:

Yemin ediyorum abartı yapmıyorum aynı şeyi ben düşündüm Aboubakar'ın sevincinde. Ulan çimlere zarar gelmiş midir acaba diye bi içim gitti yani :D

Çevrimdışı OrhanAker

Cok pis basagrisi yapar, cozumu de yok. Bu futbolculara siktiklari siprey var ya ondan al, gafana sik, sonra iki tane de agri kesici at islem tamam, hem kasayi, hem motoru toplamis olursun :bandit:
:D :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2016, 09:33:28
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Cok pis basagrisi yapar, cozumu de yok. Bu futbolculara siktiklari siprey var ya ondan al, gafana sik, sonra iki tane de agri kesici at islem tamam, hem kasayi, hem motoru toplamis olursun :bandit:

Günaydın Beşiktaş Ailesi,

@mylife1903 Abi sen hiç uyumaz mısın ? yada dinlenmez misin  :halay:
Saat farketmeksizin burdasın =)

Çevrimdışı benyv-

Biz Cenk'i gol noktalarında duracağı yeri bildiği ve son vuruşları iyi yaptığı için övdük hep. Fakat formsuz ne yazık ki. Ve aynı özelliklere sahip, bunlara ek olarak da Cenk'e göre daha yüksek hız, adam eksiltme ve uzaktan şut becerisi olan Talisca var elimizde. O zaman biz de onu Cenk'in yerine kullanalım. Aboubakar artık oynayacak zaten belli. Aboubakar ile Talisca sahada olsun, arkalarına da iyi bir orta saha kuralım takım tamamdır. Bence hoca zaten böyle düşünüyor fakat ligde rotasyon yapmak adına hepsini bir arada oynatıyor bazen.
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2016, 09:55:40 benyv- ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cenk ne zaman milli takım santraforu oldu formdan düşmeye başladı, Fatih Terim içeceğin bişi mi attı ne yaptı adamın acaba? Oğuzhan milli takımdan beri ortada yok zaten bari şu Gençler maçında bi 45 dk izleyebilsek kendisini.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Cenk ne zaman milli takım santraforu oldu formdan düşmeye başladı, Fatih Terim içeceğin bişi mi attı ne yaptı adamın acaba? Oğuzhan milli takımdan beri ortada yok zaten bari şu Gençler maçında bi 45 dk izleyebilsek kendisini.
Gökhan Töre de geçen sene sezona efsane giriş yapmıştı bu Fatih Terim onuda mahvetmişti.

Çevrimdışı tangaz

ben dün bu konuya değindim ama kimse oralı olmadı tek yorum bile yapılmadı. milli takıma gidenler dökülüyor töre ile başladı ozzi olcay cenk die devam ediyor. herif orada birşeyler yapıyor ama ne  :alala:
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2016, 12:06:50 Tolga ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın Beşiktaş Ailesi,

@mylife1903 Abi sen hiç uyumaz mısın ? yada dinlenmez misin  :halay:
Saat farketmeksizin burdasın =)
Uyumaya vaktim yok. Geberince uyuyacam zaten, sicak sicak ohhh mis.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Uyumaya vaktim yok. Geberince uyuyacam zaten, sicak sicak ohhh mis.
:lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

cenk geçen sene hırs yapmıştı gol atacağım diye sahaya girdiğinde deli gibi saldırırdı.
bu sene normal rutinine döndü.
Abou bu maç temposuyla kesecek onu farkında değil aslında geçen seneki cenk olsa  abouyu kanat
forvet olarak oynat cenki ortaya al iki tane pres yapan top tutan hücum oyuncusuyla takım zıpkın gibi olur.
Cenk her türk oyuncu gibi yerini garanti görünce yaydı. son maç talisca nın yaptıklarını bile yapamıyor malesef
sahada kaldığı sürece ruh gibi dolaşıyor.

Çevrimdışı mylife1903

ben dün bu konuya değindim ama kimse oralı olmadı tek yorum bile yapılmadı. milli takıma gidenler dökülüyor töre ile başladı ozzi olcay cenk die devam ediyor. herif orada birşeyler yapıyor ama ne  :alala:
GazozlaRina benim hanimin kahvesine attigim tabletlerden atiyor galiba, sinir falan geciyor oh sakin sakin
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2016, 12:07:51 Tolga ]

Çevrimdışı tangaz

cenk geçen sene hırs yapmıştı gol atacağım diye sahaya girdiğinde deli gibi saldırırdı.
Abou bu maç temposuyla kesecek onu farkında değil aslında geçen seneki cenk olsa  abouyu kanat
forvet olarak oynat cenki ortaya al iki tane pres yapan top tutan hücum oyuncusuyla takım zıpkın gibi olur.
Cenk her türk oyuncu gibi yerini garanti görünce yaydı. son maç talisca nın yaptıklarını bile yapamıyor malesef

antepe ilk geldiği acemi hali kadar dahi oynamıyor diyebilirim. tam sopalık modda  :s19:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oyuna etkisi sıfırdı, Talisca'nın da öyleydi aslına bakılırsa ama tabelayı değiştirdi. Forvetsen iyi oynamasan bile tabelayı değiştirmen gerekir bunuda yapamıyor hal böyleyken biraz kesik yemesi şart..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Güven kırıyor abi saçma sapan oynatıp sonra oyundan alıyor.
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2016, 12:08:47 Tolga ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Güven kırıyor abi saçma sapan oynatıp sonra oyundan alıyor.
Bunu bilerek yapıyor ve bizimkiler de kulağını tıkıyor, bunu görmek için alim olmaya filan gerek yok, medyadaki tff deki oyunun bir parçası da milli takım tarafında bu arkadaş..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

aslında bir bizle ilgili değil avrupadada bir çok oyuncu döküldü. Quaresmadan bu konuda ders alsınlar
biraz ilk bocaladı ama çabuk toparladı. Birde en fazla maç yapanda o
Törenin dökülmesi milli takımla alakalı değil ordada oynamıyordu.
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2016, 12:09:30 Tolga ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bunu bilerek yapıyor ve bizimkiler de kulağını tıkıyor, bunu görmek için alim olmaya filan gerek yok, medyadaki tff deki oyunun bir parçası da milli takım tarafında bu arkadaş..
Kendi liginde 1. olan takımdan hiç bir genç oyuncuyu milli takıma almamak nedir? Beşiktaş kulübünden bir yetkili de çıkıp yahu sizin bizimle ne alıp veremediğiniz var diye sormuyor çok enteresan, burada Beşiktaş'ın gencecik değerleri söz konusu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Oyuna etkisi sıfırdı, Talisca'nın da öyleydi aslına bakılırsa ama tabelayı değiştirdi. Forvetsen iyi oynamasan bile tabelayı değiştirmen gerekir bunuda yapamıyor hal böyleyken biraz kesik yemesi şart..

talisca kafayla attığı golde gol öncesi orta sahada atibadan alıyor GGye veriyor ceza sahasına koşuyor GG Q7ye veriyor Q7 orta talisca kafa gol. bu da bir aksiyon önemli ve doğru bir aksiyon her maç yapması gereken bir aksiyon. cenk bunların hiç birini yapmıyor şuan bir santraforun yapması gereken ilk aksiyonlardan biri belki de en temeli ortaya yaklaşıp savunmayı öne çekip kanata aktarıp dönüp koşu yapması ve savunma dengesini bozarak gol pozisyonu oluşumunu sağlamak...

Etiketler: