Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134948 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bence erken konuştun evet çok kaçıracak ama her maç gol atacak potansiyelide var.
kaçırdıkça saldırıyor çünkü birde gomezden artı etrafındaki herkesede boş alan yaratıyor.
talisca ile oynasın attığından fazlasınıda ona attırır. adamı durduramıyorlar ya kaçırdığı pozisyonda görmedinmi kafasını öne
alıp secdeye yattı sonra ordan birden fırladı topa koştu :evillol:
bu arada tosiçi gördünüzmü adam direk topa odaklı o topu kimin ayağında olduğu önemli değil bir topu kurtardı top
adrianoda kaldı direk gidip adrianoya pres yaptı adrionada şaşırdı :D resmen dur gelme biz aynı takımdayız der gibiydi.

kaçırmasın hepsini soksun  :bandit:
tosiç ülkenin yarısını şu an taca atmış durumda  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

2 gol atmasına rağmen Talisca sorunu var bence şuan takımda. Adam hazır mı değil, güçsüz mü yoksa hep böyle mi bilmiyorum ama çok yavaş. Hareket edemiyor. Ayağına top geliyor, zaten ilk dokunuşları da iyi değil kontrol ve sonra koşmaya başlaması uzun zaman alıyor ve rakip dibinde bitiyor çoktan. Umarım Talisca'nın normali bu değildir. Daha hızlı ve seri hale gelecektir. Sen ne düşünüyorsun @atalay ?

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tuncaboylu

kaçırmasın hepsini soksun  :bandit:
tosiç ülkenin yarısını şu an taca atmış durumda  :claps:

Nazar değmesin.

Geçen sezonun son 4 maçından beri 10 milyon euro'luk stoper gibi oynuyor.

CL'de gruptan çıkarsak, kesin kapımızı çalarlar Tosiç için.

Çevrimiçi Necmi

Abi Talisca dan bir Gomez cikattacak gibiyiz :)
bence iki gomez bile çıkar :bandit:
gomezde duran top yoktu bunda duran topta var gomezden daha haraketli gomez
nerde duracağını biliyordu o nedenle yavaşlığı göze batmıyordu mesela top saklama özelliği hiç yoktu top ayağına dolanırdı
çalım falan yeteneği yoktu tamamen son vuruş ustasıydı. talisca snayper gibi mesafe tanımadan isabetli atıyor uzak şutları
hep kalecinin kurtaramayacağı uç noktalara oluyor bir şut attı tv de o şutun güzelliği belli olmuyor tam kalenin arkasındaydık topu biz bile görmedik
kaleci nasıl çıkardı şaşırdım direğin dibinden giriyordu içeri kaleci kafayı direğe vurdu sanırım can havliyle atlarken

Çevrimiçi Necmi

2 gol atmasına rağmen Talisca sorunu var bence şuan takımda. Adam hazır mı değil, güçsüz mü yoksa hep böyle mi bilmiyorum ama çok yavaş. Hareket edemiyor. Ayağına top geliyor, zaten ilk dokunuşları da iyi değil kontrol ve sonra koşmaya başlaması uzun zaman alıyor ve rakip dibinde bitiyor çoktan. Umarım Talisca'nın normali bu değildir. Daha hızlı ve seri hale gelecektir. Sen ne düşünüyorsun @atalay ?
22 yaşında daha vücut daha kendini bulamamış zayıf çöp gibi gerçek kimliğine 24 yaşında ulaşır. Bizdeki iki sene
onun gelecekteki kimliğini ortaya çıkaracak Şenol Güneş onun için şans oyuncunun yeteneklerini çok iyi sezebilen ve
oyuncuyu yeteneklerine göre eviren bir hoca

Çevrimdışı Tolga

Talisca, Sosa'dan farklı bir oyuncu. Çok fazla hücum pres yapan bir oyuncu değil.

Talisca bana Alex'i anımsatıyor. O da çok geriye gelmeyi sevmezdi ve 2. forvet gibi oynardı. Çoğu sezon forvetlerden daha fazla gol atmışlığı da vardır.

Talisca'yı çok fazla geri getirmeyecek bir oyun planı üzerinde durmalıyız. İyi bir Oğuzhan olursa Talisca'yı daha verimli hale getirebiliriz.

Tabi dünkü maçın ilk yarısında gözüktü ki Talisca, henüz çok güçlü bir durumda değil ve kondisyon problemi var bunları da halletmesi lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Talisca, Sosa'dan farklı bir oyuncu. Çok fazla hücum pres yapan bir oyuncu değil.

Talisca bana Alex'i anımsatıyor. O da çok geriye gelmeyi sevmezdi ve 2. forvet gibi oynardı. Çoğu sezon forvetlerden daha fazla gol atmışlığı da vardır.

Talisca'yı çok fazla geri getirmeyecek bir oyun planı üzerinde durmalıyız. İyi bir Oğuzhan olursa Talisca'yı daha verimli hale getirebiliriz.

Tabi dünkü maçın ilk yarısında gözüktü ki Talisca, henüz çok güçlü bir durumda değil ve kondisyon problemi var bunları da halletmesi lazım.

zaten sosa ve olcayın olmayışı ön alan presimizin de geçen senenin çok gerisinde kalmasının ana unsuru...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

çok doğru bir tespit tolga katılıyorum talisca alex'e benziyor :)

Alex'ten daha hızlı o boyuna rağmen :) Gerçi alex'in yaşı vardı :)

zaten sosa ve olcayın olmayışı ön alan presimizin de geçen senenin çok gerisinde kalmasının ana unsuru...

olcay'sız maç kazanamayız diyenler vardı aramızda ama onlarada güzel cevaplar gelmiş oldu böylece :)

Çevrimdışı Tolga

Caner'in yokluğunda Olcay yeniden oynamaya başlar ama onunda en son oynadığı maçlardaki performansı vasattı.

Şenol Hoca Cenk ile Aboubakar'ı beraber deniyor ama Cenk de çok etkisiz.

Çevrimdışı Tolga

çok doğru bir tespit tolga katılıyorum talisca alex'e benziyor :)

Alex'ten daha hızlı o boyuna rağmen :) Gerçi alex'in yaşı vardı :)

Talisca da oynadıkça üzerine koyacaktır inanıyorum ama biraz daha güçlenmesi lazım. :)

Çevrimdışı tangaz

Caner'in yokluğunda Olcay yeniden oynamaya başlar ama onunda en son oynadığı maçlardaki performansı vasattı.

Şenol Hoca Cenk ile Aboubakar'ı beraber deniyor ama Cenk de çok etkisiz.

ozzi töre sosa üçlüsünden en az 2si sahada olmalı 2si yokken olcay eksik kalıyor

+cenk zaten ağır saçmalıyor

Süper ligde güncel şampiyonluk oranları ;

Beşiktaş 1,75
Galatasaray 3,30
Fenerbahçe 4.75

Geçen hafta şampiyonluk oranları ;

Beşiktaş 2,00
Galatasaray 2,70
Fenerbahçe 4,25

Çevrimdışı Berat

Süper ligde güncel şampiyonluk oranları ;

Beşiktaş 1,75
Galatasaray 3,30
Fenerbahçe 4.75

Geçen hafta şampiyonluk oranları ;

Beşiktaş 2,00
Galatasaray 2,70
Fenerbahçe 4,25

1.10'a doğru gidiyoruz  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

kadınlar unutmaz @mylife1903  unutmuş gibi yapar
sonra en can alıcı anda ipini çekerler.
Yok abi unutsun diye sabah kahvesine 3-4 gundur sakinlestirici hap atiyordum. Nuhaha nuhaha

Çevrimdışı mylife1903

ben gomezi unuttum artık onun yerine talisca düşünülmeli bence öndeki ikili talisca aboubakar olursa
seri katiller bile performansı kıskanır. bunlar teker teker değil toplu götürürler adamlar hitler gibi olur bildiğin @tangaz
Hitler derken abi
Hit-ler demek istedin galiba, -ler cogul eki
Hit ani populer anlaminda
Yoksa ileride makkabi falan gelirse rakip, sikinti yasarsin @Necmi abi :steamed:

Çevrimdışı LuceGel

kadınlar unutmaz @mylife1903  unutmuş gibi yapar
sonra en can alıcı anda ipini çekerler.
Eve git sen bakalım başına neler gelecek diyorsun  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı İhsan

maçta değildin sanırım bizim önümüzde yaptı.  :evillol:
bir anda nedense aklıma @tangaz ve @Serhat Akkaya  geldi :bandit:
zaten son dönemler maç seyrederken çok aklıma geliyorlar nedense :evillol:

Bu maça gelemedim
Bu görüntü bizim maç değil. Abou rabona mı neyse ondanda yapıyormuş  :icool:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu fotoğraf yeni doğmuş bebekleriyle fotoğraf çektiren çift gibi durmuyor mu yav? :kop:

Şakası bir yana tam aile fotoğrafı :claps:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Eve git sen bakalım başına neler gelecek diyorsun  :bandit:
Evdeyim yahu simdi wcye gectim. Kiralim ulaaaannnn, aksam fb macini seyredecem, tabi tabi popkorn patlatayim mi? De get laaannn, vodkami getir, erigi cikar dolaptan....
Nuhahah nuhaha yasasin kotuluk. Spectre lideri gibiyim. Sampanyadan azicik gafam agridi ama olsun. 365gun bir gun kiralim bir gun ormana gidiyorum yeter.

Aksama ayi totemi yapayim mi arkadaslar, sabah formayi cikardim, nostaljik formayla cok agir totem hazirliyorum fbye.

Çevrimdışı İhsan

Aboubakar tekniği çok iyi olan bir futbolcu. Son vuruşlarının kötü olması herkesde "top tekniği iyi değil" düşüncesi uyandırıyor sanırım. Ama ikisi çok başka şeyler.

Top tekniğine değil kıvraklığına şaşırdım.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Etiketler: