Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9139033 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Canerin sakatlığı üzücüydü. Acil şifalar diliyorum. Sakatlığın üzerinden 24 saat geçti bile. İnşallah Şubat ayında koşulara başlamış olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Lizbon ve Akhisar maçlarında yenildik.

son 16 demek istenmiştir belkide :)

Çevrimdışı Culpable

Bizim Deli bu hafta  rize macini alsa idi cok guzel olurdu ama

cavcav in fircasini yememek icin Deli atom a gore  daha hirsli cikar herhalde maca

Çevrimdışı Berat

Şu Konya'yı yenemediğimize o kadar üzülmüştüm ki Necip'te ısrar edilmeseydi o gün 22 puandık şimdi.

Çevrimdışı mylife1903

Şu Konya'yı yenemediğimize o kadar üzülmüştüm ki Necip'te ısrar edilmeseydi o gün 22 puandık şimdi.
Ayni seyi dusundum butun mac ama bizim macta boyle oynamamisti konyaspor. Sinirlerini aldirmis herifler. Rezil bir futbol.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ayni seyi dusundum butun mac ama bizim macta boyle oynamamisti konyaspor. Sinirlerini aldirmis herifler. Rezil bir futbol.
Bize böyle oynasalar necip kalede olsa bile kazanırdık  :)

Çevrimdışı Berat

Bize böyle oynasalar necip kalede olsa bile kazanırdık  :)
Bu akşamki oyundan ekstra bir şey oynamadılar bize karşı, Avrupa ligi başlamamıştı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi Rakip takim futbolcusunun resmini Avatar yapmak yasak forumda :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

abubakarda gol atma stresi var.kanatta oynayınca kendini rahat hissediyor diye düşünüyorum.vuruşlarıda o fizeğe göre çok zayıf.daha sert şutlar atmalı.köşeleri bulacak bitiricilik yoksa sert şutlar ile işi bitirebilir.şutları geri pas kıvamında gibi geliyor bana.

Çevrimdışı mylife1903

Abi Rakip takim futbolcusunun resmini Avatar yapmak yasak forumda :bandit:
Totem ya totem, gs macina toteledik bu ayi islemedi, baska bisi denemem lazimm fb maclarinda

Çevrimdışı mylife1903

Gurcan hala agliyor, nejipjana kirmizi vermediler konya macinda, diye
Yahu adamlarin armut gibi penaltisi verilmedi bu aksammneyin besiktas maci

Çevrimdışı Gökhan Almar

Ridvan hala tosicin pozisyonunu konusuyo. Gercekten cok ilginc.

Çevrimdışı mylife1903

Ridvan hala tosicin pozisyonunu konusuyo. Gercekten cok ilginc.
Sikerterin pozisyonuna baglayacaktkr. Bak sikertel gordu sariyi, besiktss macinda faul vermedile

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fener ilk 5 te kalsın iyi oluyor böyle amaçsızken felan iyice dağılıyolar, cimbomu felan yenerler böyle olursa  :evillol:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan Almar

Sikerterin pozisyonuna baglayacaktkr. Bak sikertel gordu sariyi, besiktss macinda faul vermedile
Aynen abi oyle yapti da neden tek tarafli bakiyolar onu anlamiyorum. O tarz ufak pozisyonlara bakicaksak atibanin 3. dkda gordugu sari kartin benzeri defalarca faul yapti antalyalilar ama kart gostermedi hakem.

Çevrimdışı Gokhan-

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı 'TaNeR'

Gözlerinin içine bakıp söyleyin, kazmasın diye   :icool:

Oldu mu şimdi bu !?? bunca güzel lafın ardından...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

Marcelo - Tosic ikilisi çok iyi gidiyor da Rhodolfo'nun da bence oynaması lazım artık.

Çevrimdışı Berat

Marcelo - Tosic ikilisi çok iyi gidiyor da Rhodolfo'nun da bence oynaması lazım artık.
Fabri
GG-Rhodo-Tosic-Adriano defans hattı da benim merak ettiğim 5li.

stoper uyumu çok iyi yakalandı marcelo,tosic'i bozmamak lazım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oldu mu şimdi bu !?? bunca güzel lafın ardından...

:kop:

Bi de bunun Fransızca şiirli versiyonu var :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: