Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141359 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Bu maça gelemedim
Bu görüntü bizim maç değil. Abou rabona mı neyse ondanda yapıyormuş  :icool:

Çevrimdışı ProjectOrigin

bence iki gomez bile çıkar :bandit:
gomezde duran top yoktu bunda duran topta var gomezden daha haraketli gomez
nerde duracağını biliyordu o nedenle yavaşlığı göze batmıyordu mesela top saklama özelliği hiç yoktu top ayağına dolanırdı
çalım falan yeteneği yoktu tamamen son vuruş ustasıydı. talisca snayper gibi mesafe tanımadan isabetli atıyor uzak şutları
hep kalecinin kurtaramayacağı uç noktalara oluyor bir şut attı tv de o şutun güzelliği belli olmuyor tam kalenin arkasındaydık topu biz bile görmedik
kaleci nasıl çıkardı şaşırdım direğin dibinden giriyordu içeri kaleci kafayı direğe vurdu sanırım can havliyle atlarken

Aynen abi, Talisca'nın o şutunu çıkarmak için kaleci kafasını direğe çarptı.Uzun süre eliyle kafasını ovuşturduğunu gördüm.Büyük ihtimalle kilit o dakikada açılacaktı.Talisca bizde geçen sene olmayan özellikleri barındıran bir futbolcu gibiymiş geliyor bana.En beklenmedik anlarda bir çok golünü izleyebiliriz. ( İnşallah)

Çevrimdışı 38life

Talisca bence ikinci forvet olarak kullanılmalı. En sağlıklısı bu olur. Cenk zaten verimsiz geçsin kulübeye beklesin geçen seneki gibi sonradan girip golünü atsın. Aboubakar forvet Talisca yardımcı forvet.

Çevrimdışı İhsan

Yilan gibi

Kadıköy için ayakkabı numarasını öğrendin mi bu arada...
Yılan, Kobra demişken Kadıköy için bu ölçüleride merak edenler vardır mutlaka
:biggrinking:  :biggrinking:

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş-Antalyaspor maç özeti.

Caner'in sakatlandığı anda var 10:44'te yapma yakışmıyor bunu diyen taraftar ne düşünüyor acaba şuan ?

Çevrimdışı mylife1903

Kadıköy için ayakkabı numarasını öğrendin mi bu arada...
Yılan, Kobra demişken Kadıköy için bu ölçüleride merak edenler vardır mutlaka
:biggrinking:  :biggrinking:
El ayak kafa hepsini denkleme sokup bilinmeyeni ararsak kadikoy icin bu kivraklikta bir anakonda gozukuyor ufukta @ihsan abi. Allah sabir versin kadikoyde, iki golu var

Çevrimdışı atalay

Bazı oyuncular ile ilgili ölçüsüz güzellemeler okuyorum. Aldığı rolü taşımak veya oyunun ihtiyaçlarını karşılamak ile pozisyon oyununu doğru oynamak farklı şeyler. Zaten o yüzden kalite, isim veya meblağlar yerine organizasyon, uyum ve saha içi kurguyu öne çıkarıyorum. Oyuncuların öne çıkan becerilerinden dolayı büyük yanılsamalar oluyor.

Çevrimdışı alimm

abunun ilacı gomez ve 4-4-2 oynayacak kanat elemanlarıdır. o zaman ileri ikili seri katil kıvamına gelir...

gomez bakar yanlarına talisca koyup 4-3-3
oynasak çok daha ölücü olur gibii
solda bakar sağda talisca
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı LuceGel

Talisca da oynadıkça üzerine koyacaktır inanıyorum ama biraz daha güçlenmesi lazım. :)
Bizim aslında Taliscayı hücumda kullanacağımız 4-4-1-1 önde Abu arka Talisca
veya 4-3-3 oynamamız gerek Q7-Abu-Talisca .     
                                             Ozzi     Tolgay
                                                 Atiba

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

Hitler derken abi
Hit-ler demek istedin galiba, -ler cogul eki
Hit ani populer anlaminda
Yoksa ileride makkabi falan gelirse rakip, sikinti yasarsin @Necmi abi :steamed:
sorun olmaz onlarıda toplu katlederiz tabi sportif anlamda :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Yilan gibi
Komodo ejderi gibi ayakları kalın ya ondan şey ettim.saldığı zehir yeni yeni hissedilmeye başladı kadıköyde.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Zaten koşucu değil. Fakat bazı pozisyonlarda yavaş kalması; bir sonraki adımı planlama ve karar verme mekanizmasının düşük olmasından kaynaklı. @38life Oyuncuyu gelmeden önce yeterince tarif ettiğimi düşünüyorum. Kullanımı da bu şekilde olmalı gibi.

Alıntı yapılan: atalay
18 Ağustos 2016, 15:24:31 »
Oyuncunun net bir pozisyonu yok. Fakat şut özelliği, kilit pas becerisi ve skora yakın kimliği ile santrafor arkası pozisyonunda oynaması kağıt üzerinde daha makul duruyor. Fakat servis yapan ve oyun hazırlayan bir oyuncu profilinde değil. Duran top becerisi fena değil. Fiziksel avantajlarını oyun içinde daha verimli kullanabilir ise orta sahada her bölgede benzer katkıyı sağlayabilir. Topla vedalaşma sürelerini kısa tutup, taktiksel disiplinini arttırması gerekecek. Ön bölgede yapılacak transfere göre kendine pozisyon yaratacaktır.   

Alıntı yapılan: atalay
21 Ağustos 2016, 00:15:54 »
Talisca'nın artısı; kutuya daha çok girmesi skora yakın olması, aksiyon bölgelerini ve koşu kanallarını doğru kullanması. Eksisi; şut üzerinden çok fazla oynaması. Bazen en doğru pası ve opsiyonu ıskalıyor.   

Aboubakar; atletik, motorik özellikleri iyi ve koşucu bir oyuncu. Bu tarz maçlarda etkili olur. Zira yeterince geniş alan bulabiliyor. Ligde benzer bir ortam sağlamak için ona yakın oynayacak, alan yaratacak, koşuları ile koridor açacak, o kenarlara deplase olurken onun boşalttığı alanları ve koşu kanallarını kullanacak tamamlayıcı bir oyuncu gerekiyor.

Talisca ile beraber oyun içinde birbirlerine kırılarak oynamaları daha doğru olur gibi. Üçüncü goldeki aksiyonun benzerlerini Antep, Dynamo maçlarında da gördük.

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

olcay'sız maç kazanamayız diyenler vardı aramızda ama onlarada güzel cevaplar gelmiş oldu böylece :)
olcaysız maç kazanamıyorduk hiç bir şey durağan değildir Bunun adına gelişme deniyor
demekki takım üstüne koyarak devam ediyor. ozi yok olcay yok kimin olduğununda bir hükmü yok
artık maç öncesi kadroda kim var diye düşünmüyorum merakta etmiyorum biliyorumki kim olursa olsun
biz maçı domine edeceğiz.

Çevrimdışı Librarius

dün akşamda abou sahanın en iyisiydi adamı durduramıyorlar tank gibi birde son vuruşlarında
kullansa tankın namlusunu ederi 50-60 la konuşulur.

Abi renkli basinin gaziyla adama cok salladilar. Abou 22 yasinda Porto gibi bir takimin as forveti oldu, 22 yasinda!!!

Bu cocukta cok ozel yetenekler var; fakat mental olarak sorunlari var. Tam zamaninda Senol hocanin eline dustu.

Sirti donukken bu kadar rahat topla donus yapan forvet cok azdir dunyada. Kara boga denir ya tam oyle bu bizim Abou...

Bitiricilik sorunlari var, fakat Senol hocanin rahle'i tedrisinden gectikten sonra muazzam bir oyuncuya donusebilir.

Ayrica Senol hocanin onun hakkinda ki yorumlarina bakinca cok keyifleniyorum. Resmen uzerine titriyor Abou'nun. Ovmek yerine hep eksiklerini dile getiriyor. Abou'da efendi cocuk ve cok mutevazi. Bence Senol hocadan cok faydalanacak kara boga.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

ben bu taliscayı çözemedim valla :alala:
bu adam çok kötü oynuyor dedim gol attı.
Bizim onu direk santrafora evirmemiz lazım en etkili öyle kullanırız gibi duruyor
eldeki santraforların hepsi kanat kanat diye aldığımız santrafor çıktı çok ilginç bir
takımız biz çözemiyoruz rakip nasıl çözsün :evillol:

Talisca'yla ilgili gorussum su: Ayni FB'li Alex gibi oyun icinde pek gorunmeyen ama bir sekilde tabela yapan oyuncu. Iddia ediyorum Talisca her mac oynasin en az 15 gol atar ki biraz mutevazi davrandim rakam konusunda. Bir kere pozisyon almayi biliyor; ayrica bitiriciligi cok ust duzey. 

Frikiklerine ise diyecek laf yok. Kaleciler resmen donup kaliyor. Dun attigi frikik muaazzamdi. Biraz alta dusse goldu. Anladigim kadariyla Senol hoca bu cocuga da guveniyor. Dun cikarmadi diye kizdim ama cocuk 2 gol atti.  Aslinda boyle devam etmesi iyi. En azindan bu sezon boyle devam etsin ki bonservisini indirebilelim. Talisca burayi cok sevdi, kalmak isteyecektir.

Çevrimdışı Librarius

hücum pres konusunda bu güne kadar daha iyisini görmedim. cidden çok büyük bir etki
yaratıyor. Rakip resmen tırsıyor topa girince buyur paşam al oyna diyorlar bir anda etrafından kaçışıyorlar
adam bize takmasın diye faul yapmaya bile yeltenmiyorlar :evillol:
adam bu kadar etkin oynuyor ama dikkat edin yakınına kimse yanaşmıyor. ilk golü attığında bakın bizim yarı sahanın ortalarında aldı topu gitti kaleye soktu ve o ana kadar on metre çevresinde rakip oyuncu yoktu. Asist yaptığı pozisyondada aynı en fazla iki metre yanaşabiliyorlar.

:D   :D   :D

Çevrimdışı Librarius

bence erken konuştun evet çok kaçıracak ama her maç gol atacak potansiyelide var.
kaçırdıkça saldırıyor çünkü birde gomezden artı etrafındaki herkesede boş alan yaratıyor.
talisca ile oynasın attığından fazlasınıda ona attırır. adamı durduramıyorlar ya kaçırdığı pozisyonda görmedinmi kafasını öne
alıp secdeye yattı sonra ordan birden fırladı topa koştu :evillol:
bu arada tosiçi gördünüzmü adam direk topa odaklı o topu kimin ayağında olduğu önemli değil bir topu kurtardı top
adrianoda kaldı direk gidip adrianoya pres yaptı adrionada şaşırdı :D resmen dur gelme biz aynı takımdayız der gibiydi.

Hahahahahaa  Abi cok yasa...  Abou'nun o pozisyonuna cok guldum ya. Hatta bir oyuncu onu teselli ediyordu, birden firladi ordan kaleciye pres yapti. Senol hoca kara bogayi hazirlayip arenaya surmus.  Durduramiyorum efenim...  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Kapkarakartal

Talisca'nın attığı ilk golün organizasyonu çok güzeldi bunda rakibinde payı var tabiki rakip eksikti ve kaybedecek birşeyleri yoktu ama bunu yapabilirliğinin olduğunu bilmek asıl paha biçilemez değerdir. Geçen seneden küçük bir kesit sunduk bunu daha fazla yapmalıyız "Fabri ile başlayan atak topu hiç rakibe vermeden 12. pas sonunda Taliscanın 71m katederek  27-28 saniye caviarında vurduğu güzel bir kafa vuruşuyla topun ağlarla buluşması".
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2016, 19:37:15 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı LuceGel

İyide adamın asıl mevkisi stoper mili takımdada stoper yani,birde Şenol hocanın yüceltilmesi saçma olmuş adam iyi oynadıkça formayı kaptı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2016, 19:41:29
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Talisca'nın attığı ilk golün organizasyonu çok güzeldi bunda rakibinde payı var tabiki rakip eksikti ve kaybedecek birşeyleri yoktu ama bunu yapabilirliğinin olduğunu bilmek asıl paha biçilemez değerdir. Geçen seneden küçük bir kesit sunduk bunu daha fazla yapmalıyız "Fabri ile başlayan atak topu hiç rakibe vermeden 12. pas sonunda Taliscanın 71m katederek  27-28 saniye caviarında vurduğu güzel bir kafa vuruşuyla topun ağlarla buluşması".

Vodadone Arena acılısında ki ilk golümüzü hatırlattı bana  :biggrinking:
Gomez'in attığı o golde de cok iyi organize atak ile atmıştık golü.

Çevrimdışı Kalyoncu

Etiketler: