Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9137268 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Bu sene hiç dünyanın en iyi teknik direktörü Fatih Terim bizim maçı izlemeye geldi mi?

Çevrimdışı Bishamon

Bu sene hiç dünyanın en iyi teknik direktörü Fatih Terim bizim maçı izlemeye geldi mi?

Derbide...

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cisse557

Derbide...
Gs'yi izlemeye gelmiştir o maça.
Derbilere de gitsin bir zahmet. Önemli olan diğer maçlar.

Çevrimiçi Necmi

neyse ben kacar arkadaslar eve gideyim, evlilik yildonumum bugun. cok kralim bugun, hanim unuttugu icin benden keyiflisi yok dunya uzerinde. ister sinir yaparim ister normal davranirim. super, bir gun kralligimi ilan edecegimi biliyordum, cok sinsi calistim ve koseye sikistirdim.  :bandit:

1-2 saatline kimseyi gommeyin, konu disi da yapmayin bensiz. ben tac giyip gelecem
kadınlar unutmaz @mylife1903  unutmuş gibi yapar
sonra en can alıcı anda ipini çekerler.

Çevrimiçi Necmi

Vay bee
bu bizim abou mu?
maçta değildin sanırım bizim önümüzde yaptı.  :evillol:
bir anda nedense aklıma @tangaz ve @Serhat Akkaya  geldi :bandit:
zaten son dönemler maç seyrederken çok aklıma geliyorlar nedense :evillol:

Çevrimiçi Necmi

dün akşamda abou sahanın en iyisiydi adamı durduramıyorlar tank gibi birde son vuruşlarında
kullansa tankın namlusunu ederi 50-60 la konuşulur.

Çevrimdışı Gokhan-

Abou gollerini atmaya başlamadan önce de oyun için de çok etkiliydi, ama biz adamı golcü sıfatıyla aldığımız için bir çok kişi doğal olarak eleştirdi.

Ben kendisi hakkında şöyle düşünüyorum, sene de 10 gol atsa bile Gomez'e yetişmesi için kalan 16 golü yaptığı asistlerle ve oyun için katkısıyla telafi edecektir.

Bu konu da Gomez'den çok çok önde, Gomez doğru dürüst top bile süremiyordu.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

Talisca yi artik 10 numara pozisyonunda degilde forvetin saginda degerlendirmeliyiz. Dun gece cenk ciktiktan sonra forvet bolgesinde cok etkili oldu.
           Abu   Talisca
               Tolgay

ben bu taliscayı çözemedim valla :alala:
bu adam çok kötü oynuyor dedim gol attı.
Bizim onu direk santrafora evirmemiz lazım en etkili öyle kullanırız gibi duruyor
eldeki santraforların hepsi kanat kanat diye aldığımız santrafor çıktı çok ilginç bir
takımız biz çözemiyoruz rakip nasıl çözsün :evillol:

Çevrimdışı tangaz

maçta değildin sanırım bizim önümüzde yaptı.  :evillol:
bir anda nedense aklıma @tangaz ve @Serhat Akkaya  geldi :bandit:
zaten son dönemler maç seyrederken çok aklıma geliyorlar nedense :evillol:

altı pastan kaçırdı gene  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

dün akşamda abou sahanın en iyisiydi adamı durduramıyorlar tank gibi birde son vuruşlarında
kullansa tankın namlusunu ederi 50-60 la konuşulur.

Uzun zamandır bu tarz santrafor gelmiyordu takıma.

Bunun son vuruşları da iyi olanı Hulk zaten.

Muhtemelen Porto da o hevesle aldı zamanında, Hulk v2 olur mu diye.

Çevrimiçi Necmi

Abou gollerini atmaya başlamadan önce de oyun için de çok etkiliydi, ama biz adamı golcü sıfatıyla aldığımız için bir çok kişi doğal olarak eleştirdi.

Ben kendisi hakkında şöyle düşünüyorum, sene de 10 gol atsa bile Gomez'e yetişmesi için kalan 16 golü yaptığı asistlerle ve oyun için katkısıyla telafi edecektir.

Bu konu da Gomez'den çok çok önde, Gomez doğru dürüst top bile süremiyordu.
hücum pres konusunda bu güne kadar daha iyisini görmedim. cidden çok büyük bir etki
yaratıyor. Rakip resmen tırsıyor topa girince buyur paşam al oyna diyorlar bir anda etrafından kaçışıyorlar
adam bize takmasın diye faul yapmaya bile yeltenmiyorlar :evillol:
adam bu kadar etkin oynuyor ama dikkat edin yakınına kimse yanaşmıyor. ilk golü attığında bakın bizim yarı sahanın ortalarında aldı topu gitti kaleye soktu ve o ana kadar on metre çevresinde rakip oyuncu yoktu. Asist yaptığı pozisyondada aynı en fazla iki metre yanaşabiliyorlar.

Çevrimiçi Necmi

ben soktuğuna bakarım basketbolcu değil ya futbol oynuyor. 20 tane atacak hali yok. :D
kabul edin @tangaz erken konuştunuz. uyum dönemini atlatmasını beklemediniz ve dahada atlatabilmiş değil
çok zeki bir oyuncu takıma tam alışsın takımda ona alışsın şu anki etkinin iki üç katı daha etkili olacak.

Çevrimdışı cisse557

Bizim onu direk santrafora evirmemiz lazım en etkili öyle kullanırız gibi duruyor
eldeki santraforların hepsi kanat kanat diye aldığımız santrafor çıktı çok ilginç bir
Bu Talisca'ya nasıl Brezilyalı Pogba demişler anlamadım. Daha önceden takip eden oldu mu bilmiyorum ama onlibero oynayacak sertlikte değil ya da artık ilerde oynamak için sertleşmiyor

Çevrimdışı tangaz

abunun ilacı gomez ve 4-4-2 oynayacak kanat elemanlarıdır. o zaman ileri ikili seri katil kıvamına gelir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Orhan

Abi ilk geldiginde atalayda yazdi oyun icindeki pozisyonunu kendisi belirleyecek diye. Bence bu adam forvet baya da iyi forvet.Boy avantajinin yaninda kafa cikislarida duzgun. Bence santraforda denenmeli. Senol hocanin yaptigi yapbozun parcalarini birlestirmekti aslinda. Pek bir parca kalmadi gibi :D

Çevrimiçi Necmi

o pozisyonda suç cenkindi golü atmasın diye savunma yaptı resmen markaja aldı :bandit:

Çevrimdışı tangaz

ben soktuğuna bakarım basketbolcu değil ya futbol oynuyor. 20 tane atacak hali yok. :D
kabul edin @tangaz erken konuştunuz. uyum dönemini atlatmasını beklemediniz ve dahada atlatabilmiş değil
çok zeki bir oyuncu takıma tam alışsın takımda ona alışsın şu anki etkinin iki üç katı daha etkili olacak.

şahsım adına erken konuşmadığımı rahatlıkla ifade edebilirim. golcülüğü konusunda da sözlerimin arkasındayım  :bandit:

Çevrimdışı Gokhan-

Abi, bu adamın golcü olması için gereken "golü koklama" yeteneği var.Bu Allah vergisidir, çalışarak geliştirilecek bişe değil.

Bırak tek sıkıntısı son vuruş olsun bu zamanla, tecrübeyle ve çalışılarak düzeltilecek şeydir, bu yüzden Abou olacak diye düşünüyorum.

hemfikiriz @Necmi abi, adam Arena'ya salınmış İspanyol boğası gibi.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mellfred

o pozisyonda suç cenkindi golü atmasın diye savunma yaptı resmen markaja aldı :bandit:
+1

Çevrimiçi Necmi

abunun ilacı gomez ve 4-4-2 oynayacak kanat elemanlarıdır. o zaman ileri ikili seri katil kıvamına gelir...
ben gomezi unuttum artık onun yerine talisca düşünülmeli bence öndeki ikili talisca aboubakar olursa
seri katiller bile performansı kıskanır. bunlar teker teker değil toplu götürürler adamlar hitler gibi olur bildiğin @tangaz

Çevrimdışı firewater

Abi aslında bu çok güzel bir olay. Geçen sene Atiba-Oğuzhanı kitleyen bizden puanı kapıyordu. bu sene çok daha farklı oyunları oynayabilen takım var sahada.

Çevrimdışı Orhan

Abi Talisca dan bir Gomez cikattacak gibiyiz :)

Çevrimiçi Necmi

şahsım adına erken konuşmadığımı rahatlıkla ifade edebilirim. golcülüğü konusunda da sözlerimin arkasındayım  :bandit:
bence erken konuştun evet çok kaçıracak ama her maç gol atacak potansiyelide var.
kaçırdıkça saldırıyor çünkü birde gomezden artı etrafındaki herkesede boş alan yaratıyor.
talisca ile oynasın attığından fazlasınıda ona attırır. adamı durduramıyorlar ya kaçırdığı pozisyonda görmedinmi kafasını öne
alıp secdeye yattı sonra ordan birden fırladı topa koştu :evillol:
bu arada tosiçi gördünüzmü adam direk topa odaklı o topu kimin ayağında olduğu önemli değil bir topu kurtardı top
adrianoda kaldı direk gidip adrianoya pres yaptı adrionada şaşırdı :D resmen dur gelme biz aynı takımdayız der gibiydi.

Çevrimdışı 38life

Vay bee
bu bizim abou mu?

Aboubakar tekniği çok iyi olan bir futbolcu. Son vuruşlarının kötü olması herkesde "top tekniği iyi değil" düşüncesi uyandırıyor sanırım. Ama ikisi çok başka şeyler.

Etiketler: