Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135364 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Aras ve Kerim'in formsuz olduğuna inanmıyorum Hocayla bi sorunları var sanırım.

Hoca mecbur kalınca oynatacak. Tosiç'i stoperde kullanmak için 28 hafta bekledi geçen sene, bunlar için o kadar beklemez muhtemelen.

Çevrimdışı tangaz

kerimin bizimle sorunu olamaz be abi, cocuk bizi gorse abuyu cagirir hemen, ne sorunu olacak bizimle.
cok tatli, cok sempatik cocuk ama beklenen patlamayi bir turlu yapamadi. ayrica bu ingiliz futbol adamlarinin bir kez daha hastasi oldum. bak adamlar kerimi 3 milyona bize sokusturdular, mesela bu kerimde gelecek gorselerdi hayatta satmazlardi.
Ayni oguzhan gibi onu da bedavaya gonderdiler ama nedenini soylemediler, yakinda anlariz, sakatlik donusu. bence vucudu gelismiyor diye gonderdiler ya onu, neyse

ozzi aşırı çelimsiz ingilterede asla oynayamaz die gönderdiler bence de zaten sadece ispanya da oynar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hoca mecbur kalınca oynatacak. Tosiç'i stoperde kullanmak için 28 hafta bekledi geçen sene, bunlar için o kadar beklemez muhtemelen.
Banada öyle geliyor, Biraz Fabri olayı da buna benziyor, hoca inatçı ama inadı kırılınca da vazgeçmiyor, özellikle Aras konusunda böyle düşünüyorum diğerleri için bir şey diyemem.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Oyundan bağımsız alınan saha sonuçları kıymetli.
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2016, 22:14:39 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

kerimin bizimle sorunu olamaz be abi, cocuk bizi gorse abuyu cagirir hemen, ne sorunu olacak bizimle.
cok tatli, cok sempatik cocuk ama beklenen patlamayi bir turlu yapamadi. ayrica bu ingiliz futbol adamlarinin bir kez daha hastasi oldum. bak adamlar kerimi 3 milyona bize sokusturdular, mesela bu kerimde gelecek gorselerdi hayatta satmazlardi.
Ayni oguzhan gibi onu da bedavaya gonderdiler ama nedenini soylemediler, yakinda anlariz, sakatlik donusu. bence vucudu gelismiyor diye gonderdiler ya onu, neyse

İngilizler de malın önde gideni abi. Pogba'yı bedavaya gönderip 150 milyon euro'ya almadılar mı?

Çevrimdışı Kalyoncu

Arsenal sonraki satıştan %25 pay koymuş demekki beklenti varmış.

Çevrimdışı LuceGel

Herkese merhabalar Canere büyük geçmiş olsun umarım uzun yıllar şanlı formamızı giyer.Dün akşam G.Gönülün etkili oyunu Q7 nin kusursuza yakın oyunu ile mükemmel bir sağ koridor gördük.Devre arasına kadar sol bekin durumuna bakacağız artık.Abubakar üste koyuyor.Talisca orta sahada olmuyor ceza sahasına sürekli yakın olmalı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

@tuncaboylu su senin halanin oglunu mu kiralasak fbden devre arasinda. mario gomez muzugu ile gelmis, demba muzugu ile gitmisti, o iso da tezahurati ile beraber paket halinde geliyormus.

Çevrimdışı panic13

Takımın en önemli sorunu topu ileriye taşıyamama gibi görünüyor şu durumda. Geçen sene bu akışkanlığı hem Sosa hem Ozzy ile aşıyorduk. Şimdi ikisi de yok. Tolgay'ın oyun görüşü henüz istenilen seviyede değil. Dripling özelliği Ozzy'nin önünde ama bir iki saman alevi dışında kritik pasları henüz atamıyor. Eskiden atıyor idi, sanırım zamana ihtiyacı var.

Talisca ise her kesin üzerinde hem fikir olduğu gibi 10 numara gibi değil, forvet arkası gibi oynuyor. aslında uygun bir diziliş ile sahte 9 olabilir ama takımın dizilişi ve mantalite ona uygun değil. Onun dışında Atiba'nın form tutması ve defans kurgusunun oturması ile defansif sorunları, en azında STSL özelinde aştık gibi duruyor. İnşşalh Şenol hoca Adriano'nun olası bir sakatlığında Tosic'i tekrar beke atmaz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı İhsan

İlk devre Akhisar'a karşı stoper oynadı  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

bu arada milli takıma gönderdiğimiz oyuncular sırayla dökülüyorlar farkındamısınız? geçen sene töre milli maçta kızardı bir daha iflah olmadı şimdi ozzi cenk olcay. bu paratore ne yapıyorsa artık ...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Arsenal sonraki satıştan %25 pay koymuş demekki beklenti varmış.
dedikodu diyorlar o madde icin, fikret orman salak mi once sozlesmesini fesh eder oguzhanin, sonra onu lise takimina gonderir, sonra lise takimini alir kapatir, lisenin tuzugune de lisenin spor takimlari kapatilirsa sporcularin besiktasa bedelsiz transfer olacagini koyar. sonra satar oguzhani istedigi yere, ingilizlerde ucun birini alirlar.

ulan bu boyle degildi.
fikret orman degil
faruk surendi
oguzhan degil omerdi
futbol degil basketboldu

Çevrimdışı tuncaboylu

İlk devre Akhisar'a karşı stoper oynadı  :bandit:

Biliyorum abi, Lizbon deplasmanında da oynadı.

Ama Ersan sakatlandıktan ve Rhodolfo sakatlandıktan sonra çok geç aklına geldi Tosiç.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu su senin halanin oglunu mu kiralasak fbden devre arasinda. mario gomez muzugu ile gelmis, demba muzugu ile gitmisti, o iso da tezahurati ile beraber paket halinde geliyormus.

Satılan mal geri alınmaz abi.

Çevrimdışı mylife1903

İngilizler de malın önde gideni abi. Pogba'yı bedavaya gönderip 150 milyon euro'ya almadılar mı?
bir tane siyahi forvet vardi anelka degil, defoydu galiba mal herifler satip satip geri aliyorlardi, hatta ulan buydu galiba sezon basi satip, devre arasi geri almisti ingilizler ustune para vererek.

Çevrimdışı mylife1903

Satılan mal geri alınmaz abi.

o zaman denisovu kiralayacaz rusyadan

Çevrimdışı cursedofdragon

Dün caner'e canım sıkıldı bugün sevdiğim dizi TWD başladı ondan da 2 kişi öldü onada canım sıkıldı bu hafta can sıkıntısı ile başladık.

Çevrimdışı murat baltacı

Bu sakatlığı gidişata göre değerlendiremezsin öyle bir sıkıntı var, bir daha aynı performansı veremeyebilir, tekrar sakatlanabilir, Rhodolfo döner diyorduk takımın en as oyuncusuydu şimdi yedek kulübesinden çıkamıyor üstelik diz sakatlığı geçirdi bu dahada berbat bir şey. Tekrar söylüyorum daha 7-8 maça çıkmış henüz bir başarı elde edememiş bir adama bu kadar misyon yüklemek hem onun açısından hem de bizim açımızdan sıkıntılı, tekrar 1 yıllık kiralık alınır duruma göre önümüzdeki sezon ortasında veya sonunda sözleşme imzalanır buna karşı çıkmam ama hadi sakatlandı bonservisini alalım demek bana göre biraz abes kaçıyor.
Caner Beşiktaş için sakatlandı daha yeni geldi ama rize maçında üç puan alınmasında büyük etkendi hırsı ve azimiylede takımı ateşliyo daha derbilerde kritik maçlarda falan faydasını görecektik sakatlandığı için bonservissiz alabiliriz interden bunda  bir risk yok olduki veli gibi futbola dönemedi bi senelik yıllık ücret vermiş olursun pektemeğe kaç sene verdik böyle ufak hesaplar yapamaz büyük kulüpler.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Orhan

Sayısal olarak hem 1 sol beki hem de 1 kanat oyuncusunu kaybettik Adrianonun sadece bekte oynayacağını düşünürsek aslında 2 tane sol açık oyuncumuzdan olduk kullanabileceğimiz, 1 tane kanat şart oğlu şart devre arasında hoca Kerim ve Arası'ı kullanmamakta ısrar edecekse, Olcay'ın durumu malum..
Torenin instagram tweeter paylasimlari devre arasi doneceginin ispati ama Toreyle bakkala bile gidilmeyecegi taraftariyim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dün caner'e canım sıkıldı bugün sevdiğim dizi TWD başladı ondan da 2 kişi öldü onada canım sıkıldı bu hafta can sıkıntısı ile başladık.
Çok uzadı twd 7.sezonda bitsin artık...

Çevrimdışı mylife1903

Caner Beşiktaş için sakatlandı daha yeni geldi ama rize maçında üç puan alınmasında büyük etkendi hırsı ve azimiylede takımı ateşliyo daha derbilerde kritik maçlarda falan faydasını görecektik sakatlandığı için bonservissiz alabiliriz interden bunda  bir risk yok olduki veli gibi futbola dönemedi bi senelik yıllık ücret vermiş olursun pektemeğe kaç sene verdik böyle ufak hesaplar yapamaz büyük kulüpler.
mantigim tam tersini soyluyor ama kalbimden de cocuga sahip cikilmasi gerektigi geciyor.
simdi olacak sudur, fikret orman bunun bonservisini 100bine falan alir interden, gonderecem geriye iki sene bosuna maas vereceksiniz der, herifler hemen sezai videosunu bulurlar yutubdan, satarlar
canerin alacagi da bizi fakirlestirmez borc trilyonlara dayanmis. ayni benim komsu gibi 4 kizi var, diyorum benimkini misafirlige gondereyim mi, gonder yahu temelli gonder bir fazla bir eksik bisi fark etmiyor.

Çevrimdışı eaglekartal

oğuzhana ne oldu ya adam nerdeyse 1.5-2 aydır ortada yok,ciddi bir sakatlık olartak açıklanmamıştı oysaki neden bukadar uzadıki.son durumu bilen varmı ne zman sahaya girer.onun gelmesi çok önemli futbol aklımızı bir kat daha artıracaktır sahada

Çevrimdışı tangaz

Torenin instagram tweeter paylasimlari devre arasi doneceginin ispati ama Toreyle bakkala bile gidilmeyecegi taraftariyim.

sene sonu zaten dönecek o nedenle 17 maç önce dönmesinde bir sakınca yok bu açıdan değerlendirilmeli. 5-6 maçta çilingir rolü üstlense şampiyonluk yolunda misyonunu tamamlamış sayarım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Kalyoncu

dedikodu diyorlar o madde icin, fikret orman salak mi once sozlesmesini fesh eder oguzhanin, sonra onu lise takimina gonderir, sonra lise takimini alir kapatir, lisenin tuzugune de lisenin spor takimlari kapatilirsa sporcularin besiktasa bedelsiz transfer olacagini koyar. sonra satar oguzhani istedigi yere, ingilizlerde ucun birini alirlar.

ulan bu boyle degildi.
fikret orman degil
faruk surendi
oguzhan degil omerdi
futbol degil basketboldu
İbrahim altınsay dedi :) Direk ikinci ağızdan duydum abi :)

Etiketler: