Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134552 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Maç bitti ben hala yerimden kalkamadım iki lokma yemek yiyecektim sonra yerim diye erteledim hala açım. Ben 2 sandviç hazırlayana kadar adamlar ameliyatı bitirmiş  :evillol:

İki üç saatin içinde pansuman yapar gibi şipşak ameliyat olmuşsa durum sandığımız kadar ciddi değildir. Ya tam kopmadı ya da kötü yerden kopmadı

Kulüp doktoru tam kopma olduğunu söyledi malesef :/.

Çevrimdışı 38life

Giden sevgiliyi unutmaya çalışmak gibi birşey bu.

Çevrimiçi Kapkarakartal

İki üç saatin içinde pansuman yapar gibi şipşak ameliyat olmuşsa durum sandığımız kadar ciddi değildir. Ya tam kopmadı ya da kötü yerden kopmadı

Asıl olay ameliyat değil zaten hocam ameliyattan sonra başlıyor.

[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2016, 01:20:53 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı legendmaster

tosicin rakibe girişini erman toroğlu mükemmel anlattı inanılmaz temiz bir müdahale genç oyunculara ders verir nitelikte ayağını kırarak giriyor tosicin sezon başından bu yana performansı inanılmaz boyutlarda 10 milyon euro verip stoper alsan bu performansı gösteremezdi herhalde

Çevrimdışı Alper1903

Bunlar fb taraftarını kışkırtıp camialarını birleştiriyor gibi geldi bana. Ne zamandan beri de diğer renkliler de hakem üzerinden ince ince algıya başladı. Takım sağlam, stadımız var falan ama geçen seneki kenetlenmeyi tekrar yapmalıyız, yapmalıyız ki bunlar her ne çeviriyorsa çevirsinler ucu bize dokunmasın.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Attığımız ikinci gol hazırlanış itibari ile geçen sezon Konya'ya attığımız dördüncü gole benziyor. 8 oyuncunun topa dokunduğu ve altı pasta kaleciden başlayıp, altı pasta Talisca'nın vuruşu ile biten bir pozisyon. Geçen sezon ki golde Oğuzhan dışındaki 10 oyuncu topa dokunmuştu.

Çevrimdışı MANSIZ

tosicin rakibe girişini erman toroğlu mükemmel anlattı inanılmaz temiz bir müdahale genç oyunculara ders verir nitelikte ayağını kırarak giriyor tosicin sezon başından bu yana performansı inanılmaz boyutlarda 10 milyon euro verip stoper alsan bu performansı gösteremezdi herhalde

Tosic'in bu pozisyonu bir kenara attım faul ile ilgisi yok. Tüm manşetlerde ilk sırada. Peki dün Bruma rakibinin ayağına kasten bastığında neden manşetleri bırak arka sayfada bile yer almadı acaba? Misafirlerden okuyan GS taraftarı varsa sözüm ona. Ne oldu FETÖ gidince bi yeriniz acıkta mı kaldı?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Altına destek mesajlarını yağdıralım. Mesaj yazarken duygulandım anasını satim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Altına destek mesajlarını yağdıralım. Mesaj yazarken duygulandım anasını satim.

Aynen renklilere bırakmamak lazım yorumları.

Çevrimdışı murat baltacı

Rıza hocada bize gelince atom renklilere gelince karınca.

yok yeni kuralmışta bilmem neymiş tosiç topa kayıyo net olarak vuruyo vuramasa verirsin kartı adam riski göze almış ne yani hiçbir oyuncu topa kaymasınmı kayarkende tabanla gelmiyo zaten ayağı yatırmış art niyetli olsa tabanla gelir rıza çıkmış trt de hakem korkakmış aynı pozisyonda antalyalı yapsa hemen faul çalarmış saçmalıyo helal olsun kaya ya hemen verdi cevabı korkak hakem oyunun başında atibaya kart verdi aynı müdaheleyi antalyalı yaptı kart vermedi dedi zaten antalya ceza yayında taliscaya yapıldı aynı müdahele hakem devam ettirdi tosiçinki faulse oda firikik neymiş gelişi faulmüş kayma nasıl olur başka türlü.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tosic burunla topa dokunup sonra kaldırıyor hem bileğini hem bacağını. Gereksiz tartışma işte konu değiştircekler ya bahane buldular sallamayın boşverin..

Çevrimdışı ozankarakoc

2016-2017 Sezonu
8. Hafta

Beşiktaş
8 maç
6 galibiyet
2 beraberlik
0 mağlubiyet
20 puan
13 averaj
2. sırada

Galatasaray 17 puanla 3.
Fenerbahçe 9 puanla 10. (1 maçı eksik)

2015-2016 Sezonu
8. Hafta

Beşiktaş
8 maç
6 galibiyet
1 beraberlik
1 mağlubiyet
19 puan
11 averaj
1. sırada

Galatasaray 17 puanla 2.
Fenerbahçe 17 puanla 3.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Güney Kore MBC Gençlik Futbol Vakfı, Şenol Güneş için Vodafone Arena'ya geldi.

Ha boyle bir seyi haber yalmaz bizim basin. Satilmislar

Çevrimdışı mylife1903

Dun gece mac bitti azicik oyalanfim, yattim hemen. Sabah licktvnin sitesine bakiyorum. Malum kalan 70milyon turk vatandasi gibi benim de liktvim yok. Sitesinden bakiyorum.

Algi yonetiminde herifler citayi yuksege koymus, maci izlemesem hakem antalyadporu kesip bicmis sanacagim, besiktas da haksiz bir uj puan almis olarak gorecegim.

Boyle bir sey var mi ya?
Yonetim uyumadin bu algilar bir samsunspor maci gibi biryerde patlar.

Tartismali pozisyonlsri koymuslar siteye, 3 tane besiktas pozisyonu.
1-tosicin topa mudalesi
Ulan buna dunyanin hic bir onemli ligimdfaul vermezler. Futbol sadece amerikada kadin sporudur, orada da vermezler buna faul. Efendim 3 tane hakem hocasiyla konusmuslar helsi faul, demis. Ulan o hocalarin hakemligini de biliyoruz.
2.ggnin faulu ikinci yari
Orada sari kart vermesi lazimmis, oyle girilmezmis, sansar ekliyor, burda da topa vuruyor ama faul veriyorsun. En akilli kendisi ya, ulan sansar senin aykunu ben kahvaltida ictigim kahveye seker olarak koyuyorum, yarim cay kasigi.... neyin hesabini yapiyorsun, terbiyesiz, senin agzina tukururum
3.adriano mucadelesi
Cimbizla secmisler, hakem faul vermismks, yatan adrianonun topa hamlesi orada faul olmadigi gosterirmis, ahahaha. Ya komik, tuhaf. Bence de orada faul yok, adriano topla rakip arasina giriyor faulu aliyor, ben olsam da sabaha kadar faul vermem. Ama kardesim 4 sefer taliskaya cift daldi herifler, onlardan birinde de topa vurdu antalyali, karsilastirma icin onu da koy. Hakem ikisine de faul vermedi mesela
4.pozisyonda ise karijmanin karsi karsiya sacmaladigi pozisyon. Ofsayt olarak gormusmus de, piywro yaptilar, ulan belli ofsayt olmadigi iste.
Bu pozisyonda karijmanin 4-5 kisa adimla ofsaytten kacmasi, cevre ve ofsayt kontrolu mutisti, cingenenin hakkini yemiyecem ama kardesim o vurus nasil kabiz bir vurustur, sampiyonlugu etkileyecek macta rabana midir nedir onu yapiyorsun, sen duzgun vurma kardesim topa beceremiyorsun, boyle ayagini yilan gibi arkadan kaykilatarak vursaydin atardin o golu, hic ugrasma duzgun vuracam diye olmuyor, sen fantastik vurus yap olma ihtimali daha yuksek

Bu pozisyonlari sitelerine koyup algiya baslamislar. Macin ozeti 3.5 dakika ordan belli 3.5 attiklari bu tartismali pozisyonlar 4.5 dakika. Sanki antalya buyuk takim da kendi evinde puan kaybetmis. Terbiyesiz herifler, yonetim onlemini almazsa basimiza bir is gelecek

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Dun gece mac bitti azicik oyalanfim, yattim hemen. Sabah licktvnin sitesine bakiyorum. Malum kalan 70milyon turk vatandasi gibi benim de liktvim yok. Sitesinden bakiyorum.

Algi yonetiminde herifler citayi yuksege koymus, maci izlemesem hakem antalyadporu kesip bicmis sanacagim, besiktas da haksiz bir uj puan almis olarak gorecegim.

Boyle bir sey var mi ya?

1-tosicin topa mudalesi
Ulan buna dunyanin hic bir onemli ligimdfaul vermezler. Futbol sadece amerikada kadin sporudur, orada da vermezler buna faul. Efendim 3 tane hakem hocasiyla konusmuslar helsi faul, demis. Ulan o hocalarin hakemligini de biliyoruz.
Orada sari kart vermesi lazimmis, oyle girilmezmis, sansar ekliyor, burda da topa vuruyor ama faul veriyorsun. En akilli kendisi ya, ulan sansar senin aykunu ben kahvaltida ictigim kahveye seker olarak koyuyorum, yarim cay kasigi.... neyin hesabini yapiyorsun, terbiyesiz, senin agzina tukururum
3.adriano mucadelesi
Cimbizla secmisler, hakem faul vermismks, yatan adrianonun topa hamlesi orada faul olmadigi gosterirmis, ahahaha. Ya komik, tuhaf. Bence de orada faul yok, adriano topla rakip arasina giriyor faulu aliyor, ben olsam da sabaha kadar faul vermem. Ama kardesim 4 sefer taliskaya cift daldi herifler, onlardan birinde de topa vurdu antalyali, karsilastirma icin onu da koy. Hakem ikisine de faul vermedi mesela
4.pozisyonda ise karijmanin karsi karsiya sacmaladigi pozisyon. Ofsayt olarak gormusmus de, piywro yaptilar, ulan belli ofsayt olmadigi iste.
Bu pozisyonda karijmanin 4-5 kisa adimla ofsaytten kacmasi, cevre ve ofsayt kontrolu mutisti, cingenenin hakkini yemiyecem ama kardesim o vurus nasil kabiz bir vurustur, sampiyonlugu etkileyecek macta rabana midir nedir onu yapiyorsun, sen duzgun vurma kardesim topa beceremiyorsun, boyle ayagini yilan gibi arkadan kaykilatarak vursaydin atardin o golu, hic ugrasma duzgun vuracam diye olmuyor, sen fantastik vurus yap olma ihtimali daha yuksek

Bu pozisyonlari sitelerine koyup algiya baslamislar. Macin ozeti 3.5 dakika ordan belli 3.5 attiklari bu tartismali pozisyonlar 4.5 dakika. Sanki antalya buyuk takim da kendi evinde puan kaybetmis. Terbiyesiz herifler, yonetim onlemini almazsa basimiza bir is gelecek
Hakemin daha maçın başında Atiba'ya gösterdiği kart, yedek klübelerinin hemen önünde tehlikeli atağımızı kesen sert faule verilmeyen kart. Abu kardeşimin şeysi yani golü biraz sert oldu galiba. Her tarafı bağırttığına göre.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Bu abunun gol sevincinde dikkat ettiniz mi herifin eller kurek gibi, ayaklar palet gibi allah fbye sabir versin artik kadikoydeki macta.

Çevrimdışı mylife1903

@Serhat Akkaya bu abunun saat hepten bozuk cikti yahu her devre birer kez olmak uzere mac basina iki kez dogru gosteriyor. Napoli maci 1er gol bu mac 1 gol bir asist 45 dakikada. Alarmi simdiden kuralim gencler maci icin

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya bu abunun saat hepten bozuk cikti yahu her devre birer kez olmak uzere mac basina iki kez dogru gosteriyor. Napoli maci 1er gol bu mac 1 gol bir asist 45 dakikada. Alarmi simdiden kuralim gencler maci icin
Böyle oynasın canımı yesin, dün yeni stadımızda izlediğim en iyi golü attı şu ana kadar ki adam, uzun bi sürede bundan iyisi atılamaz sanırım. Takım ilk yarı çok kopuktu sol kanatsız oynadık neredeyse ayrıca Caner'e çok üzülmekle birlikte formda bir Adriano'nun takıma daha çok katkı vereceğini düşünüyorum, takımın zekasını çok üste taşıyor çünkü..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Türk medyası kadar sahtekar bir medya daha olabilemez.

Öyle bir algı var ki, sanki Tosic faul yapmasına rağmen adam maçı durdurup antalya'nın 1 oyuncusuna kırmızı kart, 2 oyuncusuna sarı kart göstermiş, üzerine Beşiktaş ofsayttan gol atmış.

Bir defa poziasyonda faul yok, o ayrı. Ulan komple GS FETÖ'nün totosunu yalarken, Melo denen iblis kart bile görmeden sezonu bitirirken her şey ne güzeldi di mi ya? Leş oynanan sezonlara bedavadan şampiyonluklar, yıllardır takım batmasın diye toplanan-hibe edilen himmet paraları, açık siyasi müdaheleler ile kazanılan şampiyonluklar... ulan efsane kadro dedikleri kadrodan 6 adam net Fetö'den dolayı kırmızı bülten aranıyor lan. Bu nasıl bir aymazlık, utanmazlık aklım almıyor yahu. Göreceğiz bakalım, bir daha şmpiyon olacaklar mı GS denen FETÖ yalayıcısı takım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Boyle bir sey var mi ya?

1-tosicin topa mudalesi
3.adriano mucadelesi

Rahat ol abi, Levent Nazifoğlu hafta içi "Yayıncı kuruluşun 2 yorumcusu da Beşiktaşlı" dedi diye Beşiktaş'ı desteklemediğini çabalamış Sansar işte.

Yıllardır aynı. Aziz bunların kablolarını keserdi, bunlar o maç Fenerbahçe aleyhine verilen tüm hakem kararlarını tartışır ve hata ararlardı.

Adamların tartışmalı pozisyon diye koydukları pozisyonlar her maçta belki 80 tane olan orta saha mücadeleleri, ne kadar çaresiz olduklarını sen düşün işte.

Zaten pek kimsenin yayıncı kuruluşu takip ettiği de yok, kalmadı eski etkinlikleri.

Sinirlenmeye gerek yok, gülüp geçeceğiz ve geçireceğiz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rahat ol abi, Levent Nazifoğlu hafta içi "Yayıncı kuruluşun 2 yorumcusu da Beşiktaşlı" dedi diye Beşiktaş'ı desteklemediğini çabalamış Sansar işte.

Yıllardır aynı. Aziz bunların kablolarını keserdi, bunlar o maç Fenerbahçe aleyhine verilen tüm hakem kararlarını tartışır ve hata ararlardı.

Adamların tartışmalı pozisyon diye koydukları pozisyonlar her maçta belki 80 tane olan orta saha mücadeleleri, ne kadar çaresiz olduklarını sen düşün işte.

Zaten pek kimsenin yayıncı kuruluşu takip ettiği de yok, kalmadı eski etkinlikleri.

Sinirlenmeye gerek yok, gülüp geçeceğiz ve geçireceğiz.
Adamlar lig sonuncusu yahu :) İşin diğer tarafı da Rıza hoca, hadi diyelim o faul olmadı maçı kazanabileceğini mi düşünüyordu? Bir dk öncesinde kalecisi 1 dk zaman geçirmeye çalışıyordu aut atışında. Rıza'yı severim bana Beşiktaş'ı sevdiren adamların başında gelir ama profesyonel olacağım diye gereksiz açıklamalar yapmasına gerek yok..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Böyle oynasın canımı yesin, dün yeni stadımızda izlediğim en iyi golü attı şu ana kadar ki adam, uzun bi sürede bundan iyisi atılamaz sanırım. Takım ilk yarı çok kopuktu sol kanatsız oynadık neredeyse ayrıca Caner'e çok üzülmekle birlikte formda bir Adriano'nun takıma daha çok katkı vereceğini düşünüyorum, takımın zekasını çok üste taşıyor çünkü..

@Serhat Akkaya senin bir istatistik vardı, Aboubakar oyundaykken attığımız gol sayısını falan hesaplıyordun.

O istatistikteki son durum nedir?  :D

Etiketler: