Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9129757 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bu Caner i yürüterek çıkartmak nasıl bir geri zekalı işi yahu sedyeyle taşımak zor mu geldi akülü sandalye de mi yok koskoca statta  :akuma:

Fiyasko!!!
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı nusretaslanturk

hayır bir de aşil tendonunu kopartanlar bir daha hiç eskisi gibi olamayabiliyorlar da

enseyi karartmak gibi olmasın ama en pislik şey bu, isim babası koca achilles'i bile indirmiştir aşağı

öyle 4-6 ayda dönmesi değil önemli olan

icabında 12 ay oynamasın önümzdeki sezon bugun sahada olsun ama sağlıklı dönebilsin...
tamamen sokması lazımdı annesinin ırmağa..
kısmi bi kopuk olma olasılığı var mı acaba

Çevrimdışı tangaz

tolgay caner değişikliği anlamsızdı zaten doğru seçenek olcaydı, hoca gereksiz bir hamle yapmıştı bedeli ağır oldu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

tolgay caner değişikliği anlamsızdı zaten doğru seçenek olcaydı, hoca gereksiz bir hamle yapmıştı bedeli ağır oldu...

Kenarda Olcay varken çok saçma bir hamleydi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aboubakarin bu Aciklamasi , Tolga yedek kaldigi icin kimse ile konuşmuyor diye haber yapan Kolpa basina gelsin.. :busted_cop:

Vincent Aboubakar: ‘Zor geçeceğini biliyorduk

Antalyaspor iyi bir takım. Zor geçeceğini biliyorduk. Onlar da pozitif anlamda oynamaya çalıştılar. Bireysel anlamda özgüvenim yükseldi. Burada en önemli olan takımın kazanmasıdır. Bütün takım arkadaşlarım adaptasyon sürecinde elinden geleni yapıyor. Tolga da bu süreçte bana çok yardımcı oluyor. Bu güzel anı onunla paylaşmak istedim.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı legendmaster

darbe falan olsa eyvallah da durduk yere tendonu koptu şikecilerin nazarı değdi sanki lanet olsun ne diyelim artık adriano inşallah sakatlık yaşamadan götürebilir

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kobe Bryant ın sakatlığından sonra yazılmış bir yazı da buldum.

Cerrahi sonrası 2-3 haftalık bir alçı/cihazlama sonrasında rehabilitasyon başlanır. İyileşmenin tamamlanması ve yaralanma öncesi düzeye dönüş (yapılan spora göre farklılıklar gösterir) genellikle 9-12 ay arasında zaman gerektirir.

Her şey iyi giderse ve daha bizimkiler en önemli süreç olan ameliyat öncesinde adamı değneklerle yürüterek stattan çıkartıyor. Çocuğun futbol hayatıyla oynamayın kiralık oyuncu diye, ayrıca bize yakışanı yapıp 1m a bonservisini almalıyız. Bizim için mücadele ederken sakatlandı.

Çevrimdışı Alper1903

Ameliyattan sonra tendon, kopmadan önceki halinden daha kısa oluyormuş ve tekrarlama riski yükseliyomuş.

Ne pis bişeymiş.

Ulan bi doyamadık sevdiklerimize be!

Bilimsel olarak hakim degilim ama tendon denilen sey lastik gibi kopunca kopan yerler (alt ve ust kisimlar) kendini geri cekiyor, ameliyatla dikiyorlar ve titanyum bir parcayla sabitliyorlar. Benim zamaninda sol yuzuk parmagimin kopmustu bana yapilan ameliyat bu sekildeydi, ayak bilegindeki belki bu kadar olmasa da yakindir uygulanan surec muhtemelen.

Kenarda Olcay varken çok saçma bir hamleydi
Katılıyorum :ok:

Bende Olcayin girmesini bekliyordum , Yazik oldu...

Çevrimdışı 38life

Bu Caner i yürüterek çıkartmak nasıl bir geri zekalı işi yahu sedyeyle taşımak zor mu geldi akülü sandalye de mi yok koskoca statta  :akuma:

Fiyasko!!!

Sedyeyle çıkartıldı.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sedyeyle çıkartıldı.

Lig tv de başkanın arkasından değnekle yürüyordu sonra akıllarına gelmiştir...

Çevrimdışı Doğukan E.

Sedyeyle çıkartıldı.
Saha kenarına demiyor. Stad dan çıkarılırken

Çevrimdışı Bishamon

Adriano form tutar umarım sakatlanmaz.Sağda GG form tutarsa bence kaybımız olmaz.Devre arası Opare tarzında bir yedek alınabilir.

Seninle beraber bizde kahrolduk be fişek :bawling:

Ins en iyi şekilde geri doneceksin sahalara..

Çevrimdışı Kalyoncu

Tadım tuzum kalmadı. Çok geçmiş olsun fişek.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tadım tuzum kalmadı. Çok geçmiş olsun fişek.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevincimiz kursağımızda kaldi ya

Caner güçlüdür ins dönüşü cok guzel olacak , bonservisini kesinlikle almaliyiz artik parasi neyse verip.

Çevrimdışı kahyaoglueren

https://twitter.com/HaberKartali/status/790268218388713472 Bu şeref yoksunlarına karşı bişey yapılmalı artık.İnsanların Sakatlıklarıyla nasıl dalga geçebiliyorlar

Şenol Güneş'ten Caner Erkin Açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-0 kazanılan Antalyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Şenol Güneş, maç sonu yaptığı açıklamada talihsiz bir sakatlık geçiren Caner'in durumuna çok üzüldüklerini belirtti.

Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle;

"Şampiyonlar Ligi sonrası motive olmak zor oldu maça. Antalya'nın oynadığı oyun puanla eşdeğer değildi. Oyun temposu ve akıcılığı olarak bizi kesmeye çalıştılar. Caner'in sakatlanmasına çok üzüldük. Beck,Necip ve Caneri'İ dinlendirmek istedim. Normalde oyuna almayı düşünmüyordum ama oyun gidişatına göre almak durumda kaldım. Takım adına 3 puan sevindirici. Goller kaçırdık. Organzizasyon olarak gayet iyiydik. Aboubakar oyunun başından sonuna kadar maçın içinde kalmayı başardı."

Çevrimdışı Bishamon

https://twitter.com/HaberKartali/status/790268218388713472 Bu şeref yoksunlarına karşı bişey yapılmalı artık.İnsanların Sakatlıklarıyla nasıl dalga geçebiliyorlar

İnsan değil bu ...

Çevrimdışı Tolgahan Gur

17 yaşında sağ el bilek tendonu mu yerel bir basketbol maçında kopardım spor doktorlarına ameliyat oldum bilegimden kopan tendonun ucunu dirsegime yakın bir yerden çektiler ve  titanyum kelepçe ile sabitlediler 45 gün alçı sonra fizik tedavi tekrar spora dönüşüm 4 ay sürdü lakin yaşım 30 bilegim hala ağrıyor Fisek Geçmiş Olsun
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı Kalyoncu

Sevincimiz kursağımızda kaldi ya

Caner güçlüdür ins dönüşü cok guzel olacak , bonservisini kesinlikle almaliyiz artik parasi neyse verip.
Biraz baktım pek anlamam  ama ameliyatsız çözümüde varmış öyle yazıyor nette. Tabi futbolcu için nedir ne değildir bilemiyorum.

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Biraz baktım pek anlamam  ama ameliyatsız çözümüde varmış öyle yazıyor nette. Tabi futbolcu için nedir ne değildir bilemiyorum.
ameliyatsız çözüm tamamen kopmalarda maalesef yok
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Talisca Maç Sonunda Konuştu!

Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 3-0 mağlup ettiği mücadelede 2 gol atan Anderson Talisca, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Talisca Maç Sonunda Konuştu!
23 Eki 2016 21:48
495 Okunma
Talisca; 'Çok mutluyum. Rakip takım kapalı bir oyun sergiledi. Bu kapalı oyuna rağmen iyiş bir takım oyunu ile iyi bir galibiyet aldık. Bana yapılan 2 asist de güzeldi. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim' dedi.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

yaşılar ve aktif hareket etmeyenler içinmiş o ameliyat olmama durumu yok maalesef her şey iyi giderse 9-12 ay (basketbolcu için)

Çevrimdışı kahyaoglueren

Biri cıkıp Ahmet Çakar'a sıktıgı gibi sıkması lazım bu (Hakaret Yasak)₅. Konu Beşiktas olunca hepsi aynı düşman ...

artık kulübün de devreye girmesi lazım bence.Yaptıkları insanlığa sığmıyo cidden

Etiketler: