Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9128302 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Yarın akşam lider olacağız :bandit:
Demiştim ama başka bir zamana kaldı gibi :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yasin02

Demiştim ama başka bir zamana kaldı gibi :bandit:
Belki 5 farklı kazanırız  :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı atalay

Hücum karakterli oyuncular artınca daha kaliteli hücum edilmediğinin en iyi örneklerinden biri bugünün ilk yarısıydı. Saha içi kurgusu ve tercihler; bloklar arasındaki mesafenin uzun kalmasına, rakibe oldukça geniş alan bırakılmasına ve ön bölgede durağan bir Beşiktaş izlememize sebebiyet verdi. Aboubakar'ın golü ve ardından gelen kırmızı sonrası maçın 3-0 ile bitmesi Antalya'nın şansı. Takım doğru kadroyu ancak 64.dakikada bulabildi.
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2016, 21:06:33 atalay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son 3 haftadır gol yemiyoruz. Son 5 haftada 4 kez kalemizi gole kapattık...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağatay

q7 her maç böyle oynasın 15 maç sonra asist krallığını garantiler
aboubakar ısınıyor, böyle giderse daha çok kişinin boynuna dolayacak
anderson takke dewamlılığı sağlamalı maç içerisinde

son olarak caner çok üzdü bizi umarım bir an evvel düzelir
adriano sakatlanma konusunda tedirgin ediyor caner bu konuda da çok önemliydi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

Bazı hücum oyuncularının oyun geçişlerinde arızalar var. Bu maçta iki gol birden atan Talisca, Cenk ile beraber sahanın en kötülerinden biriydi. Devre biterken gelen gol, bilhassa rakibin eksik kalması ile ikinci yarı için eline bi' piyango bileti geçmiş oldu. Son bölümde anları doğru oynayıp, alamet-i farikalarını gösterince perdeyi görkemli kapattı.
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2016, 23:17:33 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Caner'in aşil tendonu kopmuş deniyor hay böyle işte :s20: :s20:

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı raichu

canerin aşil tendonu kopmuş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Hücum karakterli oyuncular artınca daha kaliteli hücum edilmediğinin en iyi örneklerinden biri bugünün ilk yarısıydı. Saha içi kurgusu ve tercihler; bloklar arasındaki mesafenin uzun kalmasına, rakibe oldukça geniş alan bırakılmasına ve ön bölgede durağan bir Beşiktaş izlememize sebebiyet verdi. Aboubakar'ın golü ve ardından gelen kırmızı sonrası maçın 3-0 ile bitmesi Antalya'nın şansı. Takım doğru kadroyu ancak 64.dakikada bulabildi.
Bin sefer yazdim hergun yataga girmekle, cocuk sahibi olunmaz. Cok yatak sahibi olup da cocuk sahibi olunmaz.
En ayar oldugum teknik direktor hamlesi gol olmadikca sahaya forvet almak. Yahu cok forvet olmasi demek cok gol atmak demek degildir, cokmsut atmakla da cok gol atilmaz.

Dogru zamanda dogru yerde olacaksin, dogru yere vuracaksin, atacaksin golunu, anlatamadim gene

Çevrimdışı legendmaster

caner gitti 6 ay yok adriano da çok sakatlanan bir oyuncu orayı bütün sezon götüremez keşke hiç oyuna almasaydı şenol güneş yazık oldu

Çevrimdışı Çağatay

her sezon bir uzun dönem sakatlık yaşamak zorunda mı bizimkiler...!
aşil tendonu nedir ya.......!!!!!!!!!!!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Devre arası sol bek bakmak zorundayız bir de Adriano sezonu kaldıramaz Tosiç orada zarar Olcay dan sol bek yaratacak devre arasına kadar sanırım... Çok kötü oldu bu iş napoli maçına kadar tüm maçların en etkili adamıydı...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha şüphe diyorlar inşallah yanılırlar  :duman:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Sol bek almamız lazım devre arası.

Adriano ile tek gitmez koca sezon.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Acilen sol bek bakmamız lazım adriano'nun sakatlık sicili hiç parlak değil malesef

Çevrimdışı OrhanAker

Yani öyle ters bastıkı kendisini sakınmasından belliydi..bu şekilde sakatlanmak çok büyük şansızlık.
Geçmiş olsun yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Allah kahretsin canerin aşıl tendonu kopmuş çok kötü oldu....  Geçmiş olsun bonservisini almak lazım ne olursa olsun...

Etiketler: