İkinci penaltı ancak Çavuşesku zamanında Romanya'da veya Arif Erdem zamanında GS'a verilirdi.
ucak olayi olmasaydi hayatta vermezdi o herif o pen6lari. yakaladi ve dudukledi bizi. uefa puanini falan da kirmaz gayet iyi not alirlar. kitaba uydururlur o pen6lar.
hatta bizim attigimiz gol bile adam suphem vardi oynattim gol oldu diye aciklama yaparsa uefa tebrik bile edebilir yardimciyi.
beni sinirlendiren, adrianonun cekilip indirilmesine cok aheste aheste kart gostermesiydi hatta adriano tepki vermese kartsiz gececekti. tolgaya iki pozisyon oldu kartsiz gecti zaten ufak tefek seylere faul falan vermedi adam. mesela abu adama azicik boyun seviyesinde dokununca kart elinde kosarak verdi.
hem putine hem italyanlara yarandi hakem, ofsaytten golu vererek bize de madalya takti. herkes mutlu. supoer bir rus cozumu oldu.
italyanlar hakem hakkinda konusamaz, iki havadan penalti
turkler hakem hakkinda konusamaz gol ofsayt ustelik benzer pozisyonda adamlarin golu iptal etti
uefa mutlu gollu mac oldu, butun dudukler kitaba uygun
hakem mutlu turklere eyyaM yapmadi ama gene avrupalilar yerine komsu kazandi
win/win
yenilseydik ama varya ben onun anasinin dilinde yani butun sulalesine hormetlerimi iletirdim