Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121605 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

İkinci penaltı ancak Çavuşesku zamanında Romanya'da veya Arif Erdem zamanında GS'a verilirdi.
ucak olayi olmasaydi hayatta vermezdi o herif o pen6lari. yakaladi ve dudukledi bizi. uefa puanini falan da kirmaz gayet iyi not alirlar. kitaba uydururlur o pen6lar.
hatta bizim attigimiz gol bile adam suphem vardi oynattim gol oldu diye aciklama yaparsa uefa tebrik bile edebilir yardimciyi.

beni sinirlendiren, adrianonun cekilip indirilmesine cok aheste aheste kart gostermesiydi hatta adriano tepki vermese kartsiz gececekti. tolgaya iki pozisyon oldu kartsiz gecti zaten ufak tefek seylere faul falan vermedi adam. mesela abu adama azicik boyun seviyesinde dokununca kart elinde kosarak verdi.

hem putine hem italyanlara yarandi hakem, ofsaytten golu vererek bize de madalya takti. herkes mutlu. supoer bir rus cozumu oldu.

italyanlar hakem hakkinda konusamaz, iki havadan penalti
turkler hakem hakkinda konusamaz gol ofsayt ustelik benzer pozisyonda adamlarin golu iptal etti
uefa mutlu gollu mac oldu, butun dudukler kitaba uygun
hakem mutlu turklere eyyaM yapmadi ama gene avrupalilar yerine komsu kazandi
win/win

yenilseydik ama varya ben onun anasinin dilinde yani butun sulalesine hormetlerimi iletirdim

Çevrimdışı mylife1903

Fetö bitti şimdi Abdülrahim çıktı başımıza. Adamlardaki dil kullanma bağımlılığı hiç bitmiyor. Yaladıkları üzerine oturduğumuz organ değil, sadece şahıs değişiyor.
benim bildigim boylelerine kaypak denir. abdulrahim kim yahu albayrak mi?
yahu o adam daha duzgun turkce konusamiyor, sivesinden bahsetmiyorum, kullandigi kelimelerden bahsediyorum ilkokul seviyesi turkce konusan adam. bunlarin genel kurulunda bir ayar donecek, inan kiracin demecleri cikmaya basladi, bir kalkisma seysi olabilir gsde.

gonumuz gs degil birak yansinlar bitsinler kulolsunlar, inlerine girilsin heriflerin. fetocu hakemlerle kupalari alip kul hakki yerken iyiydi, serrefsiz herifler gencligimizi caldilar, omrumuzden zaman caldilar yahu var mi boyle bisi.

alpay fetocu terorist hakan sukurun omzuna dokundu diye penalti verilmisti, oyle oyle sampiyon oldular. en cok rasim karaya yazik oldu bambaska bir kariyeri olacakti. turk devleti rasim karaya da bir ozur borclu, bu serrefsizlerle zamaninda ilgilenilmedigi icin

Çevrimdışı Orhan

Dun ki spiker de skintiliydi baya. Fabri penaltiyi tuttugunda bagirdi cagirdi aksiyon yapti butun kahve penalti tekrarlanacak sandi.Hele Aboubakara Atiba dediginde uzun uzun ekrana baktim kimin akrabasi diye.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Tamam 2 asist yaptın iyi güzelde şu nedir yahu  :evillol:

http://twitter.com/Ucupak/status/789011433065320449
surdan bakinca ben de sol ayakla o karijmanin gosterdigi koseye atacagini goruyorum. son anda koseyi degistirdi herhalde top, obur koseye cok gitmedi, kotu penaltiydi aslinda ama kaleci az erken yatinca obur tarafa ayagini devirmis de olabilir. ustelik ilk penalti obur koseye atilinca ben emindim bu koseye atacagindan ayni fabri gibin fazla takilmamak lazim.

Çevrimdışı mylife1903

Dun ki spiker de skintiliydi baya. Fabri penaltiyi tuttugunda bagirdi cagirdi aksiyon yapti butun kahve penalti tekrarlanacak sandi.Hele Aboubakara Atiba dediginde uzun uzun ekrana baktim kimin akrabasi diye.
hadi renkten karistirdi onu da abu hettrik yapti dedi onu nasil dedi anlamadim. heyecanlandi galiba. yoksa yorumlari falan cok iyiydi amcanin

Çevrimdışı Orhan

Takim oyunun belli bolumlerinde oldukca kompakt oynadi.Hatta defansin ara ara orta sahaya yakin kurgulanmasi falan sasirtti beni.Hele ki Napoli karsisinda bu oyun tercihi.Rakip alanda kucuk 3genlerle baski alanlarindan cikabildi.Kaybettigimizi sandigimiz oyun sistemine yakin oynadik.

Çevrimdışı Orhan

hadi renkten karistirdi onu da abu hettrik yapti dedi onu nasil dedi anlamadim. heyecanlandi galiba. yoksa yorumlari falan cok iyiydi amcanin
Maci kaybetseydik onu da linc ederdik abi de dua etsin aldik maci.Milli maclardaki Trt1 spikeri bundan iyidi.

Çevrimdışı Orhan

Tamam 2 asist yaptın iyi güzelde şu nedir yahu  :evillol:

http://twitter.com/Ucupak/status/789011433065320449
Super kupada kalede keske bu adam olsaydi. Penaltilara kalinca Tolgaya son kez bakip tv yi kapatmistim.O kadar umutsuzdum.

Çevrimdışı raichu

günaydın ne güzel bir gün  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Simdi bisi yazacam da linc etmeyin.
Dun son 20 dakikada gokhan tore olsaydi o bos alanlarda yardirirdi gol bile atardi

Çevrimdışı Mavi Tuna

Dun son 20 dakikada gokhan tore olsaydi o bos alanlarda yardirirdi gol bile atardi
Gökhan'ın sevdiği bir 20 dakika vardı ve olsa çok farklı olabilirdi.

Dün maç sonunda yine Gomez ve Gökhan haberleri hortladı. 2 oyuncuda gelecek diye. Hadi Gökhan'ı anlarım bizim oyuncumuz da Gomez haberleri uzun süre gündemden düşmeyecek galiba.

Böyle bir galibiyet sonrası bu tarz haberlerin medya tarafından servis edilmesini hoş bulmuyorum. Bunların konuşulacağı zamanlar ayrı....

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Dün maç sonunda yine Gomez ve Gökhan haberleri hortladı. 2 oyuncuda gelecek diye. Hadi Gökhan'ı anlarım bizim oyuncumuz da Gomez haberleri uzun süre gündemden düşmeyecek galiba.

Böyle bir galibiyet sonrası bu tarz haberlerin medya tarafından servis edilmesini hoş bulmuyorum. Bunların konuşulacağı zamanlar ayrı....

O haberler maçı kaybedeceğimiz ve Aboubakar'ın gol atamayacağı öngörülerek hazırlanmış.

Biz kazanınca ve Abou da 2 gol atınca, deli saçması gibi kaldı ortada. Herkes gülüp geçiyor şimdi.

Çevrimdışı mylife1903

Daha bu baslangic bir iki gune senol hocayi milli takima yazarlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hemde büyük maçlarda topun bizde kalmasını sağlar pas atardı Töre gidip gelince daha iyi olacak  abi

Çevrimdışı atalay

Sarri, basmakalıp formasyonlardan uzak bir teknik adam. Savunma merkezini önde kurgulayıp, iki stoperin önüne beş orta saha, onların da önüne üç tane hareketli minyon oyuncu koydu. Bir ara dörtlü savunmaya geçti, yine savunma oyuncuların ayağını orta saha çizgisine bastırdı. Maç boyunca da takım boyları 35 metrenin üzerine hiç çıkmadı. Şenol Güneş'in de 0-0'ı oynamak istediği savunma karakterli başlangıç kadrosu ve 3-2 önde oynarken bitirdiği hücum kadrosu ortada. Ki ilk yarı o kadro iki gol buldu.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz :D

@sametbagan biz kefenini giymiş yola çıkmış bir ülkenin neferiyiz demirden korksak trene binmezdik  :D
dün de yazdım abu iyi savaştı ama hala kötü golcü gibisinden ilk gol tamamen reinanın hediyesidir sağolsun minnettarız kendisine :) o topu almasaydı şimdi hepiniz abuyu gömüyor olurdunuz o kadar kötü mü vurulur niye o kadar erken vurdun az daha yaklaş kaleye vbvb die yazılarınızı burada okuyor olurduk  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Fabri'nin sürekli oyunun içinde olması önemli. Pozisyonların oluşmasına fırsat tanımıyor. Yalnız blokaj sorununu çözmeye yönelik ekstra çalışmalı.
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2016, 20:17:40 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Sarri, basmakalıp formasyonlardan uzak bir teknik adam. Savunma merkezini önde kurgulayıp, iki stoperin önüne beş orta saha, onların da önüne üç tane hareketli minyon oyuncu koydu. Bir ara dörtlü savunmaya geçti, yine savunma oyuncuların ayağını orta saha çizgisine bastırdı. Maç boyunca da takım boyları 35 metrenin üzerine hiç çıkmadı. Şenol Güneş'in de 0-0'ı oynamak istediği savunma karakterli başlangıç kadrosu ve 3-2 önde oynarken bitirdiği hücum kadrosu ortada. Ki ilk yarı o kadro iki gol buldu.

Sarri'nin Gabbiadiani'yi oyuna geç aldığını düşünüyorum.

Takımın taç atar gibi korner atıyor, ama ileride oynattığın santrafor 1.65.

Napoli sabaha kadar korner atsa, gol bulamazdı o formasyonla.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fabri'nin sürekli oyunun içinde olması önemli. Pozisyonların oluşmasına fırsat tanımıyor. Dünkü ıska geçtiği pozisyon da bile aslında doğru olanı yaptı.
Pozisyonlari cok iyi okuyor , Sezgileri cok kuvvetli

Penalti pozisyonunda bile Martens in kendini bırakacağıni anladi aslinda :tabe:

Ufak tefek hatalari var tabi ama Tolgadan sonra Neuer etkisi yaratiyor

Biraz daha zaman gecsin Muslera ile kiyaslanmaya baslar ki bence Cok bir fark yok aralarinda
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sametbagan

@sametbagan biz kefenini giymiş yola çıkmış bir ülkenin neferiyiz demirden korksak trene binmezdik  :D
dün de yazdım abu iyi savaştı ama hala kötü golcü gibisinden ilk gol tamamen reinanın hediyesidir sağolsun minnettarız kendisine :) o topu almasaydı şimdi hepiniz abuyu gömüyor olurdunuz o kadar kötü mü vurulur niye o kadar erken vurdun az daha yaklaş kaleye vbvb die yazılarınızı burada okuyor olurduk  :tabe:
Tamam kabul vuruş kötü ama bu kötü oyuncu olduğunu göstermez ki Şenol hocam kazma fernandaodan gol kralı çıkardı abo mu gol atamayacak
dediğim gibi abo bu tür oyunlarda ilerde verimli olur.Rakip sahada oynarken kesinlikle ileri uçda oynamamalı yardımcı forvet veya kanat ta daha verimli olur.
Bu arada abonun büyü yaptırdığı doğrudur şahitlerim var.Sadece hangi maç için yaptırdığı konusunda yanlış bilgilendirildim. :D
Maç sonu röportajında da golden sonra içimdeki bütün negatif enerji gitti diye açıklaması bile var.

Çevrimdışı tangaz

hakemlerin ....... hareketleri olmasa şimdi puan cetvelinde 3 maç 9 puan yazıyordu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Pozisyonlari cok iyi okuyor , Sezgileri cok kuvvetli

Penalti pozisyonunda bile Martens in kendini bırakacağıni anladi aslinda :tabe:

Ufak tefek hatalari var tabi ama Tolgadan sonra Neuer etkisi yaratiyor

Biraz daha zaman gecsin Muslera ile kiyaslanmaya baslar ki bence Cok bir fark yok aralarinda
Kulaklarindan assak boyu uzar mi azicik? Boyle igne falan yapalim azicik sirti killanir belki ama boy atar kesin

Çevrimdışı tangaz

Kulaklarindan assak boyu uzar mi azicik? Boyle igne falan yapalim azicik sirti killanir belki ama boy atar kesin

abi gerek yok tanıdık doktor var boy uzatmada iddialı 10 cm rahat uzatırız ama bu sezonu kaçırır sizin oralardan bir doktor var ilizarov die onun tekniğini şeyederekten boy uzatıyor isteyene randevu ayarlayabilirim  :bandit:

Etiketler: