Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123913 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Ayrıca Tolgay bu sene oynadığı tüm maçlarda oyundan düşüyor.Zor bir sakatlık geçirdi ama kondisyonunu düzeltmesi lazım.

Çevrimdışı mylife1903

ikiside penaltıydı bence ikincisini oyuncu aldı canerin eli orda olmamalıydı
haraket yok ama o düşüşe hakem verir ama bize olsa vermezdi oyunun genelinde
hakem bariz napoliyi tuttu hakemide yendik diyebilirizde diyemeyebilirizde çünkü son attığımız
golde bariz ofsayttı daha topa quaresma vururken çıkın ofsayttasınız diye söylendim
hemde cenk ve aboubakar ikiside ofsayttaydı
şimdi golü tekrar seyrettim arkada tosiçde ofsayt ve büyük ihtimal hakemin görüş açısını kapatıyor tosiçle cenk
abou daha geride olduğu için hakem yanıldı ofsayt değil diye düşündü ama oda ofsayttı
Abi gavurun hakemi oynatiyor boyle ofsaytleri cunku adam emin degil, diger yardimci da iki kere oynatti, bizde olsa aman bi sikinti olmasin, aman basimiza bir is gelmesin, aman keyfimiz kacmasin, nolur nolmaz caaaart diye ceker bayragi
Penalti pozisyonlari ilginc, ucak meselesi olmasaydi rus hakem onlari hayatta calmazdi hayatta, adam arkadan topla karisik girenlere faul vermiyor, yakaladi, kitabina uydurdu, itiraz da edemezsin, dokunma adama, der.

Çevrimdışı mylife1903

Bu sezon operasyon yapmak icin yd onderliginde senol gunese sulanacaklar. Herkes dikkatli olsun

Hic travmaya gerek yok. Cok mutluyuz. Hak ettik bunlari

Çevrimdışı Librarius

Aboubakar, çocukken bütün mahalle maçlarında orta saha oynamadıysa insan değilim... Bir işgüzar 'sen aslansın, forvet de oynarsın' diye gazlamış belli ki... Top alıyor, adam geçiyor, fiziğini iyi kullanıyor... Ama son vuruşları korkunç. Daha kötü olamayacak kadar korkunç... Necip'in bile daha iyi bence... Ayrıca oyun zekası da yerlerde... Yanından Gökhan İnler gelirken Cenk'e attığı o top falan neydi öyle ya...

İlk günden beri söylediğim şeyi tekrar söylüyorum... Aboubakar, tek forvetli sistem oyuncusu değil. Öyle bir sisteme dahil edilecekse de, forvet olarak değil, ileriye dönük orta saha oyuncusu olarak edilebilir.

Onun dışında...

Adriano... Mükemmeldi! Hatasız oynadı. Top ayağına geldiğinde insan rahatlıyor. Napoli'nin bunaltan presine rağmen müthiş soğukkanlılığıyla kalp krizi geçirmeden maçı bitirmemizde başrolü oynadı.

Fabri... İçinde hala 'halı saha kalecisi olan bir çocuk' var... Ama yine de Tolga'dan sonra huzur veriyor. Tolga'dan çok daha iyi bir kaleci mi? Bence değil, ama yüz ifadesi bile moral veriyor Tolga'nın ekşimik ifadesinden sonra :) Çok önemli toplar çıkardı, penaltıyı kurtardı, gecenin yıldızlarındandı. Helal olsun.

Atiba... Rakip takımlarda bazı oyuncular olur, formu düşsün diye beklersin, düşer, takım sarsılır... Ama bazı oyuncular olur, tek çaren sakatlanmasıdır, yoksa kurtulamazsın... Atiba da rakip takımlar için öyledir herhalde... İnsan her maçta mı kusursuz oynar! Top alıyor, top saklıyor, pas veriyor, alan boşaltıyor, her şeyi yapıyor! Enerjisi bitmek bilmiyor. 40 yaşına kadar oyna Atiba!

Necip, Tolgay, Aboubakar, Quaresma... Hepsi çok istediler... Bir an oyun disiplininden kopmadılar. Paniklemediler, saçmalamadılar, saç baş yoldurmadılar... Gerçek bir Avrupa takımı gibi oynadılar. Ayaklarına, yüreklerine sağlık!

Şimdiden sıradaki galibiyeti, Eto'o transferimize taş koyan Antalya başkanına armağan ediyorum...

Aboubakar'in oyun zekasi yerlerde demen gerceklikten cok uzak bir yorum olmus. Aboubakar'in oyun zekasi oldukca ust duzeyde. Zaten bu yuzden 2 yil Porto'nun forveti oldu. Bitiriciligi de ust duzey olsaydi Porto onu 40 milyona bir yere kitlerdi. Kaldi ki daha 24 yasinda ve gelisime acik bir oyuncu. Senol hocanin rahle-i tedrisinden gectikten sonra cok daha iyi olacaktir.

Ayrica tek forvet oynayamaz demissin ama tek forvetin kralini oynadi bugun. Rakip defansi bir ayibogan edasiyla resmen bogdu. Dedigim gibi bazi sorunlari var fakat bunlari giderebilecek bir yasta henuz. Aboubakar farkli bir oyuncu ve daha genc. Insallah cok daha iyi olacaktir zamanla.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı sametbagan

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Sevinçten uyuyamadım ya la :D Saat gece 2'de hala netten yorumları okuyor idim.

Necip: Beşiktaş kariyerindeki en verimli topunu oynamış olabilir. Çok iyi oynadığı maçlar vardı ama hep hataya teşne oynuyor idi. Dün akşam son derece soğuk kanlı ve net oynadı. Hocanın planının işlemesindeki en önemli aktör oldu. Sanırım potansiyelinin zirvesi bu. Çok çalışıp bu seviyeyi koruması lazım. Hakemle oynamadığı müddetçe daha sempatik. Ayrıca kaptanlığı da çok yakıştırıyorum Atiba ile birlikte.

Atiba: Heykel yapsak husyelerine çimento yetmez. O derece. İnşallah hep bizde kalır menajer veya scout olarak. Abim kadar seviyorum la adamı.

Fabri: Penaltı pozisyonunda muhtemelen mertens'in hamlesini görmedi, çünkü o tip basit hatalar yapan bir kaleci değil. Karşı karşıya pozisyonlarda hep ayakta kalıyor, bir kalecinin en sevdiğim özelliğidir bu. Zaten libero gibi oynuyor adam, defansa çok güven verdiği belli. Bu paraya, bu potansiyele alabileceğimiz iyi bir kaleci almışız. Eksiklikleri için daha iyi bir kaleci almamız dolayısı ile elimizi cebimize kalın sokmamız gerekiyordu ama çok net ki oynadığımız tüm seviyeler için yeterli bir kaleci. Bu akşamdan sonra tescillenmiştir. İnşallah seviyesini daha çok artırır.

Ebubekir: Attığı ilk gol bala olsa da maç boyu oyunun içindeydi. İlk yarı, gol atana kadar Cenk'in karşılayamayacağı veya sırtı dönük alamayacağı en az 5 pozisyon gördüm. Bence yorumların aksine yetenek eksikliğini oyun zekası ile kapatıyor. Genelde doğru yerlerde oluyor ama hem hızlı değil hem golcü özelliği yüksek değil. yine de bu sene 15 gol barajını geçerse problem kalmayacaktır.

Tolgay: İlk goldeki gol öncesi pası harbi efsane idi. top ayağında iken fark yaratıyor. bununla birlikte oyunun içinde değil Sosa gibi, belki pozisyonla alakası olabilir. Kesinlikle kötü oynamadı ama oyunun içinde daha çok olması gerekiyor. Sanıyorum fiziksel açıdan fit hale gelene kadar bir süre daha böyle devam edecek.

Q7: Atsan atılmaz, satsan satılmaz. Hayırlısı be annem :D

Adriano: Tolgay'ın aksine oyunun içinde hiç yok gibi gözükse de en kritik hamleler veya paslar hep ayağından geldi. Tecrübe ve kalitesi bariz belli. Mutlaka daha çok oynatıp daha fazla verim almalıyız. Belli ki en kritik maçlarda en kritik yerlerde olacak.

Caner: Bariz kötüydü, en az 3 defa ofsaytı bozdu. Zaten 2 gol doğrudan onun hatası yüzünden yedik. İkinci yarı onu çıkartıp Adriano'yu sol beke atmalıydı hoca.

Marcelo/Beck/Tosic: Takımın en uyumlu ve sorunsuz 3'lüsü. Arada bir hata yapıyorlar ama artık birbirlerine uyum sağladılar ve standartları belli. Marcelo bile nadir de olsa adam kaçırma ve ilk müdahele eksikliklerini hızla kapatıyor. formları her maç yükseliyor. Defans için en önemli kriteri geride bıraktılar. bu 3'lünün birinin hatasından maç/puan kaybedebiliriz ama kimse onlar için kötü veya formsuz demeyecektir.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Ya arkadas o degil de cok aci koyduk heriflere. Keske gol 5-6 dakika gec gelseydi daha iyi olurdu.
Simdi kalan 3 maci berabere bitrirsek cikar miyiz?

Çevrimdışı OrhanAker

Ya arkadas o degil de cok aci koyduk heriflere. Keske gol 5-6 dakika gec gelseydi daha iyi olurdu.
Nayır :D bir galibiyet şart evdeki iki maçtan birinde.Direk rakibimizi yenmeliyiz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Nayır :D bir galibiyet şart evdeki iki maçtan birinde.Direk rakibimizi yenmeliyiz.
Evimizdeki maçlarda yenilmezsek çıkarız diye düşünüyorum ama 2 maçtan birisinde galibiyet şart. 9 puanla 2.olup gruptan çıkmamak için hiçbir sebep yok ama Napoli'nin de kalan 2 maçını kazanması lazım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ahah @Serhat Akkaya senin saatci dun iki sefer dogru zamani gosterdi
Böyle doğru zamanı göstersin yeter ki ben ... olayım :) Dün totem yapıp kapattım yayını tv dan oyuna daldım sonra baktım atmışız hemen pederi aradım baba nasıl koyduk diye  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sametbagan

Bu arada abunun maliyetini yazarken ordan 1,5  milyon euro düşmenizi rica edicem lütfen  :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

Böyle doğru zamanı göstersin yeter ki ben ... olayım :) Dün totem yapıp kapattım yayını tv dan oyuna daldım sonra baktım atmışız hemen pederi aradım baba nasıl koyduk diye  :D
ya sorma benim de yeni totemim var, dun yorgundum ulan dedim azicik uyuyayim, gozumu kapattim gece 11 civariydi bir actim gozumu saat 2 civari mi neydi hemen maca baglanmaya calistim, hic bir link calismiyor, idmantvye baglandim, azeri gardaslarim sagolsunlar tak bir pas, abu gol. onumuzdeki maclarda deneyecem bu isi

Çevrimdışı acan07

benfica maçı , gs maçı  nda geriye düştükten sonra verdiğimiz
napoli maçında ise goller ve penaltılara rağmen verdiğimiz reaksiyon çok güzel.
sadece dinamo kiev maçında golü yedikten sonra reaksiyon verememiştik.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O maçta oyunu rakibe verdik resmen golü yedikten sonra, taraftar da çok etkisizdi GS maçında ayağa kaldırmıştı aksi şekilde, biraz da tempoyla alakalı bir şey tempmuzu yükseltince kolay kolay dayanabilecek rakip yok şu an bize.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

o macin oyle olmasinin sebebi tek adam, yarma!!! mutis bir oyuncu, inanilmaz zevk aliyorum seyrederken. canli seyretme firsati bulanlar cok sansliydi.
Aynisindan lokoda da var samedov. mutis bir oyuncu. bunlar hep degeri bilinmemis ya da hotdoglari omletlerine denk adamlar ayni bizim sergen gibi. yoksa ispanya ligini falan gectim ingiliz ligini sallar bu ikisi.
samedovu cok istemistim transfer doneminde butur buyuk maclarda samedovla dunku kadar ezilmezdik ilk yarida.

dun mesela ikinci yari abu 5-6 sefer aldi harika goturdu topu son pasa gucu kalmadi, iste orada topa basip faul almasi lazim, bu faulleri alirsak, baskiyi cok rahat kirariz, oyunu da rakip alana yikip, hucum surekliligi kazaniriz.

devre arasinda kerim, aras ve gokhan torenin durumuna gore oyuna akil katacak, iceri kat yapip, skor uretebilen, lider ve akilli bir oyuncu almamiz lazim. elde olcay ve karijma var bidi bidi oynayan ucuncu oyuncu azicik 10.5 numara olmali bu samedov olabilir yarma olur bilemem.
ustune raketciyi de alirsak 23 nisanda cocuklar gibi sevinip tur atariz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o macin oyle olmasinin sebebi tek adam, yarma!!! mutis bir oyuncu, inanilmaz zevk aliyorum seyrederken. canli seyretme firsati bulanlar cok sansliydi.
Aynisindan lokoda da var samedov. mutis bir oyuncu. bunlar hep degeri bilinmemis ya da hotdoglari omletlerine denk adamlar ayni bizim sergen gibi. yoksa ispanya ligini falan gectim ingiliz ligini sallar bu ikisi.
samedovu cok istemistim transfer doneminde butur buyuk maclarda samedovla dunku kadar ezilmezdik ilk yarida.

dun mesela ikinci yari abu 5-6 sefer aldi harika goturdu topu son pasa gucu kalmadi, iste orada topa basip faul almasi lazim, bu faulleri alirsak, baskiyi cok rahat kirariz, oyunu da rakip alana yikip, hucum surekliligi kazaniriz.

devre arasinda kerim, aras ve gokhan torenin durumuna gore oyuna akil katacak, iceri kat yapip, skor uretebilen, lider ve akilli bir oyuncu almamiz lazim. elde olcay ve karijma var bidi bidi oynayan ucuncu oyuncu azicik 10.5 numara olmali bu samedov olabilir yarma olur bilemem.
ustune raketciyi de alirsak 23 nisanda cocuklar gibi sevinip tur atariz.
Abi naptın ya   :kop: :kop:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

1 seneyi boş geçmese acaba nasıl bir adam olurmuş  :D

Ya Sevilla'da ya da Valencia'da oynayan bir adam olurdu.

Adam 2014-15 sezonu sonunda Deportivo'yu ligde tutanların başında geliyormuş ve yerel kahraman ilan edilmiş.

O sakatlık olmasaydı, yolu buralara düşmezdi muhtemelen.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ya Sevilla'da ya da Valencia'da oynayan bir adam olurdu.

Adam 2014-15 sezonu sonunda Deportivo'yu ligde tutanların başında geliyormuş ve yerel kahraman ilan edilmiş.

O sakatlık olmasaydı, yolu buralara düşmezdi muhtemelen.
Mental olarak halen eksiklikleri var ama cidden uzun zaman sonra gönlüm rahat maç izliyorum bu adam sayesinde, top gelince kaleye ilk defa korkmuyorum. Dün o kadar korner atıldı bizim aşırı adam kesin 2-3 nü yerdi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2016, 09:51:24
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Günaydın Büyük Beşiktaş Ailesi  :super:

Süper bir gün. İşe forma ile geldim  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı tuncaboylu

Evdeki 2 maçı berabere bitirip, son maç iddiasız Kiev'i yenersek çıkıyoruz kesin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Evdeki 2 maçı berabere bitirip, son maç iddiasız Kiev'i yenersek çıkıyoruz kesin.

kiev macina benim kadroyu gondermenin bir yolunu bulmaliyiz, cok sakat o mac.

yakalamisken napoliyi burda patlatip, benfika ile berabere kalsak 9 puan ediyor.
kiev macina benim 11 gider

veysel sapan
        gg fabri tolga boyko(vatan hasreti ozel izin homsik olmasin)
             necip eslem
       hamza taliska kerim
                 omer

Çevrimdışı panic13

Mental olarak halen eksiklikleri var ama cidden uzun zaman sonra gönlüm rahat maç izliyorum bu adam sayesinde, top gelince kaleye ilk defa korkmuyorum. Dün o kadar korner atıldı bizim aşırı adam kesin 2-3 nü yerdi :)

Aşırı adam kalede olsa idi...

ilk yarıda bir pozisyon oldu... uzun topla çıktılar, mertens topa koştu sol taraftan, Fabri kısa bir deparla çıktı ve yatarak topu aldı.

82. dakikada bi pozisyon oldu, uzun topla çıktılar, hamsik topa koştu sağ taraftan, fabri kısa bir depar ile çıktı topu aldı.

Hah bizim aşırı adam kalede olsa idi kaleden zinhar ayrılmazdı, 2'si de muhtemelen goldü veya kazmalıklarından direğe vururlardı. Haaa, bu arada Fabri bey'in yaptığı hamleler öyle ekstra işle değil, normal kalecilerin yaptığı hamleler ama işte aşırı adamlık ile kalecilik karşı karşıya gelince her zaman aşırı adamlık baskın oluyor aşırılıktan dolayı.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada dünkü penaltıları görünce ve Benfica ve Kiev maçlarında Talisca'ya verilmeyen penaltıları hatırlayınca acı acı gülümsedim.

Neyse ki takım Türkiye Ligi'nden alışık bu muameleye ve oyundan düşmedi.

Dün bizim başımıza gelenler Fenerbahçe'nin başına gelse, 5 tane kırmızı kart görürlerdi. Hala ivan bebek diye geziyor herifler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ilk yarıda bir pozisyon oldu... uzun topla çıktılar, mertens topa koştu sol taraftan, Fabri kısa bir deparla çıktı ve yatarak topu aldı.

82. dakikada bi pozisyon oldu, uzun topla çıktılar, hamsik topa koştu sağ taraftan, fabri kısa bir depar ile çıktı topu aldı.

Hah bizim aşırı adam kalede olsa idi kaleden zinhar ayrılmazdı, 2'si de muhtemelen goldü veya kazmalıklarından direğe vururlardı. Haaa, bu arada Fabri bey'in yaptığı hamleler öyle ekstra işle değil, normal kalecilerin yaptığı hamleler ama işte aşırı adamlık ile kalecilik karşı karşıya gelince her zaman aşırı adamlık baskın oluyor aşırılıktan dolayı.
Yani adam sadece işini yapıyor ama ona bile öyle hasret kalmışız ki bize mükemmel görünüyor bu yinede Fabri'nin iyi olduğu gerçeğini değiştirmez tabi. Fabri'nin bu hamleleri yüzünden kötü görünecek defans oyuncuları da başarılı oluyor bir nevi kazan kazan algoritması :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

abi birak hemen seytan cikartmamiz lazim canerden, sen tehlikenin farkinda misin?
adamlar bir sekil ismaili sokmuslar canere, bizim canerden cikani tekar canere sokmamiz lazim yoksa istanbuldaki macta italyanlar akhisar tarifesi yaparlar soldan. hemen caneri yakalayip seytan cikartma yapmamiz lazim. aziz yildirim, ridvanla beraber bisi yapmis bu cocuga. yeni yukleme yapilmazsa antalyaspor macinda da basimiza bir is gelebilir ben inter kampinin gaziyla devreyi bulur diye dusunuyordum ama galiba caner fabrika ayarlarina dondu.

ayrica gavurun antrenoru nasil anliyor futbolcudan, hastasiyim. adam cat diye gonderdi caneri, hic ugrasmadi. dick, ismaeli gordu hop kesti hemen

Etiketler: