Günaydın arkadaşlar,
Sevinçten uyuyamadım ya la

Saat gece 2'de hala netten yorumları okuyor idim.
Necip: Beşiktaş kariyerindeki en verimli topunu oynamış olabilir. Çok iyi oynadığı maçlar vardı ama hep hataya teşne oynuyor idi. Dün akşam son derece soğuk kanlı ve net oynadı. Hocanın planının işlemesindeki en önemli aktör oldu. Sanırım potansiyelinin zirvesi bu. Çok çalışıp bu seviyeyi koruması lazım. Hakemle oynamadığı müddetçe daha sempatik. Ayrıca kaptanlığı da çok yakıştırıyorum Atiba ile birlikte.
Atiba: Heykel yapsak husyelerine çimento yetmez. O derece. İnşallah hep bizde kalır menajer veya scout olarak. Abim kadar seviyorum la adamı.
Fabri: Penaltı pozisyonunda muhtemelen mertens'in hamlesini görmedi, çünkü o tip basit hatalar yapan bir kaleci değil. Karşı karşıya pozisyonlarda hep ayakta kalıyor, bir kalecinin en sevdiğim özelliğidir bu. Zaten libero gibi oynuyor adam, defansa çok güven verdiği belli. Bu paraya, bu potansiyele alabileceğimiz iyi bir kaleci almışız. Eksiklikleri için daha iyi bir kaleci almamız dolayısı ile elimizi cebimize kalın sokmamız gerekiyordu ama çok net ki oynadığımız tüm seviyeler için yeterli bir kaleci. Bu akşamdan sonra tescillenmiştir. İnşallah seviyesini daha çok artırır.
Ebubekir: Attığı ilk gol bala olsa da maç boyu oyunun içindeydi. İlk yarı, gol atana kadar Cenk'in karşılayamayacağı veya sırtı dönük alamayacağı en az 5 pozisyon gördüm. Bence yorumların aksine yetenek eksikliğini oyun zekası ile kapatıyor. Genelde doğru yerlerde oluyor ama hem hızlı değil hem golcü özelliği yüksek değil. yine de bu sene 15 gol barajını geçerse problem kalmayacaktır.
Tolgay: İlk goldeki gol öncesi pası harbi efsane idi. top ayağında iken fark yaratıyor. bununla birlikte oyunun içinde değil Sosa gibi, belki pozisyonla alakası olabilir. Kesinlikle kötü oynamadı ama oyunun içinde daha çok olması gerekiyor. Sanıyorum fiziksel açıdan fit hale gelene kadar bir süre daha böyle devam edecek.
Q7: Atsan atılmaz, satsan satılmaz. Hayırlısı be annem

Adriano: Tolgay'ın aksine oyunun içinde hiç yok gibi gözükse de en kritik hamleler veya paslar hep ayağından geldi. Tecrübe ve kalitesi bariz belli. Mutlaka daha çok oynatıp daha fazla verim almalıyız. Belli ki en kritik maçlarda en kritik yerlerde olacak.
Caner: Bariz kötüydü, en az 3 defa ofsaytı bozdu. Zaten 2 gol doğrudan onun hatası yüzünden yedik. İkinci yarı onu çıkartıp Adriano'yu sol beke atmalıydı hoca.
Marcelo/Beck/Tosic: Takımın en uyumlu ve sorunsuz 3'lüsü. Arada bir hata yapıyorlar ama artık birbirlerine uyum sağladılar ve standartları belli. Marcelo bile nadir de olsa adam kaçırma ve ilk müdahele eksikliklerini hızla kapatıyor. formları her maç yükseliyor. Defans için en önemli kriteri geride bıraktılar. bu 3'lünün birinin hatasından maç/puan kaybedebiliriz ama kimse onlar için kötü veya formsuz demeyecektir.