Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123950 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Kesinlikle. @mylife1903 Bu arada ŞL'de 13 maçta 8 gole ulaşmış. Fena sayı değil. @tuncaboylu Özellikle ilk goldeki vuruş becerisini düşünürsek.

Çevrimiçi Necmi

Bugün 3 kez maçta öne geçtik tam 3 kez büyük takım reaksiyonu gösterdik hem de grubun en güçlü takımı lideri napoliye karşı. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

grubun lideri olabilir ama en güçlü takımı biziz daha bu gece kanıtladık bunu :bandit:

Çevrimdışı atalay

Oyunsal açıdan halen önemli sıkıntılarımız var. İstediğimiz seviyeden uzağız. Fakat şu ana kadar ki saha sonuçları gayet iyi. Sürekli vurguladığım gibi umarım Dynamo maçında bırakılan iki puanı aramayız. Bu da bundan sonraki süreçte bizim elimizde.

Çevrimdışı Efe

grubun lideri olabilir ama en güçlü takımı biziz daha bu gece kanıtladık bunu :bandit:
vodafone arenadaki mac cok daha zor olacak bizim için bence 1 puan cok önem kazandı artık 3 puan alirsak zaten cikariz ama napoli burdaki maçta cok daha fazla asılacaktır sert takım dikkatli oynamak gerekiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaldi 270 dakika. Uc maci da sifir sifira baglayalim bana yeter
Sevinçten uyuyamadın herhalde abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Necmi abi 2 penaltıda değil bence, kıyısından köşesinden belki canerin yaptığı olabilir ama bize yapılsa kesinlikle vermezdi, sen ne düşünüyorsun

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oyunsal açıdan halen önemli sıkıntılarımız var. İstediğimiz seviyeden uzağız. Fakat şu ana kadar ki saha sonuçları gayet iyi. Sürekli vurguladığım gibi umarım Dynamo maçında bırakılan iki puanı aramayız. Bu da bundan sonraki süreçte bizim elimizde.
benfica yenerse kievi sonunculuk garanti olacak, son maçta kievi yeneriz....

Çevrimdışı atalay

Velhasıl kelam; son iki yılın oyun/hücum pratiğini anlatan beş oyuncudan sadece biriyle sahaya çıktığınız ve iki kez penaltı karşıladığınız Napoli deplasmanından üç gollü galibiyet ile dönüyor olmanız önemli bi' iş.
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2016, 02:01:21 atalay ]

Çevrimdışı murat baltacı

Bu aboubakar çok enteresan bi oyuncu anormal şekilde mücadele ediyo koşuyo geriye geliyo rakip stoperleri zorluyo ama bir o kadarda basit hatalar yapıyo son vuruşları yapamıyo son kararları veremiyo yada yanlış veriyo fiziği güçlü hızlı bi oyuncu ama boş alan bulunca patlayıp gidemiyo hem stili hem mevki oturmamış bi oyuncu zamanla mutlaka daha faydalı olacaktır ben özellikle talisca ozi ile oynayınca merak ediyorum o yanlış tercihleri azaltacakmı sıkışınca al ver paslaşmaları yapacağı oyuncuları bulunca bu eksikliğini giderir umarım.

En kötü ihtimal devre arası eto takviyesi gelirse aboubakarın oyun içinde yanlış tercihleri azalacaktır onda olmayan son vuruşları eto rahat yapar oda etonun yerine pres yapar birbirlerini tamamlarlar  :lol:
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maçtan önce güzel oynatmış Ünal abi Napolilililileri :kop: :kop: Şarkı da Tarkan-Ölürüm Sana yanlış duymadıysam :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi 2 penaltıda değil bence, kıyısından köşesinden belki canerin yaptığı olabilir ama bize yapılsa kesinlikle vermezdi, sen ne düşünüyorsun

ikiside penaltıydı bence ikincisini oyuncu aldı canerin eli orda olmamalıydı
haraket yok ama o düşüşe hakem verir ama bize olsa vermezdi oyunun genelinde
hakem bariz napoliyi tuttu hakemide yendik diyebilirizde diyemeyebilirizde çünkü son attığımız
golde bariz ofsayttı daha topa quaresma vururken çıkın ofsayttasınız diye söylendim
hemde cenk ve aboubakar ikiside ofsayttaydı
şimdi golü tekrar seyrettim arkada tosiçde ofsayt ve büyük ihtimal hakemin görüş açısını kapatıyor tosiçle cenk
abou daha geride olduğu için hakem yanıldı ofsayt değil diye düşündü ama oda ofsayttı

Çevrimdışı tangaz

öncelikle hepimizi tebrik ediyorum  :claps:
şansız bi gece yaşadım maçı izleyemedim saat 12:30 da döndüm eve tekrarı izleyebiliyorum  :bawling:

maçın ilk yarısında kötü oynamışız reinaya teşekkür etmemiz gerekiyor ikinci dewre takımı çok beğendim i.sergei karasew tipik bi rus hakem gibi yönetmiş maçı içine etmiş yarım penaltıdan 2 penaltı uydurmuş resmen.

tüm forumun merakla beklediği abu yorumum ise oyununu beğendiğim ama gol vuruşunu çok kötü bulduğum şeklinde olacak ama maç öncesi öngörümdeki gibi o kötü vuruş reina ikramıyla gol oldu ve hepimizi sevince boğdu  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Velhasıl kelam; son iki yılın oyun/hücum pratiğini anlatan beş oyuncudan sadece biriyle sahaya çıktığınız ve iki kez penaltı karşıladığınız Napoli deplasmanından üç gollü galibiyet ile dönüyor olmanız önemli bi' iş.
evey gerçekten büyük iş ama hala takım sahada ne yaptığını bilmiyor
ben takımı şu anda en fazla %40 kapasitede görüyorum sence doğrumudur.

Çevrimdışı atalay

benfica yenerse kievi sonunculuk garanti olacak, son maçta kievi yeneriz....

Aralık ayında buz tabakası tutmuş bir zeminde deplasman maçı oynamak pek de kolay değil. Oraya kazanmak zorunda olmadığımız bir senaryo ile gitmek daha iyi olur. 

Yüzde vermek afaki olur. Zira oyunun gelişimi ve evrileceği nokta meçhul. Fakat oyuncu kalitesi ve oyun tavrının potansiyel aralığı geniş. Bu bir geçiş evresi ise tüm bu ne yaptığını yeterince bilmemeye rağmen elde edilen saha sonuçları oldukça iyi. Bu saha sonuçları da birtakım doğrular ile birlikte meydana geliyor. Fakat bahsettiğim gibi oyunsal açıdan yeterince iyi değiliz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Champions League resmi twitter hesabının altında buldum. Kim bu? :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat baltacı

aynen abi skor ve puan alıyoruz tamamen oyuncu kalitesinden bu takıma gönül ozi talisca monte edilince taşlar yerine oturacak bence kaliteyle birlikte oyun ve sistemde oturunca enteresan bir takım oluruz. Ancak devre arası skor üretecek iyi bir kanat oyuncusuda şart.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Savaş

aynen abi skor ve puan alıyoruz tamamen oyuncu kalitesinden bu takıma gönül ozi talisca monte edilince taşlar yerine oturacak bence kaliteyle birlikte oyun ve sistemde oturunca enteresan bir takım oluruz. Ancak devre arası skor üretecek iyi bir kanat oyuncusuda şart.
Anlattığın adam burnu sürtmüş, Beşiktaş'ın değerini anlamış, lakayıt hareketlerinden vazgeçmiş, takıma %100'ünü vermeye hazır bir Gökhan Töre.

Belki devre arası değil ama seneye bu profilde bir Gökhan Töre göreceğimizi düşünüyorum ben.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan

@atalay Iki penalti arasi oyunumuz bana gecen seneden bir kac kesit gibi geldi.Takim eski sisteme evriliyor olabilir mi?

Çevrimdışı atalay

İki asist birden yapmış Quaresma, oldukça iyi oyun çıkaran; Adriano ve Tolgay, son iki maçın önemli isimlerinden Necip, geçen hafta tabela yapmış Ömer, sakatlıktan çıkmış; Ozzy ve İnler, takımın ana parçası Atiba ve formasyonda yer bulmaya çalıştığı Talisca. Antalya maçının başlangıç planı merak konusu...

Çevrimdışı atalay

@atalay Iki penalti arasi oyunumuz bana gecen seneden bir kac kesit gibi geldi.Takim eski sisteme evriliyor olabilir mi?

Pas oyununun, mesafelerinin birbirine yakın kurgulanmasının ve top çevirmenin etkisi olabilir.
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2016, 11:50:24 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

sanki yoğun hücum etmeyeceğimiz maçlarda hoca solbekte caneri kesip adrianoyu kullansa daha doğru olacak gibime geliyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada nazar değmesin Fabri çok iyi oynuyor.Boşa çıkıp kafa vurmaya çalıştığı bir pozisyon var sadece

Çevrimdışı tangaz

Bu arada nazar değmesin Fabri çok iyi oynuyor.Boşa çıkıp kafa vurmaya çalıştığı bir pozisyon var sadece

ewet inşallah bir daha sakatlık yaşamaz kariyeri boyunca haftalar ilerledikçe daha iyi olur, şampiyon olursak seneye daha da iyi olur bu çocuk. 2-3 seneye laligadan 10-15 milyon arası teklif getirir :money:

Çevrimdışı Bishamon

ewet inşallah bir daha sakatlık yaşamaz kariyeri boyunca haftalar ilerledikçe daha iyi olur, şampiyon olursak seneye daha da iyi olur bu çocuk. 2-3 seneye laligadan 10-15 milyon arası teklif getirir :money:

1 seneyi boş geçmese acaba nasıl bir adam olurmuş  :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Etiketler: