Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134217 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Ripley

hürriyetin habarına göre milan sosanın yerine wolfsburgda gömezin yerine adam arıyormuş, devre arasına kadar performanslar bu şekilde devam ederse gömez-habubakar takası süpersonik olabilir bence. gomezin ve aboubakarın gol atamadığı her hafta aklıma geliyordu bu takas işi yazayım dedim. 

Çevrimdışı Luccâ

Arkadaşlar elimde bu Kol kola kampanyasından kazanılmış 2 adet kod var. Burada paylaşmak istiyorum zira ben kullanamıyorum. Kartalyuvası internet üzerinden yapılan alışverişte %10 indirim sağlıyor kodlar. Umarım işinize yarar.

QYGWRLEAEXX8

4BK4O7M43QJS

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onder23

İddaa nın uzun vadali programında bizim şampiyonluğumuza 2.4 veriyor gs nin şampiyonluğuna ise 3.
Fenerin bu hafta ki beraberliğinden sonra artık onların şampiyon olacağını düşünmüyorum.
Hem bize hem gs ye 1000 lira basılsa iki kupon oluşturulsa, biz şampiyon olursak 400 tl, gs şampiyon olursa 1000 tl kazanılıyor.  :evillol: :D

Çevrimdışı 38life

Ben 4'er maçlık tablolarla yürüyorum :) Gs önümüzdeki 2 maçta puan kaybetmez. İçerde Trabzon dışarıda Adana ile oynuyorlar. Ondan sonra İçerde Başakşehir ve fener deplasmanı. Bu 2 maçta da puan kaybı çok muhtemel.

Biz içerde Antalyaya inşallah fark atıyoruz. Ordan Gençlerbirliği deplasmanına gidiyoruz. Bu süreçteki en zor maçımız. Mutlaka "iyi" oynamalıyız. Ardından içeride Trabzon ile oynuyoruz zorlanacağımızı sanmıyorum. Ondan sonra Adana deplasmanında ekstra bir saçmalık ortaya koymazsak yine 3 puanı alırız. Ondan sonra artık Gs'ye 5-6 puan takmanın verdiği moralle Vodafone Arena'da Başakşehire de çakıp yolumuza gümbür gümbür devam etmemiz lazım. Tabi bunlar için şu oyun sistemini bir şekilde oturtmak ve Gençlerbirliği karşısına "iyi bir oyun" ile çıkmak gerek.

Düzeltme: Galatasaray'ın Kadıköyde puan kaybedip kaybetmeyeceği tam bir muamma.

Çevrimdışı cursedofdragon

o değilde bu başakşehir bi türlü liderliği bırakmadı averajla bile lider adamlar :D

Çevrimdışı 38life

o değilde bu başakşehir bi türlü liderliği bırakmadı averajla bile lider adamlar :D

Alanya sağolsun. 5-0 nedir la? E biz de 1-0, 1-0 gidiyoruz habire.  Ama haftaya Antalya maçında şov var. Kapanacak o fark :) Gerçi haftaya Başakşehir Karabük deplasmanında biraz zor kazanır bence. Averaja kalmaz o iş.

Başakşehir iyi güzel ama çok fazla da büyütmemek gerek. Şampiyonluk yarışında bizim rakibimiz olamazlar. Ha biz ve gs kötü sonuçlar alır da Başakşehiri yarışa sokarsa o ayrı. Ama normal şartlarda 17-18.ci haftadan itibaren Başakşehirle belli bi puan farkı oluşmaya başlar.
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2016, 18:19:32 38life ]

Alanya sağolsun. 5-0 nedir la? E biz de 1-0, 1-0 gidiyoruz habire.  Ama haftaya Antalya maçında şov var. Kapanacak o fark :) Gerçi haftaya Başakşehir Karabük deplasmanında biraz zor kazanır bence. Averaja kalmaz o iş.

Başakşehir iyi güzel ama çok fazla da büyütmemek gerek. Şampiyonluk yarışında bizim rakibimiz olamazlar. Ha biz ve gs kötü sonuçlar alır da Başakşehiri yarışa sokarsa o ayrı. Ama normal şartlarda 17-18.ci haftadan itibaren Başakşehirle belli bi puan farkı oluşmaya başlar.

ben zaten bizim rakibimiz olur demedim ki :) Haftaya dediğiniz gibi karabükspor'a takılabilir başakşehir :)

Bizde antalyayı yenip puan farkını açmaya başlarız :)

Çevrimdışı mylife1903

Ömere çarpan son şutundan sonra verdiği tepkiyi bende beğenmedim bi haller olmuş bilmiyorum..ömer in yerinde ben yoktum iyiki :D
Tepki yanlis, dogru soyluyorsun ama omer de orda 38m ofsaytte, tarlasinda uzayli bulmus masum koylu gibi geziyordu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tepki yanlis, dogru soyluyorsun ama omer de orda 38m ofsaytte, tarlasinda uzayli bulmus masum koylu gibi geziyordu
Q7 çok müsaitti orda ona pas vermeliydi sen caneri eleştiriyorsun ama gerçekten çok beğendim caner takımı ileriye taşıyan adamların başında geliyor abi

Çevrimdışı mylife1903

Q7 çok müsaitti orda ona pas vermeliydi sen caneri eleştiriyorsun ama gerçekten çok beğendim caner takımı ileriye taşıyan adamların başında geliyor abi

Ileri tasiyor da oyle ileri tasimaya fazla ihtiyacimiz yok, habire vuruyor toplari. Azicik da sakin olmasi lazim

Çevrimdışı eaglekartal

2 maç kazanan feneri Beşiktştan iyi diye öven hürrüyet ve eman toroğu ne yumurtlayacak bu gece acaba

Çevrimdışı mylife1903

2 maç kazanan feneri Beşiktştan iyi diye öven hürrüyet ve eman toroğu ne yumurtlayacak bu gece acaba
Bunlara malzeme vermeyeceksin iste, hata senol guneste
Super kupada koyacaktik gsye simdi baska seyler konusuluyordu.

Senol gunesi zor affederim o super kupa icin, baba akuyu calmislara dondu hocanin tercihleri

Tamam eski oyunculari oynatiyorsun, onurlandiriyorsun, transferi bitti bitecek sosa da oynasaydi ozaman azicik, ilk penaltiyi atardi. Ya da cikaracaktin en guclu kadronu koyup, dagitip gececektin

Çevrimdışı uğur07

Muslera bi sakatlansa cenk gonen bizim isimizi gorecekte. Adam sapasaglam.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Muslera bi sakatlansa cenk gonen bizim isimizi gorecekte. Adam sapasaglam.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 aydir o muzlera meselesiyle ugrasiyorum, yakindir bir sonuc almam

Çevrimdışı OrhanAker

:D :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 aydir o muzlera meselesiyle ugrasiyorum, yakindir bir sonuc almam
Necmi abiden özel izin almak lazım o meselenin çözümü için her hafta dahada iyi gidiyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Andreas Beck Alman Gazetesine konuştu ve Ülkemizi savundu.

"Askerler köprüyü kapattı, ertesi gün idmana gittim Türk milleti çok yürekli bunu gözlerimle gördüm. Bende onlardan cesaret alarak korkumu yendim. Saldırılar sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da her yerde olabiliyor. İstanbul'da kendimizi güvende hissediyoruz."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu arada geçen sene rize'yi deplasmanda 2-1 yendik.Kayseri'yi de deplasmanda 2-1 yendik.

Bu sene 2'sinide 1-0 yendik fark aynı "1" :)

Yani geçen senede öyle elimizi kolumuzu sallaya sallaya yenmemiştik :)

Çevrimdışı Berat

Bu arada geçen sene rize'yi deplasmanda 2-1 yendik.Kayseri'yi de deplasmanda 2-1 yendik.

Bu sene 2'sinide 1-0 yendik fark aynı "1" :)

Yani geçen senede öyle elimizi kolumuzu sallaya sallaya yenmemiştik :)

Geçen sene de o maçları kötü oynamıştık ama belirli bir formasyon ve dağıtılmış roller vardı. Bu sene ise soru işareti.

Geçen sene de o maçları kötü oynamıştık ama belirli bir formasyon ve dağıtılmış roller vardı. Bu sene ise soru işareti.

hoca birşey deniyor bence o yüzden böyle oluyor :)

Şuan sakat birtek oğuzhan kaldı takımda oda dönerse başka sakat oyuncumuz yok geçen seneki yada sezonun ilk başında oynadıgımız oyuna geri dönücez :)

Oğuzhan orta sahaya farklı bir akıl katıyor.

Özellikle atiba-oğuzha 2'lisi oynadığı zaman önlerinde tolgay yada talisca farketmez daha başka bir takım oluyoruz.

Bide kanat oyuncularımız biraz form tutsa quaresma,olcay filan işlem tamamdır :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yanılıyorsun rize maçında çok iyiydik 6 7 atabilirdik, kayseri maçında oyun olarak kötüydük bayağı....

Çevrimdışı Ripley

gomezden dolayı leipzig maçını izlemekteyim ,lan ne güzel maç oluyo öle 2 tarafta açık oynuyo mücadele var top bi o kalede bi o kalede gomezin bir kafa vuruşu var o kadar , kalan zamanda ayağıyla topa dokunduğunu hatırlamıyorum. adama pozisyon yaratamıyolar bir de, gol atamazsa çürüycek adam orada.

Çevrimdışı Berat

Yanılıyorsun rize maçında çok iyiydik 6 7 atabilirdik, kayseri maçında oyun olarak kötüydük bayağı....

Sosa frikikten oyunu açana dek bayağı zorlandık, sonrasında hemen golü yemiştik yanılmıyorsam. Benim hafızamda iyi bir oyun kalmamış abi, karıştırıyor olabilirim.

Çevrimdışı Tolga

Sosa frikikten oyunu açana dek bayağı zorlandık, sonrasında hemen golü yemiştik yanılmıyorsam. Benim hafızamda iyi bir oyun kalmamış abi, karıştırıyor olabilirim.
İlk yarı 2-0 bitmişti ve maç boyunca baya gol kaçırmıştık.

Son dakikalarda bir gol yemiştik. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maçın özetini izlesene berat hak vericeksin....

Etiketler: