Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9132455 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

İstanbul - kayseri - Kocaeli

Armanin pesindeyiz !!

Bu Sezon Deplasmanda en cok Puanı alan Takım Şampiyon olur. Son oynadığımiz 3 Deplasman maclarınıda yendik ve üstelik GOL YEMEDIK. Gol yememek önemli. Umarım bu böyle devam eder. Deplasmanda 1 atmişiz 5 atmişiz bir önemi yok. Önemli olan 3 Puan. Cok önemli Puanlar topluyoruz kiymetini bilelim. Adım Adım Zafere O SENEDE BU SENE. #Beşiktaş #DeplasmanBeşiktaştanSorulur

ÖMER ŞİŞMANOĞLU: "3 puanı getiren takımın iyi oyunuydu. Ben sadece durmam gerektiği yerde durduğum için gol attım. Bana nasip oldu."

ÖMER ŞİŞMANOĞLU: "Sabah uyandığımda içime 'Bugün 1 gol atacağım' diye doğmuştu. Golden önce de Necip arka direğe git demişti, gittim attım."

Çevrimdışı 38life

2 hafta sonra Gençlerbirliği deplasmanına gidiyoruz. Umarım o gün tam kadro sahaya çıkıp iyi bir futbol ortaya koyarız ve kazanırız. Aksi taktirde gs gibi bol kepçe "şans"a ihtiyacımız olacak.

Eğer Ankarada puan kaybetmezsek İçerdeki Antalya ve Trabzon maçlarında ve deplasmandaki Adana maçında da puan kaybetmeyiz diye düşünüyorum. Bu 4 maçta puan kaybetmezsek, Gs'nin 10.cu hafta Başakşehir'e kendi sahasında ve 11.ci hafta fener deplasmanında kaybedeceği puanlar ile gs'nin 5-6 puan önüne geçebiliriz.

Çevrimdışı mylife1903

2 hafta sonra Gençlerbirliği deplasmanına gidiyoruz. Umarım o gün tam kadro sahaya çıkıp iyi bir futbol ortaya koyarız ve kazanırız. Aksi taktirde gs gibi bol kepçe "şans"a ihtiyacımız olacak.

Eğer Ankarada puan kaybetmezsek İçerdeki Antalya ve Trabzon maçlarında ve deplasmandaki Adana maçında da puan kaybetmeyiz diye düşünüyorum. Bu 4 maçta puan kaybetmezsek, Gs'nin 10.cu hafta Başakşehir'e kendi sahasında ve 11.ci hafta fener deplasmanında kaybedeceği puanlar ile gs'nin 5-6 puan önüne geçebiliriz.
@cursedofdragon nun bir tablosu var ona bakmak lazim nerede, ne zaman puan kaybi olacak o tabloda var hepsi

Çevrimdışı cursedofdragon

@cursedofdragon nun bir tablosu var ona bakmak lazim nerede, ne zaman puan kaybi olacak o tabloda var hepsi

nuketti tabela :D  :evillol:

Çevrimdışı Fatih_

Forum burasi yahu, cekmek falan nedir
Herkes fikrini, dusundugunu, ozgurluk icinde yaziyor. Abuk sabuk nedir, kime gore abuk sabuk, herkes bir emek verip yaziyor boyle saygisizlik olmaz.

Bu arkadaşın akıllanacağı ve bir bildiğide yok yazıyor öyle işte. Neyse siz okuyun, engellemek diye bir şey varmış bilseydim yazmadım.

Çevrimdışı 38life

Ben 4'er maçlık tablolarla yürüyorum :) Gs önümüzdeki 2 maçta puan kaybetmez. İçerde Trabzon dışarıda Adana ile oynuyorlar. Ondan sonra İçerde Başakşehir ve fener deplasmanı. Bu 2 maçta da puan kaybı çok muhtemel.

Biz içerde Antalyaya inşallah fark atıyoruz. Ordan Gençlerbirliği deplasmanına gidiyoruz. Bu süreçteki en zor maçımız. Mutlaka "iyi" oynamalıyız. Ardından içeride Trabzon ile oynuyoruz zorlanacağımızı sanmıyorum. Ondan sonra Adana deplasmanında ekstra bir saçmalık ortaya koymazsak yine 3 puanı alırız. Ondan sonra artık Gs'ye 5-6 puan takmanın verdiği moralle Vodafone Arena'da Başakşehire de çakıp yolumuza gümbür gümbür devam etmemiz lazım. Tabi bunlar için şu oyun sistemini bir şekilde oturtmak ve Gençlerbirliği karşısına "iyi bir oyun" ile çıkmak gerek.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben 4'er maçlık tablolarla yürüyorum :) Gs önümüzdeki 2 maçta puan kaybetmez. İçerde Trabzon dışarıda Adana ile oynuyorlar. Ondan sonra İçerde Başakşehir ve fener deplasmanı. Bu 2 maçta da puan kaybı çok muhtemel.

Biz içerde Antalyaya inşallah fark atıyoruz. Ordan Gençlerbirliği deplasmanına gidiyoruz. Bu süreçteki en zor maçımız. Mutlaka "iyi" oynamalıyız. Ardından içeride Trabzon ile oynuyoruz zorlanacağımızı sanmıyorum. Ondan sonra Adana deplasmanında ekstra bir saçmalık ortaya koymazsak yine 3 puanı alırız. Ondan sonra artık Gs'ye 5-6 puan takmanın verdiği moralle Vodafone Arena'da Başakşehire de çakıp yolumuza gümbür gümbür devam etmemiz lazım. Tabi bunlar için şu oyun sistemini bir şekilde oturtmak ve Gençlerbirliği karşısına "iyi bir oyun" ile çıkmak gerek.

sende benim gibisin :D

Çevrimdışı Oktay

Bu arkadaşın akıllanacağı ve bir bildiğide yok yazıyor öyle işte. Neyse siz okuyun, engellemek diye bir şey varmış bilseydim yazmadım.
fatih biz senle tribünde denk geldikmi..? biz derken forum grubunun takıldığı eski açık tribün

Çevrimdışı uğur07

Bizim ve gs nin 3 macı aynı şekilde şu ana kadar. Evde karabük. Deplasmanda akhisar ve kayseri.
Bu üç maçtan biz 9 puan alıp 6 atıp 1 yemişiz.
Gs ise 7 puan alıp 5 atıp 2 yemiş.
Bir maç aramızdaydı. Burada deplasmanda berabere kaldığı için gs avantajlı diye düşünebiliriz.
Aynı olmayan maçlar için ise,
Biz evde alanya deplasmanda konya ve rize ile oynamışız
7 puan alıp 7 atıp 3 yemişiz.
Gs ise evde antalya ve rize ile deplasmanda gençler ile oynamış.
9 puan alıp 6 atıp 1 yemiş.

Sonuç, bence biz daha iyiyiz. Farklı maçlarımızda deplasmanda daha iyi takımlarla oynamamıza rağmen, gs hep evinde zayıf rakiplerle oynamış.
Ortak olan maçlarımızda ise zaten daha iyiyiz.

Çevrimdışı Fatih_

Böyle hesap yapmakdansa genel olarak;
Bizim Portekiz Carlos Carvalhal vardı aynı Riekering gibi alt yapıdan gelen sevimli gollere çok güzel sevinen. Takımları iyi oynar gibi görünür kadroları bellidir ama işler sıkıştığında bir haltı olmadığını anlayıp kocaman kayıp yıl dediğin. Bizim tek rakibimiz kendimiz. İki ay öncesine kadar bütün camia Dursun Özbeke küfür ediyordu 6 maçta nedense çok şey değişti. Bunların balonunu çok şişirdiler yakında patlayacak.

Çevrimdışı Fatih_

fatih biz senle tribünde denk geldikmi..? biz derken forum grubunun takıldığı eski açık tribün

Yok abi denk gelmedik. Zaten bir kere gidebildim yeni statda maça.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada maçı izlerken görmemiştim net penaltımız güme gitti tetikçi gene vermemiş penaltımızı....

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada maçı izlerken görmemiştim net penaltımız güme gitti tetikçi gene vermemiş penaltımızı....

hakkaten ya bu arada bi penaltı filan verilse de bize
şu aboubakar bi gol atsa
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kartalBaz

Omer kanat/forvet tanimina cok uymayan bir futbolcu. Ayni zamanda hocanin istedigi tek santrafor ozelliklerinide barindirmayan biri. Besiktas cift forvet oynayacaksa ridvan dilmeninde dedigi gibi abou ve omer yada cenk ve omer oynamali. Bu arada eskiden sikisan oyunu cok iyi aciyorduk paslarla ama oyun duzenimiz ve aliskanliklarimiz degisti. Acilen olcay oguzhan ve aras gibi oyuncularin iyilesip forma kavusmasi lazimki biraz daha iyi futbol oynayalim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kuntz

Bu Aboubakarı beğenen bir tek ben varım herhalde  :evillol: Hatta hoca oyundan alınca bozuldum kendisine. Takım onunla oynarken rakibin stoperleri çıkmakta zorlanıyor. Galatasaray maçının ikinci yarısında da gördük bunu bugün de gördük. Tank gibi kerata maşallah. Golünü atsa rahatlayacak. Birazda gol yapma stresi ile kaçırdı %100 lük golü. Devamlılık sağlaması için hocanın onunla devam etmesi lazımdı. Neticede Cenkte dökülüyordu. Ömer hamlesini Cenk'i çıkarıp yapsa daha iyi olurdu bana göre. Dediğim gibi bu adamda ışık var bana göre. Gomez Ba gibi son vuruşları temiz değil o yüzden onlarla kıyaslamamak lazım. Başka bir adam bu öncesinde de söyledim. Kendi 10 atarsa etrafındakiler 20 - 30 atar bu adamın. Hele bir ritme girsin adını Abouçakar olarak değiştirelim  :evillol:

Birde bugün Gençlerin kaçırdığı goller neydi öyle onunda altını çizemeden geçmeyeyim. Üzüldüm onlara ve Deli İbo'ya.

Çevrimdışı murat baltacı

üç puan güzel oldu kayıpsız gitmek önemli ama takımda ciddi arızalar var.

Şenol hocanın formsuzluğu devam ediyo aboubakar aradığımız forvet değil şuan baskı olduğu için iyice sıkıntıya giriyo ama kendini bulsada bizi şampiyonluğa götüremez çünkü baskıyla baş edemiyo şampiyonluğa oynarken zorlu maçlarda böyle bir gol kaçırırda puan kaybedersek önce kendisi biter mental olarak.

takımda çoğu oyuncu kaçak oynuyo ortada görünüyolar ama icraat yok talisca topsuz oyunda hiç yok cenk formsuz beck kısıtlı gökhan sakatlıktan kurtulamıyo ozi nin bir an önce kendini toplayıp geçen seneki oyuna takımı alıştırması lazım. kanatlar formsuz hoca arası denemiyo forvette ömer atıyo ama ilk onbir çıksa oda 90 dk kaldıramıyo belli bölümlerde sahne alıyo sadece bu kadar sıkıntı üst üsteyken puan almamız önemli ama bu formsuzluklar bu yanlış tercihler hızla düzelmezse işimiz zor.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Bu Aboubakarı beğenen bir tek ben varım herhalde  :evillol: Hatta hoca oyundan alınca bozuldum kendisine. Takım onunla oynarken rakibin stoperleri çıkmakta zorlanıyor. Galatasaray maçının ikinci yarısında da gördük bunu bugün de gördük. Tank gibi kerata maşallah. Golünü atsa rahatlayacak. Birazda gol yapma stresi ile kaçırdı %100 lük golü. Devamlılık sağlaması için hocanın onunla devam etmesi lazımdı. Neticede Cenkte dökülüyordu. Ömer hamlesini Cenk'i çıkarıp yapsa daha iyi olurdu bana göre. Dediğim gibi bu adamda ışık var bana göre. Gomez Ba gibi son vuruşları temiz değil o yüzden onlarla kıyaslamamak lazım. Başka bir adam bu öncesinde de söyledim. Kendi 10 atarsa etrafındakiler 20 - 30 atar bu adamın. Hele bir ritme girsin adını Abouçakar olarak değiştirelim  :evillol:

Birde bugün Gençlerin kaçırdığı goller neydi öyle onunda altını çizemeden geçmeyeyim. Üzüldüm onlara ve Deli İbo'ya.
Prensip olarak aboubakar bizim ligimiz icin iyi ve yeterli bir oyuncu burada portodan transfer olmus bir oyuncudan bahsediyoruz. Portonun yedek santraforu bizim icin dogru transferdir, yeterlidir baskan
Olsam ve bana telklif edilse ben de transfer edebilirim ama bakarim ihtiyacimiz olan oyuncu mu yoksa baska mi diye. Kotu oyuncu degil abu az gomuyoruz k sevdigimizden, beklentimiz yuksek ama ihtiyacimiz olan tip futbolcu mu bence degil 

Çevrimdışı fani madida

biz bu abubakarı bonservisiyle aldık galiba kalan 10 milyonu seneye vericez sanırım başkanın açıklamalarından anladığım bu benim. geçmiş olsun büyük kazık yedik aldığı 3.3 milyon da cabası  :s20:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Prensip olarak aboubakar bizim ligimiz icin iyi ve yeterli bir oyuncu burada portodan transfer olmus bir oyuncudan bahsediyoruz. Portonun yedek santraforu bizim icin dogru transferdir, yeterlidir baskan
Olsam ve bana telklif edilse ben de transfer edebilirim ama bakarim ihtiyacimiz olan oyuncu mu yoksa baska mi diye. Kotu oyuncu degil abu az gomuyoruz k sevdigimizden, beklentimiz yuksek ama ihtiyacimiz olan tip futbolcu mu bence degil 
@mylife1903 abi günaydın :D adamın en başta bizi rahatsız eden şey maliyeti 3.3 m maaş + 2.5  kiralama bedeli 5.8 m euro beni çok rahatsız etti bu para, ayrıca dünkü kaçırdığı golün hiçbir açıklaması olamaz yok formsuz, yok morali bozuk, yok takımda fransızca bilen kimse yokmuş bana ne kardeşim eşek yüküyle para alıyorsun beni ilgilendirir mi işini yapacaksın.  bu konuda bize net vuruş golcüsü lazım gomez olur, gignac olur fark etmez. Bu arada Cenk'te berbat hiçbir katkısı yok Burak abisinden kendini atmayı öğrenmiş oyunda yok beğenmiyorum forvetlerimizi devre arasında forvet transferi elzem.... :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Günaydın forum herkes zafer sarhoşu heralde

Etiketler: