Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9133626 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ömer şu an bitiriciliği en iyi olan adamımız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aynı maçta bende yaşadım o tecrübeyi :D pozisyon tam önümde olmuştu, kırmızı kart penaltı dedim arkadaşa ama fazla üsteleyemedim :D ikinci yarı başka köşeye geçtik zira yeterince
mimlenmiştim.
Ben kadiköyde yasadim o tecrübeyi kale arkasında 10 bin Fblinin icinde

Bobo Golu atti ben ayaga firladim , baktim herkes bana bakıyor , ulan Volkan o Gol yenirmi be dedim oturdum yerime :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Kartal Ç

Cenkin fiziği belki 80-90 dakikalık ama maça olan konsantrasyonu 90 dakikalık değil. Darbe yedikçe sinirlenip maçtan kopuyor hakemle ve rakiple uğraşıyor.
"Genç Semih" gibi en faydalı hali maça sonradan girdiği enerjik hali. Adam kenarda oturduğu sürede gaza geliyor. Adamın olayı bu.

Çevrimdışı atalay

Cenk'in vuruş anındaki tercihlerinden ziyade vuruş öncesi tercihleri hatalı. Son bölümdeki hatalı şut tercihi bu maç özelinde öne çıkmış olabilir lakin Necip'in sağdan getirdiği bir pozisyonda yaptığı kontrol, topu terse çekmeyişi ve şutu çıkardığı yer sezon başından beri birkaç gördüğümüz anlardan sadece biriydi. Vuruş becerisi yetersiz olmasa da kurguda sıkıntı yaşıyor.

Cenk'in vuruş anındaki tercihlerinden ziyade vuruş öncesi tercihleri hatalı. Son bölümdeki hatalı şut tercihi bu maç özelinde öne çıkmış olabilir lakin Necip'in sağdan getirdiği bir pozisyonda yaptığı kontrol, topu terse çekmeyişi ve şutu çıkardığı yer sezon başından beri birkaç gördüğümüz anlardan sadece biriydi. Vuruş becerisi yetersiz olmasa da kurguda sıkıntı yaşıyor.
Benzer pozisyonda Omer Cok net bir vurusla bitirdi isi

Ayrica son dakikada topu Bombos durumdaki Q7 vermeyip Yay uzerinden sut cekmesi de cabasi

Çevrimdışı mylife1903

Benzer pozisyonda Omer Cok net bir vurusla bitirdi isi

Ayrica son dakikada topu Bombos durumdaki Q7 vermeyip Yay uzerinden sut cekmesi de cabasi
Sut atti diye kizilmaz orda adam forvet, kotu oynuyor falan ama ordan da vurulur. Gs macinda karijma nasil vurus tercih ettiyse ve biz kizmadiysak cenke de kizmamaliyiz ama omere topu carptirdigi icin cenke ve abuk sabuk ofsaytte gezip topu kendine carpttirdigi icin omere kizabilriz.

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben kadiköyde yasadim o tecrübeyi kale arkasında 10 bin Fblinin icinde

Bobo Golu atti ben ayaga firladim , baktim herkes bana bakıyor , ulan Volkan o Gol yenirmi be dedim oturdum yerime :evillol: :evillol:
:D 10 yıl önceydi galiba, Kadıköy'de Sergen'in iki golüyle 2-2 Kaldığımız maçta az daha arkadaşla gol diye bağırıyorduk. Sonra durumu kurtarmak için 5 dk boyunca Sergen'e hikayeden küfrettik. :D hiç unutamam. Zaten adamlar dövseler haklarıydı. Ne işimiz varsa 10 bin fenerlinin içinde. Beşiktaş atak yaparken yaşadığımız sıkıntıları anlatamam.

Cenk Her antrenman bitiminden sonra Yarim saat boyunca Omer den Top kontrolu ve Son vuruş dersi alsin..

:D 10 yıl önceydi galiba, Kadıköy'de Sergen'in iki golüyle 2-2 Kaldığımız maçta az daha arkadaşla gol diye bağırıyorduk. Sonra durumu kurtarmak için 5 dk boyunca Sergen'e hikayeden küfrettik. :D hiç unutamam. Zaten adamlar dövseler haklarıydı. Ne işimiz varsa 10 bin fenerlinin içinde. Beşiktaş atak yaparken yaşadığımız sıkıntıları anlatamam.
Cok zor oluyor abi ya Soğuk terler dokuyorsun resmen :D

Çevrimdışı Berat

Cenk Her antrenman bitiminden sonra Yarim saat boyunca Omer den Top kontrolu ve Son vuruş dersi alsin..

Ba vardı, Gomez vardı onlardan öğrenemediyse zor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Elimizdekilerin 3 nü toplasak 1 Gomez eder mi?
Korku akıl katilidir.

Futbol Takımımiz: YENDI!
Basketbol Takımımız: YENDI!
Hentbol Takımımiz Şampiyonlar Liginde: YENDI!

#Ufukta, #Güneş var..tüm Derlermizden #Arın ıyoruz, hep birlikte Şampiyonluklara koşuyoruz!

#BEŞIKTAŞ

O da doğru..

Sezon bitimi Aboubakar la yollari ayirip , Demba Ba yi kiralayalım :bandit:

Çevrimdışı ilhan mansız

Cok zor oluyor abi ya Soğuk terler dokuyorsun resmen :D
yok zaten bir daha Tövbe ettik. Hata bizde, ne işimiz varsa, o maçta deplasman yasağı mı vardı yoksa bilet mi bulamadık da öyle bir iş yaptık hatırlamıyorum. O dönem ki fanatikliğimizle dayanamadık gittik. Normalde Kadıköy'e defalarca gittim ama hep bizim taraftaydım. Hatta 0-0 bitmişti galiba internette videoları vardır acayip "burası Beşiktaş" tezahüratı yapmıştık. Maçtan sonra 1 saat müzik çaldılar. 2 gün kulaklarım çınladı.

yok zaten bir daha Tövbe ettik. Hata bizde, ne işimiz varsa, o maçta deplasman yasağı mı vardı yoksa bilet mi bulamadık da öyle bir iş yaptık hatırlamıyorum. O dönem ki fanatikliğimizle dayanamadık gittik. Normalde Kadıköy'e defalarca gittim ama hep bizim taraftaydım. Hatta 0-0 bitmişti galiba internette videoları vardır acayip "burası Beşiktaş" tezahüratı yapmıştık. Maçtan sonra 1 saat müzik çaldılar. 2 gün kulaklarım çınladı.
Bizim tarafta bilet yoktu abi , Benim Gfb den arkadaslar bilet ayarladı bana oyuzden Fb lilerin icinde izledim

Ozamanlar Aziz ile arasi iyiydi Gfb nin :bandit:

Bizim Golu Bobo atmisti 4.cu dakikada sonrasinda 2-1 kaybetmistik , 2007 yada 2008 yılıydı sanırım :bandit:

Once ayağa kalktim herkes bana bakinca Volkana sovdum o Gol yenirmi be diye

Çevrimiçi murat

Senin sene başında bahsettiğin plansızlığın bir göstergesi Ömer'in kurtarıcı olarak oyuna alınması. Geçen sene dördüncü forvetin olan adam bu sene neredeyse ilk opsiyonun haline gelecek bunun mantıklı bir açıklaması yok.
dua et bu sene td biliç değil.pektemek 1. forvet diğerleri 2,3 olurdu.

Çevrimdışı Berat

Sonra takımın yarısı sakatlanırdı zaten.

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bizim tarafta bilet yoktu abi , Benim Gfb den arkadaslar bilet ayarladı bana oyuzden Fb lilerin icinde izledim

Ozamanlar Aziz ile arasi iyiydi Gfb nin :bandit:

Bizim Golu Bobo atmisti 4.cu dakikada sonrasinda 2-1 kaybetmistik , 2007 yada 2008 yılıydı sanırım :bandit:

Once ayağa kalktim herkes bana bakinca Volkana sovdum o Gol yenirmi be diye
biz o maçta okul tribünündeydik. Sergen yanlış hatırlamıyorsam 2 golü de bizim önümüzdeki kaleye attı. Hatta bir tanesinde çok ofsayt mı değil mi muhabbeti olmuştu. Allah, sabrımızı sınamış. 😀

Hakan Kutlu , Besiktasin Golden başka pozisyonunu hatırlamıyorum demis

20 tane Sutu , Bos kaleye kacirdigimiz 2 Golu , 15 korneri nerene sokucan :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Yahu adam dökülüyor iste daha neyini tartisalim , Cenk te ayni şekilde

Suan elimizdeki en iyi Santrafor Omer sismanoglu
Dökülen Cenk. Adamı bildiğiniz mahalle topçusu yaptınız. Başkan imza töreninde Aboubakar ile 4 yıllık sözleşmemiz var demedi mi ? Daha neyi tartışıyorsunuz. En azından Aboubakar oyundayken pozisyona girebiliyoruz Cenk varken onu bile yapamıyor bir yerde atmaya başlayacaktır. Bu kadar çabuk vazgeçilmemeli.

Dökülen Cenk. Adamı bildiğiniz mahalle topçusu yaptınız. Başkan imza töreninde Aboubakar ile 4 yıllık sözleşmemiz var demedi mi ? Daha neyi tartışıyorsunuz. En azından Aboubakar oyundayken pozisyona girebiliyoruz Cenk varken onu bile yapamıyor bir yerde atmaya başlayacaktır. Bu kadar çabuk vazgeçilmemeli.
1 degil 2 degil adam 3 dur bos kaleye sokamiyor topu

Ben atardim onun kacirdigi Golü :bandit:

Dokunsa Gol olacak gidip kalecinin uzerine abaniyor topu

Omer Kanat veya Kanat forvet oynayacak ozeliklere sahip değil adam Bitirici forvet

Hoca Cenki ileri ucta , Omeri de kanatta kullanıyor halbuki tam tersini yapip Cenki kanatta Omeri de ileri ucta oynatsa ikisinden de daha cok verim alacagiz , ins hoca bu yanlisinin farkina varip bir an once vazgeçer bu işten

Çevrimdışı uğur07

Biraz da bu sistemsizlik hocanın maç trafiğinde takımı diri tutmak için çok oyuncu değiştirmesinden kaynaklanıyor. Napoli maçında yine quaresma abu olcay oynayacaktır. Orta sahada ise atiba tolgay inler/ necip bekliyorum. Talisca sonradan oyuna girmeli q7 yerine. Defans caner tosic marcelo gg diyorum.

Etiketler: