Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134576 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Forvet konusunda her sene düşeş gelmiyormuş bunuda görmüş olduk, geçen sene Ndoye den son anda kurtulduk derken bu sene daha beteri başımıza geldi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Eğer önde 3-1-2 oynaycaksak ( ümidim pek yok  yalnız italya bu sistemi iyi kullanmıştı yanlış hatırlamıyorsam) sağ iç ve sol iç önemli.
Sol iç de adriano fiziği ne kadar el verir bilmiyorum ama kotarabilir orayı.
Sağ içi ozi ,tolgay bir nebze halledebilirler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Eğer orta sahayı kitledilerden kastın ilk yarıysa iki yarının istatistiklerine bir bakmanı öneririm. İlk yarıda kalecinin net 4 ya da 5 kurtarışı ve daha önemlisi pas üstünlüğü ve hücum sürekliliği vardı.

İkinci yarıda gol dışında pozisyon hatırlamıyorum. Ayrıca orta saha bir bölümde o kadar düştü ki kayseri bölgeyi ele geçirip üst üste atak yapabildi. Biz ise sürekli top şişirmek zorunda kaldık.

Yazdığın sistem Sosa ya da benzeri bir orta saha oyuncusu olmadan zor bence. Ömer zaten tek forvet zor. Dahası birinci opsiyon olarak da hayal kırıklığı yaratır fiziksel özelliklerini uygun görmüyorum. Şu an max verimi vereceği rolde.

o ilk yarı daki oynadıgımız oyun beni ve diğer beşiktaş'lı arkadaşlarımı sarmıyor.

Sosa yada benzeri orta saha oyuncusu var zaten.

İlk lig maçımız alanya maçına bakın tek eksik atiba,oğuzhan'ın aynı anda sahada olması ileriye tolgay yada talisca tamamdır pas oyunu oynamaya müsait.

Böyle bu maçın ilk yarısında ki gibi bireysel oyuncuların birşey yapmasını beklemek intihar olur.

Çevrimdışı Orhan_

Forvet konusunda her sene düşeş gelmiyormuş bunuda görmüş olduk, geçen sene Ndoye den son anda kurtulduk derken bu sene daha beteri başımıza geldi..

Aslında iyi oyun görebilsek sahada Gomez ayarında bir golcüyü de aramazdık. Kötü oyunumuzda bile golü bulabiliyoruz. Benim kafamı Abou'dan çok Talisca kurcalıyor. Cidden oranın yükünü kaldırabilecek mi acaba? 20 dakika sonra silinip gidiyor ve top kaybı da çok yapıyor.

Çevrimdışı 38life

Bugüne dair sadece 2 olumlu şey söyleyebilirim. 1- Ömer Şişmanoğlu 2- Beşiktaş artık öne geçtikten sonra baskıyı yediğinde ve yaslandığında daha az oranla gol yiyor. Daha fazla güven veren bir kimliğe bürünüyor. Eskiden Böyle anlarda çok yüksek ihtimalle golü yerdik.

Çevrimdışı mylife1903

Butun sene yazmadim mi ben, yonetime guzelleme yapmayin, adamlar dort ayak ustune dustu, ndoye gelseydi ne olacakti diye.
Fiorentina konusunda yonetim basariliydi hatta milan konusunda da basarili oldular surecte ama cin olmadan adam carpmaya calisirsan porto ve benfika tokatlar adami. Herifler transferin david copperfieldi biz olsak olsak sermet erkin oluruz, ilizyonist

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Butun sene yazmadim mi ben, yonetime guzelleme yapmayin, adamlar dort ayak ustune dustu, ndoye gelseydi ne olacakti diye.
Fiorentina konusunda yonetim basariliydi hatta milan konusunda da basarili oldular surecte ama cin olmadan adam carpmaya calisirsan porto ve benfika tokatlar adami. Herifler transferin david copperfieldi biz olsak olsak sermet erkin oluruz, ilizyonist
Abi elimizde şöyle muhteşem yetenekler var böyle iyiler diye iyi yaslamışlar bize, özellikle abuyu  :D Sen şimdi buna şu kadar ver seneye bu paraya veririm sana sudan ucuz 2 seneye 30 milyona satarsın diyince bizim başkanın gözünde dolarlar belirmiş ve basmıştır imzayı  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

BİLGİ | Aboubakar Süper Ligde 5 maça çıktı, bu maçların hiçbirinde 45 dakikadan fazla forma şansı bulamadı. 2 maçta 7'şer dakika forma buldu, toplam 147 dakika oynadı. 5 maça çıktı fakat henüz 2 maçlık dakikaya ulaşamadı.

Bu arada ben Aboubakar'ın birdaha forma şansı bulabileceğini pek sanmıyorum. Forma yarışı Cenk ve Ömer arasında geçecektir devre arasına kadar. 2 forvetle başlanan oyunlarda sonradan girebilir belki.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mümkün olan en iyi katkıyı almaya çalışmalıyız opsiyon yoktur umarım Serhat abi uzun vadeli düşünülmez bu adamla öyle veya böyle...

Çevrimdışı mylife1903

Abi elimizde şöyle muhteşem yetenekler var böyle iyiler diye iyi yaslamışlar bize, özellikle abuyu  :D Sen şimdi buna şu kadar ver seneye bu paraya veririm sana sudan ucuz 2 seneye 30 milyona satarsın diyince bizim başkanın gözünde dolarlar belirmiş ve basmıştır imzayı  :evillol:
Ben ben ve ben yeniden ben hep ben tekrardan ben, ben yaptim, ben aldim, ben gonderdim, ben getirdim, ben imzaladim, ben ben ben ve yeni yine yeniden en bastan ben, eeeeee ben

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başkanı zayıf yerinden vurmuşlar :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Mümkün olan en iyi katkıyı almaya çalışmalıyız opsiyon yoktur umarım Serhat abi uzun vadeli düşünülmez bu adamla öyle veya böyle...

Kamp yesin ustune tomerdemturkce ogrenince ronaldo gibi olacak abisi

Yahu topa vuramiyor adam diline tukurdugumun fransizcasi ile ne alakasi var. sanki apollo creed rusca bilsemivan dragoyu doveceeeeedi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Basket maçı dedinde Basketbol takımımız bu sene çok iyi gidiyor.
şampiyonluk gelirmi zor ama bu sene bizi tatmin edecek bir şekilde geçer diye umuyorum.
maçlara gidip destek olmak lazım. Eşeklik ediyoruz.
Ufuk Sarica farki

Son 2-3 sezon acaba kazanabilirmiyiz diye dusunurken bu sezon acaba bu mac kac fark atariz diye düşünüyoruz :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkanı zayıf yerinden vurmuşlar :evillol:

Adamlar yıllardır bu işi yapıyor sen 2 tane adam sattın diye cin çarpmaya çalışırsan sonuç bu olur  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Doğru. Ligde rakipler final aksiyonlarında yetersiz olunca sürekli oyun içinde kalıyorsun. Fakat Beşiktaş önce oyunu kazanmalı. Oyunu kazandıktan sonra kalite zaten maçı alır. Oyunsal bir karşılığı olmamasına rağmen benzer hamleleri yapmaya devam ediyor. @Orhan_ O konuya hiç girmek istemiyorum. @Serhat Akkaya Takım ve sezon planlaması konusunda epey eleştirdim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ufuk Sarica farki

Son 2-3 sezon acaba kazanabilirmiyiz diye dusunurken bu sezon acaba bu mac kac fark atariz diye düşünüyoruz :bandit:
Takım iyi ama rakiplerde çok iyi, pivot yetersiz şu an için bakma bu maçta iyi oynadığına. Umarım playofflarda yarı final filan görürüz. Bu taraftarla ve Ufuk Sarıca'yla neden olmasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Talisca'nın oyun içi dalgalanmalarını ve temposunu düşünürsek başlangıç planında yer alması da tartışmaya açık bir durum. Bu maçta duran top becerisi ile 82. dakikaya kadar sahada kalmış olsa gerek. Ki bu da takımın oyunsal yetersizliği adına kötü bir done.
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2016, 20:37:56 atalay ]

Quaresma'ya Cenk'e Olcay'a hoca tarafından gösterilen sabır acaba neden Abuobakar'a gösterilmiyor hoca tarafından çok merak ediyorum ? Kusura bakmayın da gol kaçırdı diye adamı oyundan alırsan o adamı kazanamazsın. Hocanın maç planları maç içinde yaptığı tercihler berbat ötesi burada kendini eleştirmesi gereken tek kişi Şenol hocadır.
Yahu adam dökülüyor iste daha neyini tartisalim , Cenk te ayni şekilde

Suan elimizdeki en iyi Santrafor Omer sismanoglu

Gol pozisyonunda Beck her zaman olduğu gibi 3.bölgede seken topun dibinde. Bi' deneme vuruşu ile Ömer'in önünde kalan şans topu ve doğru köşeye temiz bir vuruş. Cenk'in şut tercihleri ve Abou'nun kör vuruşundan sonra bunu öne çıkaralım en azından.
Son vuruslari cok temiz degilmi @atalay

Mac sayfasında da yazdim eger o pozisyonda Cenk olsaydi Panik yapar ve %100 kacirirdi Golu

Omer sakin kalmayi basariyor ve soğukkanlı.

Maçın en kötüsü cenk ve Q7 idi golde dayanamadım sevindim bir şey olmadı kayseri çok leş takım bizde vasat ya da vasat altıydık bakar'a sabredilmeli çok net kaçırdı ben atardım o golü özgüven problemi var adamın bir gol atsa rahatlayacak.atiba,necip,beck, caner ve stoperleri beğendim.Fabri güvenli oynuyor ve  hatasızdı çok vakit geçirince gayserililer sövdü muammer çok çıkarttı mükemmel top oynadı.

Quaresmanin neyini begenmedin bugun :alala:

2.ci yari takimin en iyilerinden biriydi hayır egoistlik falan da yapmadi , tek pas da yapti yani ne yapacak bu adam size yaranmak icin onu çözemedim

Her maç yazılı kural var herhalde aynı adamlar girip duruyor,plan işlerken Q7 tercihi yanlıştı; hiçbir varlık gösteremedi....

Sana gore

Çevrimdışı Orhan_

Son vuruslari cok temiz degilmi @atalay

Mac sayfasında da yazdim eger o pozisyonda Cenk olsaydi Panik yapar ve %100 kacirirdi Golu

Omer sakin kalmayi basariyor ve soğukkanlı.

Cenk biraz Almeidagillerden. Köşeye ve temiz vuruştan çok kaleciyi de içeri sokan şutlardan tercih ediyor. Bu maçta goldekine benzer ama nispeten zor bir pozisyon buldu.

Bugüne dair sadece 2 olumlu şey söyleyebilirim. 1- Ömer Şişmanoğlu 2- Beşiktaş artık öne geçtikten sonra baskıyı yediğinde ve yaslandığında daha az oranla gol yiyor. Daha fazla güven veren bir kimliğe bürünüyor. Eskiden Böyle anlarda çok yüksek ihtimalle golü yerdik.
Kaleci faktörü de var , Bugun Tolga olsaydi yine bir sekilde yerdik Golu

O kadar doğru zamanlarda cikis yapıyor ki rakibi de şaşırtıyor

Cenk biraz Almeidagillerden. Köşeye ve temiz vuruştan çok kaleciyi de içeri sokan şutlardan tercih ediyor. Bu maçta goldekine benzer ama nispeten zor bir pozisyon buldu.
Panik yapiyor panik

Yahu azicik sakin ol topu bir durdur kaleyi gor oyle vur

Kaleya bakmadan donup vuruyor o poziyonda, al Omer benzer pozisyonda once durdurdu kaleye bakti ve son derece temiz bir vurusla hem kaleciyi hemde topu çıkarmaya calisan kayserili oyuncuyu caresiz bıraktı

Çevrimiçi murat

Kasimpasailar arasinda izledigim bir mac vardi donkun top attigi cok garip bir tecrubeydi
aynı maçta bende yaşadım o tecrübeyi :D pozisyon tam önümde olmuştu, kırmızı kart penaltı dedim arkadaşa ama fazla üsteleyemedim :D ikinci yarı başka köşeye geçtik zira yeterince
mimlenmiştim.

Etiketler: