Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145778 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

inler+tolgay ve 2 tane sağlam kanatla süper 4-4-2 oynanır ileri ikiliden biri talisca olabilir
4-4-2 de quaresma seçenek olursa orta saha çöker göbekte 3 oyuncudan vaz geçebileceğimiz
hiç bir oyun planı bize gelmez Olcay formsuz yerine kimi oynatacaksın bir adriona var orta dörtlünün
solunda oda çok zayıf 90 dakika çıkaramıyor. Hem 4-4-2 de ozi direk devre dışı kalır. çünkü göbekteki
ikili duvar olmak zorunda ve o derecede iyi teknik olması lazım buda tek şeyi işaret eder inler tolgay
ikilisi bu sistemde atiba ve ozi kaybolur atiba nisbeten oynarda ozi hiç bir şekilde olmaz

Çevrimiçi Necmi

sosanın yerine adriano olmazmı bana iyi olur gibi geliyor. son derece teknik
savunma yönüde iyi bence sosadan çok daha yüksek performans verebilir.

Çevrimiçi Necmi

ben bu sene 7 8 gollü galibiyetler bekliyorum vodafone arenada rezil takımlar var alanya bile çok kötü değil yürüyerek 4 attık hiç ütopik değil 7 1 8 1 9 1 gibi skorlar abi  :D
illaki yedireceksin bir tane :bandit: sen bir takıma vodafone da 7-8 atabileceksen o takım tek bir atak bile yapamaz

nerde yiyeceksin bir golü kendi kalemize atmamız lazım. :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

nasıl olacak ki Necmi abi fiziksel dezavantajı var sosanın şok preslerine hayrandım, şutları çok iyi adrianonun sağ sol da fark etmiyor denenirse'de şöyle olur: atiba(inler) ozi önlerinde de adriano

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

illaki yedireceksin bir tane :bandit: sen bir takıma vodafone da 7-8 atabileceksen o takım tek bir atak bile yapamaz

zalim değilim Necmi abi ben yazık onlara'da gerekirse biz atalım rakip oyuncuları,hocasını ve taraftarlarını da düşünmek lazım Liverpool maçından sonra 2 3 gün kendime gelemedim ağlamıştım bayağı  :bandit: hatta dershanedeki gs'li türkçe hocası çok pis dalga geçmişti hocaya dalmamak için zor tuttum kendimi susmuyordu adam üstüme geldikçe geliyordu Gs nefretini tetikleyen en önemli 2 olaydan biridir Necmi abi...
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2016, 14:56:05 Mehmet Ali C. ]

Çevrimiçi Necmi

antalya, adana, kayseri, antep, kasımpaşa, rize gibi takımlar iç sahada elimizin tersine denk gelirse acırım hallerine
vodafone a gelen tüm takımlar kayıtsız şartsız bizden tırsıyor. Bunu iyi değerlendirmek gerekir.
şöyle arka arkaya farklı biri iki maç bitirip bütün sene rahat etmek lazım gelen takım bir iki tane at razıyım desin yormasın bizi :D

Çevrimdışı tangaz

4-4-2 de quaresma seçenek olursa orta saha çöker göbekte 3 oyuncudan vaz geçebileceğimiz
hiç bir oyun planı bize gelmez Olcay formsuz yerine kimi oynatacaksın bir adriona var orta dörtlünün
solunda oda çok zayıf 90 dakika çıkaramıyor. Hem 4-4-2 de ozi direk devre dışı kalır. çünkü göbekteki
ikili duvar olmak zorunda ve o derecede iyi teknik olması lazım buda tek şeyi işaret eder inler tolgay
ikilisi bu sistemde atiba ve ozi kaybolur atiba nisbeten oynarda ozi hiç bir şekilde olmaz

abi geriden eksik okuyarak geliyorsun, son günlerde form grafiğinde bir düşüş görüyorum  :D
quaresma yok kerim yok ozi yok onları sattık önümüzdeki sene 2 tane 4-4-2ye uygun kanat aldık yardıran türünden ona göre yazdık o satırları  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Doğukan E.

valla bu sene cenki hiç beğenmiyorum hırsını kaybetmiş gibi geliyor bana
gerçi ilerde verimli paslarda alamıyor ama bu senede o patlayıcı özelliğini kaybetmiş gibi
duruyor. Bir gs maçında ikinci yarı hırs yaptı o kadar.
zaten ilerde ısıran takım olgusunu kaybediyoruz. bunun sosa ile falan ilgisi yok bir sürü neden
var en önemlisi quaresmanın artık kendine oynamaya başlaması. zaten şu anda ileride tek topla
oynayan o ego tavan yapınca bütün ileri giden toplar ölüyor.
Quaresma biraz kızağa alınmalı ve ilerde daha paylaşımcı oyun oynayan oyuncular tercih edilmeli
gerekirse kanatsız bile oynayabiliriz. Şu anda en sağlıklı oyun şekli 4-3-3 gibi duruyor. zaten kanat
aktivitesi olmadığı için şu anda oyun şeklimiz 4-3-3 oluyor Quaresma kanat değil şu anda bal yapmayan forvet
gibi oynuyor Talisca öyle abou veya cenk girdiğinde gene öyle ömer desen ne oynadığı belli olmuyor
onun sırtına 25 kilo bağlayıp antrenmanlarda sürekli koşturmak lazım başka bir şey yapmasın.
o kadar çok pozisyonu topa yetişemediği için öldürüyorki işin tuhafı birda hoca kanatta oynatıyor
direk on kişi başlıyoruz oyuna.
Ben hocanın yerinde olsam ileriyi talisca abou cenk yaparım ortayıda inler atiba tolgay ozi dörtlüsünden üçüyle başlarım
kanatları tamamen beklere bırakırım. talisca hava hakimiyeti olan oyuncu cenkde öyle abou yu bilmiyorum
kanatlardan ortalar göbektende üçgenlerle giderim hem bu oyuncu yapısıyla 4-3-3 oyun içinde 3-5-2 yede döner kolayca
baskı yediğinde 4-3-3 hücuma çıkarken 3-5-2 çok sıkışırsan 5-3-2 sahada bu yapıya uygun ve futbol zekası üst seviye
oyuncular var.
Abi Şenol hocada quaresmayi kesmiyor/kesemiyor bunu anlamıyorum bende niye?

Çevrimiçi Necmi

nasıl olacak ki Necmi abi fiziksel dezavantajı var sosanın şok preslerine hayrandım, şutları çok iyi adrianonun sağ sol da fark etmiyor denenirse'de şöyle olur: atiba(inler) ozi önlerinde de adriano
geçen seneyi unutalım bence geçen sene sosa presi vardı ama gomez yapmıyordu
bu sene abou sağlam pires yapıyor zaten Adrianoda pres yapar sosa hızlı bir oyuncu değildi
adriano ondan daha teknik sosa üçgenlere pek girmezdi adriano çok dener arkada ozi ile
bence harikalar çıkarır. Taliscada bu oyuna müsait aslında onada takım oyunu öğretmek lazım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi geriden eksik okuyarak geliyorsun, son günlerde form grafiğinde bir düşüş görüyorum  :D
quaresma yok kerim yok ozi yok onları sattık önümüzdeki sene 2 tane 4-4-2ye uygun kanat aldık yardıran türünden ona göre yazdık o satırları  :bandit:
@tangaz abi Yarmolenko  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

bir önceki mesajında adriano çok zayıf 90dk çıkaramıyor diyorsun sonrada adamı stoperlerin kucağına atıp sırtı dönük 10 numara oynasın diyorsun  çelişkiler çelişkilerrr  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi Yarmolenko  :bandit:

yarmolenkonun hastasıyım ama sscb kökenliler hakkındaki tavrım net İSTEMEZÜK  :D @Mehmet Ali C.

Çevrimiçi Necmi

bırak şimdi @tangaz  hayal satmayı önümüzde bir lig var ve eldekilerde bunlar

az gerçeklere dön objektif şartları konuşalım. Ben hayal tacirliği yapmam :bandit:
nerde buluyorsun o nitelikte iki kanat oyuncusunu. Bunun için 20 kağıdı kenara koymak
gerekiyor :D Birde o nitelikte orta sahada yok aslında elimizde Ozi ile o iş olmaz :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yarmolenkonun hastasıyım ama sscb kökenliler hakkındaki tavrım net İSTEMEZÜK  :D @Mehmet Ali C.
bende abi bu adam farklı @mylife1903 abimi sevindirmek adına yanına da raketçiyi alırız  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

bir önceki mesajında adriano çok zayıf 90dk çıkaramıyor diyorsun sonrada adamı stoperlerin kucağına atıp sırtı dönük 10 numara oynasın diyorsun  çelişkiler çelişkilerrr  :bandit:
solda bek olarak 4-3-3 veya 3-5-2 de gücü yetmez diye şey etmiştim :utan

forvet arkası daha durağan o kadar yorulmayacak diye şettim.  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

bırak şimdi @tangaz  hayal satmayı önümüzde bir lig var ve eldekilerde bunlar

az gerçeklere dön objektif şartları konuşalım. Ben hayal tacirliği yapmam :bandit:
nerde buluyorsun o nitelikte iki kanat oyuncusunu. Bunun için 20 kağıdı kenara koymak
gerekiyor :D Birde o nitelikte orta sahada yok aslında elimizde Ozi ile o iş olmaz :bandit:

20 değil 25 kağıdı veren formülü de yazmıştım ama gene eksik okumuşsun @Necmi abi seni de sanırım isviçre alplerinde bir detoksa gönderme vakti gelmiş  :D

Çevrimdışı Bishamon

Kalede Tolga olacak  :D

Arda Turan'ı alalım senelerce 4-4-2'de oynadı  :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

bugün formdasın abi  :ok: çok güzel açıklıyorsun Q7 çok top tutuyor ayrıca o da planı bozar tolgay inler ozi'de oynayabilir zayıf rakiplere karşı işimize yarar bu taktik...
zayıf rakibe karşı ne taktiği çık sahaya allah allah diye saldır şimdi @panic13

olsa şiirsel anlatırdı bunu. Her neyse yapıştır iki üç tane bitsin gitsin

taktik dediğin güçlü takıma yapılır :bandit:

Çevrimdışı tangaz

bende abi bu adam farklı @mylife1903 abimi sevindirmek adına yanına da raketçiyi alırız  :evillol:

bak bu denenebilir aslında bu çocukları tektek değil de ikili üçlü kombinasyonlar halinde alıp rehabilite edebiliriz @Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Bishamon

Bence en iyisi @mylife1903 abimizin taktiği 2-7-1

Tolga
         Utku Fabri
   İnler Atiba Necip Tolgay
       Ozi Talisca Q7
             Abou

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

20 değil 25 kağıdı veren formülü de yazmıştım ama gene eksik okumuşsun @Necmi abi seni de sanırım isviçre alplerinde bir detoksa gönderme vakti gelmiş  :D
  Ucuza kaçalım Kaz dağlarına gönderelim abi Alpler'den sonra dünyanın en fazla oksijen üreten dağı  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

şu oziyi 15 e kerimi falan 3 e 5 e sattığın formülmü :evillol:

ciddiye almadım :bandit:

bak töreyede 20 altı olmaz diyorlardı ben 5 e bile razıyım kaldı gene üstümüze :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

neden doğru düzgün oynayamadı bu sezon daha sakatlıkla boğuştu 1 tane enfes 1 tane de penaltı olmak üzere 2 gol attı, 10 m euroya ozi satılamaz abi....
Ahaha o danonu diyir satamazsin 10a ancak 8

Çevrimdışı tangaz

bak töreyede 20 altı olmaz diyorlardı ben 5 e bile razıyım kaldı gene üstümüze :bandit:

hıh, ciddiye almamışmış. bizde kalkıp abimizi isviçre alplerine gönderiyoruz. ağrı hakkari falan oralardaki dağlar neyine yetmiyor  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

7-8 e okutalım diye bas bas bağırdım burada Töre'yi ya 1 sene sonra 12 ye okutacağın adamı niye o paraya verelim diyen arkadaşlar vardı :)
Korku akıl katilidir.

Etiketler: